Marina Vojković, Berislav Lacković i Donatella Verbanac čine trojac restorana Bon Appetit koji je odlučio iskoristiti ljubav prema hrani na poseban i drugačiji način. Ideja o smart foodu stvorila se prije pet godina kada je doktorica Donatella Verbanac počela razvijati novi brand zdrave hrane kojeg bi u potpunosti prilagodila suvremenom čovjeku
Ono što smart food razlikuje od klasične pripreme hrane jest način na koji se jelo priprema. Kuhar Berislav Lacković trudi se kod svakog jela pripaziti na vrijeme i temperaturu pripreme. Između ostalog, otkrio je kako koriste isključivo hrvatske namirnice, što je dodatan razlog za istraživanje ponude restorana Bon Appetit. 'Prednost dajem direktnom kontaktu s proizvođačima hrane te se trudim koristiti sezonske namirnice', naglašava.
Svi posjetitelji restorana imaju priliku kušati najbolje od smart food ponude pa se tako mogu kušati pića od povrća i voća, kao i raznovrsna jela poput prosa od šparoga ili pak tjestenine s lješnjakom.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.