Horoskop

Tjedni horoskop: Ribama i blizancima zvijezde donose istinsku ljubav, a lavovi i vage će sklapati unosne poslove

  • Možda rano pada mrak i vani će biti hladnije, ali to ne bi trebalo utjecati na našu energiju
  • Baš suprotno, imat ćemo želju kretati se i nešto uzbudljivo doživjeti
  • Očekuje nas aktivan tjedan pun raznih, veselih događaja

Sunce sredinom tjedna prelazi u znak strijelca. Kao vatreni znak, strijelac nam donosi puno energije i, iznad svega, osjećaj za avanturu. Donosi nam i zdravu dozu optimizma i spontanosti, što nam baš priliči u predbožićno vrijeme. 

Tjedni horoskop od 20. do  26. studenog 2023. godine

Napokon dobre vijesti, barem za sve koji vjeruju astrologiji: Ovaj tjedan oslobađaju se energije koje u nama bude životnu radost i novu hrabrost za život. Zvijezde će nam dati obilje dobrog raspoloženja i dašak avanture.

Vratit će nam se samopouzdanje kako bismo prevladali probleme i izazove te preuzeli sreću u svoje ruke. A velike mogućnosti se već otvaraju, a tu su i prilike koje samo čekaju da ih iskoristimo. Svatko tko sada oklijeva sam si je kriv, ali, tko god sada krene u akciju, hrabro i samouvjereno, bit će na pobjedničkom putu.

Nemoj sumnjati u sebe, velika je vjerojatnost da ćeš sada donijeti pravu odluku. Obrati samo malo više pažnje na svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji.

Jarac

Ljubav: Samcima će dobro doći odmor od veze. Ljubav radije prepusti slučaju. Opusti se i nemoj siliti. U vezi si? Premda ne voliš velike rasprave, trenutačno postoji nekoliko tema koje treba razjasniti. Nakon toga ćeš se ponovno osjećati bolje.

Posao: Mars i Jupiter povećavaju tvoju ambiciju i ukazuju na to da imaš puno strpljenja na svom poslu i da možeš preuzeti više odgovornosti. Financijski ti treba stabilnost. Trenutačno si manje maštovita kada su u pitanju kreativni zadaci. Potreban ti je kreativni odmor.

Zdravlje: Tvoje moćne zvijezde te snažno guraju. Uživat ćeš u akciji, a čak i nakon dugog dana još ćeš uvijek htjeti razna događanja navečer. Ipak, pri slavlju se savjetuje oprez: kokteli brzo mogu imati suprotan učinak od željenog.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Venera se sada fokusira na ljubav, dok Mars stvara stres. Ove kontradiktorne kozmičke vibracije držat će te na rubu sjedala. Moguće su drama i ljubomora, ali i nježni sati i romansa. Doista će biti za svakoga ponešto, a dosada sada postaje strana riječ. Samci će se kolebati između koketnog raspoloženja i nepovjerenja. Stvari će ići nabolje kada se oslobodiš pritiska i sve prepustiš slučaju.

Posao: Ovo će biti doista dobar tjedan za bilo što kreativno. Venera ti sada daje sjajne ideje i kreativni poticaj. Timski rad također će ići dobro sve dok izbjegavaš vremenski pritisak i kritiku. Čvrst pristup svojim financijama dobra je ideja. Merkur i Venera izoštrit će ti oko za povoljne prilike.

Zdravlje: Prvo dobra vijest: Sunce i Venera dat će ti veliku vedrinu i moći ćeš postići sve što zamisliš. Ali, iznutra ćeš biti prilično nemirna. Uzmi si kratke stanke da smiriš živce i stvari će ti ići puno bolje.

Ribe

Ljubav: Zvijezde donose istinsku ljubav. Sada postoji golema iskra i doista ćeš ponovno moći živjeti svoje osjećaje. Događat će ti se prilično zgodne stvari kao samcu. Parovi će također imati ubrzan tjedan. Bit ćete oboje raspoloženi za erotiku, ali i velike zajedničke ciljeve.

Posao: Zvijezde iz snova motiviraju te da radiš velike stvari. S lakoćom ćeš ispunjavati svoje obveze i brzo napredovati u svim poljima. Imat ćeš dobar odnos s nadređenima i važnim ljudima, a tvoje znanje i iskustvo će se cijeniti. Financijska pitanja također se razvijaju vrlo pozitivno. Sada možeš dobiti još više od toga.

Zdravlje: Mars ti donosi više zamaha i poboljšava tvoj stav prema životu. Svakodnevica i stres ti više ne smetaju. Što se više toga događa, to će ti biti bolje.

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova su istinski ljubitelji pasa, jednostavno ih obožavaju Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Venera ovaj tjedan nije baš u formi. I ti ćeš to osjetiti: Potrebno je više osjetljivosti kako bi održala svoju vezu. Sada je korisnije jednostavno slušati i učiniti da druga osoba osjeti koliko ti je važna! Samci će htjeti ostati neovisni, ali ti nedostaje bliskost i nježnost. Trenutačno zapravo ne znaš što zapravo želiš.

Posao: Ovaj tjedan imat ćeš savršeno oko za povoljne ponude. Ali, koristit ćeš to jedino ako je to doista jako unosno. Sve ostalo ostaje na polici. 

Zdravlje: U slobodno vrijeme potrebni su ti mir i opuštanje. U redu je ako navečer legneš na kauč i ništa ne radiš. Sada je vrijeme da stekneš novu snagu. Što se tiče prehrane, brza hrana i slatkiši sada manje odgovaraju tvojim kozmičkim vibracijama. Jela s puno (kuhanog) povrća puno su bolji izbor.

Bik

Ljubav: Slobodni će biti raspoloženi za koketiranje. Želiš nešto doživjeti i raspoložena si za avanturu. U vezi vrući seks vrijedi sada više od nježnih gesta. Razgovori vam ne pomažu toliko koliko boravak pod plahtama. 

Posao: Ako radiš u timu, bit će ti potrebno više osjetljivosti. Kolege i kupci pomalo su nepredvidivi i morat ćeš ih češće pomno pratiti dok stvari ne krenu kako treba. Jupiter promovira pravednost i pravedna rješenja. Imat ćeš dobre prilike za dodatnu zaradu. 

Zdravlje: Tvoja je razina energije niža nego inače. Sada ti treba sve, osim stresa u slobodno vrijeme i prisile na fitness. Na primjer, prekrasan ambijent u koji se možeš povući bit će dovoljan da napuniš baterije. Što manje uzbuđenja u slobodno vrijeme, to ćeš se bolje opustiti. Jupiter i Saturn potiču tvoje zanimanje za jogu i meditaciju.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Venera će ti dati neodoljiv sjaj. Lako ćeš privući svačiju pažnju. Kao samac, ne samo da ćeš biti u centru svake zabave, nego ćeš biti i vrlo tražena. Sramežljivost je prošlost, sada ćeš uživati u pažnji drugih ljudi. U vezi se osjećaš voljeno i sama si umiljata i velikodušna. Proživljavaš potpuno sretnu fazu.

Posao: Merkur te trenutačno čini previše velikodušnom. Bit ćeš zainteresirana za nove projekte i želiš postići nešto veliko. Ali, također pogledaj iza kulisa umjesto da naivno vjeruješ svemu što ti se kaže. Venera će ti dati dobro raspoloženje na poslu i bit ćeš popularna u svom timu.

Zdravlje: Venera ti ovaj tjedan daje harmonične vibracije. Dobro ćeš se moći isključiti u slobodno vrijeme. Umjetnost i kultura sve te više privlače. Briga o sebi daje vidljive učinke i poboljšava tvoju karizmu.

Rak

Ljubav: Mars sada potiče samce na akciju. Doista ćeš se baciti na flert. Ali, brzi flertovi su mogući, dok za duboke osjećaje još treba vremena. U vezi ćeš imati drugačije ideje od svog partnera kada su u pitanju svakodnevni problemi. Dobro je da se barem u krevetu divno usklađujete.

Posao: Sada s lakoćom možeš rješavati sve zadatke sa radnog stola. Također ćeš biti izvrstan timski radnik i uvijek ćeš biti tu kada kolega treba tvoju pomoć. Tvoje financijske zvijezde su u usponu. Netko bi ti mogao neočekivano vratiti dug.

Zdravlje: Imat ćeš veliki smisao za avanturu te želju testirati svoje osobne granice. A to sada i možeš, jer zvijezde osiguravaju da ispravno procijeniš opasnosti i ne prekoračiš svoj osobni limit.

Lav

Ljubav: Doživjet ćeš šarmantnu i vrlo aktivnu fazu u ljubavi zahvaljujući snažnim Venerinim impulsima. Senzualnost i velika emocionalna kinematografija definiraju ovo vrijeme. Bilo da si u vezi ili slobodna, vrlo vješto ćeš zavoditi. Možeš se osloniti na više romantike i zbližiti se s nekim posebnim.

Posao: Merkur i Venera djeluju kao treneri tvoje karijere. Ovaj tjedan karakterizira osobito harmonična nota. Timski rad bit će zabavan pa ćeš voditi pregovore s prijateljski nastrojenim ljudima. Merkur ti također daje izvrsne financijske vještine. 

Zdravlje: Trenutačno žudiš jedino za zabavom i teško ti pada disciplina treninga. Ali, to će još bolje funkcionirati uz radosti života. Dobro ćeš se zabavljati i prihvaćati sve što život čini ljepšim i raznovrsnijim.

Djevica

Ljubav: Mars i Jupiter sada pojačavaju tvoj seksepil. Djeluješ karizmatično i točno znaš kako uvijek iznova zavesti i oduševiti osobu s kojom razgovaraš. Sklad je izvrstan u vezi pa ćete uživati u zajedničkom životu. Samci će plesati na svim zabavama u gradu i prihvaćati svaki flert koji naiđe. Ali, dolazi ih tek nekoliko. Sada možeš otpustiti svoju strogu stranu djevice i biti puno opuštenija nego inače.

Posao: Pritisak se odbija od tebe i na poslu ćeš ostati hladne glave. Mars i Jupiter osiguravaju da su osnove ispravne i da dobro strukturiraš svoje planove. Međutim, sklona si živjeti malo iznad svojih mogućnosti. Merkur te iskušava kada je u pitanju trošenje novca. Budi oprezna! 

Zdravlje: Što više sporta i akcije ti nudi ovaj tjedan, to ćeš se bolje osjećati. Potreban ti je fizički napor, jer ipak ćeš dobiti dosta vjetra u leđa od svojih zvijezda.

Vaga 

Ljubav: Venera u tvom znaku je sada tvoj osobni mentor. Samci će imati sreće i zapravo bi mogla pronaći nekoga tko te savršeno nadopunjuje. U vezi si? Sada je tvoja veza u uzlaznoj putanji i intenzivno uživaš u intimi, nježnosti i svemu lijepome.

Posao: Bit ćeš uporna, prihvaćati škakljive zadatke, a probleme rješavati temeljito i pouzdano. Učvrstit ćeš svoj položaj na poslu. Smanjuj nepotreban trud i umjesto toga nađi više vremena za kreativne projekte. Savršen tajming i hladna glava donijet će ti financijske prednosti.

Zdravlje: Ovaj tjedan svjesno ćeš se fokusirati na lagane užitke – i to će ti jako dobro ići. Osjećat ćeš se tjelesno, psihički i mentalno dobro i pronaći vrlo dobru ravnotežu između posla i privatnog života.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Tjedni horoskop

Škorpion

Ljubav: Erotski planet Mars čini sada samce osobito seksi i koketnima. Sada je vrijeme za lajkanje i zaljubljivanje. Ali, Mars će ponovno krenuti dalje za vikend. Zato bi trebala odrediti subotu/nedjelju kao 'vrijeme za sebe'. Kod parova je sve savršeno. Vas dvoje sada lako možete obnoviti ljubav i uživati u strastvenoj erotici.

Posao: Sada si hitra na poslu i vrlo elokventna. Brzo možeš zainteresirati drugu osobu za svoje viđenje stvari. Financijski također sve ide dobro i iskorištavat ćeš prednosti koje se pojave. Povoljne prilike javljat će se kod kupovine ili prodaje.

Zdravlje: Tvoj element je voda. Što češće nađeš vremena za opuštajuću kupku, to ćeš se bolje osjećati. Mars ti trenutačno daje puno energije i regenerativne moći.

Strijelac

Ljubav: Bit ćeš puno vremena uz svoju najdražu osobu, a u vezu ćeš unositi puno srca i nježnosti. Samci će se osjećati vrlo ugodno solo. Upravo zbog toga ćeš djelovati vrlo poželjno. Usput može uslijediti slatki flert. Ti ćeš odlučiti hoće li postati nešto više od toga.

Posao: Merkur i Venera čine te optimističnom i potiču tvoje inovativno razmišljanje. Ne ustručavaj se odmah provesti svoje dobre ideje u djelo. Trenutačno si vrlo velikodušna kada je novac u pitanju. Više ćeš trošiti na luksuz i užitke, ali nemoj prekoračiti osobni budžet.

Zdravlje: Znaš koliko je važan zdrav način života pa se želiš pobrinuti za sebe, ali i usredotočiti se na više odmora i uživanja. 

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su rođeni genijalci. Način na koji razmišljaju nije lako pratiti Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0