Horoskop

Tjedni horoskop: Većina znakova imat će moć osloboditi se straha i potaknuti duboke promjene

  • Za vikend su se susreli Venera u djevici i Mars u blizancima pa sada čine kvadrat
  • To osigurava da nam ne postane dosadno, a za to se brine retrogradni Merkur koji će se pobrinuti da neke stvari i jednostavno zaboravimo
  • Budi strpljiva, osobito prema sebi!

Dok tjedan počinje s izazovnim aspektom, ovaj tjedan zvijezde podržavaju duboke promjene. Ali, prije nego što budemo spremni napraviti taj pomak, Mars će nas podsjetiti na nekoliko starih rana, ali nam dati priliku i da ih aktivno liječimo. 

Tjedni horoskop od 19. do 25. rujna 2022. godine

I Sunce i Pluton su u horoskopskim znakovima elementa zemlje i spajaju se u harmoničnom aspektu (trigon) početkom tjedna. Iznad svega, to pogoduje kognitivnim procesima koji unose svjetlo u tamu i tako pokreću promjenu.

Ne radi se o nikakvim banalnostima, nego o znanju koje nas izaziva da nadmašimo sami sebe. Čak i ako je iscrpljujuće i možda ćemo se isprva još opirati, imamo slabašan predosjećaj da nećemo moći pobjeći od onoga što sada dolazi.

Možda vas zanima Estete bez premca: Ovih 6 horoskopskih znakova imaju najviše stila! Miss7 Horoskop

Ako ovaj proces shvatimo ozbiljno, zvijezde će nam dati sve što nam je potrebno da postignemo velike stvari. Pluton u znaku jarca je ozbiljan i prije svega ne radi stvari polovično. Sada imamo moć osloboditi se straha i učiniti ono što je potrebno. Kad jednom počnemo, doista možemo zariti zube u to…

Jarac

Ljubav: Samci sada imaju želju za avanturom. Venera izaziva trnce i impulse koji snažno zagrijavaju tvoje osjećaje. Mogla bi se uskoro i doista zaljubiti. Parovi također doživljavaju intenzivnu fazu. Međutim, vrlo brzo nastaju verbalne bitke ako partner ne sudjeluje na željeni način. Jedno je jasno: ovaj tjedan neće ti biti dosadan.

Posao: Trebaju ti izazovi i voliš pokazati što imaš. Radiš brzo, delegiraš i koordiniraš optimalno i uvijek točno znaš što slijedi. Sada si sjajna i u kreativnim stvarima. Kad je riječ o financijama, ipak ti treba još malo osjećaja za mjeru. Bolje ti služe razboritost i strpljenje nego spremnost na preuzimanje rizika.

Zdravlje: Sunce i Venera dižu tvoje samopouzdanje. Ne dopuštaš više drugima da utječu na tebe te umjesto toga određuješ vlastiti ritam. U sportu ti nedostaje ambicija. Radije se opuštaš u slobodno vrijeme, uživaš u životu i ponekad pojedeš malo više.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Samci su sada zvijezde flert scene i grabe svaku priliku za uzbudljive trenutke. Parovi uživaju u opuštenoj fazi i nema problema ako si priuštite ugodnu večer ispred televizije. Sve dok se seks ne zanemari, naravno. Uzbudljivo vam je kao i na početku veze. 

Posao: Malo rutine i svakodnevnog rada trenutačno ti dobro ide. Svjesno izbjegavaš krizne sastanke i otimaš se za najbolja mjesta. Kao kolegica bit ćeš pouzdana ste i empatična. Pažljivo rukuješ svojim novcem i krećeš se samo sigurnim teritorijem. I to ti se isplati. 

Zdravlje: Razina energije ti je visoka i točno znaš kako je održati. Stres i užurbanost vješto skrivaš i redovito se brineš da imaš dovoljno vremena za opuštanje i raznolikost. Spontano kratko putovanje tijekom vikenda daje ti novu motivaciju.

Ribe

Ljubav: Zvijezde sada samcima otežavaju odabir kandidata. Neptun pojačava tvoju maštu, ali Mars trči i obuzdava erotske porive. Parovi se snažno privlače, ali riskiraju da pretjeraju. Budi oprezna s verbalnim sukobima, to brzo može dovesti do nesporazuma.

Posao: Uran ti sada daje inovativne impulse i dobar osjećaj za trendove. Orijentirana si na budućnost u svom poslu, ali si financijski zabrinuta oko preuzimanja rizika. Potrebna ti je pametna akcija. Dobar tajming je također važan za tebe, jer trenutno radiš lošije pod vremenskim pritiskom.

Zdravlje: Osjećaš se kao da te netko isključio. Jednostavno nisi baš u formi, a stres i užurbanost ti se brzo okome na želudac. Potrebno ti je više odmora i odmaka od svakodnevnog stresa. Neptun pomaže da se opustiš i preporučuje dodatnu dozu wellnessa.

Ovan

Ljubav: Samci su totalno euforični. Mars te pokreće i navodi na seksi osvajanja. Ljubav još nije na tapeti, ali je seksualna privlačnost kod određene osobe golema. Za parove je potrebno više sportskog stila u spavaćoj sobi. Oslanjajte se na promjene položaja i besramno živite svoju strast. Oprez, mogu se pojaviti emotivni i romantični deficiti.

Posao: Jako si motivirana i želiš veliki izazov. I svladat ćeš sve te zadobiti dodatno povjerenje. Jasne strategije sada su tvoja velika snaga. U timu se oslanjaš na vodstvo i djeluješ vrlo asertivno. Međutim, financijska pitanja nisu sasvim na visini, jer preuzimaš previše rizika. Oprez i strpljenje donose ti bolje rezultate.

Zdravlje: Ovaj tjedan će ti dobro doći super fitness zvijezde. Osjećaš se nepobjedivo, moćno i mentalno budno. Razina tvoje energije je visoka i možeš postići sve što zamisliš. Gradit ćeš kondiciju i razvijati novu mentalnu snagu.

Bik

Ljubav: Samci koriste svaku priliku za upoznavanje novih ljudi. Aktivna si i flertuješ, i to uspješno: Sunce i Venera omogućuju ti slatku fazu. I kod parova je sve ružičasto, oni svoju vezu vide kroz ružičaste naočale. Teško da može biti skladnije!

Posao: S intuicijom i osjećajem za međuljudske odnose možeš postići najviše u svom poslu. Ne računa se samo uspjeh, nego i zabava na poslu. Venera donosi genijalne ideje kreativnim umovima, poput tvog. Financijski stvari također idu dobro: lako ti je pregovarati o dobrim uvjetima.

Zdravlje: Osjećaš da ti ovaj tjedan treba više brige. Bilo bi dobro da odeš u toplice ili dugo uživaš u kupaonici kod kuće. Venera i Neptun čine sve što radiš za sebe intenzivnijim.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Izazovne zvijezde čine te prilično zahtjevnom. Kao samac si kritična, a tvoja očekivanja su vrlo visoka. Jesi li u vezi? Sada se partner mora potruditi, inače će doći do temeljne rasprave. Bolje se odmakni korak dalje. S više osjetljivosti možeš ostvariti ono što zamisliš na puno opušteniji način.

Posao: Imaš puno posla i moraš dobro organizirati svoj raspored. Timski rad oduzima ti više vremena, a kreativni projekti su malo sporiji. Ali, sve u vezi s ažuriranjem računala i tehničkim trikovima je sada jednostavno za tebe i donosi ti nove mogućnosti. Plus: Merkur ti donosi sreću s novcem. Odigraj lutriju…

Zdravlje: Mars ti daje puno snage i čini te učinkovitom u svakodnevnom životu i u sportu. Također si psihički vrlo dobro raspoložena i razvijaš više samopouzdanja. Međutim, kada je riječ o njezi i ljepoti, postoji blaga sklonost alergijama. Pažljivo isprobavaj nove proizvode ili još bolje: drži se isprobanih.

Rak

Ljubav: Ti sada spadaš među sretnike u ljubavi. Slobodni sada flertuju, a očekuju ih i veliki spojevi i romansa. I zvijezde im nude sve ono što zamisle. Parovi su umiljati i razigrani u isto vrijeme, a osobito kada ih partner razmazi na erotskoj razini. Maženja ovog tjedna definitivno ti neće manjkati.

Posao: Tvoj timski duh i super simpatična priroda pomažu ti da napreduješ u svom poslu. Također razvijaš jednu dobru ideju za drugom. Međutim, trošiš previše. Trošiš puno na luksuz i aktivnosti u slobodno vrijeme.

Zdravlje: Sunce i Venera te jačaju i daju ti karizmatičan sjaj. Kondicijski treninzi gotovo su obavezni, jer bez tjelovježbe i korištenja energije u svakodnevnom životu doista ti nešto nedostaje.

Lav

Ljubav: Dobar odnos s partnerom osigurava vam da zajedno postignete puno toga. U svakodnevnom životu ste dobro uhodan tim, a sada dobro funkcioniraju i stvari u krevetu. Kad sklapaju nove kontakte, samci se neće oslanjati samo na izgled, nego se prije svega žele dobro zabaviti s novom simpatijom.

Posao: Trenutačno je timski rad izvrstan i možeš se osloniti na svoje ljude. Dobro se predstavljaš, razvijaš sjajne ideje i praktična rješenja. Jako si oprezna s novcem. Nemaš problema uskratiti si želju ako je jednostavno preskupa. Ali, ako je kvaliteta odgovarajuća, nisi škrta.

Zdravlje: Tvoje su mentalne moći goleme ovog tjedna i svojom snagom misli oblikovat ćeš svoju sudbinu. Jaki živci su plus koji ti daje veliku suverenost u svakodnevnom životu, u sportu i u svim tvojim osobnim projektima. Tjelesna spremnost ti je prosječna.

Djevica

Ljubav: Sjajno je ono što ti Venera ima za ponuditi ovaj tjedan: samcima je Amor na vidiku, seksi flertovi i uzbudljiva afera su vrlo izgledni. Kod parova Venera osvježava međusobne osjećaje i ponovno snažno raspiruje erotsku vatru.

Posao: Sve oči uprte su u tebe. Međutim, izgledaš potpuno samouvjereno i zračiš novim samopouzdanjem. Sunce i Venera te potiču na putu prema gore i brzo guraju naprijed. Ali, ne misliš samo na sebe, odana si kao kolega i uvijek imaš na umu opće dobro. Dobre su vijesti i kada je novac u pitanju, moguća je prava sreća za tebe.

Zdravlje: Sunce i Venera djeluju na tebe poput kozmetičkog tretmana. Živnut ćeš, bit ćeš dobro raspoložena i jednostavno ćeš imati više samopouzdanja. Ovo je doista dobar tjedan u kojem možeš pronaći savršenu ravnotežu između tijela i duše. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Vaga

Ljubav: Erotski planet Mars totalno će te paliti kao samca. Prije nego što shvatiš, naći ćeš se usred vrućeg flerta. Isprva ti je svejedno hoće li ispasti više. Glavno je da se zabavljaš i možeš uživati u osjećaju želje. Parovi unose novu lakoću u vezu. Seks je sjajan, a svakodnevni život potpuno bezbrižan.

Posao: Prštiš od motiva i ambicija. Nema oklijevanja ili odugovlačenja, uključit ćeš se odmah u sve i htjet ćeš nadoknaditi sve eventualne zaostatke. I sve će ti uspijevati, dobro ćeš napredovati a i financijski učinci su impresivni. Merkur i Mars podržavaju te na najbolji mogući način i pospješuju uspjeh i prihode. Imat ćeš smisla za unosne poslove.

Zdravlje: Tvoja razina energije je visoka i možeš si vjerovati više nego inače. Mars ima potpuno okrepljujući učinak i daje ti golemu snagu. Trči po prirodi, bez obzira na vrijeme. Naravno, tijekom treninga su ti potrebni novi izazovi i postavljanje osobnih rekorda. Kreni! 

Škorpion

Ljubav: Oslanjat ćeš se na harmoniju i ovaj tjedan ti neće trebati tvoja probojnost. Umjesto toga, Venera ti sada daje romantične impulse koji ti olakšavaju da budeš osjetljiva i privržena kao partner. Kao samac bit ćeš dostupna novim fanovima. Tvoja te intuicija neće prevariti. Shvaćaš s kojim ljudima imaš više od samo prolazne fascinacije.

Posao: Sunce i Venera podržavaju te u odnosima s kolegama, kupcima ili šefom. Timski rad karakterizira simpatičnost i moći ćeš proširiti svoju mrežu. Financijski stvari također idu vrlo glatko. Ne propuštaj dobre prilike!

Zdravlje: Samouvjereno se nosiš sa svakodnevnim obvezama, a sasvim slučajno svladavaš i nove izazove. Kako to radiš? Dobro upravljaš energijom i priuštiš si trenutke opuštanja kada shvatiš da ti je potreban odmor. Savjet s Venere: Beauty tretmani će ovaj tjedan pokazati svoj puni učinak.

Strijelac

Ljubav: Kao samac bit ćeš jako maštovita i imat ćeš seksi kino u glavi. Ali, u stvarnosti ne želiš da bude tako vatreno kao u tvojim mislima. Novi obožavatelji su previše agresivni i nedovoljno romantični za tebe. U vezi jedva nalaziš vremena za sate koje provodite zajedno. Rutina u vezi sada ne bi trebala postati navika. Osloni se na svježe ideje, uostalom, kao strijelac si silno maštovita.

Posao: Venera prolazi, tako da tvoj dobar ukus u kupovini može biti sada vrlo skup. Budi oprezna, ne troši previše! Na poslu ti treba više slobode za vlastite ideje. Ono što je sjajno jest da imaš osjećaj za druge ljude i imaš goleme koristi od svojih vještina.

Zdravlje: Venera i Mars potiču tvoju žeđ za avanturom. U brzoj si traci i želiš uzeti ono što je moguće. Uživanje u životu je na vrhu tvoje liste, ali kada je sport u pitanju, radiš samo ono što je prijeko potrebno. Sve će biti dobro ako ne pretjeruješ i znaš svoje granice.

Grece Ghanem Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka su najljubaznije i najblaže svekrve Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock

Komentari 0