Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjake, ribe i djevice mazit će zvijezde, a ovnovi i lavovi mogli bi imati manjih problema

  • Jesi li u posljednjih nekoliko mjeseci imala osjećaj kroz život prolaziš s povučenom ručnom kočnicom? 
  • Imamo dobre vijesti: Promjena je na pomolu – i to nabolje! 
  • Čini se kako nam početak studenog uopće neće biti tmuran 

Razlog zašto se stvari mogu ponovno pokrenuti u sljedećih nekoliko tjedana je Saturnova promjena smjera. Potiče nas da napravimo neke domaće zadaće, što će nam sada ići s lakoćom. 

Tjedni horoskop od 6. do 12. studenog 2023. godine

Hoćemo li u studenom spustiti krila? Ovaj tjedan sigurno ne! Različita područja života možda su 'zastala' tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, što je zasigurno bilo frustrirajuće. Ali, ako si si dopustila stanku i razumno je iskoristila za razmišljanje, sada će požeti brojne benefite. Ovaj tjedan ćeš uspjeli unijeti više jasnoće u svoj život i napraviti plan što učiniti sljedeće te kako možeš iskoristiti svoje resurse na još fokusiraniji način da postigneš svoje ciljeve.

Dobit ćeš toliko željeni vjetar u leđa pa možeš strastveno i s punim intenzitetom raditi na sebi sljedećih nekoliko tjedana – i to u svim područjima života. 

Jarac

Ljubav: Zvijezde će učiniti da izgledaš vrlo zavodljivo. Slobodni će biti toliko seksi da će se tvoji obožavatelji jednostavno otopiti. Jedan lijepi izlazak mogao bi se razviti u nešto više od obične afere. Već si u vezi? Super, jer više nego ikad ćeš osjećati da se vas dvoje savršeno nadopunjujete. Veza će postati intimnija.

Posao: Na kreativnoj razini trenutačno sve funkcionira izvrsno. Razvijat ćeš moderne i inovativne ideje. Također ćeš i financijska pitanja imati pod kontrolom. Pametno ćeš ulagati svoj novac i dugoročno planirati. Koristi te prednosti i dobre ponude što je češće moguće.

Zdravlje: Raduj se tjednu u kojem ćeš biti puna snage i dobrog raspoloženja. Brže ćeš napredovati na svim projektima i biti sigurna u sebe. Ali, nisu samo sport i akcija na tvom planu. Venera i Jupiter golicaju tvoju popustljivu stranu. Često ćeš žuditi za posebnom vrstom kulinarskih užitaka.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Tvoje samopouzdanje je sada golemo. Samci će biti zahtjevni i tražit ćeš nekoga tko ti ima što ponuditi na svim razinama. Potrebna je dobra koordinacija u tvojoj vezi. Treba ti i više smirenosti - do četvrtka! Tada će Venera ojačati tvoju ljubav i primijetit ćeš koliko ti je zapravo dobro s najdražom osobom.

Posao: Izazovne zvijezde mogle bi ti zadati male probleme. Ovaj tjedan bit će naporan i stiskat će te rokovi. Međutim, usprkos panici i stresu, na kraju će sve biti gotovo na vrijeme. U petak bi mogla razriješiti prethodno zbunjujuću situaciju i unijeti jasnoću u svoje misli.

Zdravlje: Psihički si sada vrlo fokusirana, planiraš svoju budućnost i želiš se afirmirati. To će te koštati energije i tako ćeš navečer jednostavno završiti na kauču, jer moraš napuniti prazne baterije. Od četvrtka će sve ponovno izgledati vedrije i ljepše: Venera djeluje kao podizač raspoloženja pa ćeš vikend započeti s dobrim osjećajem…

Ribe

Ljubav: Sada spremaš erotsku ofenzivu. Spavaća soba će postati tvoje igralište. Sunce i Mars potiču sve više i više grešnih misli. Slobodni će flertovati sa svima i neće razmišljati uvijek o posljedicama. Fokusirat ćeš se na zabavu i bezbrižno uživati. Ali, nemoj davati obećanja koja ne možeš ili ne želiš održati.

Posao: Raduj se fantastičnim zvijezdama kada su u pitanju tvoj posao i karijera. Šef će te podržavati, a ti ćeš pametno koristiti važne veze. Završit ćeš važne pregovore i ugovore, a na financijske detalje moći ćeš znatno utjecati svojim dobrim idejama.

Zdravlje: Sunce i Merkur dat će ti novo samopouzdanje i duhovnu snagu. Moći ćeš se dobro koncentrirati na bitno. Ali, navečer ćeš se brzo isključiti. Uvijek ćeš pronaći male, dragocjene trenutke, koji pripadaju samo tebi.

Ovan

Ljubav: Tvoj osjećaj za avanturu doći će do izražaja, što će te učiniti pomalo nepredvidljivom. Međutim, Venera te sada potiče da ipak odvojiš malo vremena za razmišljanje o svojim zahtjevima i planovima. U vezi ne nedostaje strasti i akcije, ali nepotrebna ljubomora i sitne polemike unose nemir.

Posao: Puno toga će se događati ovaj tjedan. Novi zadaci i komplicirani ljudi u tvom radnom okruženju mogli bi uzrokovati napetost. Dobro je što teškim situacijama pariraš vještinom i brzim rješenjima. S novcem ćeš raspolagati mudro i umjereno.

Zdravlje: U dobroj si tjelesnoj formi si i dobro ćeš se osjećati. Od petka će Merkur razbuditi i tvoj um. Bit će ti puno draže 'moždano trčanje' nego vezanje tenisica za trčanje.

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova su istinski ljubitelji pasa, jednostavno ih obožavaju Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Venera i Jupiter sada daju zamah tvom ljubavnom životu. Samci će biti jako traženi i željet će uzbudljive kontakte. Fokusirat ćeš se na harmoniju u svojoj vezi. Sada više voliš da stvari u krevetu budu romantične i nježne.

Posao: Trenutačno sakupljaš bodove među svojim kolegama s puno empatije i golemom kreativnošću. Tvoje ideje će također inspirirati druge, a profesionalni kontakti koje ćeš sada uspostaviti vrlo su obećavajući. Međutim, Merkur te mami da budeš financijski velikodušna. Obrati pozornost na troškove i uspoređuj cijene. 

Zdravlje: Kada je riječ o kondiciji i dobrobiti, tvoje su zvijezde kontradiktorne. Potpuno si otvorena za lijepe stvari u životu. Voliš uživati i točno znaš što je dobro za tebe. Ali, ne možeš se dobro nositi sa stresom. Sklona si nervozi kada si u stisci s vremenom. Usporavanje je ključna riječ.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Zahvaljujući povoljnim impulsima Venere, od četvrtka ćeš u svoju vezu unijeti puno radosti i lijepih ideja. Dobro ćeš se koordinirati sa svojim partnerom pa vas očekuje puno lijepih i romantičnih trenutaka. Slobodni će koketirati pametno - i uspješno: možeš osvojiti jackpot za vikend.

Posao: Od četvrtka će ti Venera dati veliku inspiraciju za kreativne zadatke. Moći ćeš dobro reagirati na svoje radno okruženje i dobit ćeš više pohvala. Ali, važno je da budeš svjesna svojih dugoročnih ciljeva. Pažljivo planiraj - uključujući i financije - umjesto da se gubiš u idealima koji nisu doista opipljivi.

Zdravlje: Venera će ti dati dodatnu mentalnu snagu u drugoj polovici tjedna. Intuitivno ćeš osjećati što je dobro za tebe pa unositi to u svoj život. Navečer ćeš se moći lakše opustiti i zaboraviti na svakodnevnicu. Bit ćeš puno smirenija i razmišljat ćeš optimističnije. Sada nešto slabije podnosiš opterećenje zglobova pa pripazi ako dižeš teže stvari. 

Rak

Ljubav: Zanima te tajanstvena osoba koju je teško procijeniti? To bi te moglo prilično uznemiriti. Lupanje srca je zajamčeno, ali cijela te stvar više stresira nego inspirira. U vezi će svjetlucave zvijezde pokrenuti tvoj seksualni život. Ali, također si sklona izgubiti se u svojim osjećajima i ignorirati stvarnost, stoga budi oprezna! 

Posao: Tražit ćeš poticaj svježine kada su u pitanju posao i karijera. Neobično povoljne kozmičke vibracije pomoći će ti da vješto iskoristiš svoje prilike i uspostaviš kontakt s važnim osobama. 

Zdravlje: Trenutačno imaš osjećaj da doista cvjetaš i da si napunila baterije. Stanje je svakim danom sve bolje i osjećaš da možeš sve postići. Radi kratke stanke da pomiluješ svoju dušu. Ne obraćaj pažnju samo na svoju tjelesnu spremnost, nego i na svoje psihičko blagostanje.

Lav

Ljubav: Početkom tjedna ćeš biti borbeno raspoložena. U vezi bi se mogle razviti žestoke rasprave o trivijalnostima. Čini se da sada tražiš dlaku u jajetu i ponekad bi mogla pretjerati. U četvrtak Venera stupa na pozornicu i pomoći će ti da izgladiš stvari. Samci će početi ponovno izlaziti. Svakako izađi za vikend, jer očekuju te divna iznenađenja.

Posao: Trenutačno uživaš u korištenju svog znanja i iskustva te prenošenju istoga drugima. Brzo prepoznaješ o kojim se novim zadacima radi i iznosiš činjenice na stol. Međutim, budi oprezna: Merkur i Mars čine te previše neopreznom kada je riječ o novcu.

Zdravlje: Konfliktne kozmičke vibracije djeluju na tebe poput klackalice pa doživljavaš stalne uspone i padove. Stvari najbolje funkcioniraju kada ciljano koristiš svoje snage i planiraš više vremena za oporavak. Osim toga, promjena okruženja imat će dobar učinak na tvoje psihičko blagostanje.

Djevica

Ljubav: Raduj se jednom od najboljih tjedana u godini! Ljubav i harmonija su na dnevnom redu u tvojoj vezi, jer te Venera i Mars maze. Ako si slobodna, vrijedi aktivno tražiti srodnu dušu. Iskušaj svoju sreću, jer tvoj seksepil je nevjerojatan i nećeš dugo čekati na nove obožavatelje.

Posao: Čini se da se tvoj pobjednički niz nastavlja. A to nije nikakvo čudo, jer razvijaš jednu kreativnu ideju za drugom. Također predstavljaš svoje ideje na vrlo osoban način i inspiriraš druge. Sunce i Mars pomoći će ti dodatno da ostvariš svoje ciljeve. Tvoja osjetila za novac su oštra i nijedna dobra ponuda ne prođe neotkrivena.

Zdravlje: Stvari izgledaju sjajno za tebe u pogledu kondicije i pokretljivosti. Trio Sunca, Venere i Marsa čini te punom energije i daju ti osjećaj da nema te prepreke koju ne možeš svladati. Tvoja životna radost također je golema. Uživaj! 

Vaga 

Ljubav: Od četvrtka će Venera biti uz tebe i razmaziti te slatkim jesenskim flertom. Brzo ćeš osjetiti da možeš razviti više osjećaja i imati sreće na spojevima. Parovi također imaju koristi: Venera revitalizira vašu vezu i oboje će vas lansirati u sedmo nebo. Raduj se ovom vikendu i trenucima koji će ti dugo grijati srce.

Posao: Timski rad i pridobivanje kupaca lakše ti je sada nego ikad prije. Od četvrtka će Venera ojačati tvoju sposobnost da svom radnom okruženju pristupiš šarmantno i vješto. Bilo u razgovoru sa šefom ili kupcem, znat ćeš što se traži. Tvoje će financije također biti u usponu prema kraju tjedna.

Zdravlje: S Venerom u vlastitom znaku, od četvrtka ćeš doživjeti fazu u kojoj ćeš biti uravnoteženija i samouvjerenija. Radi više za sebe i priušti si nešto više kada je u pitanju njega i ljepota. Imaš kreativan hobi? Mogao bi ti sada donijeti puno opuštanja.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Erotski Mars probudit će tvoj interes za ljubav i seks. Sljedeći spoj donijet će ti ubrzano lupanje srca i požudne impulse. Veze doživljavaju oživljavanje lijepih emocija. Osjećat ćeš točno ono što je dobro za tvoju vezu, a dolazi ti i poticaj u smislu erotike i strasti.

Posao: Stvari na poslu idu sjajno, tvoji argumenti su čvrsti i uvjerljivi – a to je tek početak. Razlog tome je, između ostaloga, činjenica da se trenutačno i jako dobro zabavljaš. Tvoji zadaci odgovaraju tvojim interesima pa si potpuno predana onome što radiš. Financijsko planiranje ide ti izvrsno, kao i investicije.

Zdravlje: Trenutačno gotovo da imaš neku supermoć. U formi si i nadmašuješ sve ostale kada su u pitanju sport i svakodnevni život. Ovo je tvoje vrijeme! Ovaj tjedan možeš maksimalno iskoristiti za sebe i učiniti puno za svoje tijelo i dušu. 

Strijelac 

Ljubav: Samci se sada osjećaju ugodno i žele sve - osim kompromisa. Od četvrtka će te Venera ponovno učiniti spremnijom za ljubav, a jedan naizgled bezazleni flert mogao bi te očarati. Veze u začetku doživljavat će uspone i padove, živcirat će te svakodnevna pitanja, a partner te neće podržavati onako kako zamišljaš. Ali, od četvrtka se situacija mijenja: Venera će izgladiti stvari i primijetit ćeš kako se među vama razvija više bliskosti i razumijevanja.

Posao: Tvoj tjedan svakim će danom biti sve bolji i bolji. U petak će Merkur imati još jednu posebno dobru priliku za tebe što se tiče novca i karijere. Iskoristi taj dan i nemoj započeti vikend prerano. Bila bi šteta da ne iskoristiš maksimalno sve što ti pruža ovaj dan. Za vikend si priušti šoping, ali pazi da se previše ne zaigraš s karticama.

Zdravlje: U prvoj polovici tjedna bit će ti potrebno više vremena za opuštanje. Od četvrtka će ti biti lakše pa ćeš razviti novi unutarnji sklad. Priušti si masažu ili odlazak u kozmetički studio. 

Možda vas zanima Pripadnice ova 4 znaka najbrže se spreme za izlazak. Čestitamo (u ime svih koji ih čekaju) Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0