Horoskop
Znakovi koji imaju dobru intuiciju

Tajni dar: Koju prednost imaju škorpioni, rakovi i ribe u odnosu na ostale horoskopske znakove

  • Ova tri znaka se za razliku od ostalih u zodijaku uvijek mogu osloniti na svoj osjećaj kad su u pitanju životne odluke, ali i mišljenje sviđa li im se netko ili ne
  • Oni su čak u stanju predvidjeti stvari i često znaju što će se dogoditi unaprijed – može se reći da ova tri horoskopska znaka imaju sedmo čulo!
  • Prema horoskopu, ribe, rakovi i škorpioni imaju toliko jaku intuiciju da bi trebali češće slušati svoj instinkt nego razum

Imaš li i ti tog jednog prijatelja ili prijateljicu koji ti se uvijek javi kada se osjećaš loše? Čini ti se da ima šesto čulo? Može li odmah reći kada netko laže? Ako su odgovori potvrdni, pitaj za datum rođenja. Naime, za ova tri horoskopska znaka se kaže da mogu čitati misli, jer mogu savršeno protumačiti geste i izraze lica. 

Kada je riječ o poznavanju ljudske prirode ili pravom osjećaju, zvijezde i planeti su horoskopskim znakovima škorpionu, raku i ribama poklonili dodatnu poslasticu - uvijek se mogu osloniti na svoju intuiciju.

Vodeni znakovi imaju dobru intuiciju

Rak, škorpion i ribe vodeni su znakovi, a njihov element uvelike određuje njihove karakteristike. Voda je element emocija, osjetljivosti i intuicije. Zato rakovi, škorpioni i ribe imaju osobito jaku intuiciju. Sposobni su osjetiti suptilne vibracije u svojoj okolini i osjetiti emocije drugih, često prije nego što su izgovorene bilo kakve riječi. Njihova duboka emocionalna povezanost sa životom i onima oko njih omogućuje im da dosegnu intuitivnu razinu koja im omogućuje razumijevanje svijeta oko sebe na jedinstven način.

 | Autor: Instagram @mimiarr Instagram @mimiarr

Rak 

Rakovi spadaju među najosjetljivije znakove zodijaka. Mogu osjećati duboke emocije i izuzetno su osjetljivi na svoju okolinu. Vrlo su prijemčivi prema onima oko sebe i primjećuju puno toga što se oko njih događa. Zato raku ne moraš puno objašnjavati svoje osjećaje: kad si u njegovoj blizini, uvijek imaš osjećaj da zna kako se osjećaš i što mu želiš reći. Ali, rak također ima snažan pristup svojoj nutrini. Puno osjeća i uvijek je svjestan svojih emocija, raspoloženja i podražaja. Ova svijest, zajedno s njihovom snažnom intuicijom, potiče raka da obrati pozornost na svoj unutarnji glas. A taj ga nikada ne iznevjeri.

Možda vas zanima Najšarmantniji muškarci rođeni su u ova 3 horoskopska znaka. Slažeš li se s astrolozima? Rubrika Life&style Life&style

Ribe 

Ribe su vrlo osjetljivi horoskopski znak koji osjeti stvari puno prije nego što se dogode. Izuzetno snažno percipiraju odaslanu energiju i vibracije, raspoloženja i dojmove. Ribe slijede svoju intuiciju ne znajući točno što ih čeka s druge strane. Kada je riječ o donošenju važnih odluka, osobe rođene u horoskopskom znaku riba oslanjaju se na svoj osjećaj - i obično su u pravu. Ovaj veliki dar čini ih dobrim slušateljima i prijateljima te ih štiti od negativnosti.

 | Autor: Instagram @prohoda Instagram @prohoda Foto: Instagram @prohoda

Škorpion 

Škorpioni su detektivi među znakovima zodijaka. Oni praktički mogu nanjušiti laži. Čak i ako škorpion ništa ne pokaže i ne reagira, već sve zna. Škorpioni su među znakovima zodijaka koji gotovo pa čitaju misli, pa bi se gotovo moglo posumnjati u njihove nadnaravne ili vidovnjačke sposobnosti. Oni analiziraju i razumiju svoje kolege u sekundi. Nema šanse da prevariš škorpiona! 

Možda vas zanima Tako strastveni i romantični: Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najbolje se ljube Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @lovisabarkman

Komentari 0