Horoskop
Zašto ne treba imati škorpiona kao neprijatelja

Počela je vladavina škorpiona: zašto je ovaj znak prekrasan prijatelj i najgori neprijatelj u horoskopu

  • Naravno da je uvijek bolje biti s nekime prijatelj nego neprijatelj, ali ako se zamjeriš horoskopskom škorpionu, bolje je da te nema
  • Nećeš možda osjetiti bijes bogova, ali osvetu koja se dugo i polako krčka bi mogla...
  • S nekim ljudima je bolje ne hvatati se ukoštac kada su ljuti, a škorpioni su često na vrhu ljestvice 

Da razjasnimo odmah u početku: premda to nitko ne želi, svatko ima neprijatelje. I kao drugo, Škorpioni kao neprijatelji mogu biti poprilično opaki - jednako kao što kao prijatelji mogu biti prekrasni.

Postoje različiti tipovi neprijatelja. Možda je neprijateljstvo jednostrano, pa "mrziš" neku poznatu osobu. Ili je to kolega s kojim se stalno podbadaš i jasno je da si idete na živce. Međutim, nijedno od toga ne može se usporediti s pravim, strastvenim neprijateljem, a ako si se s nekime stvarno posvađala i sukobila, znaj da je horoskopski znak škorpion vjerojatno najgori neprijatelj među svim znakovima zodijaka. 

Škorpion jest jedan od najodanijih horoskopskih znakova koje ćeš ikada sresti, ali i on očekuje apsolutno istu odanost i lojalnost zauzvrat. A ako nešto među vama pođe po zlu, umjesto da pokušava shvatiti što se dogodilo s vašom dinamikom, on je tip znaka koji će te ekspresno izbaciti iz svog života. I ne samo to, vjerojatno će natjerati i svakog zajedničkog prijatelja da te izbaci iz svog života. Ili će barem pokušati.

Za škorpione je izdaja nešto što nikada ne mogu oprostiti, a niti zaboraviti. Dakle, za njih jednostavno nema drugog izbora, nego da od tebe naprave neprijatelja.

 | Autor: Unsplash/Diyar Shahbaz Unsplash/Diyar Shahbaz Foto: Unsplash/Diyar Shahbaz

Tiho i polako

Bijes škorpiona je uznemirujuće tih. Trebaš se bojati njihovog žalca i oštrih kandži, ali bol čak nije ni najgori dio - najgore je čekanje, spoznaja da osveta dolazi. Ako se nađeš u svađi s neumoljivim škorpionom, bolje je da ne trepneš ili ćeš osjetiti njegov bijes prije nego što shvatiš što te snašlo. 

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova su istinski ljubitelji pasa, jednostavno ih obožavaju Miss7 Horoskop

Škorpioni neće ići okolo pretvarajući se da je sve u redu. Ako si neprijatelj, tako će te i tretirati, ali vašoj svađi neće dodati nikakvu razmetljivu pompu. Njihov napada bit će brz i pomno isplaniran. Na razgovoru za posao intervjurira te hladna, nezainteresirana voditeljica? Možda ćeš kasnije shvatiti da je prijateljica škorpiona kojem si se zamjerila i koje će te otpraviti riječima da ne vidi kako bi se uklopila u tim.... 

Škorpionu nije lako otvoriti se i biti ranjiv, stoga se nemoj iznenaditi ako se ponekad čini malo i previše opreznim. Ono što ga čini tako opreznim je to što pokušava utvrditi koliko si vrijedna povjerenja. A jednom kad to povjerenje stekneš, ne smiješ zaribati stvar, ni u kojem smislu.

 | Autor: Unsplash/Shot by Cerqueira Unsplash/Shot by Cerqueira Foto: Unsplash/Shot by Cerqueira

Škorpion je inače jako dobar prijatelj, ali jedna greška mogla bi ga učiniti tvojim neprijateljem za cijeli život. A budući da je općenito tako intenzivna osoba, škorpion je netko zbog koga ćeš patiti jer te prebacio iz kategorije prijatelja u kategoriju neprijatelja — i da, za sve si ti kriva. Ukratko, ne, nikad nećeš imati vremena obraniti se od uboda škorpiona, jer kad shvatiš da ti je neprijatelji, već si dobila ubod… 

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su najbolji kuhari, nenadmašni čak i u pečenju kolača Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash/Andrey Zvyagintsev

Komentari 0