Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: S proljećem nam dolazi i puno ljubavnih leptirića, ali tri znaka ne smiju zanemariti poslovne obaveze

  • 20. ožujka počinje nova astrološka godina s proljetnim ekvinocijem, jer se sunce pomiče preko proljetnog ekvinocija i prelazi iz znaka riba u znak ovna
  • Ujedno, ovaj dan je i kalendarski početak proljeća 2024. godine
  • Pogledaj što su ovaj tjedan zvijezde pripremile za tvoj horoskopski tvoj znak 

Početak nove astrološke godine bit će pomalo napet, jer nas Venera u znaku riba čini osjetljivima. To će se vidjeti ili na poslu, gdje ćemo se teže nositi sa stresom nego inače, ili ćemo to primijetiti u našim vezama, gdje ćemo svaku riječ stavljati na vagu i brzo bismo se mogli uvrijediti ako ton postane malo oštriji.

Tjedni horoskop od 18.03 do 24. ožujka 2024. godine

Međutim, to je upravo ono što moramo očekivati, jer komunikacijski planet Merkur već je prešao u ovna, a vatreni znak nije baš poznat po pažljivom odabiru riječi. Međutim, tipične karakteristike horoskopskog znaka ovna sada daju boju našim razmišljanjima i komunikaciji.

Osim toga, 22. ožujka Venera i Saturn čine konjunkciju, što znači da su na istom stupnju zodijaka i snažno nas potiču da ispitamo svoje financije i vrijednosti. Saturn želi sigurne financije. S ovakvom situacijom ne možemo i ne trebamo više ignorirati novčane brige, nego sve temeljito proračunati.

Savjet zvijezda: Sve svoje odluke provjeri pitanjima:

• Što je realno?
• Što je moguće?

Jarac

Ljubav: Za razliku od većine drugih horoskopskih znakova, Venera i Jupiter će te učiniti opuštenijom te pristupačnijom i tolerantnijom. Ovakav razvoj događaja dobar je za tvoju vezu! Samci će uspješno flertovati, a instinkti te neće varati. Brzo ćeš vidjeti može li jedan dobar spoj postati nešto više i vrijedi li uložiti svoje osjećaje.

Posao: Venera i Jupiter podržavaju te sada u odnosima sa svim ljudima u tvom radnom okruženju. Timski rad karakterizira tvoja simpatičnost pa ćeš širiti svoju poslovnu mrežu. Moguće je i dodatno financiranje, pomoći će ti. Kada su u pitanju novčana pitanja, još uvijek nemaš sve detalje na umu. Bolje je da si daš malo više vremena da doneseš neke odluke.

Zdravlje: Zvijezde imaju spremnu injekciju snage za tebe. Tvoja životna radost velika je i ponovno ćeš razmišljati pozitivnije. Općenito ćeš se lakše nositi sa svakodnevnim životom i smanjiti zdravstvene nedostatke. Jupiter će izoštriti tvoja osjetila kada je riječ o brizi za sebe. Sada radiš upravo ono što je doista dobro za tebe.

 | Autor: Instagram @marine_diet Instagram @marine_diet Foto: Instagram @marine_diet

Vodenjak

Ljubav: Samci će tražiti erotske avanture. Ono što će početi naizgled vruće, ali prolazno, moglo bi čak dovesti do velike ljubavi. Ako si u vezi, najavit ćeš rat rutini. Zavodljivije ćeš se stilizirati i doista se posvetiti osobi koju voliš.

Posao: Sada si snažna u povezivanju, okupljanju pravih ljudi i točno znaš kako možeš imati koristi od toga. Venera ti donosi simpatije i podržava sve što radiš zajedno s drugima. Svoju vještinu dokazat ćeš smislenim trošenjem novca. Dogovarat ćeš dobre cijene i promišljeno ulagati.

Zdravlje: Tvoja razina energije je sada impresivna. Vješto ćeš ignorirati stres i užurbani tempo. Oslanjat ćeš se na raznolikost, ali također točno znaš kada ti je potreban odmor – i onda ga uzmi. Dobro stoje stvari i kada je riječ o kondicijskim treninzima: Mars te potiče i vježbat ćeš redovito te se puno kretati na svježem zraku. 

Ribe

Ljubav: Venera ti šalje vruće impulse! Slobodni će stalno flertovati i uskoro ćeš biti jako zaljubljena. Veze prolaze kroz fazu medenog mjeseca. Sljedeći dani rezervirani su za vas dvoje zaljubljenih golupčića.

Posao: Na poslu ćeš djelovati čvrsto i pouzdano. Saturn ti izoštrava oko za dugoročni razvoj događaja. Brzo ćeš shvatiti što je najbolje za tebe. Venera ti daje gotovo briljantne ideje i također te podržava u pitanjima novca.

Zdravlje: Venera i Jupiter bude tvoje zanimanje za sve što ti život čini bar malo ljepšim. Fokus ti je na uživanju, a sad bi si htjela priuštiti malo više toga. Ali, znat ćeš svoje granice i nećeš pretjerivati. 

Ovan

Ljubav: Samci će osvajati svojim blistavim osmijehom i vatrenim temperamentom. Tvoji obožavatelji će brzo primijetiti da s tobom neće biti dosadno. Oni u vezi će uživati u opuštenoj fazi u kojoj će biti jednako dostupni za zabavnu dokolicu kao i za spontani seks.

Posao: Mars ti sada daje snažne impulse za samouvjeren nastup. Novi zadaci i ambiciozna konkurencija te neće plašiti, nego te jako poticati. Financijski jackpot je na vidiku: Merkur u ovnu nudi ti prilike koje nisu uobičajene. 

Zdravlje: Mars ti sada daje veliku snagu i samopouzdanje te potiče vašu glad za avanturom. Uživanje u životu je na vrhu tvoje liste.

Možda vas zanima Ostati prijatelj s bivšim? Za ova 3 horoskopska znaka to nije nikakav problem Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: Venera će povećati tvoju želju za senzualnim stvarima, ali Mars će obuzdavati tvoje erotske porive. Samci ponekad neće znati što zapravo žele. Ako si u vezi, osjećat ćeš jaku privlačnost između sebe i partnera. Pobrini se da ima dovoljno mjesta za oboje, to će na kraju koristiti vašoj vezi.

Posao: Malo rutine je sada dobro za tebe. Svjesno ćeš izbjegavati natjecanje za novu poziciju. U timu ćeš biti pouzdana i empatična, što će donijeti puno benefita. Pažljivo ćeš rukovati svojim novcem. Ostajat ćeš na sigurnom terenu i ulagati u ono što se dokazalo dobrim.

Zdravlje: Brzo ćeš shvatiti da ti ovaj tjedan treba više brige za sebe. Dobro će ti doći opuštanje se u toplicama, odlazak na masažu ili navečer pretvori svoju kupaonicu u kućni spa centar. Venera i Neptun također ti preporučuju raniji odlazak u krevet. San sada ima osobito opuštajući učinak na tebe.

 | Autor: Instagram @nadia_babiyak Instagram @nadia_babiyak Foto: Instagram @nadia_babiyak

Blizanci

Ljubav: Samci će biti gladni iskustava. Venera i Mars šalju različite signale. To će te tjerati da testiraš svoju učinkovitost. Međutim, velika ljubav još nije na vidiku. Parovi će uživati u spavaćoj sobi i eksperimentiranju.

Posao: Mars te sada motivira da započneš svoj posao. Imat ćeš poriv uhvatiti se u koštac sa svime te temeljito počistiti i optimizirati radne procese. To će ti olakšati prepoznavanje prilika i prilagoditi svoje strategije u skladu s time. Timski rad općenito će ti ići dobro, čak i ako se ne slažeš uvijek s drugima. Postoji šansa za sreću prilikom kupovine. Pronaći ćeš nešto što si dugo tražila.

Zdravlje: Mars ti donosi dodatnu porciju snage i dobrog raspoloženja. Stvari će ići još bolje ako se odlučiš za laganu kuhinju. Trenutačno slabije podnosiš masnu i slatku hranu.

Rak

Ljubav: Venera i Jupiter daju ti sada novu ležernost koja će nevjerojatno dobro prolaziti prilikom flerta. Ako od toga bude nešto više, bit ćeš sretna, ako ne, i to će ti biti u redu. Dopustit ćeš da ti se dogodi nešto lijepo. Veza te sada ispunjava, vas dvoje se savršeno nadopunjujete. Opuštena atmosfera ti je jednostavno važnija od perfekcionizma.

Posao: Usavršavat ćeš svoje društvene vještine jer znaš da će ti to pomoći da bolje postigneš svoje profesionalne ciljeve i dobit ćeš aplauz za to. Jupiter i Neptun pojačat će tvoju društvenu komponentu. Bit ćeš popularna u timu i moći ćeš dobro voditi druge. Možeš dobiti više od svog novca ako malo svjesnije pogledaš na troškove.

Zdravlje: Jupiter i Neptun te podržavaju i potiču tvoj unutarnji mir. Nastavit ćeš se razvijati na duhovnoj razini. Otvorena si za nove načine razmišljanja i jako ćeš se brzo opuštati uz jogu i meditaciju.

Lav

Ljubav: Bit ćeš samouvjerena te nećeš biti spremna na kompromise. To bi moglo uzrokovati nemir u tvojoj vezi. Ako se vas dvoje bolje uskladite, opuštenije ćeš proći kroz tjedan. Slobodni će biti komunikativni i brzo dolaziti u kontakt sa zanimljivim osobama. Ali, nedostajat će ti „ono nešto“ pa neće biti ništa ozbiljnije od prolaznih susreta.

Posao: Ovaj tjedan će sve oči biti uprte u tebe. Zvijezde će te katapultirati na vrh na tvom poslu. Premda si lojalna, nećeš biti toliko timski orijentirana kao inače. Također ćeš koristiti laktove kada ti se ukaže neobična prilika. Ponekad jednostavno moraš misliti na sebe. Zdrav egoizam je ključna riječ.

Zdravlje: Tvoje su mentalne moći goleme ovog tjedna i snagom misli oblikovat ćeš svoju sudbinu. Jaki živci još su jedna prednost koja ti sada daje više smirenosti u svakodnevnom životu, tijekom sporta i u svim tvojim osobnim projektima. 

Djevica

Ljubav: Izazovne zvijezde te sada čine zahtjevnijom u ljubavi. Samci će biti kritični i imati velika očekivanja. Djelovat ćeš tek kada sve bude savršeno. U vezi je potrebno razgovarati. Sada su potrebni takt i nježnost. Bolje je ostaviti se kritičkih komentara.

Posao: Jupiter i Uran djeluju kao tvoja mješavina kozmičkog uspjeha. Moći ćeš se afirmirati u svom timu i pregovarati inteligentno i svrhovito. Stvari idu malo sporo kada je riječ o kreativnim projektima, ali sve što je vezano uz ažuriranje računala i tehničke gadgete funkcionira izvrsno i daje ti nove mogućnosti. Plus: Jupiter ti signalizira financijsku sreću.

Zdravlje: Jupiter ti sada daje novo samopouzdanje i čini te moćnijom u svakodnevnom životu i u sportu. Postoji blaga sklonost alergijama kada je u pitanju njega. Prvo isprobaj nove proizvode prije nego kupiš cijelu liniju za njegu.

Vaga 

Ljubav: Tvoj dobar odnos s najdražom osobom osigurava da zajedno postignete puno. U svakodnevnom životu ste dobro uvježbana ekipa, a i u krevetu se izvrsno slažete. Ako si slobodna, izlazit ćeš s nekim tko ne samo da seksi izgleda, nego ima i slične interese poput tebe. Ne može biti bolje!

Posao: Timski rad ponovno je tvoja najveća snaga. Možeš se osloniti na svoje ljude i angažirati svoj tim na zajedničkim ciljevima. Ali, to nije sve. Također ćeš razvijati briljantne ideje i praktična rješenja. Najbolje je donositi odluke spontano, a tvoja intuicija je dobar vodič. Ipak, pomalo si opuštena s novcem i sklona si luksuznim kupnjama.

Zdravlje: Mars sada na tebe djeluje kao kozmetički tretman. Živnut ćeš, bit ćeš dobro raspoložena i jednostavno imati više povjerenja u sebe. Ovo je doista dobar tjedan u kojem će tvoje tijelo, um i duša biti u savršenoj ravnoteži.

 | Autor: Instagram @lucygrassso Instagram @lucygrassso Foto: Instagram @lucygrassso

Škorpion

Ljubav: Škorpion će imati najbolji flert tjedna. Venera ti sada nudi upravo ono što zamišljaš. U vezi ćeš biti umiljata i zaigrana u isto vrijeme. Osvajat ćeš svog partnera iznova i iznova - nježno i osjećajno. Tvoj zloglasni žalac se neće pojavljivati.

Posao: Tvoja tajna uspjeha: timski duh i prijateljska priroda u kombinaciji s kreativnim idejama i smislom za stil i dizajn. Kad je riječ o novcu, primijetit će se tvoja ljubav prema luksuzu: više ćeš trošiti na svoje hobije i slobodne aktivnosti. Ali, i to je sada moguće.

Zdravlje: Venera ti šalje puno sretnih vibracija. Uživat ćeš brinuti o sebi i razmaziti se visokokvalitetnim tretmanima ljepote. 

Strijelac 

Ljubav: Samci će biti spremni riskirati i brzo se prepustiti spontanom zavođenju. Veze također prolaze kroz intenzivnu fazu i moto je: sve ili ništa. Zapravo ćeš lebdjeti nekoliko centimetara iznad zemlje od čiste sreće, ali čak i male nesuglasice će te natjerati da preispitaš svoju vezu. Polako, nema razloga za to.

Posao: Sada si prepuna motivacije i ambicije. Napadat ćeš i obrađivati sve što je ostalo iza tebe. Kako god tvoji zadaci izgledali, razvijat ćeš pravu strategiju za njih. Merkur i Mars te podržavaju i povećavaju uspjeh i prihode. Imat ćeš smisla za dobar posao.

Zdravlje: Razina tvoje energije je visoka i lako možeš pobjeći od svih. Sada su ti potrebni novi sportski izazovi i razvijat ćeš više odlučnosti tijekom treninga. Ali, nećeš dobro podnositi ni zabave, niti kratke noći. U jednom ćeš trenutku trebati ponovno napuniti svoje baterije.

Horoskopski znakovi koje voli tazbina Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi miljenici su punica i punaca, svekrva i svekara. Svima se uvuku pod kožu Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @carlotaburch

Komentari 0