Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Venera nam ovaj tjedan šalje ružičasti oblak iz kojeg će Kupid odapinjati svoje strijele

  • Božić je slavlje ljubavi i svemir to također zna
  • Venera i Merkur, odapinju Kupidove ljubavne strijele dva tjedna prije velikog festivala
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak ovaj tjedan

Sve što sada moramo učiniti je povremeno stati kako bismo mogli biti pogođeni Kupidovom strijelom. A mali odmori s najdražima jednostavno su medenjaci za dušu. Zato prigrli ljubav i budi sretna!

Možda vas zanima Osobe rođene u ovih 5 horoskopskih znakova su najzločestiji kolege Miss7 Horoskop

Tjedni horoskop od 12. do 18. prosinca 2022. godine

Sunce, koje je sada u znaku strijelca, natjerat će nas da propitamo svoje postupke. Želimo postići velike stvari, rasti i samopouzdano započeti svoj životni put. Ovaj tjedan ova akcija dobiva pozitivnu podršku od Saturna, službenika za provođenje zakona. On nam pomaže da prepoznamo svoje granice i donesemo mudre odluke.

Možda trenutačno nećemo moći sa zahvalnošću prihvatiti pozitivan učinak ove interakcije, jer bismo mogli imati dojam da su naše radnje ograničene. Ali, kako se kaže: za dobre stvari treba vremena. Budi  strpljiva…

Jarac

Ljubav: Venera ti šalje ružičasti oblak. Samci su u centru svih adventskih zabava u gradu. Također briljiraju online, a spojevi donose uspjeh. Parovi doživljavaju romantičnu fazu punu harmonije i radije se udobno smjestiti u krevetu sa svojim partnerom.

Posao: U poslu se možeš osloniti na svoju intuiciju. Tvoja empatija donosi ti dobrobiti. Sjajna stvar je što sada bez napora preuzimaš odgovornost i vrlo si pouzdana. Kad je novac u pitanju, vrlo si razumna i ne podliježeš iskušenjima pretjeranog trošenja.

Zdravlje: Imaš golemu moć samoiscjeljivanja. Zdravstveni deficiti mogu se smanjiti jer se tvoj unutarnji stav poboljšava iz dana u dan. Znaš što je dobro za tebe i kako se brzo osloboditi unutarnje napetosti.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Zahvaljujući suncu i Marsu, samci sada šalju atraktivne vibracije. Razgovaraju s dragim ljudima i brzo se upuštaju u igru spojeva. I imat će veliki uspjeh u tome. Parovi se puno smiju i vole. Doživljavat ćeš opuštenu, laganu fazu u kojoj ćeš uživati u svakom trenutku.

Posao: Postižeš veliki uspjeh u svom timu i u središtu si pozornosti. To je dobro za tebe, jer se tvoj učinak više cijeni. Stvari se poboljšavaju za freelancere, stagnacija se otapa.

Zdravlje: Generalna linija je točna, razvila si zdravu svijest koja dobro funkcionira. Sunce i Mars preporučuju ti da provodiš puno vremena na svježem zraku. Ti si zračni znak. To znači da kisik na tebe djeluje jako pozitivno, ako ne i ljekovito. Ovo će se ovaj tjedan još više potvrditi nego inače.

Ribe

Ljubav: U tvojoj vezi vlada harmonija. Nježnošću i empatijom impresionirat ćeš partnera i zajedno ćete se baviti budućnošću. Kao samac si u fazi preorijentacije. Htjela bi pokloniti svoje srce, ali jako paziš s kim imaš posla.

Posao: Jupiter i Neptun povećavaju tvoju osjetljivost u odnosima s kolegama ili kupcima. Ovaj tjedan je izvrstan za sastavljanje radne grupe ili rješavanje škakljivih zadataka. Svoje izazove rješavat ćeš inteligentno i intuitivno. Također ćeš imati koristi od ove vještine kada su u pitanju financijska pitanja.

Zdravlje: Venera i Jupiter donose ti novu lakoću. Omogućuju ti da se lakše opustiš nakon dugog dana. Meditacija, wellness i njega pomoći će ti da postigneš mentalnu ravnotežu i tjelesno blagostanje.

Ovan

Ljubav: Trenutačno reagiraš osjetljivo i hitno trebaš više vremena za sebe. Venera te mami da preispitaš svoju vezu. Otvoreno razgovaraj o pitanjima koja te se tiču. Ne bježi od bilo kakve rasprave. Slobodni će si uzeti stanku u spojevima. Ovaj tjedan ćeš manje reagirati na romantiku i erotiku.

Posao: Sunce u znaku strijelca jača tvoje samopouzdanje na poslu i pomaže ti da se afirmiraš. Ipak, postoji potreba za razgovorom: moraš često provjeravati tim ili kupce te osigurati da sve teče glatko. Sjajno je to što razvijaš dobre ideje, razmišljaš inovativno i pažljivo rukuješ svojim novcem.

Zdravlje: Sunce i Mars imaju puno nove pokretačke snage za tebe. Prštiš energijom i želiš je osloboditi sportom. Iskoristi to za nekoliko dodatnih vježbi. Budući da Venera prolazi, važno je prvo testirati nove proizvode za njegu.

Bik

Ljubav: Venera i Jupiter djeluju za samce kao poticaji za flert i izlaske. Ovaj tjedan imat ćeš ogroman seksepil i stoga sigurno više obožavatelja. Parovi će motati partnera oko malog prsta. Stvari idu dobro i divno se slažete.

Posao: U poslu ćeš razviti novo samopouzdanje i pokazati veliku vještinu i maštovitost, posebice kada su u pitanju kreativni zadaci. Kada pregovaraš o plaći, ugovorima ili cijenama, ponašaj se pametno. Možeš pronaći povoljne cijene kada ulažeš u modu, umjetnost ili luksuz.

Zdravlje: Zvijezde promoviraju sve što ima veze s uživanjem u životu, ljepoti i dobrobiti. Moći ćeš se brzo isključiti i odvojiti vrijeme za uživanje. Osim toga, psihički si stabilna i opušteno se nosiš sa stresom i vremenskim pritiskom.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Zvijezde te potiču na djelovanje. Oni u vezi sada žele više slobode. Preispitivat ćeš pravila igre i trebat će ti puno slobode. Slobodni će preferirati neovisnost, premda si zainteresirana za seks i brze afere.

Posao: Tvoja energija impresionira. Na poslu znaš što želiš. Zahtijevat ćeš isključivo veliku kvalitetu. Super se nosiš sa stresom. Kod kreativnih projekata, s druge strane, stvari posustaju. Financijska pitanja imaš pod kontrolom, ali biraš samo najbolje – i najskuplje - kada kupuješ, stoga budi oprezna i kupuj samo ono što ti doista treba.

Zdravlje: Trenutačno ti jako odgovara biti u pokretu. Potrebna ti je promjena okruženja i dodatna inspiracija. Izleti te psihički obogaćuju i oživljavaju. Mars pomaže u smanjenju tjelesnih nedostataka i psihičkom uravnoteženju.

Rak

Ljubav: Venera je za tebe malo nepovoljna ovaj tjedan. Ne smiješ zaboraviti posvetiti dovoljno pažnje svom partneru. Ako se previše nemarno odnosite jedno prema drugome, svađe su neizbježne. Samci trebaju biti strpljivi kada izlaze i trebaju flertu dati drugu priliku.

Posao: U poslu se oslanjaš na zahtjevne projekte. Tvoja karijera napreduje, ali je potrebno nekoliko kompromisa, premda doista uživaš u svom poslu. Tehnički je sve savršeno, a mala ažuriranja donose stvarne prednosti.

Zdravlje: Miks Jupiter-Uran pozitivno djeluje na tebe. Ipak, dobro je planirati više stanki za odmor i wellness. Nisi baš otporna na stres kao inače. Kratki drijemež ili spontana šetnja donosi ti novu snagu.

Lav

Ljubav: Lijepe zvijezde i veliki entuzijazam za nove ideje trenutačno jako povezuju parove. Potreban vam je svježi poticaj i želite se uključiti u zajedničke životne planove. Kao samca zanimat će te individualci koji su sve samo ne mainstream. Sunce i Mars pomoći će ti da upoznaš upravo takve ljude.

Posao: Sunce i Mars pomoći će ti također da brzo dođeš do vrha na poslu. Koristit ćeš svaku zamislivu priliku da se dočepaš najboljih zadataka i novih narudžbi. Prezentacije proizvoda proći će izvrsno. Dobro si prihvaćena i popularna kao kolega. Jako pametno barataš s novcem.

Zdravlje: Energetski impulsi najbolje utječu na tvoje stanje. Radiš puno za sebe kako bi ostala u formi i izgledala sjajno. Slušaj svoj unutarnji glas. A nakon svog fitness programa možeš ponovno uživati u nekoliko kolačića.

Djevica

Ljubav: Samci žele izlaziti i osjećaju da su sada otvoreniji za poseban susret s više dubine. Venera donosi romantične impulse koji gotovo jamče snažnije lupanje srca. Parovi ulažu više osjećaja i pažnje u svoju vezu i sretni su što su tu za svog partnera.

Posao: Merkur i Venera izvrsni su za komunikaciju i umrežavanje. Prikupljaju informacije, alate i vještine na domišljat način. Ako želiš nešto financirati, možeš pronaći odgovarajućeg donatora. Mudro koristiš svoj novac te koristiš potencijal uštede.

Zdravlje: Venera ti sada pogoduje, što ti daje dodatne bodove u smislu blagostanja, karizme i samopouzdanja. Svoju svakodnevicu svladavat ćeš s više elana i uvijek ćeš si osigurati opuštene trenutke u slobodno vrijeme. Merkur ti daje jake živce i čini te mentalno budnom.

Vaga

Ljubav: Venera te sada čini malo osjetljivijom u emocionalnim stvarima. Samci obraćaju više pažnje na nijanse u razgovorima i spojevima te kritičnije promatraju svoje obožavatelje. Čak je i kod parova potrebno nekoliko razjašnjavajućih razgovora kako bi veza bila u redu.

Posao: Kada je riječ o timskom radu, Merkur ti sada pogoduje. Fino podešavanje i precizno upravljanje vremenom potrebni su ti za obavljanje svih zadataka, što ti neće biti veliki problem. Sjajna stvar je da su tvoje ideje za značajne inovacije dobro prihvaćene. Također imaš neke bljeskove inspiracije o tome kako možeš izvući više iz svog novca.

Zdravlje: Sunce i Mars daju ti vibracije koje će te okrijepiti i osvježiti. Nema zimskog vremena i nema izgovora koji te sprječavaju da treniraš. Ali, bez obzira na to koliko si uzorna, ranjiva si kada je u pitanju iskušenje: slatki zalogaji trenutačno su tvoja tajna slabost.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Zvjezdano nebo nudi ti posebne stvari: imat ćeš vrlo romantičan tjedan. Samci će flertovati i izlaziti, iskra će konačno zapaliti vatru, a ljubavnici će osvježiti osjećaje jedno prema drugome. Osjećat ćete se kao tim i gotovo slijepo vjerovati jedno drugome.

Posao: Puna si ideja i imaš nevjerojatan osjećaj za sve što je u trendu. Put do uspjeha je sada lagan. Također si izvrsna u zarađivanju i fleksibilno se prilagođavaš promjenama. Moguća je bolja zarada.

Zdravlje: Venera i Jupiter daju ti dodatnu porciju životnog žara. Već ujutro bit ćeš dobro raspoložena i s optimizmom započinjati dan. Počasti se bonus programom tijekom njege i neka tvoj ten zablista uz maske, pilinge i serume.

Strijelac

Ljubav: Kao samcu ti je sada potrebna sloboda. U fazi si samootkrivanja i uživaš radeći ono što želiš. Kada je riječ o parovima, potrebno je napraviti nekoliko kompromisa. Trenutačno razmišljaš drugačije od svog partnera. Nemoj previše riskirati. Pravednost je čarobna riječ.

Posao: Sunce u strijelcu poboljšava tvoje izglede za uspješnu karijeru. Lakše ti je predstavljati se s povjerenjem. Međutim, financijski dogovori ne idu baš kako si to imala na umu. Prati svaki broj i inzistiraj na kvaliteti. Izvrsna stvar je da su tvoji nadređeni ili stariji kolege na tvojoj strani.

Zdravlje: Sunce ti daje obilje karizme i samopouzdanja. Međutim,  radije se opuštaj i opušteno i lagano provodi svoje slobodno vrijeme.

Možda vas zanima 5 horoskopkih znakova koji će prije živjeti nevjenčano nego u braku, oni ne vjeruju u 'papir' Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0