1/7

Iva Jerković zvijezda nove kampanje za ELFS satove

Omiljeni modni dvojac ELFS predstavlja novitet u ponudi - ELFS satove za žene i muškarce. Tim su povodom snimili i kampanju čije je zaštitno lice fatalna manekenka Iva Jerković u društvu Željka Vlaića. ELFSI premijerno predstavljaju tri modela ručnih satova koje odlikuje vrhunski dizajn i savršeni švicarski mehanizam. Inspiraciju za dizajn satova kao i za popratnu kampanju ELFSI su pronašli u bezvremenskoj eleganciji.

Upravo to ovaj modni dodatak čini nezaobilaznim simbolom stila. 

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

"Prilikom dizajniranja ovih satova vodili smo se idejom da izgledaju bezvremenski jer su ručni satovi klasični modni dodatak, koji bez obzira na promijene trendova, nikad ne izlazi iz mode. Satovi dolaze u tri modela, a odlikuje ih je iznimna završna obrada te švicarski mehanizam", ističu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

 | Autor: Danijel Galić Danijel Galić

Model Classic je muški sat pročišćenog dizajna, bijelog brojčanika i crnog kožnog remena, dok jednostavni zlatni dijelovi daju dozu otmjenosti. Romantični model Love je nježni ženski sat s puderasto rozim remenom na kojem posebno do izražaja dolazi boja rozog zlata kazaljki i brojčanika. Treći model je Uniseks, namijenjen svima koji vole casual razigrani dizajn s prepoznatljivim ELFS motivom pseće glave. Kad su u pitanju tehničke karakteristike, ELFS satove odlikuje vrhunska kvaliteta. Promjer kućišta satova je 42 mm, a debljina je 9 mm. Brojčano kazalo prikazuje sate i minute, a uz kožni remen na satu, uz svaki model dolazi i dodatni platneni remen. ELFS satovi savršeno će upotpuniti svaku modnu kombinaciju te učiniti ju elegantnom, luksuznom i jedinstvenom što je u kampanji pokazala Iva Jerković koja odlično nosi svoj ELFS sat. 

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Danijel Galić

Komentari 0