Horoskop

Tjedni horoskop: Većinu čekaju izlasci i provodi, dok 3 znaka spašavaju vezu pristajući na kompromis

  • U ponedjeljak dolazi do konjunkcije Sunca i Urana i trebamo biti spremni na iznenađenja
  • Uran, planet promjena, kovitlat će se našim životima i tražiti da se riješimo svega što nam više ne odgovara
  • Sada je dobro vrijeme za promjene i nove početke

Imaš li možda osjećaj da se kroz život krećeš velikom brzinom, a opet te svi pretječu? Onda sada moraš biti jaka, jer Uran, u kombinaciji sa Suncem, ovaj tjedan pojačava brzinu.

Tjedni horoskop od 13. do 19. svibnja 2024. godine

Uran i Sunce kreću se kroz znak bika i sada se moraš zapitati što ti sve daje osjećaj sigurnosti. Moraš se riješiti svega što ne odgovara tome. Ovakvo proljetno pospremanje može biti burno, jer Uran je uvijek dobar za iznenađenja, dok bik predstavlja sigurnost i postojanost – a ta dva principa teško je spojiti.

Ako primijetiš da si trenutačno jako zabrinuta, sredinom tjedna mogao bi ti pomoći Merkur. Planet misli i komunikacije tada također prelazi u znak bika i smiruje um, jer sve više ćemo igrati na sigurno.

Jarac

Ljubav: Slobodni će se vješto igrati svojim čarima i pokazati da su itekako poželjni. Probudit ćeš neke prilično vruće fantazije u svojim obožavateljima. Oni koji su u vezi znat će kako inspirirati partnera. Ali, nije samo erotika ono što ti je važno. Također si zabrinuta za duhovni sklad. Zauzvrat, spremna si biti susretljivija prema svom sugovorniku kada su u pitanju male razlike.

Posao: U svom poslu si trenutačno osobito oduševljena kreativnim i inovativnim idejama. Mudro i s više empatije ćeš pristupati svemu što se tiče trendova i vizija budućnosti. Što se tiče novca, postupat ćeš dalekovidno. 

Zdravlje: Venera i Jupiter daju ti kombinaciju koja te iznutra čini sretnijom i uravnoteženijom. Moći ćeš se lako isključiti u slobodno vrijeme, nećeš dopustiti da te ometaju i razvijat ćeš svoju poznatu hladnokrvnost. 

 | Autor: Instagram @matildadjerf Instagram @matildadjerf Foto: Instagram @matildadjerf

Vodenjak

Ljubav: Zvijezde te potiču na flert. Samci će uživati u slobodi i spontano izlaziti u klubove. Raduj se vrućoj fazi u kojoj ćeš uživati! Ako si u vezi, potreban ti je žešći program kada je u pitanju erotika. Ipak, nemoj zanemariti romantiku i nježnost.

Posao: Na poslu će tvoji kolege biti impresionirani tvojom energijom i inovativnom snagom. Motivirat ćeš sve oko sebe. Usudit ćeš se učiniti nešto neobično i oslanjat ćeš se na svoju kreativnost. Financijski, Merkur ti osigurava stabilnost.

Zdravlje: Uživat ćeš u akciji i pokretu. Izlazi na svježi zrak što češće možeš i usredotoči se na doživljaj prirode. Merkur i Mars daju ti veliku porciju duha i smirenosti. Ako želiš dalje razvijati svoje vještine, onda su ti šanse izvrsne.

Ribe 

Ljubav: Samci će biti aktivno u potrazi za iskričavim kontaktima. Mješavina Venera-Jupiter nudi ti neobično dobre mogućnosti. U vezi ćeš uživati u ljubavi i romantici u svim njihovim aspektima. 

Posao: Kada su u pitanju komunikacija i umrežavanje, ide ti jako dobro. Moći ćeš brzo pridobiti nove mušterije, a financijske koristi bit će opipljive. Kreativni planet Venera i guru sreće Jupiter daju ti sada veliki poticaj i genijalne ideje. Timski rad će ti ići jako dobro i uživat ćeš u svojim zadacima.

Zdravlje: Venera i Jupiter vladaju ovim tjednom u kozmičkom smislu, a tvoj moto neka bude: zadovoljstvo da, veliki napor ne. Svjesno se počasti dobrim stvarima, češće izlazi, jedi ili kuhaj svoja omiljena jela kod kuće. Manje je vjerojatno da ćeš puno vježbati u teretani. Sada jednostavno preferiraš opuštanje i trenutke uživanja.

Ovan

Ljubav: Ako si slobodna, očekuje te puno flertovanja, jer Mars povećava tvoju hrabrost i seksepil. Ova planetarna mješavina pomoći će ti da uspiješ. Ako si u vezi, očekuje te faza u kojoj možeš produbiti svoju intimnost s drugom osobom i osjećati se psihički i fizički sigurno. Međutim, morat ćeš napraviti pokoji kompromis ako želiš da sve bude u redu. 

Posao: Imat ćeš puno hrabrosti i pokazati svom timu da nisi samo empatična, nego i prilično dinamična. Vrlo uvjerljivo ćeš rješavati pitanja o pravdi i poštenju. Isplatit će ti se do srijede posvetiti više  pažnje svojim financijama.

Zdravlje: Mars u ovnu potiče tvoju radost života, a tvoj energetski barometar također raste. Strahovi se sada mogu smanjiti jer imaš vrlo dobar pristup svojoj psihi.

Znakovi koji se čine mlađima nego što jesu Možda vas zanima 3 horoskopska znaka koji izgledaju mlađe nego što jesu - ljudi se iznenade kad im čuju godine Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i planet sreće Jupiter dat će ti novi zamah i učinit će te vrlo aktivnom ako si solo. Nakon mnogih razgovora sada slijedi spoj uživo. Imaš dobre izglede! Parovi će uživati u udobnosti svog doma i slaviti zajedničke trenutke - uključujući i senzualno zavođenje.

Posao: Imaš savršene kozmičke vibracije, jer kreativni planet Venera i guru sreće Jupiter sada čine uspješnu kombinaciju. Napredovat ćeš i imati smisla za novac. Kad je u pitanju timski rad, lako ćeš se snalaziti te intuitivno osjećati što pokreće druge. To će ti također pomoći u odnosima sa šefom. Pojavljuju se prilike za napredovanje.

Zdravlje: Zvijezde jasno pokazuju: odišeš dobrim raspoloženjem i uživat ćeš u njezi, dobrobiti i uživanju u životu. Jednostavno ti ide dobro i to se vidi. Navečer se možeš brzo opustiti.

 | Autor: Instagram @leoniehanne Instagram @leoniehanne Foto: Instagram @leoniehanne

Blizanci

Ljubav: U vezi sada treba iskreno razgovarati i povremeno otvoriti osjetljivu temu. Merkur će ti pomoći u komunikaciji do srijede. Samci će uživati u svojoj slobodi. Bit će puno flertova, ali ćeš ih namjerno ostavljati površnima.

Posao: Radit ćeš s predanošću i duboko uroniti u svoje zadatke. Radit ćeš to s uspjehom i rezultati će biti impresivni. Priznanje je  neizbježno. Vrlo mudro rukuješ svojim novcem i sada izvlačiš najviše za sebe. Merkur će ti pomoći u pregovaranju oko cijena i pronalaženju povoljnih ponuda u prvoj polovici tjedna.

Zdravlje: Stvari idu sjajno: bit ćeš dobro raspoložena i imat ćeš dovoljno odlučnosti za sve što se pojavi. Baš si proljetno raspoložena i s entuzijazmom ćeš uzimati nove projekate ili zahtjevnije treninge. Blistat ćeš i psihički: Merkur sada daje tvojim sivim stanicama novu energiju.

Rak

Ljubav: Jupiter ti sada daje obilje samopouzdanja. Ponekad gotovo i malo previše. Međutim, slobodni će svojim obožavateljima djelovati povučeno. Ako si u vezi, tvoj partner bi ti se trebao prilagoditi više nego inače. Sada se želiš nametnuti i nisi spremna na kompromis.

Posao: U svom poslu sada više cijeniš osobnu odgovornost i slobodu. Sve što planiraš ne usklađuješ dovoljno dobro s okolinom. Ako to bolje učiniš, olakšat ćeš si. Financijski također imaš neke svoje nove ideje, ali neke od njih neće biti baš najbolje. Radije izbjegavaj nova ulaganja te pogledaj gdje možeš uštedjeti. 

Zdravlje: Mars je izazovan i pruža ti samo ograničenu pokretačku snagu. S druge strane, Jupiter te mazi, pa ćeš samo razmišljati o uživanju. Wellness, tretmani ljepote i opuštajući odmor donijet će ti veliku radost.

Lav

Ljubav: Mars potiče slobodne na spojeve. Imat ćeš želju doživjeti nešto novo i aktivno ćeš to i tražiti. Ali, Venera bi mogla spriječiti velike osjećaje u posljednjem trenutku. U vezi su ti potrebni strpljenje i osjetljivost. Što više razumijevanja pokažeš, to ćete se vas dvoje bolje slagati.

Posao: Glava gore, prsa van! Na poslu ćeš djelovati vrlo samouvjereno i dosljedno slijediti svoje ciljeve. Ponekad ćeš čak pretjerati. Više empatije u timu u konačnici će ti donijeti veći uspjeh. A štedjet će i tvoje živce.

Zdravlje: Trenutačno si puna energije. Mars te mobilizira i povećava želju za vježbanjem. Bilo u fitness centru, kod kuće na trenažeru ili jednostavno u svakodnevnom životu: pružat ćeš vrhunske performanse. Sada je dobra faza za ciljani trening mišića.

Djevica

Ljubav: Venera će samcima olakšati uspostavljanje slatkih kontakata. Privlačit će te šarmantni i prizemni ljudi. U vezi stvari idu dobro. Uživat ćeš u nježnosti i bliskosti. U svakodnevnom životu vas dvoje dijelite iste interese i savršeno se nadopunjujete.

Posao: U svom poslovnom okruženju bit ćeš šarmantna i marljivo skupljati simpatije. Kreativne ideje će ti dolaziti jedna za drugom. Financijski stvari također izgledaju dobro: Jupiter ti sada omogućuje velikodušnije planiranje. 

Zdravlje: Venera ti daje obilje karizme i radosti života. Uživat ćeš raditi nešto dobro za sebe i uživati u nečem posebnom svaki dan. Tvoj sportski nagon je također jak, a tvoja krivulja dobrog raspoloženja ide stalno prema gore.

Vaga

Ljubav: Erotski Mars budi tvoju želju. Samci će biti agresivni i stalno će izlaziti. Ali, budi oprezna: sklona si biti previše izravna. Bolje je malo manje napadački flertovati – kao Vagi ti to jednostavno više odgovara. Ako si u vezi, trenutačno nisi spremna na kompromise. Budi oprezna i pazi da ne pretjeraš  - izbjegavaj svađu, moglo bi čak doći do prekida veze! 

Posao: Moći ćeš se nositi sa svojim svakodnevnim poslovima i obaviti sve što je potrebno. Ipak, bit ćeš malo kritičnija u timu i više ćeš obraćati pažnju na druge. Merkur i Mars ukazuju na mala neslaganja. Također je važno usporediti cijene kada trošiš novac jer bi mogla previdjeti potencijalne uštede.

Zdravlje: Treba ti više udaljenosti i vremena za sebe ovaj tjedan. Tvoja želja za treningom i vježbanjem je smanjena i osjetljivije ćeš reagirati na naprezanje i stres. Mars preporuča manje akcije i više opuštanja u slobodno vrijeme.

 | Autor: Instagram @kateehutchins Instagram @kateehutchins Foto: Instagram @kateehutchins

Škorpion

Ljubav: Venera i Jupiter ojačat će tvoju vezu. Sada je idealno vrijeme za planiranje obitelji. Samcima ide prilično dobro. Prvi spoj mogao bi završiti u spavaćoj sobi. 

Posao: Dobro ćeš se afirmirati i samouvjereno zastupati svoje stajalište. Vidjet ćeš točno kako možeš postati još učinkovitija i uspješnija u svom poslu. Uvijek ćeš imati na oku svoje financije. 

Zdravlje: Planet izdržljivosti Saturn budi želju za zahtjevnijim fitness programom. Uradi nešto za sebe i svoje tijelo – izgledat ćeš i osjećati se bolje. Sada također razvijaš novu snagu na duhovnoj razini.

Strijelac

Ljubav: Erotski Mars nudi nevjerojatno okrepljujuće impulse i potiče tvoj seksualni nagon. Samci će tražiti avanturu. U međuvremenu, parovi će uživati u eksperimentiranju u krevetu dok provode slobodno vrijeme zajedno.

Posao: Trenutačno si vrlo snažna kada su u pitanju zahtjevni zadaci. Radit ćeš pouzdano i postizati solidne rezultate. Lako ćeš preuzimati odgovornost. Motivirat ćeš sve u svom timu. Kada je riječ o osiguravanju svoje financijske budućnosti, sada imaš bolju perspektivu.

Zdravlje: Merkur i Mars čine te hrabrom i snažnom. Možeš imati više povjerenja u sebe jer sada jednostavno imaš puno pozitivne energije. Primijetit ćeš to i u svojoj sportskoj izvedbi i pritisnuti gas u fitness centru. Ali, nije samo tvoje tijelo u dobroj formi: sada ćeš jačati svoj um i dušu meditacijom i konstruktivnim inputima.

Znakovi koji imaju magnetsku privlačnost Možda vas zanima 6 horoskopskih znakova koji imaju "ono nešto" i posjeduju magnetsku privlačnost Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @matildadjerf

Komentari 0