1/15

Kako zaštititi svoj iPhone5?

Ljubitelji gadgeta sigurno neće moći odoljeti najboljim mogućim zaštitama za svoje pametne telefone. Bez obzira na uvijete, s kvalitetnim maskama možete biti uvjereni da će vaš iPhone 5 biti siguran.

 | Autor:

Zaštitne maske i kućišta Case-Mate sada su dostupni  i za novi  Apple iPhone 5. Svoj dragocjeni gadget možete adekvatno zaštititi maskama i kućištima kao što su Barely There, Pop,  Tough ili Tough Xtreme.

Barely There maska jedva je primjetna, a izvrsno štiti od neželjenih oštećenja i padova. Ispod lijepe vanjštine nalazi se fleksibilna plastična školjka koja podnosi i jače udarce. Završni sloj daje ovoj maski glatku površinu kako bi lakše klizila u džep i iz njega.

Pop maska kombinira plastiku i meku gumu zbog čega predstavlja tvrdu masku s mekim dodirom. Vrlo lagano plastično tijelo štiti iPhone 5 od slučajnih padova i udaraca. Specifičan dizajn prednjeg djela čuvati će i ekran od ogrebotina kada uređaj polegnut na „lice“.

Tough je čvrsta maska napravljena od silikona koja obavija kompletan uređaj te ga na taj način zaštititi i od jačih udaraca. Bez obzira koliko aktivni bili, s ovom maskom će mobitel biti siguran cijeloga dana.

 | Autor:

Tough Xtreme nudi najviši stupanj zaštite u najtanjem obliku. Kućište kombinira visok stupanj zaštite s elegantnim stilom. Iznimno izdržljiv dizajn formiran je pomoću tri sloja zaštite. Mekani materijal izvana omotan je oko tvrde školjke, a unutrašnjost maske obložena je dodatnim apsorbirajućim materijalom gdje je i ugrađeni „screen protector“ koji sprečava pucanje ekrana i štiti od ogrebotina.

Case Mate maske i kućišta detaljnije pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0