05. veljače 2015.

Kendall i Kylie Jenner za Topshop?

@splashnews.com.

Izvršni direktor Topshopa Sir Philip Green ozbiljno pregovara sa sestrama Kendall i Kylie Jenner. Kendall je već zavladala modnim svijetom, pojavljujući se na pistama, noseći samo najpoznatije dizajnere, a sad joj se u još jednom modnom pothvatu pridružila i sestra koji njeguje osebujan modni stil. Ovaj britanski brend voli mladenačke i otkačene krojeve te boje u istom tonu, tako da bi ova suradnja zaista mogla uroditi plodom.

Topshop je općenito zadovoljan suradnjom s velikim imenima iz svijeta mode pa se tako prošle godine na policama ovog brenda našla kolekcija koju je dizajnirala legendarna Kate Moss, a ove jeseni stiže sportska linija Beyonce. S obzirom na sve snažniji trend suradnje modnih brendova koji njeguju ready to wear koncept i celebrity imena, kao i odličnu prodaju takvih komada i senzaciju koja se stvara iz iste, vjerujemo da će i sestre Jenner biti rasprodane u kratkom roku, ako do suradnje dođe.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Djevojkama ovo nije prva suradnja s nekim modnim brendom. Već su surađivale s američkim brendovima Madden Girl i PacSun. Stoga nam preostaje da željeno iščekujemo još jedan dizajnerski pothvat Kendall i Kylie.

Komentari 0