Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjaci i škorpioni zaljubit će se, dok će bikovi i lavovi na početku nove godine zasukati rukave na poslu

  • Nova godina - nova sreća! 
  • Prva dobra vijest: Merkur neće od 2. siječnja više biti retrogradan pa je vrijeme nesporazuma, tehničkih kvarova i odgađanja za sada prošlo
  • Sada možemo bezbrižno i mirno započeti novu godinu, okrenuti novu životnu stranicu s nadom i vjerom da će ova godina biti bolja od prošle

Jesi li još uvijek pod stresom od Božića i Nove godine? Tada će te zapanjiti energija koju ćeš razviti nakon 4. siječnja. Tada Mars prelazi u znak jarca i potiče naše ambicije. Djelovat ćemo disciplinirano i racionalno i moći ćemo razviti novu snagu za postizanje svojih ciljeva.

Tjedni horoskop od 1. do 7. siječnja 2024. godine

Ono što posebno veseli jest da ćemo tu razinu energije zadržati i sljedećih nekoliko tjedana, jer je jarac poznat po svojoj izdržljivosti. Dakle, ako imaš velike planove, početak godine je najbolje vrijeme da zasučeš rukave i kreneš u realizaciju! 

Osim toga, pozitivne vibracije Venere osvježit će mnoge veze, a kod samaca bi se novogodišnji flert mogao razviti u ozbiljnu ljubavnu vezu.

Jarac

Ljubav: Ovo je tvoje vrijeme! Sunce i Jupiter će te istaknuti i dati pravi poticaj kada je u pitanju flert. Uspostavljat ćeš nove kontakte i uspješno izlaziti. Oni u vezi sada mogu pokazati svojoj najdražoj osobi da žele više raznolikosti i zamaha u svojoj vezi. Nećeš dugo čekati na pozitivne povratne informacije.

Posao: Odmah na početku godine razvijat ćeš puno osjetljivosti i osjećaja zajedništva kad ćeš se baviti ljudima u svom poslovnom okruženju. Preuzimat ćeš odgovornost bez napora, a tvoja sposobnost predviđanja bit će velika prednost za tvoj tim. Jupiter će biti tvoj najbolji prijatelj za sve financijske stvari. Dobivat ćeš više od svog novca i iskoristiti pogodnosti i povoljne ponude.

Zdravlje: Zvijezde sada imaju uravnotežujući učinak na tebe pa ćeš se osloboditi pritiska koji te mučio zadnjih dana. To je dobro za tebe. Brzo ćeš se oporavljati u slobodno vrijeme. Nemoj dopuštati da te drugi kontroliraju i radi samo ono u čemu doista uživaš.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Venera i Mars će ti dati vrlo atraktivnu karizmu. Slobodni će često flertovati i skupljati puno lajkova. Sjajno ćete se usklađivati u vezi. Sada ti je lako biti vjerna i dosljedna, a to nije prirodno kod vodenjaka. Nježnost ti je sada jednostavno važnija od erotskih eksperimenata.

Posao: Jako ćeš uživati u kreativnom radu. Imat ćeš najbriljantnije ideje i vrlo dobru vezu s ljudima koji su ti važni na profesionalnom planu. Ali, također ćeš se jako zabavljati trošeći novac na lijepe stvari. Bolje je da malo usporiš svoj poriv za šopingiranjem. 

Zdravlje: Venera ti sada daje karizmu i puno samopouzdanja. Radit ćeš više za sebe, a proizvodi za njegu imat će intenzivniji učinak. Ali i tvoja razina energija bit će visoka jer će ti Mars do četvrtka poslijepodne davati snagu i agresivnost.

Ribe

Ljubav: Venera i Mars su transverzalni pa tvojoj vezi nedostaje romantike i nježnosti. Ali, može biti bolje uz geste pune ljubavi i više osjećajnosti. Ako si slobodna, bit ćeš prilično uzbuđena i vjerojatno nećeš olako flertovati. Bolje je ne riskirati previše. To će te poštedjeti nepotrebnih uzbuđenja koja bi ti na kraju samo stvarala stres.

Posao: Imat ćeš nepogrešiv instinkt za unosnim prilikama i napravit ćeš sve kako bi iz sebe izvukla više na financijskoj razini. Brzo ćeš upijati nova znanja, istraživati i prikupljati važne podatke. To znači da ćeš uvijek biti korak ispred konkurencije.

Zdravlje: Sunce i Jupiter daju ti novi optimizam i pozitivno utječu na tvoje stanje. Tijelo i duša su ti u harmoniji. Koristi jogu, meditaciju i autogeni trening za održavanje ravnoteže između posla i života. Sada si priušti malo više vremena za sebe.

Ovan

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i erotični Mars dobro će djelovati na tebe na početku godine. Kao samcu, potreban ti je flert koji ti se doista može uvući pod kožu. A upravo to će ti se i dogoditi! Ozbiljno bi se mogla zaljubiti. U vezi je erotika na prvom mjestu i bit ćeš često u krevetu. Nakon novogodišnje noći zapalit ćeš još jedan iskričavi vatromet emocija.

Posao: Merkur i Venera ti sada daju prilike kada su u pitanju popusti i dobre cijene. U svom poslu demonstrirat ćeš svoje vještine i osiguravati da tvoj tim dobije najviše ocjene zbog tvoje ljubaznosti i kreativnosti. Prvi tjedan u godini obećava dobar uspjeh.

Zdravlje: Mars u strijelcu djelovat će kao dinamo na tvoje fizičko stanje do četvrtka poslijepodne. Čak i nakon dugog dana ćeš se brzo regenerirati i sljedeće jutro biti spremna za nove izazove. Bit ćeš ambiciozna kada je u pitanju sport. Ali, važno je da se opustiš vikendom.

Godišnji horoskop Možda vas zanima Horoskop za 2024.godinu: Velike promjene i pozitivne stvari čekaju sve u godini kojom vlada Sunce Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Dobro ti ide kao samcu. Intenzivno ćeš flertovati, ali sa stilom. Na erotskoj razini bit ćeš spremna uživati u satima senzualnog vođenja ljubavi. Međutim, to će vrijediti jedino ako tvoj potencijalni partner prođe tvoju provjeru kvalitete. Pouzdanost ti je izuzetno važna u vezi. Jupiter će pomoći tebi i osobi koju voliš da intenzivno uživate u lijepim zajedničkim satima.

Posao: Početak godine bit će dobar za tebe. Jupiter te čini opuštenom i vrlo vještom u pregovorima. Pazi na svoje financijske prednosti i iz toga izvlači najbolje za sebe. Ovo je izvrsno vrijeme za potpisivanje ugovora te postoji veliki potencijal uštede.

Zdravlje: Snažne vibracije Sunca i Jupitera jačat će te tjelesno i mentalno. Nakon napornog dana moći ćeš brzo napuniti svoje baterije. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, osjećat ćeš se još bolje. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars povećavaju sada tvoj seksepil i učestalost flertova. Tražit ćeš bezbrižnu zabavu u dvoje. Nova godina bi mogla dobro početi! U vezi si? Vas dvoje se izvrsno slažete pa krenite raditi na ostvarenju svojih planova za ovu godinu.

Posao: Kada je tvoj posao u pitanju, trenutačno si malo nemotivirana. Tvoje zvijezde ne daju ti dovoljno poticaja za veliki skok u karijeri. Financijska pitanja također zahtijevaju više tvoje pažnje. Merkur te potiče na svjesnu usporedbu cijena prilikom većih kupnji.

Zdravlje: Mars ukazuje na prilično osrednju razinu energije. Još ti treba malo vremena da preboliš posljedice blagdanskog pretjerivanja s hranom i pićem. Beauty sleep i tretmani ljepote imat će pozitivan učinak. Samo malo uspori.

Rak

Ljubav: Nalaziš se u fazi u kojoj sanjaš o ljubavi, ali manje grizeš kada flertuješ. Više će ti odgovarati biti osvojena i sporo ćeš razvijati osjećaje. U vezi ti je potrebno više strpljenja i vjerojatno ćeš češće morati voditi razjašnjavajuće razgovore.

Posao: Najbolje vibracije Jupitera i Saturna poboljšavaju tvoju sposobnost donošenja dobrih odluka u vezi s poslom i financijama. Trenutačno imaš smisla za sve financijske stvari i naslućuješ prilike brže od drugih. Bit ćeš elokventna i na kraju dobiti ono što želiš.

Zdravlje: Jupiter i Saturn te jačaju i pomažu ti da um i tijelo dovedeš u sklad. Stvari će ići još bolje ako odvojiš malo više vremena za sve svoje planove i usredotočiš se na wellness i opuštanje u večernjim satima. Lagana, svježa hrana dobra je za tebe nakon svih grickalica tijekom blagdana, kao i faza bez alkohola.

Lav

Ljubav: Venera i Mars pružat će svim samcima najbolju podršku kada će flertovati. Lajkovi i spojevi približavaju te ljubavi. Već si u vezi? Oboje ćete uživati jer su erotske vibracije snažne i strastvene.

Posao: Na poslu ćeš raditi brzo i predano u prvom tjednu godine. Iznad svega, Venera budi tvoje zanimanje za kreativne projekte. Bit ćeš usredotočena na održivost i svjesno ćeš ići u korak s vremenom. Dobro ćeš upravljati svojim novcem i, prije svega, pronalaziti modne popuste.

Zdravlje: Očekuje te sjajan tjedan! Možeš povećati svoje sportske ambicije jer će ti Mars davati visoku razinu energije sve do četvrtka poslijepodne. Vikendom bi se trebala opustiti, osobito zato jer Venera povećava tvoju sposobnost uživanja. 

Djevica

Ljubav: Trenutačno si kritičnija i promatraš svog partnera s više skepse. Tvoje ljubavne zvijezde djeluju izazovno. Uz više razumijevanja i strpljenja možeš izgladiti stvari. Slobodni neka rade što god žele. Uživat ćeš u svojoj neovisnosti i odbijati kompromise kada ćeš uspostavljati nove kontakte.

Posao: Razmišljat ćeš inovativno i imati dobre ideje za svoju karijeru. Tvoj problem: Daleko si ispred svog vremena. Ne razumiju svi tvoje briljantne poteze. Objasni im malo bolje što radiš.

Zdravlje: Zdrav način života ti je sada imperativ. Također ćeš vrlo jasno osjećati što je dobro za tebe i što te izgrađuje. 

Vaga

Ljubav: Samouvjerena si i uživat ćeš u svojoj slobodi kao samac. Što se tiče flerta i spojeva, više će ti se sviđati da ti prilaze obožavatelji. Stvari u vezi idu dobro, ali čini se da nešto nedostaje. Ne bi trebala precijeniti ovu fazu. Osoba koju voliš trenutačno ti ne može udovoljiti.

Posao: Možda na početku godine nećeš biti osobito ambiciozna, ali moći ćeš razviti neke dobre ideje za budućnost. Također financijski. Venera te sada čini kreativnom i dobro ćeš se slagati sa svima u svom radnom okruženju. Također možeš odmah uspostaviti važne kontakte.

Zdravlje: Ovo je osobito povoljan tjedan za mentalni odmor, duhovnost i meditaciju. Lakše ćeš se prepustiti i duboko se opustiti. Noću ćeš bolje spavati. Merkur i Venera promiču tvoju radost života i uživanja.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Već na početku godine bit ćeš tražena na polju flertovanja i uskoro ćeš se jako zaljubiti. Parovi imaju dobar odnos jedno s drugim. Slažete se i uzbuđuju vas iste stvari. Zajedno sada možete postići sve.

Posao: U svom poslu osiguravat ćeš jasne strukture i izvediva rješenja odmah na početku godine. Znat ćeš što je potrebno i radit ćeš vrlo pouzdano. Mudro ćeš raspolagati svojim novcem. Obraćat ćeš pozornost na dobre cijene i iskorištavati ponude tamo gdje će ti donositi stvarne prednosti.

Zdravlje: Puna si energije i mentalno i tjelesno. Pazi na prehranu i u svakodnevni život unosi dovoljno odmora.

Strijelac 

Ljubav: Venera i Mars donijet će ti sreću u ljubavi. Znat ćeš kako začiniti svoju vezu. Bit ćeš maštovita i spremna na eksperimentiranje, osobito kada je u pitanju erotika. Slobodni će razvijati dosta temperamenta i inventivnosti kada će flertovati. Brzo ćeš preuzeti inicijativu kada ti se netko svidi.

Posao: Prihvati izazove za ovu godinu! Bit ćeš iznimno motivirana. Važno je da imaš puno slobode za svoje zadatke. Jednostavno ćeš uživati u kreativnosti, a sada se možeš i dobro prezentirati. Imat ćeš sreće s novcem: Merkur će ti pomoći da najbolje iskoristiš prednosti koje se pojavljuju.

Zdravlje: Mars ti sada daje obilje energije i optimizma. Tvoje samopouzdanje je visoko, kao i unutarnja smirenost. Budi aktivna, ali također si priušti malo slatkog života u slobodno vrijeme. Od petka možeš opet usporiti jer Mars izlazi iz tvog horoskopskog znaka.

Možda vas zanima 6 horoskopskih parova za koje će 2024. biti ultimativna godina ljubavi Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0