Kupaći kostimi s Parah potpisom

Poklonici renomirane talijanske modne marke Parah od nadolazećeg tjedna u novouređenoj zagrebačkoj trgovini Parah mogu pronaći novu kolekciju kupaćeg programa za žene i muškarce Parah ljeto 2012.

Novi asortiman naći će se u prodaji u Hrvatskoj istodobno kada i na policama trgovina diljem svijeta, a početku prodaje nove kolekcije prethodit će svečano predstavljanje kolekcije ljeto 2012. u Parah storeu na zagrebačkoj adresi Gundulićeva 13. Za ovu su posebnu prigodu vrijeme već rezervirala brojna poznata lica iz javnog života poput Indire Vladić iz Colonie, Roberta Kurbaše, Leone Paraminski, Adrijane Dejanović, Damira Gojanovića, Krešimira Dolenčića, Gorana Navojca i brojnih drugih znatiželjnika koji će na policama ekskluzivne novouređene trgovine u Zagrebu potražiti svoje omiljene Parah proizvode za nadolazeću ljetnu sezonu.

 | Autor:

 | Autor: Osim glamuroznih i originalnih kupaćih kostima za žene i muškarce koji su već predstavljeni na Milanskom tjednu mode (proljeće/ljeto 2012), u ponudi su i ručnici, torbe, ljetne haljine i natikače. „U preuređenoj trgovini od sada ćemo našim kupcima ponuditi i poznati dnevni program, odnosno Parah Concept Wear, kao i noćni – Parah Nightwear program,“ ističe I. Barulek, direktorica Parah zastupstva za Hrvatsku, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu.  „Tvrtka Parah na hrvatskom je tržištu prisutna već 17 godina, a svoje je mjesto u samom vrhu svjetskih brendova sličnog proizvodnog programa sve ove godine zadržala beskompromisnim održavanjem vrhunskih standarda u kvaliteti proizvodnje i originalnom dizajnu,“ pojašnjavaju nam u zastupstvu Paraha za Hrvatsku, a  saznajemo i da će se Parah kolekcija Ljeto 2012.  u Hrvatskoj, uz ponudu na zagrebačkoj lokaciji Parah storea, moći kupiti i u multibrend trgovini koja se nalazi u sklopu elitnog Kempinski Adriatic hotela u Istri.

Inače, modni brend Parah, prisutan je u svijetu već preko pedeset godina. Osnovana davnih pedesetih na sjeveru Italije kao obiteljska manufaktura supružnika Giovannia Piazzalunge i Edde Paracchini, modna marka Parah, pod svojim je upečatljivim imenom Parah prisutna od 1953. Nakon postupnog razvoja od sedamdesetih godina pa sve do danas, dostigla je sam vrh u dizajniranju programa donjeg rublja i kupaćih kostima. Od male manufakture koja je tijekom nekoliko desetljeća od običnog i nezanimljivog kupaćeg kostima stvorila vrhunski modni odjevni predmet,  izrasla je u carstvo koje danas broji preko 3 000 trgovina širom svijeta, a proizvodi preko milijun modnih artikala godišnje.

Ovaj modni brend kontinuirano razvija svoj stil i jamči proizvode izrađene od najfinijih materijala te također i kvalitetu  proizvodnje. Svaki korak u proizvodnom procesu Parah odjevnih artikala odvija se u Italiji, što znači da brend Parah jamči da su svi proizvodi ove modne marke  100% proizvedeni u Italiji.

Photo: None

Komentari 0