Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjaci, ovnovi i bliznaci doživjet će ljubavnu renesansu, a tri znaka napredovati u karijeri

  • Prelaskom komunikatora Merkura u vlastiti znak, blizance, energija se ponovno osjetno mijenja
  • Čitanje, pisanje, razmišljanje, razgovor, diskusija, slušanje i razmjena ideja tipične su aktivnosti koje su povezane s Merkurom i horoskopskim znakom blizanci
  • Sada je sve vezano uz komunikaciju pod povoljnim zvijezdama

Trenutačne konstelacije daju nekim znakovima zodijaka priliku da „počiste stol“. Sada se favorizira sve što ima veze s komunikacijom. Ovaj tjedan Merkur i Pluton potiču duboke razgovore koji doista mogu napraviti razliku.

Tjedni horoskop od 3. do 9. lipnja 2024. godine

Trigon Merkur-Pluton 4. lipnja 2024. osigurava da razgovori također mogu donijeti promjene. To ne samo da duboke razgovore s ljudima koji su nam bliski čini važnima, nego nam daje i priliku da radimo na problemima koje već duže vremena odgađamo.

Jarac

Ljubav: Mars te sada ohrabruje. Trenutačno ti treba više slobode i prostora te si prilično kritična u vezi. Uz malo više tolerancije bolje ćete se slagati. Samci će više biti zabrinuti za svoje samoostvarenje nego za vruće flertove. Napeti aspekti Marsa preporučuju stanku od veze. Ljubav mora samo još malo pričekati. Sljedeći tjedan Mars će ponovno djelovati kao senzualni zavodnik.

Posao: Kao jarcu, rutina ti daje određenu sigurnost. Ovaj tjedan to vrijedi čak i više nego inače: cijenit ćeš upravljiv način rada. Voliš preuzimati odgovornost; to te čini strpljivom i analitičnom. Bit ćeš jako dobra kao vođa tima. Saturn će te učiniti genijem za novac.

Zdravlje: Znat ćeš kako ostati u formi i izgraditi svoju kondiciju. Moći ćeš održati formu uz samo nekoliko učinkovitih vježbi. U slobodno vrijeme ostani kod kuće, opusti se uz dobar film i prespavaj vikend: to će ti omogućiti opuštanje koje ti je trenutačno potrebno. Budući da je Mars transverzalan, sprintevi i brze akcije nisu dobra ideja.

 | Autor: Instagram @mimiarr Instagram @mimiarr Foto: Instagram @mimiarr

Vodenjak

Ljubav: Venera i Jupiter obećavaju ti fazu punu harmonije, romantike i nježnosti. Stvari u vezi idu dobro, duboki razgovori vas zbližavaju. Samci sada mogu lako stupiti u kontakt sa zanimljivim ljudima. Također možeš razviti dublje osjećaje i doista se ponovno zaljubiti.

Posao: Financijski i komunikacijski planet Merkur promijenio je znakove pa ti ovaj tjedan ide puno bolje. Zajedno s Venerom i Jupiterom čini pravi trio uspjeha za tebe. Ovaj trio će ti pomoći da pokažeš svoju najbolju stranu. Bit ćeš uspješna u pregovorima i prezentacijama proizvoda. Financijska pitanja također se razvijaju obećavajuće pa možeš izdašnije planirati.

Zdravlje: Ovaj tjedan imaš sretne zvijezde. Kvintet Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Jupitera donosi dobro raspoloženje i vrlo pozitivne energetske vibracije. S toliko kozmičke podrške možeš se uhvatiti u koštac sa svime što si odavno željela učiniti.

Ribe

Ljubav: Kao samac osvajat ćeš bodove svojom maštom i intuicijom. Kad ćeš flertovati, osjećat ćeš što pokreće drugu osobu i prilagođavati se tome. Ako si u vezi, onda ćeš znati kako uz nekoliko pametnih trikova unijeti novo uzbuđenje u svoj seksualni život. Sada ćeš radije izražavati sebe gestama nego velikim riječima.

Posao: Stvari će ti ići loše na poslu ovaj tjedan. Trebat će ti više strpljenja i jasne upute. Kada su u pitanju financije i ugovori, Merkur i Jupiter najavljuju komplikacije. Bolje je biti oprezan i ne obećavati više nego što možeš ispuniti. 

Zdravlje: Potreban ti je program intenzivnije njege. Izazovne kozmičke vibracije čine tvoj svakodnevni život užurbanim. Lakše postaješ živčana i nisi uravnotežena kao inače. Dobro je što te Uran čini fleksibilnom. Prilagođavat ćeš se izazovima i na kraju s nevjerojatnim samopouzdanjem upravljati ovim tjednom.

Ovan

Ljubav: Samci će doživjeti stimulirajuću fazu. Erotski Mars u ovnu povećat će tvoju seksepilnost i samopouzdanje. Bit ćeš spontanija, otvorenija i doista osvajački raspoložena. Također možeš unijeti dašak svježine u vezu i pokrenuti ofenzivu u smislu seksi zavođenja. Očekuju te vrući dani, a osobito noći!

Posao: Razvijat ćeš nove ideje i tražiti zahtjevne profesionalne izazove. Iskoristi priliku, jer te Mars u ovnu sada čini malo bržom od konkurencije. To će također imati dobar financijski učinak.

Zdravlje: Mars ti sada daje dodatni poticaj i jako ćeš uživati u vježbanju. Kad ćeš vježbati, postavljat ćeš si ambiciozne ciljeve – i postizati ih. Gotovo da se uopće ne možeš umoriti. Ako još možeš i upiti malo sunca na otvorenom, doista ćeš biti prepuna pozitivne energije.

Možda vas zanima Kad je zabava u pitanju, ovi horoskopski znakovi su prvi u redu. Tko su najveći partijaneri zodijaka? Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Ovaj tjedan nedostajat će iskričavi impulsi. Ali, kao senzualnom biku ti to neće smetati. Uvijek ćeš znati kako zavesti najdražu osobu na novi način. Saturn također daje tvojoj vezi malo dodatnog šarma. Samci će biti prilično opušteni po pitanju flerta. Planet iznenađenja Uran nudi ti sada dovoljno raznolikosti.

Posao: Planet iznenađenja Uran već je neko vrijeme s tobom u tvom znaku. Ovaj tjedan bi to mogla osjetiti još jasnije: tvoje zanimanje za promjenu karijere i inovacije raste. Želiš se dalje razvijati i bit ćeš fleksibilnija nego inače, a do srijede u podne bit će sjajnih prilika kad je riječ o tvojim financijama.

Zdravlje: Saturn, koji simbolizira strpljenje i dosljednost, ide ti na ruku ovaj tjedan, kao i Uran, koji je odgovoran za promjene. Moći ćeš razviti nove navike i raditi sve što si naumila uz dosta discipline. Izbacit ćeš sve što se više ne uklapa u tvoj život. To će biti predivno oslobađajuće!

 | Autor: Instagram @mecahwirht Instagram @mecahwirht

Blizanci

Ljubav: Kraljica romantike Venera i sretni planet Jupiter tvoji su savršeni kozmički suputnici. Sunce upotpunjuje cijelu stvar. Svo troje putuju kroz blizance i čine te zvijezdom tjedna! Samcima se vrti u glavi jer se sve vrti oko njih. Vrhunska ljubavna priča ili vruća avantura - sada je sve moguće. Sve sada ovisi o tebi. U vezi je ovo jedan od najboljih tjedana u godini. Osjećat ćeš se vrlo blisko svojoj najdražoj osobi. Ali, imat ćeš i dovoljno slobode - a kao zračnom znaku, to ti je osobito važno.

Posao: Jupiter povećava tvoju dopadljivost i šansu za napredovanje u karijeri. Stvari idu dobro s tvojim projektima. Merkur - planet koji pokreće financije i komunikaciju - također u ponedjeljak prelazi u tvoj horoskopski znak i pratit će te cijeli tjedan. Moći ćeš se bolje umrežiti i dobro upravljati svojim financijama. Odigraj neku igru na sreću, npr. Loto. 

Zdravlje: Dobro, bolje, blizanci! Sa Suncem, Venerom i Jupiterom uz sebe, prštiš energijom, dobrim raspoloženjem, karizmom i optimizmom. Mogla bi svladati svaki novi izazov svaki dan. Ili jednostavno slaviti život i trenutak. Na odmoru ćeš se maksimalno opuštati, a kada ćeš se baviti sportom, izvlačit ćeš maksimum iz sebe.

Rak

Ljubav: Mars i Saturn ti trenutačno nude neke velike kontradikcije. Ako si slobodna, jednog dana ćeš se htjeti upustiti u avanturu, a drugi dan ćeš izgubiti interes. Nemoj dopustiti da te vodi tvoje raspoloženje, tada će stvari krenuti na bolje. U vezi ćeš brzo reagirati kritički. Radije ćeš odvesti drugu osobu u unakrsnu vatru nego je zagrlili. Bolje bi bilo obrnuto.

Posao: Saturn ti daje dosljednu liniju na tvom poslu i pregled koji ti je potreban da ideš svojim putem na opušten, ali dosljedan način. Ali, Mars te ohrabruje: nećeš popuštati u poslovnim pregovorima i htjet ćeš iz njih izvući malo više. Nemoj pretjerivati, inače ćeš postići suprotno. Uz malo više diplomacije i takta tvoj će uspjeh na kraju biti veći. To vrijedi i za novac.

Zdravlje: Aspekti napetosti energetskog planeta Marsa preporučuju više mira i odmaka od gužve i buke. Saturn ti sada pomaže da se potpuno koncentriraš na sebe i da se navečer doista isključiš. Dobro ćeš spavati, a ujutro ćeš se buditi osvježena. Savjet: tvoji snovi sada imaju puno značenja. Iskoristi njihovu poruku za svoj osobni razvoj.

Lav

Ljubav: Slobodni će imati puno šansi flertovati, izlaziti i zaljubiti se. Dva ljubavna planeta, Venera i Mars, kao i sretni prijatelj Jupiter, jačaju sada tvoju privlačnost. Ako si u vezi, intenzivno ćete uživati zajedno. Sve što osvježava vezu i pruža raznolikost je dobrodošlo. 

Posao: Stvari sada također izgledaju dobro na poslu. Merkur, Mars i Jupiter čine tvoj uspješan trio. Sada ćeš lakše i brže obavljati zahtjevne zadaće pa tvoje mogućnosti za napredak u karijeri i krivulja tvoje zarade imaju veliku šansu za rast. Naslućivat ćeš unosne poslove brže od drugih. Kreativne stvari ti padaju lako, a tvoje ideje bit će dobro prihvaćene. Ako je potrebno, moći ćeš nadvladati konkurenciju. Ali, također ćeš biti jaka u timskom radu. Trenutačno si jednostavno nezaustavljiva!

Zdravlje: Venera ti donosi radost života, Mars dodaje snagu, a Jupiter puno samopouzdanja. To jasno govori: ovo će biti jedan od najboljih tjedana za tebe nakon dugo vremena. Osjećat ćeš se izvrsno, imati više povjerenja u sebe i moći ćeš postići više. Brže ćeš ostvariti ambiciozne sportske ciljeve, a također ćeš biti snažna i uporna u svakodnevnom životu.

Djevica

Ljubav: Ovaj tjedan bit ćeš rastrgana kao samac. Venera i Jupiter poslat će ti barem jednu osobu previše za flert. Nećeš moći odlučiti s kim ćeš prvo izaći. Ako si u vezi, bit ćeš sklona koketiranju s drugima. To uopće nije tvoj stil, ali sada sve izgleda tako primamljivo. Pobrini se da ne izazoveš pomutnju.

Posao: Trenutačno ti je potreban jasan pogled kako bi riješila svoje zadatke. Dominiraju kozmički aspekti napetosti i potreban je oprezan pristup. A bez obzira na to koliko si odvažna u ljubavi, na poslu ćeš biti poput prave djevice: promišljena i strpljiva. Nećeš dopustiti da ti novac izađe iz džepa i bit ćeš dovoljno oprezna u timu da dobro prebrodiš ovu fazu. Izdrži još malo. Mars će te financijski podržati već sljedeći tjedan.

Zdravlje: Što se ovaj tjedan više fokusiraš na rutinu, uravnoteženu prehranu i umjerenu tjelovježbu, to ćeš se bolje osjećati. Eksperimenti i nepromišljeno ponašanje sada nisu preporučljivi. Izbjegni vremenski pritisak, otkaži nepotrebne sastanke i jednostavno izbjegavaj komplicirane ljude. Tada ti eksplozivne kozmičke vibracije neće naštetiti i svejedno ćeš dobro proći kroz tjedan.

Vaga 

Ljubav: Venera i Jupiter osiguravaju inspirativnu i uzbudljivu fazu u tvojoj vezi. Oboje sada djelujete na isti način i razumijete se u svim pogledima. Toliko harmonije čini te sretnom. Slobodni će biti iznutra potpuno opušteni. Ali, postavila si svoje antene za prijem. Pozitivni utjecaji Venere i Jupitera također imaju intenzivan učinak na tebe: očekuje te puno flerta i izlazaka!

Posao: Poslovni planet Merkur i guru sreće Jupiter ohrabruju te i nude više slobode i mogućnosti napredovanja na poslu. Imat ćeš vezu s ljudima koji su važni za tvoj napredak. A i ti ćeš imati koristi od dobrih prilika. Ali, to nije sve: moći ćeš bolje razviti svoje financije i dobiti neobične ponude.

Zdravlje: Raspoložena si za zabavu. Radost života doista blista kroz tvoje oči i osjećaš se kao da bezbrižno provodiš slobodno vrijeme i sve ono što život čini vrijednim življenja. Uživat ćeš u dobroj hrani, počastiti se hladnim pićem i guštat ćeš u druženju s dragim ljudima. 

 | Autor: Instagram @hannaschonberg Instagram @hannaschonberg Foto: Instagram @hannaschonberg

Škorpion

Ljubav: Na tebe trenutačno najintenzivnije utječu Saturn, planet vedrine, i Neptun, planet mašte. To donosi stabilnost tvojoj vezi. Vjeruješ u solidarnost i voliš biti lojalna. Slobodni će biti manje raspoloženi za lov, a više za dubok kontakt. Dobra ideja, jer ti dugački razgovori mogu pomoći da razviješ osjećaje prema nekome.

Posao: Saturn i Neptun donose ti mir i pregled koji ti je potreban. Također ti pomažu riješiti probleme koji te dugo muče. Tvoj šef shvaća da ti može povjeriti više odgovornosti. Kad kupuješ, pazi na svoje troškove. Dobar je trenutak da otkriješ nove mogućnosti uštede.

Zdravlje: Ovaj tjedan je idealan za fokusiranje na trening izdržljivosti. Gradi svoju kondiciju, mudro organiziraj svoj svakodnevni život i razvit ćeš više unutarnje stabilnosti. Saturn ti sada daje taj unutarnji mir koji ti je, kao osjetljivom vodenom znaku, potreban čak i više nego drugim horoskopskim znakovima. Neptun potiče tvoju intuiciju, možeš se osloniti na svoj intuitivni glas.

Strijelac

Ljubav: Seksi Mars te uzbuđuje. Sada uživaš u koketiranju, ali za slobodne je sada sve tek avantura, a ne nešto čvrsto. Mars također unosi vatrenu notu u vezu. Vaša strast bukti. Romantična strana ljubavi, s druge strane, malo propada. Budi oprezna kada razgovarate o zajedničkim projektima: trenutačno imate vrlo različite ideje.

Posao: Trenutačno si entuzijastična za nove zadatke na svom poslu i imaš smisla za inovacije i održivost. Moći ćeš brzo razjasniti tehnička pitanja, ali trebat će ti više vremena za kreativne zadatke. Financijski će sve biti dobro ako ne dopustiš da te Mars navede na spontane kupnje i ne prepustiš se nesputano svojoj ljubavi prema skupim užicima.

Zdravlje: Stalno ćeš imati potrebu za kretanjem i moći ćeš raditi sve osim sjediti mirno. Planet moći Mars u vatrenom ovnu daje ti beskrajnu snagu, a za to je potreban odušak. Ali, sada slabije podnosiš stimulanse pa obilna hrana, alkohol i sve što te opija može te izbaciti iz unutarnje ravnoteže.

Možda vas zanima Brbljavi do beskraja, vječni avanturisti i majstori flerta: pobrojali smo sve vrline i mane Blizanaca Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @alisontoby

Komentari 0