Jelena Veljača zablistat će u Cannesu

Producentica i glumica Jelena Veljača ove će godine u organizaciji službenog partnera 67. filmskog festivala u Cannesu, Chivas Regala, zablistati na crvenom tepihu i to u kreaciji Roberta Severa!

Jelena Veljača uskoro će se pridružiti slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu, zablistati na crvenom tepihu. Riječ je o već tradicionalnoj suradnji Chivasa, kao službenog partnera festivala u Cannesu, i brojnih poznatih lica hrvatske glumačke scene koja su kao gosti ovog prestižnog svjetskog branda uživali u „zvjezdanom“ iskustvu filmskog festivala u Cannesu. Veljača se tako pridružuje dosadašnjim ambasadorima ovog brenda Frani Lasiću, Amaru Bukviću, Doris Pinčić, Filipu Juričiću i Leoni Paraminski.

 | Autor:

„Veoma sam sretna što ću biti dio jednog od najvećih filmskih događaja godine. Uistinu je čast doživjeti glamurozno iskustvo. Moji su kolege bili oduševljeni pravim zvjezdanim tretmanom i sadržajima koje im je Chivas osigurao tijekom cijeloga boravka u Cannesu i jedva čekam to i sama doživjeti“, istaknula je Jelena Veljača kojoj će jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Robert Sever, posebno za tu priliku dizajnirati haljinu.

 | Autor:

„Cannes je nešto posebno. On je sinonim za prestiž, luksuz i odiše glamurom kao malo koji svjetski festival. Za crveni tepih odlučili smo Jeleni dizajnirati posebnu couture haljinu, baš kakva i treba biti za ovu priliku“, zaključio je Sever.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0