Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Potreban je oprez zbog mogućih sukoba, ali 3 horoskopska znaka sada su u uzletu

Ovaj tjedan naša pozornost usmjerava se na sekstil koji tvore sunce i Mars. Harmonična povezanost sunca i Marsa uvijek je povezana s energetskim poticajem. Sekstil nije baš turbo motor, ali nas podržava energijom, hrabrošću i samopouzdanjem te smo pozvani na odgovornost. To se osobito odnosi na horoskopske znakove blizance, strijelca i lava.

Tjedni horoskop od 22. do 28.svibnja

Svi koji su na vodećim pozicijama trebaju ovaj tjedan pronaći pravu ravnotežu ako žele izbjeći nesuglasice. Mars voli izazivati, a osobito u kombinaciji sa suncem želimo afirmirati sebe i svoje potrebe. To često ne završi dobro te može dovesti do otpora kojeg bismo se htjeli riješiti na bilo koji način, čak i šakama. A to nikako nije dobra ideja!

Tu nam u pomoć priskače mjesec: sada je u znaku raka i čini aspekt s Jupiterom. Postajemo odlučniji, velikodušniji i cijenimo sigurnost više od sukoba.

Jarac

Ljubav: Venera nije baš najbolja za tebe ovaj tjedan. Jarcima u vezi potrebna je profinjenost i senzibilnost kako bi održali svoju vezu. Sada je bolje samo slušati umjesto da previše zahtijevaš. Premda samci vole biti neovisni, često im nedostaje blizina partnera.

Posao: Ovaj tjedan imat ćeš savršeno oko za sve što vrijedi. Također ćeš imati osjećaj za značajne inovacije. Ažuriranje računala i tehničkih uređaja (ili nabava novih) donose željene učinke.

Zdravlje: Ovaj tjedan treba ti više odmora i opuštanja. Što se tiče prehrane, brza hrana i slatkiši nisu dobra ideja. Jedi više voća i povrća.  

 | Autor: Instagram Instagram

Vodenjak

Ljubav: Slobodni će biti raspoloženi za flert. Želiš nešto doživjeti i jako žudiš za avanturom. I definitivno ćeš je doživjeti. Ali, pazi da ne pobrkaš imena ili brojeve mobitela. Za parove je vrući seks sada više vrjedniji od nježnih gesta. Razgovori ne donose toliko koliko žestoka ljubavna igra među plahtama. 

Posao: Trenutačno imaš osjećaj da ne možeš dovoljno dobro kontrolirati svoje financije i troškove. Iznenađenja ti kvare budžet. Srećom, puna si ideja pa brzo dolaziš do razumnih rješenja. Međutim, kada je riječ o timskom radu, potrebno ti je malo više osjetljivosti: kolege i poslovni partneri trenutačno su nepredvidivi.

Zdravlje: Razina energije ti je sada niža nego inače. Za tebe to znači sljedeće: Zbogom stresu u slobodno vrijeme i idi na kauč ili ležaljku u vrtu. Opuštaj se i uživaj u životu.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koja dostojanstveno stare i sjaje unutarnjom ljepotom Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Ljubav: Venera i Jupiter daju ti ovaj tjedan poseban sjaj. Bit će ti lako privući pažnju na sebe. Samci će biti u središtu svake zabave i bit će jako traženi. Sramežljivost je prošlost za tebe. Sada odišeš čistim životnim sjajem iz svake pore svog tijela. Ribe u vezi znaju da su voljene pa su mazne i velikodušne. Sa svojim partnerom doživljavat ćeš svestrano sretnu fazu.

Posao: Merkur te gura u pravom smjeru. Tvoja radna učinkovitost će se povećati, dobit ćeš više priznanja na svom poslu, a financijska pitanja će se razjasniti na najbolji mogući način. Venera te također podržava i donosi kreativne ideje za buduće projekte.

Zdravlje: Tvoj element je voda pa, jednostavno rečeno, što više vremena imaš za pjenušavu kupku, šetnju oko najbližeg jezera ili nekoliko krugova u bazenu, to ćeš se bolje osjećati. Ali, umjetnost i kultura također će djelovati kao hrana za dušu.

Ovan

Ljubav: Mars potiče samce da traže avanturu. Ali, Venera nailazi pa je stoga jasno: brzi flertovi su mogući, ali za duboke osjećaje još treba vremena. Ovnovi u vezi imaju drugačije ideje o životu od svog partnera. Dobro da se lijepo slažete, barem u krevetu.

Posao: Nemaš problema stisnuti gas i srediti sve obaveze sa stola. Doista si dobar timski radnik i uvijek si tu ako netko od kolega treba tvoju pomoć. Financijski stvari izgledaju dobro: donacije te čine sretnom.

Zdravlje: Mars ti daje dodatnu energiju pa su je poriv za sport i aktivno provođenje slobodnog vremena vrlo visok. To nadmašuje jedino tvoja žeđ za avanturom. Sada si doista nabrijana i želiš testirati svoje granice. Zvijezde osiguravaju da ispravno procijeniš opasnosti te ne prekoračiš svoj osobni limit.

 | Autor: Instagram Instagram

Bik

Ljubav: Proživljavat ćeš iznimno intimnu fazu sa svojom dragom osobom kroz snažne impulse Venera-Jupiter. Senzualnost i sjajna emocionalna povezanost bit će imperativ ovaj tjedan. To ti, kao djetetu Venere, naravno odgovara. Samci su sada spremni za nešto više od površnog flerta: Treba ti erotsko ispunjenje i zbližavanje s nekim posebnim.

Posao: Venera djeluje kao pokretač karijere i to na vrlo ugodan način. Usavršavat ćeš svoje društvene vještine i to će rezultirati uspjehom. Financijski planet Merkur pomoći će ti da se riješiš svih novčanih problema. 

Zdravlje: Ljubav prema životu doista blista iz tvojih očiju i ovaj tjedan ćeš često biti po tulumima i uglavnom ćeš se dobro zabaviti u slobodno vrijeme. Međutim, borit ćeš se s disciplinom. Navečer nećeš ići rano u krevet, ali osjećat ćeš se dobro zbog toga, a to je najvažnije.

Blizanci

Ljubav: Sunce i Mars pokreću tvoj seksepil. Činiš se karizmatičnom i točno znaš kako uvijek iznova zavesti i inspirirati svog partnera. Uveliko ćete uživati u zajedničkom životu. Slobodni će plesati na svim zabavama u gradu i tražit će uzbudljive flertove. Tamo će sigurno biti netko tko će te oduševiti. Pitanje je samo: Na duže vrijeme ili tek na trenutak? Nemoj odmah odlučiti, daj si vremena.

Posao: Očekuje te važan sastanak? Sada si hitra i elokventna. Komunikacija je ovog tjedna izvrsna. Također dobro raspolažeš svojim novcem. Povoljne prilike se javljaju kod kupnje ili prodaje.

Zdravlje: Što više sporta i akcije ovaj tjedan, to ćeš se bolje osjećati. Potreban ti je tjelesni napor, jer snažna energija sunca i Marsa treba izlaz. Ako se nećeš iživjeti, moglo bi doći do unutarnjeg nemira. Ali, znat ćeš kako to spriječiti. Svladat ćeš svaki izazov.

Angelina Jolie Možda vas zanima Ovo su razlozi zašto je prekrasno ali i ponekad zahtjevno imati horoskopskog blizanca u svom životu Miss7 Horoskop

Rak

Ljubav: Venera u tvom znaku je sada tvoj osobni mentor. Slobodni žele slaviti život i ljubav te su u potrazi su za uzbudljivim flertovima. Ako si u vezi, sada je tvoja veza u usponu i intenzivno uživaš u intimi, nježnosti i svemu lijepom.

Posao: Bit ćeš jako uporna, prihvatit ćeš čak i škakljive zadatke, a probleme ćeš rješavati temeljito i pouzdano. U poslu ćeš učvrstiti svoju poziciju. Vješto ćeš skrivati stres i čak ćeš naći vremena za kreativne projekte. Savršen tajming i hladna glava donijet će ti financijske prednosti.

Zdravlje: Probudit će se gurman u tebi i ne treba te dvaput pitati kada su u pitanju kulinarske delicije. Saturn ti također pomaže da temeljito usporiš i opustiš se navečer. Tvoj san je sada jako spokojan i miran.

 | Autor: Instagram Instagram

Lav

Ljubav: Premda se početkom tjedna ništa značajno neće događati, vikend će biti totalna suprotnost. Erotski Mars ulazi u subotu u tvoj znak i propisno će pomiješati tvoj (ljubavni) život. Samci će biti raspoloženi za seksi avanture, a parovi će proživljavati svoju novoprobuđenu radost eksperimentiranja u spavaćoj sobi.

Posao: Savršeno ćeš svladavati važne zadatke. Radit ćeš pouzdano i postizati solidne rezultate. Lako ćeš podnositi odgovornost, a i motivirat ćeš kolege na velike stvari. Međutim, previše si velikodušna sa svojim novcem. Trenutačno voliš samo najskuplje stvari.

Zdravlje: Mars ti od 20. svibnja daje pregršt energije i tjera te na akciju. Jako si motivirana u sportu i uvijek tražiš nove izazove. Tvoja otpornost je velika, dobro si raspoložena i uživat ćeš u izletima i raznolikosti u slobodno vrijeme.

Djevica

Ljubav: Samci se sada vješto igraju sa svojim šarmom i pokazuju da su itekako poželjni. U svojim obožavateljima bude prilično vruće maštarije. I djevice koje su u vezi znaju sada inspirirati partnera. Ali, neće samo erotika biti intenzivna. Oboje ćete biti oduševljeni istim stvarima u svakodnevnom životu i brzo ćete pronaći zajednički jezik u razgovoru.

Posao: Doista ćeš napredovati u smislu komunikacije i umrežavanja. Svatko tko treba regrutirati kupce sada je nepobjediv. Financijske koristi također će biti opipljive. Poslovni planet Merkur i kreativni planet Venera guraju te prema naprijed i daju ti briljantne ideje. Timski rad je izvrstan i uživat ćeš u svojim zadacima.

Zdravlje: Venera ti sada daje puno karizme i radosti života. Odlučna si kada treba učiniti sebi dobro i uživati u nečem posebnom svaki dan. Tvoj pozitivan način razmišljanja i želja za životom zaokružuju tvoj uspješan tjedan i u smislu zdravlja i kondicije.

Vaga

Ljubav: Samci će se nekako uvijek naći tamo gdje se nešto događa i gdje možeš upoznati puno ljudi. Ali, Venera i Mars križaju se i mame te na pretjerivanje. Brzo bi mogla završiti s nekim u krevetu i poslije požaliti. U vezi se prigušena napetost može preliti ili u strastven seks ili u žestoku svađu. U svakom slučaju frcat će iskre.

Posao: Trenutačno ti se čini da sve traje malo duže. Tvoje ideje i koncepti su dobri, ali tvoje radno okruženje još ne reagira na odgovarajući način. Sada je potrebno strpljenje. Financijski ćeš biti slaba prema modi i svemu lijepom. Pazi da previše ne prekoračiš proračun.

Zdravlje: Sada jednostavno nemaš pokretačku snagu koja ti je potrebna. Ali, Pluton trenutačno djeluje kao tvoj kozmički vodič pa ti wellness, tretmani ljepote i kreativne stanke pružaju veliko zadovoljstvo.

 | Autor: Instagram Instagram

Škorpion

Ljubav: Samci će zračiti seksepilom i brzo će se upustiti u flert. Možeš se veseliti vrućoj fazi koja je ujedno i jako zabavna. I za parove je sve sunčano. Pusti da vaša energija teče zajedno i slavite romantične sate u dvoje.

Posao: U svom poslu bit ćeš jako oduševljena inovativnim konceptima. Venera i Saturn te čine kreativnom i dalekovidnom. Na izvrstan način rješavat ćeš sve što je vezano uz trendove i imat ćeš fenomenalne vizije za budućnost. Financijski ćeš postupati mudro i dalekovidno.

Zdravlje: Zainteresirana si za aktivan odmor i sport? Sada te privlače izlasci na svjež zrak, na trčanje, hodanje ili vožnju biciklom. Mars ti daje veliku porciju energije i agresivnosti, a ti ćeš to rado provesti. Savjet: Želiš isprobati novi sport? Sada je pravo vrijeme za to! 

Strijelac 

Ljubav: Samci su u potrazi za iskričavim kontaktima, a za vikend bi se to moglo i ostvariti. Seksi Mars golicat će tvoju želju za senzualnom avanturom. Parovi još bolje usklađuju svakodnevicu i maze i paze jedno drugo u krevetu. Fokus je sada na erotskoj strani ljubavi.

Posao: Na svom poslu blistat ćeš svojom golemom energijom i inovativnom snagom. Motivirat ćeš kolege, kupce i sve koji su s tobom profesionalno povezani. Rutina sada nema šanse. Usudi se napraviti nešto neobično – i imat ćeš sreće. Financijski također dobro stojiš.

Zdravlje: U svemu što sada radiš vidiš dublje značenje. Preispituješ svoj stil života i spremna si odreći se neprikladnih navika. Radije ćeš biti na svježem zraku u slobodno vrijeme. Od subote će ti Mars davati dodatnu energiju.

Možda vas zanima Ovo su najveće umjetničke duše u horoskopu, a evo i kome je kreativnost sasvim nepoznat pojam Miss7 Horoskop
Photo: Instagram

Komentari 0