Horoskop

Osobe rođene u ovih 5 horoskopskih znakova su najzločestiji kolege

  • Sigurno si na poslu imala ili imaš sjajne kolege, ali i suradnike 'iz pakla'
  • Što se tiče potonjih, možda su zvijezde djelomično krive za to
  • Naime, ovi horoskopski znakovi su najzločestiji kolege

Neki horoskopski znakovi jako su zadovoljni svojom sposobnošću da podrže suradnike i funkcioniraju kao tim. Drugi pak vjeruju da je pobjeda njihovog intelekta i lukavstva ako uspiju iskoristiti pojedince koji su 'slabiji' od njih na poslu. S takvim bi nas kolegama čak i obična rasprava brzo mogla izluditi i ići nam na živce. 

Možda vas zanima 5 horoskopkih znakova koji će prije živjeti nevjenčano nego u braku, oni ne vjeruju u 'papir' Rubrika Life&style Life&style

Takvi suradnici ne mare ni najmanje za osjećaje drugih ljudi i, kada su isprovocirani, mogu se ponašati zločesto te otkrivaju svoju pravu tamnu stranu. Vrijeme je da ispitamo dublje aspekte osobnosti svakog zvjezdanog znaka kako bismo otkrili tko krije gadnu stranu ispod svoje naizgled šarmantne vanjštine.

Nastavi čitati kako bi saznala više o horoskopskim znakovima koji nisu timski igrači, nego su užasni suradnici.

1. Lav: Opasni kad se naljute

Lav je jedan od najsnažnijih znakova zodijaka. Oni nisu samo impulzivni, nego se lako iziritiraju, što ih navodi da gravitiraju prema najgorim toksičnim tendencijama na poslu. On ili ona možda nikada neće gajiti ljutnju, ali kad se razbjesne, učinit će sve da te iznerviraju. Budući da im nedostaje tolerancije, kolege rođene u ovom znaku mogu te verbalno povrijediti ili se istresti svojom borbenom prirodom.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

2. Jarac: I šefove stjeraju u kut!

Unatoč tome što su čvrsti i nepopustljivi, jarci nikada ne kreću u osvetu protiv tebe sve dok ih ne isprovociraš! Ali, kad ih uvrijediš ili se ne složiš s njima, uhhh! Nitko te ne može spasiti od teških rafala. U početku obično smireno razgovaraju o problemima, ali uvijek na kraju naprave planove za osvetu. Zbog njihove tendencije da budu 'uvijek u pravu' moglo bi biti izazovno natjerati ih da priznaju svoje greške na poslu. Svojeglava priroda jarca natjerat će i njihove šefove na bijeg.

3. Vodenjak: Riječima znaju ubosti

Premda vodenjaci ne vole kritike, kada netko ostavi užasan dojam na njih spremni su pribjeći korištenju svog rječnika uvreda ili neobično neproduktivnog ponašanja kako bi se osvetili. Uvijek počinju riječima jer se pridržavaju načela da 'riječi mogu biti vrlo destruktivne'. Također je teško predvidjeti učinkovitost vodenjaka jer je njihovo ponašanje vrlo nestalno i ovisi o njihovom raspoloženju.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

4. Ribe: Neprijateljstvo na duge staze

Kad radiš s ribama budi jako oprezna jer im sve može slomiti srce. Premda su obično staloženi i emocionalno obrazovani, ako ih nenamjerno uvrijediš, neće odustati. Oni su čak sposobni gajiti dugotrajna neprijateljstva i svađe i učinit će sve što mogu da te nadmaše na prezentaciji posla.

5. Škorpion: Protivnici kakve ne želiš

Škorpioni su neugodni suradnici koji imaju malo strpljenja i, kada su bijesni, mogu imati nekontrolirane ispade usred radnog prostora. Ako ne dobiju promaknuće i poticaje, mogli bi čak postati opasni i, iz bijesa, povrijediti druge ljude svojim sitnim nepodopštinama. Očito je da su neki kolege nevjerojatno ljubazni i časni, dok su drugi iracionalno okrutni i imaju svoje agende.

Možda vas zanima Zvijezde imaju nešto za reći i o našoj kosi, evo kakva frizura pristaje kojem horoskopskom znaku Miss7 Horoskop
Photo: None

Komentari 0