Horoskop

Tjedni horoskop: Venera većini znakova nosi hrpu strastvenih trenutaka, flertova i ljubavi

  • Kozmički kotač se vrti i vrti i evo nas već u rujnu, koji je pun dobrote i daruje nas svojim bogatim darovima
  • Nakon Sunca, sada je i Venera ušla u znak djevice i osigurava red u našem ljubavnom životu!
  • Sada je sjajno vrijeme za „sređivanje“ ljubavne veze ili statusa

Protekli vikend su mnogi imali poteškoće  u obitelji. Činjenica je da se trenutačno ne osjećamo baš u nekoj formi. Međutim, sunce u znaku djevice je podsjetnik da tijelu daš ono što mu je potrebno da dobro funkcionira.

Tjedni horoskop od 5. do 11. rujna 

U znaku djevice se, osim sunca nalazi i Venera, planet ljubavi. To malo mijenja način na koji volimo. Pokazujemo se malo hladniji nego inače, ali imamo veći osjećaj dužnosti u vezi. 

Ali, nije samo Venera zaslužna za naš ljubavni život, nego i mjesec koji simbolizira naše osjećaje i potrebe. Početkom tjedna djeluje iz znaka jarca, koji predstavlja stabilnost.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka imat će savršen rujan za ljubav i povezivanje Miss7 Horoskop

Jarac

Ljubav: Venera ti sada daje puno seksepila. Privlačna si, ali i nježna i osjetljiva. U tvojoj vezi vlada velika harmonija. Samci su totalno koketni i uživaju u traženju partnera. Možeš biti sigurna u puno lajkova i nekoliko spojeva.

Posao: Ti i tvoje kolege se trenutačno ne slažete baš uvijek. Braniš svoje stavove, ali moraš tvrdoglavo raspravljati s kolegama kako bi na kraju ipak prevladali. Pažljiva si s novcem, ali neočekivani troškovi mogu uzeti danak na tvom računu. Zaustavi nepotrebne troškove. 

Zdravlje: Vibre sunca i Venere daju ti novu snagu i privlačnu karizmu. Svjesnije i intenzivnije ćeš se brinuti o sebi, ali ipak zazireš od velikog izazova kada je trening u pitanju. Umjesto toga se radije fokusiraj na meditaciju i jogu te pronađi svoj unutarnji centar.

 | Autor: Instagram @poodiland Instagram @poodiland

Vodenjak

Ljubav: Sada sve pomno promatraš. Analizirat ćeš svog partnera, a on bi trebao biti voljan razgovarati ako ti to želiš. Ako si solo, bit ćeš vrlo društvena i ljudi će te brzo zavoljeti. Mars pokreće tvoje emocije, želja za brzim seksom raste. Trebaš malo pričekati da vidiš hoće li od toga biti nešto više. Ali, to ti sada nije baš važno.

Posao: Što se tiče karijere, ovaj tjedan je izvrstan. Financijski planet Merkur i glasnik moći Mars daju ti snažan poticaj i pripremaju te za uspjeh. Elokventna si, brza i puna ideja. Tjedan je osobito pogodan za pregovore o plaćama ili razgovore za posao.

Zdravlje: Tvoje vibracije za fitness, sport i wellness su sjajne ovaj tjedan. To znači da si možeš više vjerovati i teško će te netko ili nešto zaustaviti. Ovo je idealna faza za trening i izgradnju mišića. Mentalno si spremna i sposobna nositi se sa svim zahtjevima.

Ribe

Ljubav: Trenutačno ti nedostaju seksi vibracije. Kao samac si sretna solo i uživaš u druženju s prijateljima. Čak ti je dobrodošao i prekid veze. Uran pomaže parovima da održe vezu. Ipak, ovaj tjedan trebaš osjetljivost i strpljenje kako ne bi nenamjerno povrijedila osobu s kojom razgovaraš.

Posao: Uran daje zamah tvojim zadacima. Brzo možeš prikupiti sve važne informacije koje su ti potrebne za posao, financije i privatno poslovanje. Sada si agresivna i imaš smisla za prilike, inovacije i povoljne ponude. Samouvjereno držiš svoj položaj i radiš na svom imidžu.

Zdravlje: Sunce i Mars su izazovni. Razina tvoje energije je stoga niža nego inače. Trebala bi se puno kretati. Ali, nemoj očekivati vrhunske performanse od sebe. Također ti je potrebno puno odmora i prilika da se isključiš.

Ovan

Ljubav: Kao samac voliš biti u pokretu i društvena si. Također koristiš svaku priliku da na Internetu upoznaš nove ljude. I radiš to jako dobro. Stvari idu sjajno kod parova, jer planet Jupiter osigurava sklad. Dobro se slažete i osjećate se kao usko povezana ekipa. Veza jača.

Posao: Razvijaš sjajne ideje s puno entuzijazma, što čini ugodne promjene u tvom poslu. Vješto koristiš svoje znanje i iskustvo te odmah vidiš gdje poboljšanja i inovacije nešto donose. Ipak, budi oprezna pri kupnji: navodne rasprodaje ne ispunjavaju očekivanja.

Zdravlje: Tvoja razina energije je visoka jer planet snage Mars snažno djeluje na tebe. Jako si pokretljiva u svakodnevnom životu, a pri bavljenju sportom stisneš gas. Sve što se pojavi ovaj tjedan košta te iznenađujuće malo snage. To bi svakako trebala iskoristiti!

Bik

Ljubav: Sunce i Venera pokreću samce i bude njihovu želju za zabavom i avanturom. Intenzivno ćeš flertovati i nećeš propustiti priliku za ljubav. Parovi su također vrlo emotivni. Unose novi polet u svoju vezu i sve je ponovno prekrasno novo i uzbudljivo.

Posao: Znaš se prikazati u pravom svjetlu. Trenutačno si jako popularna u svom timu i dobro kotiraš kod kupaca i šefa. Ono što je sada jako jednostavno: dizajnirati nešto i razvijati ideje i kreativne koncepte. Sve također izgleda dobro kad je riječ o financijama. 

Zdravlje: Samopouzdanje ti je golemo, kao i životna radost. Sunce i Venera daju ti puno zamaha i pozitivnog stava. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Zvijezde čine samce vrlo samopouzdanima i neovisnima. Nova poznanstva ispituju pažljivo, gotovo malo prekritično. Parovi svoju vezu podvrgavaju stres testu. Venera je aktivna, sve je tu sada: od flerta sa strancima do seksualne frustracije. Srećom, Merkur pomaže da razgovarate međusobno i tako sve raščistite.

Posao: Što se tiče karijere, na dobrom si putu. Izgleda sve super, osobito u komunikaciji i akviziciji kupaca, jer Merkur te podržava. Dobro se slažeš s kolegama i šefom i možeš računati na podršku. Osobito si sretna kad posluješ s bankama i osiguravajućim društvima.

Zdravlje: Planet moći Mars u tvom znaku daje ti dodatnu dozu snage i agresivnosti. Međutim, slatko ili masnoću u hrani ne podnosiš baš dobro. Obrati pažnju na laganu kuhinju, tada te ništa i nitko neće zaustaviti.

Rak

Ljubav: Ti i tvoj partner prolazite kroz dobro razdoblje oživljavanja romantike i osjećaja jedno prema drugome. Venera i Neptun čine te maštovitom ljubavnicom. Kao samac si vrlo atraktivna i možeš računati na ugodne susrete i više lajkova.

Posao: Maštovita si i kreativna i to se isplati. Posao se razvija brzo i učinkovito. Vesele vibracije sunca i Urana potiču tvoj interes za sve što omogućuje inovacije, mogućnosti napredovanja i brže tijekove rada. Financijski se ne želiš zadovoljiti sitnicama. Budi oprezna, to bi te moglo dovesti u iskušenje da poletiš. Moraš biti malo pažljivija s održavanjem kuće.

Zdravlje: Sada si u naletu. Posebna mješavina Sunca i Venere djeluje na tebe motivirajuće. Puna si samopouzdanja. Spremna si za novu, bolju fazu i veseliš se svemu što ti tjedan sprema.

Lav

Ljubav: Mars i Jupiter nude osobito oštre vibracije. Ovog tjedna bit će ti lako brzo pronaći odgovarajućeg ljubavnika za vruću erotiku. Sada je vrijeme za akciju. Parovi obnavljaju osjećaje jedno prema drugome i osiguravaju da zajedno mogu uživati u puno zabave i raznolikosti.

Posao: Ovo je izvrstan tjedan za sve što se tiče tvojih financija i osobne sigurnosti. Pažljivo prati svoj proračun, štedi gdje ima smisla i ulaži više u kvalitetu, a manje u kvantitetu. U komunikaciji s kolegama vlada vrlo dobra atmosfera. Napreduješ u svojim projektima jer te drugi optimalno podržavaju. Timski rad ti sada donosi puno toga.

Zdravlje: Veseli se vrhunskim zvijezdama koje će ti izmamiti veliki osmijeh na lice. Jupiter te gura kada je u pitanju karizma i doista želiš intenzivno uživati u životu. Mars ti također daje snagu i radost života: dobro si raspoložena i dobro se osjećaš.

Djevica

Ljubav: Samci uživaju u životu. Ne postavljaju si ograničenja i sa sobom nose ono što je moguće. Velika ljubav je također vrlo blizu! Parovi se nježnije odnose jedni prema drugima, aktivni su zajedno i dobro se slažu. Venera donosi posebne trenutke. Intenzivnije se uključuješ u svoje osjećaje i uživaš u sreći.

Posao: Na kreativnoj razini doživljavaš vrhunac i uživaš u dizajnu i novim idejama. Unatoč tome, još uvijek postoji nekoliko problema s umrežavanjem i svakodnevnom komunikacijom. Bolje razgovaraj s kolegama i obrati pozornost na važne detalje. Možeš biti škrta kada je u pitanju trošenje novca.

Zdravlje: Lako ti je pronaći svoj unutarnji centar i okružiti se onim što je dobro za tebe. Doduše, Mars se kreće poprečno, što smanjuje motivaciju za sport. Ali, sve u svemu, dobro si. Slobodno vrijeme u prirodi i više sna brzo će imati pozitivan učinak.

Vaga

Ljubav: Erotski planet Mars doista zahuktava stvari kod parova. U spavaćoj sobi te često svladava požuda pa si u erotskom smislu prilično kreativna. Kao samac namjerno flertuješ kako bi brzo stupila u kontakt s atraktivnim obožavateljima. Sada ne oklijevaš dugo, nego voliš i živiš intenzivno!

Posao: Na poslu si snažna i pouzdana, a u timu kolegijalna. Ne manjka ti samopouzdanja pa razvijaš liderske kvalitete. Financijski stvari idu dobro, ostaješ čvrsta u pregovorima čim shvatiš da možeš još više dobiti. Ne bi bilo loše da malo štediš. 

Zdravlje: Planetarni koktel tjedna jača tvoju disciplinu i sposobnost odvikavanja od loših navika. Tijelo i duša dobro se slažu. Aktivna si na višoj razini i s više energije upravljaš svakodnevnim životom. 

 | Autor: Instagram @poodiland Instagram @poodiland

Škorpion

Ljubav: Samci uživaju u svojoj slobodi i avanturističkog su duha. Gdje god postoji prilika za flert, iskoristit će je. Iz toga se mogu razviti i dublji osjećaji. Na tebi je hoćeš li to dopustiti. Parovi unose razumijevanje i osjetljivost u svoju vezu. Venera potiče sklad i međusobno razumijevanje.

Posao: Sjajna si u umrežavanju: tvoja analiza i način na koji dolaziš do dna stvari privlače pažnju važnih ljudi. Sunce i Neptun povećavaju tvoje sposobnosti. Profesionalno planiranje i sastanci su pod sretnom zvijezdom.

Zdravlje: Sunce i Venera omogućuju ti da zablistaš, a sve što ima veze s tretmanima ljepote i wellnessom izgleda još bolje. Kretanje donosi puno i točno osjetiš koliko možeš postići i kada ti je previše. Trenutačno jako dobro spavaš.

Strijelac 

Ljubav: Kontradiktorne zvijezde huškaju parove do te mjere da bi mogli poremetiti svoju vezu i možda se čak zaljubiti u nekog drugog. Samci također stišću gas prilikom flerta. Ipak, trebaš biti oprezna i dobro gledati s kim imaš posla. Ne nasjedaj na prevarante.

Posao: Ovaj tjedan imat ćeš puno posla. Međutim, svladavat ćeš vremenski pritisak i stres i korak si ispred u važnim projektima. Budi oprezna pri trošenju novca jer si sklona biti vrlo velikodušna. Potencijal štednje može se iskoristiti bolje nego što misliš.

Zdravlje: Mars je izazovan, pa je tvoja razina energije prilično umjerena. Priušti si više odmora. Jupiter ti daje povoljnu energiju i povećava želju za uživanjem i opuštanjem. Čak i nakon dugog dana možeš se navečer brzo opustiti.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka imaju odlične predispozicije postati poznati i slavni Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bodlja

    Za one manje lakovjerne: https://www.scribd.com/document/481913049/PA04-Astrologija-u-sjenci-vlastitih-zabluda