IN kovčezi za sve ljubitelje putovanja

Svatko tko voli putovati, zna koliko je kvalitetna prtljaga važna. Dobar kovčeg ne samo da mora štiti sve naše osnovne potrepštine i odjeću, on treba biti i praktičan, funkcionalan, robustan te jednostavan. Ako je uz to i trendi dizajna, pričamo o prtljagi koja je apsolutni hit. A novi kovčezi iz radionice poznatog brenda Diesel imaju sve predispozicije da postanu IN prtljaga 2012.

Talijanski highstreet brend Diesel poznat po svojoj urbanoj i trendi odjeći, obući i modnim dodacima, često svoj asortiman proširi te ponudi komade inspirirane svojim prepoznatljivim dizajnom. Nakon stylish bicikla koji je oduševio sve ljubitelje rekreacije, Diesel je udružio snage s poznatim talijanskim proizvođačem prtljage Roncato te predstavio novu kolekciju trendi kofera.

Roncato, poznat po visokokvalitetnoj prtljagi, oduševljava svojim asortimanom već preko 50 godina. Brend koji zadovoljava želje i potrebe i onih najzahtjevnijih i aktivnijih putnika, stekao je svoju reputaciju kvalitetnom, sigurnom i praktičnom prtljagom. Ovo nije prvi put da Roncato svojim kupcima nudi poseban dizajn. Trendseterice su bile oduševljene kovčezima inspiriranim Parizom i pop art dizajnom. A sad je na tržište stigao kovčeg za pravog urbanog putnika.

 | Autor: „Diesel i Roncato udružili su svoja znanja i proizveli kofere koje karakterizira kvaliteta, inovacija i talijanski dizajn. Koferi dolaze u tri dimenzije i dvije boje, a svoj kofer možete pronaći na Diesel prodajnim mjestima u Zagrebu, Splitu i Rijeci”, objasnila je Sunčana Kobelja iz Diesel Hrvatske.

Ljubitelji klasike odabrat će crni model s prepoznatljivim Diesel Mohikancem, dok ljubitelji jarkih boja biraju crveni kovčeg s Diesel logom. Za kratka putovanja tu je mali kofer (1.960 kn), srednji je idealan za poslovna putovanja (2.590 kn), a veliki će zadovoljiti sve potrebe dalekih i dugih putovanja (2.860 kn).

Photo: None

Komentari 0