Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Zvijezde nam daju hrabrost, radost i snagu. Koji će znakovi biti najsretniji ovaj tjedan?

  • Novi tjedan je pred nama i donosi nam brojne posebne trenutke, ali i stvarat će jedinstvene uspomene
  • Vrijeme je karnevala, a tu je i slatko Valentinovo, pa dobrog provoda neće nedostajati
  • Također nas očekuje pokoje iznenađenje – i to uvijek pozitivno! 

Ne samo da će nam karneval i Valentinovo zasladiti novi tjedan, nego nam sada zvijezde daju i hrabrost, životnu radost i novu snagu. Tijekom ovog sretnog i šarenog vremena mnogi će doživjeti pravi vrhunac emocija.

Tjedni horoskop od 12. do 18. veljače 2024. godine 

Merkur u ponedjeljak prelazi u znak vodenjaka i potiče 'impulzivan trenutak' u kojem kao da nešto natjera ljude da sjednu i obrate pažnju na sve oko sebe. Istina koja se sada uviđa i izgovora imat će pozitivan odgovor. Mnogi će sada revidirati svoj život, zatvoriti neka poglavlja koja ih već dugo vremena muče te jednostavno krenuti iz početka – i osjećat će se izvrsno! 

Premda ćemo uživati u romantičnim valentinovskim trenucima, mnogi će nakon toga imati potrebu 'uzeti si malo zraka' i odvojiti vrijeme samo za sebe. Ako se dobro razumiješ s partnerom, to nikome neće predstavljati problem. Uglavnom, tjedan uživanja je pred nama! 

Jarac

Ljubav: Ovaj tjedan bit ćeš sretno dijete u ljubavi! Venera u jarcu učinit će samce neodoljivima. Garantirane su ti nove simpatije i posebni lajkovi. Nisu zanemareni ni romantični osjećaji, a spojevi će ići i više nego dobro. Parovi također ponovno razvijaju slatke osjećaje jedno prema drugome i sada ponovno uživaju u maženju!

Posao: Kao što je tipično za jarce, dobro se nosiš s rutinom i svakodnevnim poslom. Sada ćeš dodatno briljirati kada su u pitanju kreativni zadaci i davat ćeš najbolje rezultate. Bit ćeš omiljena u svom timu, cijenit će tvoju smirenost i kolegijalnost. Ali, izbjegavaj impulzivne kupnje, uskoro bi to mogla zažaliti.

Zdravlje: Venera i Jupiter fokusiraju se na tvoju snagu. Konačno će se pojaviti nešto u tvom životu što će te nadahnuti i inspirirati. Bit ćeš kreativna, zabavljat ćeš se i spremna si prihvatiti svijet.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Tjedni horoskop

Vodenjak

Ljubav: Mars te sada doista pokreće, tako da se će se puno toga događati u tvojoj spavaćoj sobi. Parovi će uživati u fazi požude, a samci u flertovima i intenzivnom osjećaju leptirića u trbuhu.

Posao: Imat ćeš smisla za tehničke inovacije. Bilo da se radi o ažuriranjima za računalo ili o novom tabletu: savršeno ćeš koristiti sve alate. Na poslu Merkur i Mars osiguravaju dobro raspoloženje i učinkovitu suradnju. Zvijezde te također sponzoriraju da postigneš financijski vrhunac.

Zdravlje: Sunce i Mars te sada mobiliziraju. Tijekom kondicijskog treninga bit ćeš motivirana, a u svakodnevnom životu ćeš bježati od svih. Sada si jednostavno nezaustavljiva i mogla bi izdržati 48 sati svaki dan bez da ostaneš bez daha.

Ribe

Ljubav: Venera sada pomaže samcima da stanu u centar pažnje. Budit ćeš interese i sakupljati lajkove i brojeve mobitela. Slatki flert mogao bi se pretvoriti u sasvim ozbiljnu vezu. Ti i partner ćete šarmirati jedno drugo slatkim komplimentima i sofisticiranim zavođenjem.

Posao: Bit ćeš vrlo retorički snažna. Bez obzira na temu pronaći ćeš prave riječi. Koristit ćeš društvene mreže, networking i sve ono što te približava pravim ljudima. Financijske mogućnosti se otvaraju, sada je definitivno povoljno razdoblje za tebe!

Zdravlje: Venera i Jupiter osiguravaju ti savršenu ravnotežu. Razvijat ćeš unutarnji mir i moći ćeš se vrlo dobro opustiti navečer. Sada odvoji vrijeme za umjetnost, kulturu i sve što ti donosi radost. Odmor sada djeluje osobito opuštajuće.

Ovan

Ljubav: Zvijezde unose manje nemire u tvoju vezu i potrebno ti je više strpljenja. Ako si slobodna, preferirat ćeš kreativni odmor. Kad ćeš flertovati, nećeš biti sasvim usredotočena pa ćeš se osjećati slobodno i nevezano u svom najboljem izdanju. Velika ljubav? Može još pričekati!

Posao: Zahvaljujući Merkuru i Marsu, moći ćeš razviti pametne koncepte za svoj posao i financije. Bit ćeš maštovita i komunikativna. Timski rad s kolegama jako je dobar. Nećeš imati problema s financijama. 

Zdravlje: Snažan Mars pomoći će ti u rješavanju velikog opterećenja od posla. Osjećat ćeš se dobro, bit ćeš aktivna i uhvatit ćeš se u koštac sa svime što trebaš napraviti. 

Možda vas zanima Najbolje mame u horoskopu: koje talente ima mama Ovan, a koje mama Riba, mama Bik.. Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Venera i Jupiter donose ti sretne izglede. Razvit ćeš više erotske profinjenosti i strasti. Tvoj seksepil je bit će jako dobro prihvaćen od osoba koje su ti drage. Samci će tražiti i pronaći vezu te brzo razviti intenzivne osjećaje prema posebnoj osobi.

Posao: Potrebna ti je pametna akcija na poslovnoj razini. Merkur loše djeluje kada su u pitanju financijski procesi, ali i sastanci i nalozi. Međutim, to ti neće smetati. Znat ćeš si pomoći i uvjeriti ljude svojim prijateljskim načinom ophođenja.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su sada ograničene. U slobodno vrijeme radije ćeš se opuštati i uživati. Budući da te Venera osobito dobro inspirira, žudit ćeš za dobrom hranom više nego inače. Uživat ćeš u tome i manje obraćati pažnju na disciplinu.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Sunce i Mars će samcima zasladiti tjedan. Flertovi će se brzo razvijati i dublji osjećaji dolaze u igru. Parovi će se dobro slagati. Ljubavni život je sada zabavan i uživat ćeš u tjelesnoj bliskosti i emocionalnoj intimnosti koja postoji između vas dvoje.

Posao: Što više izazova ćeš imati u svom poslu, to ćeš se više zabavljati. Sada voliš biti u centru pažnje i aktivno doprinositi svojim idejama. Imat ćeš dobru vezu s nadređenima ili važnim klijentima. Merkur i sunce donose ti posebne prilike u potrazi za povoljnim cijenama.

Zdravlje: Tvoj borbeni duh i izdržljivost su sada impresivni. Spremna si za izazovne ciljeve. Ako želiš izgraditi svoju kondiciju, brzo ćeš napredovati. Nakon vježbanja osjećat ćeš se ugodno u miru i osami. Sada ti je lakše biti sretna iznutra.

Rak

Ljubav: Samcima će biti uzbudljivo. Premda ćeš brzo početi flertovati, vrlo brzo ćeš gubiti interes. To će izgledati poput površne priče. U vezi su mogući nesporazumi ako ćeš previše inzistirati na vlastitim interesima.

Posao: Trenutačno vrlo uspješno radiš na svom imidžu. Znat ćeš kako utjecati na druge s velikom osjetljivošću i ponuditi točno ono što je potrebno. Također si jaka u retorici - i pravi si financijski genij.

Zdravlje: Jasno je: potrebna ti je raznolikost, zabava u slobodno vrijeme i obilje akcije, samo tada ćeš se osjećati dobro. Kada ćeš se zabavljati, bit ćeš nezaustavljiva. Budi oprezna sa bilo čime opojnim. 

Lav

Ljubav: Interno si u pokretu i zauzeta sama sobom. Kao samac ćeš uživati u mogućnosti da radiš što god želiš. Moguće su vruće avanture, ali bit će prolazne. Veza trenutačno treba više pažnje i brige.

Posao: Što će ti posao nuditi više slobode, to ćeš više biti motivirana za rad. Sunce i Merkur jasno daju do znanja: ne želiš biti vođena, nego sama odlučiti što i kako dalje. Financijsku neovisnost možeš postići ako ćeš razmišljati dugoročnije i analitičnije.

Zdravlje: Tvoja razina energije je tako-tako. Pošto si vatreni znak, toplina djeluje na tebe kao poseban izvor energije. Idi u saunu!

Djevica

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i planet sreće Jupiter osiguravaju ti sada seksi vibracije. U vezi ćeš uživati u dobrim zajedničkim trenucima i razigranoj erotici. Slobodni će imati osjećaj da se mogu zaljubiti. Aktivna potraga će ti se isplatiti!

Posao: Venera i Jupiter te sada čine kreativnom i samopouzdanom. Impresionirat ćeš ljude oko sebe svojom velikom stručnošću. Uživat ćeš u kreativnim zadacima i raditi ovaj tjedan više nego inače, ali kada je novac u pitanju, budi malo opreznija.

Zdravlje: Mars i Jupiter donose ti obilje snage i dobrog raspoloženja. Iziđi na svježi zrak, jer ti, kao zemljanom znaku, doživljaj prirode na otvorenom daje posebne energetske impulse.

Vaga

Ljubav: Mars te sada potiče na stimulativne sate za dvoje. Ali, Venera te čini agresivnom. Puno je kontrasta u tvojoj vezi i tvoji su osjećaji na vrtuljku. Kao samcu ti je potrebno puno komunikacije i druženja, pa se odvaži na izlaske.  

Posao: Sunce i Merkur daju ti sada sjajne vibracije za posao i karijeru. Bit ćeš motivirana, učinkovito ćeš komunicirati i možeš postići puno. To je također zato što pokazuješ vještine vođenja - i izvrstan osjećaj za novac. Povoljne prilike ćeš odmah prepoznati.

Zdravlje: Sunce i Mars osiguravaju ti marljivo treniranje i uživanje u kretanju. Idi u šetnju, teretanu ili na omiljeni sport – uživat ćeš! 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Venera sada budi tvoju želju za erotikom i pretvara te u zavodljivu ljubavnicu. Samci će privlačiti poglede i sada će se jedna osoba brzo zaljubiti u tebe. Parovi mogu ponovno razviti više osjećaja jedno prema drugome.

Posao: Venera te sada čini kreativnom i povećava tvoje vrijednosti na poslu. Moći ćeš osvojiti nove kupce, ali moraš malo pripaziti na nijanse. Financijski si sklona biti nemarna. Pažljivije provjeri naplatu ili cijene.

Zdravlje: Budi oprezna: lako se možeš precijeniti. Nemaš na raspolaganju toliko energije koliko misliš. Ako ćeš mudro upravljati energijom, bolje ćeš proći kroz tjedan. Venera preporučuje više njege i odmora. 

Strijelac

Ljubav: Sunce i Mars sada daju zamah tvom ljubavnom životu. Samci će se brzo uključiti u igru kada su u pitanju flert i izlasci. Nešto dobro se događa, puno je strasti u igri. Parovi se oslanjaju na raznolikost. Dosada i rutina sada nemaju šanse. Svojoj vezi ćeš dati osvježavajući poticaj.

Posao: Ovaj tjedan ti nudi veliki potencijal za uspjeh. Pregovori o ugovorima i umrežavanje osobito su dobri. Bit ćeš ambiciozna, entuzijastična i maštovita, a to će ti na kraju donijeti još više novca.

Zdravlje: Dovoljno ćeš biti aktivna na poslu da navečer ne moraš ići na trening. Umjesto toga se radije počasti hranom za dušu i duhovnim nadahnućem. Čitaj, puno razmišljaj i također odvoji više vremena za meditaciju i jogu.

Možda vas zanima Kineski horoskop za 2024.: Što očekuje 12 horoskopskih znakova u godini zmaja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0