Horoskop

Tako strastveni i romantični: Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najbolje se ljube

  • Nema ništa bolje od strastvenog poljupca, zar ne? 
  • Prvi poljubac često određuje je li kemija između dvoje ljudi dobra
  • Naravno, ljubljenje je stvar ukusa, ali postoji nekoliko horoskopskih znakova koji se ljube bolje od ostalih. Barem tako kažu astrolozi. A njima vjerujemo, zar ne?

Ljubljenje je jedan od najintimnijih i najsenzualnijih oblika komunikacije u vezi, a tri su horoskopska znaka poznata po svojim iznimnim vještinama ljubljenja. Njihovo intuitivno razumijevanje partnerovih potreba i sposobnost spajanja strasti i nježnosti čini ih najvećim majstorima ljubljenja. Njihov poljubac može zauvijek obilježiti ne samo trenutak, nego i sjećanje na ljubav i intimnost.

Nije samo praksa ono što čini savršenstvo: zahvaljujući zvijezdama, ova se 3 horoskopska znaka toliko su strastvena, emosionalna i predana da su rođeni talenti za ljubljenje.  

Možda vas zanima Tko je stvarno žena iz snova: Za ova 4 znaka kažu da su najbolje supruge Miss7 Horoskop

Ovan

Ovnovi se žele dobro ljubiti i stoga ulažu cijelo srca u strastvene, emotivne poljupce. Njima nije po volji „nespretno slinjenje“, nego su u prvom planu emocije i romantika. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, za ovna poljupci nisu samo seks – oni uživaju u zajedništvu i intimnosti koju poljubac stvara.

 | Autor: Unsplash/Nathan Dumlao Unsplash/Nathan Dumlao Foto: Unsplash/Nathan Dumlao

Bik

Bik ima reputaciju jednog od najstrastvenijih horoskopskih znakova. Međutim, bikovi su ponekad općenito previše strastveni te ponekad brzo planu, ali jednako brzo kao što se bik naljuti, jednako se brzo želi i pomiriti s partnerom - po mogućnosti dugim, strastvenim poljupcima. Osobe rođene u znaku Bika uživaju u tome jednako kao i u ljubavnom činu i stoga tijekom predigre odvajaju dovoljno vremena kako bi razmazili partnera strastvenim poljupcima.

Možda vas zanima Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima imaju veliko srce i dobar su materijal za ženidbu Miss7 Horoskop

Rak

Umijeće zavođenja čvrsto je ukorijenjeno u osobnosti rakova – stoga ne čudi da su i prirodni talenti kada je u pitanju ljubljenje. U njihovim poljupcima ima puno topline, romantike i iskrenosti, zbog čega je teško odoljeti njihovim udvaranjima. Poljupci ovog horoskopskog znaka toliko su neodoljivi da ih je gotovo nemoguće zaboraviti.

 | Autor: Unsplash/Allef Vinicius Unsplash/Allef Vinicius Foto: Unsplash/Allef Vinicius

Najcool horoskopski znakovi Možda vas zanima Cool djevojke: Ovim horoskopskim znakovima svi se dive i kopiraju ih Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash / Spencer Davies

Komentari 0