Horoskop

Kad je zabava u pitanju, ovi horoskopski znakovi su prvi u redu. Tko su najveći partijaneri zodijaka?

Mnogi ljudi uživaju izlaziti, piti u društvu i mogu se izgubiti u dubokim razgovorima. Drugi se drže podalje i mogu uživati u večeri uz neki bezalkoholni sokić. U tom odabiru definitivno i horoskopski znak može igrati važnu ulogu. Predstavljamo ti četiri horoskopska znaka koji su uvijek spremni za izlazak i za čašicu pića i razgovora!

Strijelac

Strijelac voli zabave, akciju, ali i dobro piće. Za njega je sve u tulumarenju, a ne prvenstveno u prekomjernoj konzumaciji alkohola. Međutim, kad je vani, ne razmišlja o mamurluku sljedećeg jutra. Želi uživati u trenutku i često je previše nemaran prema svom zdravlju. Često je strijelac zadnji na fešti jer za njega nikada nema kraja.

Strijelac je vrlo znatiželjan i otvorenog uma. Previše je sretan kada isprobava nove stvari i jako voli eksperimentirati. Tražiš li idealan poklon za ovaj energični vatreni znak, s nekim fancy džinom nećeš pogriješiti.

 | Autor: Unsplash / Abstral Official Unsplash / Abstral Official

Bik

Rođeni hedonist bik opravdava svoj imidž vrsnog poznavatelja, čak i kada je u pitanju piće. Međutim, definitivno rijetko pretjeruje. Kad popije piće, ne radi to zbog pritiska društva, niti pije da bi izgubio inhibicije. Bik jednostavno voli lijepe aspekte života. Voli dobru hranu, dobre razgovore, a čaša vina jednostavno je dio njegovog blagostanja.

U svakom slučaju, bik ima dobar ukus. Dobro je upućen u prehrambene trendove i uvijek će svojim gostima na večeri ponuditi savršeno vino uz hranu.

Napopularniji horoskopski znakovi na Tinderu Možda vas zanima 5 najpopularnijih horoskopskih znakova na Tinderu - jer u potrazi za partnerom je i horoskop važan! Miss7 Horoskop

Lav

Za lava uvijek postoji razlog za nazdravljanje. A to voli, a kako bi drugačije nego uz šampanjac. Za ovaj vatreni znak  su malo luksuznije stvari pun pogodak. Lav slavi život i dobro se zabavlja. U biti mu ne treba alkohol da bi se opustio i pokazao u pravom svjetlu. To prilično dobro radi i kad je trijezan. Ako pije, pije zbog društva. 

Večer voli završiti s prijateljima i dobrom bocom vina. Izbor pića u njegovom domu je velik i vrhunski je domaćin.

Blizanci

Ni blizanci neće reći „ne“ kada im ponudiš ukusan koktel. Vrlo su znatiželjni, pa kad im netko nešto ponudi, žele to probati. Sadrži li piće alkohol ili ne, to mu nije bitno. Uz toliko zabava i događanja u životu blizanaca, nije ni čudo što često uživaju u piću.

Ovaj zračni znak također nije tip koji brine o negativnim posljedicama. Ne žele ispasti dosadni, pa su na tulumima uvijek u grupi u kojoj svi piju te uvijek radije kažu „Živjeli!“, nego „Ne, hvala!“

Možda vas zanima Najšarmantniji muškarci rođeni su u ova 3 horoskopska znaka. Slažeš li se s astrolozima? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash / Jonathan Borba

Komentari 0