Kako nositi tenisice na raskošnu večernju haljinu?

U novom Budi.IN-u, koji iznimno izlazi u petak, imamo odlične prijedloge za kombinacije ljetnih outfita, a pronašli smo i idealne kozmetičke proizvode za sunce

Koliko ste puta čuli za sportsku eleganciju, ali da morate objasniti što to točno znači, ne biste baš imali sasvim točan odgovor. E, pa da ne bi bilo zablude, u novom Budi.IN-u otkrivamo sve o ovome trendu, kojega su aktualizirali Karl Lagerfeld i modna kuća Dior, poslavši na modnu pistu modele u tenisicama. Time su dali legitimitet nošenju večernjih haljina s tenisicama, a trend su usvojile i zvijezde poput Kristen Stewart, Rihanne, Rite Ore itd.

 | Autor: Splash Splash

U novom Budi.IN-u možete naći odlične ideje za ovaj styling, a donosimo i sve o mašnama, narančastoj te veliki pregled najboljih beauty proizvoda za ljeto.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Prošetali smo u Sarajevom, a u rubrici interijeri bavimo se serviranjem i ukrašavanjem stola. Na naslovnici je prekrasna i stajliš Rita Rumora (23), studentica iz Dubrovnika, koja već nosi ogrlicu iz našeg magazina Budi.IN Chic i odlično je kombinira.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0