Ivica Skoko predstavio novu kampanju

Poznati modni dizajner Ivica Skoko koji svojim ženstvenim kreacijama već godinama oduševljava domaću žensku publiku predstavio je kampanju za kolekciju koju će prikazati na vodećem domaćem modnom događanju - Perwoll Fashion.hr-u koji se od 13. do 16. ožujka održava u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma.

 | Autor: Dorijan Kljun Dorijan Kljun Etablirani dizajner koji je prošle godine proslavio 15. godina uspješnog djelovanja na domaćoj modnoj sceni za ovu sezonu najavljuje atraktivnu kolekciju inspiriranu gotikom i punkom u kojoj će dominirati crna, ljubičasta i siva, a osim jedinstvenih haljina, Skokina modna vizija za sezonu jesen-zima 2013./2014. uključuje i polufrakove te sakoe s prozirnim i kožnim detaljima.

 | Autor: Dorijan Kljun Dorijan Kljun Idealnu ženu u novoj Skokinoj kampanji utjelovila je predivna mlada glumica Iva Mihalić kojoj je ove godine pripala i Nagrada hrvatskog glumišta. Iva se odlično snašla u ulozi zaštitnog lica, a dizajner ne isključuje mogućnost da se 27-godišnja glumica pojavi i na modnoj pisti.

''Snimanje je bilo vrlo zabavno i kreativno, bio je užitak raditi s takvom ekipom kreativaca. Sve u svemu, zanimljiv izlet u svijet mode", izjavila je Iva.

 | Autor: Dorijan Kljun Dorijan Kljun Kampanja je snimljena u poznatom zagrebačkom studiju i klubu Katran, fotografije potpisuje izvrsni Dorijan Kljun, make up je djelo Ivane Bilandžije Billy u suradnji sa Illamasquom, dok je za kosu bila zadužena Katica Topčić i proizvodi Kevin Murphy.

Revija Ivice Skoke u sklopu Perwoll Fashion.hr-a na rasporedu je u četvrtak, 14. ožujka u 20.30h.

U galeriji detaljnije pogledajte novu kampanju...

Photo: Dorijan Kljun

Komentari 0