Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Sunce u znaku riba potiče naše blagostanje, a 3 znaka će dodatno profitirati

  • Godina, barem ona astrološka, bliži se kraju, Sunce prelazi u posljednji znak zodijaka: Ribe
  • Svi ćemo se u dolazećim tjednima susresti s načelom riba, što može pridonijeti našem blagostanju i rastu
  • Ali i negativnostima jer vladar riba Neptun također uzrokuje kaos, prijevaru i zbrku. Teže će biti zemljanim znakovima, a i vatreni ovan, lav i strijelac imat će određenih problema

Sa suncem u znaku riba želimo se osjećati povezanima, ne samo s ljudima oko nas, nego po mogućnosti s cijelim svijetom. Dobro je sada za nas dati doprinos, pomoći i staviti dobrobit drugih iznad vlastite - za promjenu.

Tjedni horoskop od 19. do 25. veljače 2024. godine 

Zodijak se zatvara s ribama prije nego što započne novi godišnji ciklus u znaku ovna. Ovaj prag ili prijelazna točka naziva se proljetni ekvinocij, koji ćemo ove godine doživjeti 20. ožujka 2024. godine. 

Sanjivi i naivni, sada želimo vjerovati u dobro i nadati se da će sve biti kako treba – i bit će! Međutim, vladar riba Neptun također uzrokuje kaos, prijevaru i zbrku. Ovo će vjerojatno biti nešto teže razdoblje za zemljane znakove bika, djevicu i jarca u nadolazećim tjednima. Gubitak kontrole stvara probleme i vatrenim znakovima, ovnu, lavu i strijelcu.

Kada Merkur također prijeđe u ribe krajem tjedna, njegova će energija utjecati i na naše razmišljanje i komunikaciju. Premda ćemo biti vrlo maštoviti, nećemo moći osobito dobro analitički razmišljati i često ćemo nalaziti tek nejasne riječi za ono što želimo reći.

Ali, sada je poziv zvijezda vrlo jasan: radi se o tome da rastemo u svim područjima života i još bolje integriramo svoja nedavna iskustva. 

Sada možemo biti mirni, jer u potrazi za odgovorima na brojna pitanja koja nas sada muče, podržava nas Sunce u znaku riba i preporučuje svaki oblik meditacije, a također potiče i umjetničku dušu u nama. 

Jarac

Ljubav: Program kozmičkog kontrasta unosi zamah u vezu, a za tebe sada vrijedi moto: romantika da, seks i erotika manje. Sada se radije drži za ruke i oslanjaj na nježnost. Sunce i Venera čine samce otvorenima za ljubav i pomoći će ti odabrati flert koji će ti dobro pristajati.

Posao: Jupiter ti sada olakšava umrežavanje s drugim ljudima i prikupljanje važnih informacija. Vješto ćeš se izražavati i postizati visoke ocjene u prezentacijama i aplikacijama. U financijskom smislu ćeš maksimalno iskorištavati svoje mogućnosti.

Zdravlje: Uz Sunce i Jupiter osjećat ćeš se dobro i širiti optimizam i dobro raspoloženje. Samouvjereno ćeš kliziti kroz svakodnevni život i odvojiti više vremena za wellness, sabranost i trenutke opuštanja. Sada jednostavno možeš bolje uživati u trenutku.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: S Venerom i Marsom u vodenjaku, ti si zvijezda tjedna. Privlačit ćeš pažnju i upoznavati uzbudljive ljude. Aktivna potraga se isplati samcima, jer bit će puno emotivnih događaja! Parovi će jačati svoje osjećaje jedno prema drugome i osjećati se poput zaljubljenih tinejdžera.

Posao: Ovo su za tebe zvijezde iz snova kada su u pitanju poslovi i novac. Više ćeš se zabavljati na poslu i moći ćeš se osloniti na svoje radno okruženje. Tijekom pregovora o ugovoru i podnošenju zahtjeva, skupit ćeš bodove svojim simpatičnim ponašanjem i završiti s više novaca u banci.

Zdravlje: Venera ti sada daje karizmu i dobrobit. Maske, kreme i tretmani - sve sada ima osobito intenzivan učinak i čini da izgledaš još bolje. Bavljenjem sportom razvijat ćeš i zdravu ambiciju. Napreži se onoliko koliko je to dobro za tebe.

Ribe

Ljubav: Slobodni će biti otvoreni za sve novo i neće se libiti spontanog flerta. Već si u vezi? Jupiter i Neptun pomoći će ti da rasplamsaš svoju vezu s puno mašte. Rutina u vezi sada nema šanse.

Posao: Predana si svom poslu i uživat ćeš u izazovnim projektima. Imat ćeš motivirajući učinak na druge. Međutim, Saturn unosi blagi nemir u tvoje financije. Izbjegavaj brzopleto donošenje odluka prilikom kupovine. Umjesto toga radije usporedi cijene, jer malo škrtosti je dobro za tvoj budžet.

Zdravlje: Jupiter i Neptun daju ti dobre impulse koji te jačaju na duhovnoj razini. Tvoja intuicija je sada jaka i imat ćeš dobar pristup svojoj podsvijesti. Moći ćeš dobro analizirati teme koje ti zaokupljaju misli i tako si pružiti novu jasnoću.

Ovan

Ljubav: Venera sada golica tvoju nježnu stranu. Maženje je na dnevnom redu i uistinu ćeš biti oduševljena. Ako si slobodna, bit ćeš spremna za flert. Upoznavat ćeš zanimljive ljude. Nova ljubav može te čekati u svakodnevnom životu, na poslu ili u slobodno vrijeme.

Posao: Merkur i Mars stavit će te u centar pažnje na poslu. Tvoj glas će se čuti i dobit ćeš priznanje koje zaslužuješ. Imat ćeš dobar odnos sa svojim šefom i kao voditelj tima ili freelancer sada možeš preuzeti više odgovornosti. Financijski imaš svoje poslove pod kontrolom. Provjeravaj svoje troškove za potencijal uštede.

Zdavlje: Doista blistaš, jer Mars sada jača tvoje samopouzdanje. Ali to nije sve: Venera ti daje više karizme, samopouzdanja i unutarnje smirenosti. Tjelesno ćeš biti agilna, a tvoja tipična vesela narav imat će pozitivan učinak na tvoje tijelo, um i dušu.

Možda vas zanima Najbolje mame u horoskopu: koje talente ima mama Ovan, a koje mama Riba, mama Bik.. Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Program zvijezda je trenutačno malo kontradiktoran. Venera sada brže izaziva ljubomoru i posesivnost. Ali, Jupiter te podržava i sukobi se mogu riješiti razumijevanjem i dobrim razgovorima. Samci će aktivno tražiti partnera, ali bit ćeš sklona brkati seks i ljubav.

Posao: Imat ćeš jako puno posla i potrebno ti je više takta u svom timu. Dobro upravljanje vremenom će ti brzo pomoći. Ono što je super jest da se možeš dobro koncentrirati i jasno dogovoriti. Kada kupuješ, koristi svoja oštra osjetila za uštede.

Zdravlje: Trenutačno ti nedostaje malo motivacije za vježbanje. Manje si mentalno otporna i treba ti više vremena za kulturu i promjenu okruženja. Zahvaljujući Jupiteru, ostat ćeš pozitivna i na kraju izvući maksimum iz zabave.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars povećavaju tvoj seksepil. Slobodni će to pametno koristiti kada će flertovati. U vezi je na repertoaru ponovno oživljavanje romantike i nježnosti. Ponovno ćeš se zaljubiti u drugu osobu i vaša veza će jačati.

Posao: Tvoj će posao napredovati prema tvojim očekivanjima. Poboljšavat ćeš svoj imidž, slijediti ambiciozne ciljeve i napredovati. Važni ljudi će te slušati. I to s pravom, jer razvijaš posebnu dalekovidnost. Tvoj kreativni rad i komunikativan stil bit će traženi. To će ti se također financijski isplatiti.

Zdravlje: Mars te izgrađuje i jača tvoj imunološki sustav. Tvoj energetski barometar također raste i bit ćeš dobro raspoložena. Očito si na putu sreće i možeš se veseliti lijepim trenucima.

Rak

Ljubav: Sada djeluješ neodoljivo privlačno. Slobodni će upoznavati nove ljude gotovo svaki dan. Također ćeš naići na najpopularnije profile na internetu. U vezi doživljavaš brzu fazu u kojoj ćeš uživati u životu u brzoj traci zajedno s osobom koju voliš.

Posao: Tvoji ciljevi u karijeri su ti nadohvat ruke. Već neko vrijeme želiš razgovarati s važnom osobom, donatorom ili svojim šefom? Ovaj tjedan pronaći ćeš prave riječi. Također ćeš imati sreće u pogledu novca: jedan poseban posao ili pogodba učinit će te sretnom.

Zdravlje: Točno znaš što trebaš napraviti kako bi ostala u formi i osjećala se dobro. Možeš imati puno povjerenja u sebe. Ali, nemoj samo raditi na kondiciji, nego se i počasti beauty tretmanom.

Lav

Ljubav: Potrebne su ti rukavice i razumijevanje. Venera nudi izazovne tendencije, mišljenja se brzo razlikuju. Sada bez mašte i empatije jednostavno neće ići. Slobodni će biti pod visokim naponom i imati želju za osvajanjima. Ali, velika ljubav još može čekati.

Posao: Trenutačno imaš vlastite ideje o pravdi i ne bojiš se sukoba. Tvoja poslovna okolina na neke stvari gleda drugačije od tebe, a ako budeš fleksibilna i malo diplomatičnija, dobro ćeš se nositi sa svime. Financijski ćeš se oslanjati na zdrav razum i raditi sve kako treba.

Zdravlje: Ovaj tjedan očekuje te gust program i važno je pametno raspolagati energijom. Tijekom vježbanja uspori i radi više stanki. Umjesto da ostaneš budna do kasno, ovog tjedna idi ranije na spavanac. 

Djevica

Ljubav: Brzo ćeš sklapati prijateljstva i davati ugodne komplimente kad ti se ukaže prilika. Bit ćeš otvorena kao samac i koketirati s privlačnim ljudima. Ako si u vezi, trenutačno ti je jako lako osvježiti vezu raznolikošću i erotskom ofanzivom.

Posao: Na poslu ćeš briljirati svojom brzinom i maštom. Jupiter i Uran potiču komunikaciju i ugodnu suradnju te potiču tvoju kreativnost. Financijski te očekuje sretnije razdoblje. Osjećat ćeš kako dugoročno možeš dobiti više od svog novca.

Zdravlje: Sretan planet Jupiter jača tvoje samopouzdanje. Bit ćeš dobro raspoložena i imati više energije. Ali, ne računaju se samo snaga i trud: Jupiter te također potiče kada je riječ o užitku. Uživat ćeš u kuhanju sofisticiranih jela i guštati u omiljenoj čokoladi.

Vaga 

Ljubav: Venera i Mars golicaju tvoju zavodljivu stranu. Slobodni će biti zainteresirani za nove kontakte i raspoloženi za flert. U vezi si? Onda, ako ti je stalo do veze, poduzmi sve da se veza održi te radi da se ponovno zbližite na tjelesnoj i psihičkoj razini.

Posao: Zvijezde ti sada daju veliku inspiraciju za sve što se tiče dizajna i ideja. Venera povećava tvoju kreativnost i čini te diplomatičnijom kada je timski rad u pitanju. Moći ćeš dobro prezentirati proizvode. Bit će i bolje zarade i povoljnijih ponuda, ali nemoj previše trošiti novac na luksuz.

Zdravlje: Tvoja želja za vježbanjem i sportom je sada velika i tražit ćeš prilike da zadovoljiš svoju potrebu za akcijom. Ujutro ćeš biti jako agresivna, a i navečer ćeš biti aktivna. Čini se da ti jednostavno nikad ne ponestaje energije.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Bit ćeš osvajački raspoložena i htjet ćeš više od flerta. Erotika i seks su ti u prvom planu pa ćeš aktivno tražiti. U vezi ćeš se oslanjati na promjene u krevetu. Pazi da ne pretjeraš i ne preplaviš partnera svojom nefiltriranom seksualnom energijom.

Posao: Saturn će ti olakšavati razmišljanje orijentirano na budućnost. Oslanjat ćeš se na zdrav razum i bit ćeš manje spremna eksperimentirati kada su u pitanju posao i novac. Sada samo želiš minimizirati rizike. Ali, u financijskom pogledu još uvijek postoje pitanja koja te zabrinjavaju. Na poslu ćeš biti kritičnija i poticati smislene razgovore unutar svog tima.

Zdravlje: Kao tipični škorpion, usredotočena si na dubinu i ne slijediš trendove kada su u pitanju fitness i wellness. Radije obrati pažnju na ono što osjećaš i prilagodi dnevnu rutinu svojim potrebama. Sada također možeš pronaći jasnu liniju. 

Strijelac 

Ljubav: Sada se želiš približiti osobi koju voliš na duhovnoj razini. Seks je super, ali važniji su ti dobri razgovori i isti ciljevi. Komunikacija ide dobro i postizat ćeš željene učinke. Solo si? Sada bi tome mogao doći kraj. 

Posao: Sve će biti jako dobro ovaj tjedan. Potrebne su tvoje vještine i timski duh - a ti ćeš imati dovoljno energije i mudrosti. U svim projektima pazit ćeš na detalje i brzo raditi na onome što je ostalo iza tebe. Imat ćeš svoje financije pod kontrolom i izvlačiti najbolje iz ugovora.

Zdravlje: Mars ti sada daje poticajne vibracije koje će ti pomoći da se nosiš sa svim zahtjevima ovog tjedna. Ali, također ćeš osjećati da je dobro za tebe svjesno planirati vrijeme za opuštanje, dobrobit i mentalno opuštanje.

Blake Lively i Ryan Reynolds Možda vas zanima 3 horoskopska znaka za koje velika razlika u godinama ne znači ništa kad je ljubav u pitanju Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0