Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Poslovno uspješan tjedan mogu uljepšati ljubavne iskrice, ali i omesti žestoke svađe

  • Ovaj tjedan počinje teško, ali će se na kraju razviti u ružičasti ljubavni san za mnoge horoskopske znakove
  • Zvijezde su raspoložene za puno crvenih srca, poljubaca i svjetlucavih haljina, ali, nažalost, i za žestoke svađe
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Mars je već mjesec dana retrogradan te usporava naš tempo i potiče opću reviziju planova i namjera. Međutim, ovaj tjedan, s harmoničnim odnosom koji tvori sa Saturnom, planetom strukture, počinjemo uviđati i njegovu pozitivnu stranu: prvi dani tjedna su metodični i sigurni i izvrsno ćemo završavati preostale projekte. 

Party Možda vas zanima Počinje vladavina strijelca: Najveći pozitivci i partijaneri horoskopa ipak imaju nekoliko mana... Miss7 Horoskop

Tjedni horoskop od 28. studenog do 4. prosinca 2022. godine

Energije su sada usmjerene na korisno i konkretno, barem do sredine tjedna kada se Venera i Merkur izmjenjuju u napetosti s retrogradnim Marsom. Ovdje ton postaje polemičniji pa bismo poput psa i mačke mogli zadirkivati jedni druge te čak biti iritirani prisutnošću druge osobe. Učini si uslugu: budi jasna i sažeta, to će ti uštedjeti puno truda. Kada se s nečim ne slažeš, ali nemaš to hrabrosti raspraviti, pojavljuju se skrivene napetosti. 

Jarac

Ljubav: Trenutačno se radije izražavaš nježnim gestama nego velikim riječima. Kao partner si umiljata i maštovita ljubavnica. Kao samac tražiš duboke poglede i slatko koketiranje gdje ne moraš puno razgovarati ili raspravljati.

Posao: Puna si inovativnih ideja. Na putu do vrha djeluješ s velikom vještinom i diplomacijom. Mogući su iznenađujući uspjesi i nove prilike. Imat ćeš svoj račun pod kontrolom i čak ćeš moći ostaviti nešto novca sa strane.

Zdravlje: Jupiter budi tvoju želju da brineš o sebi i da napraviš više za svoju unutarnju ravnotežu. Psihički si uravnotežena i možeš se brzo isključiti. Slobodni dani donijet će ti opuštanje kakvo želiš. Kreativni zadaci ili slušanje glazbe bit će ti idealna zabava. Za sport ti vjerojatno još nedostaje motivacije.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Sada su izvrsne zvijezde za ljubav i flert. Samci su trenutačno jako privlačni i seksi drugima, ali neki imaju pretjerane zahtjeve pa im flertovanje neće baš biti uspješno. Oni u vezi će paziti i maziti svog partnera i žele uživati u nježnoj erotici. Ali, također vole slušati pa će biti suosjećajni i pristupačni.

Posao: Venera ti sada daje inspirativne impulse. Razvijat ćeš dobre ideje, a ipak ti nedostaje ambicija da radiš punim plućima u svom poslu. Ono što je sjajno je to što dobro komuniciraš i osvajaš bodove kada je u pitanju umrežavanje. Moguć je i financijski vrhunac jer ti Merkur pomaže početkom tjedna.

Zdravlje: Trenutačno si snažna i sposobna se dobro nositi s pretrpanim rasporedom ili prekovremenim radom. Navečer će ti ostati još dovoljno energije za sport i slobodne aktivnosti. Osim što si trenutačno fizički jaka, psihički si također vrlo snažna.

Ribe

Ljubav: Venera isijava emocije, dok Mars potiče tvoju želju za seksom. Međutim, nesporazumi unose stres u vezu. Bit će itekako potrebne tvoje diplomatske vještine, jer su kompromisi bitni. Samci se vjerojatno neće zaljubiti, ali će osjećati jaku seksualnu privlačnost prema jednoj osobi. 

Posao: Snažni kozmički impulsi donijet će ti snagu za zahtjevne zadatke. Pametno i s puno upornosti rješavat ćeš i najkompliciranije probleme. Jupiter te čini izvrsnim strategom i podržava te u planiranju i projektima. Međutim, još uvijek moraš poraditi na financijskim pitanjima.

Zdravlje: Svoje slobodno vrijeme trebala bi provoditi mirnije. Treba ti vrijeme za odmor i puno njege. Super je to što Jupiter sada nudi povoljne vibracije za lijepe stvari u životu te za toliko potrebno opuštanje. Wellness odmor bi ti jako dobro došao. 

Ovan

Ljubav: Samci su sada na putu ka sreći. Venera daje savršene vibracije za flert, pa čak i veliku ljubav. Zato drži oči otvorene, bit će uzbudljivo. Parovi također osjećaju te povoljne impulse i uživaju u intimnosti i bliskosti sa svojim partnerom. Svestrano harmoničan tjedan!

Posao: Sve kreativno teče kao samo od sebe, planet financija Merkur snažno djeluje na tebe pa imaš nevjerojatno dobar osjećaj za unosne poslove. Radi i isplatit će ti se.

Zdravlje: Venera ti donosi fazu u kojoj ćeš intenzivno uživati i dobro se zabavljati. Njega i wellness imaju intenzivan učinak, a tvoja karizma impresionira. Manje si motivirana za sport, stoga pripazi na kalorije kada se gostiš.

Bik

Ljubav: Sada jako dobro izgleda sve što ti zvijezde nude. Tvoja veza je skladna, jednostavno osjećaš da si u dobrim rukama. Kao samac uživaš u životu i oslobađaš se pritiska kada tražiš partnera. Upravo to ti donosi uspjeh. Uran donosi pozitivna iznenađenja.

Posao: Sretan planet Jupiter karakterizira povoljnu fazu. Tvoje strategije za posao i financije dokazane su i vrlo održive. Promicat ćeš svoju karijeru i koristiti sve što ti donosi financijske prednosti. Osobito si jaka kada pregovaraš o dobrim uvjetima.

Zdravlje: Trenutačno si razvila vrlo dobar osobni ritam koji ti pomaže da se nosiš sa svakodnevnim životom. Dobro upravljaš svojim vremenom, izbjegavaš stres i u slobodno vrijeme se vraćaš korak unazad. Čitanje i drijemanje na sofi jednako ti prija kao i šetnja prirodom.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Ovaj će tjedan biti prilično uzbudljiv, jer će te Venera i Jupiter izazvati: kritična si, raspravljat ćeš žestoko o svakodnevnim stvarima, a opet ćeš stalno imati želju za seksom. Tvoj partner sada treba jake živce. Samci su super uzbuđeni, agresivno koketiraju, ali imaju tendenciju iritirati svoje obožavatelje svojim zahtjevnim ponašanjem.

Posao: Potreban ti je zadatak kojem ćeš se potpuno predati. Ali, ono što ti se trenutačno nudi jednostavno ti nije dovoljno. Merkur i Jupiter uzrokuju stres s brojnim dogovorima i sastancima. Osim toga, kolege su trenutačno manje pouzdani. Ali, probijat ćeš se i dokazati da se možeš dobro nositi čak i u teškim okolnostima.

Zdravlje: Želiš se iživjeti, pa kad partijaš, u prvim si redovima i isprobavat ćeš sve što ti život nudi. Tvoje zvijezde pomažu ti da zaboraviš na brige. Međutim, postoji mogućnost gadnog mamurluka ili želučanih tegoba. Savjetuje se oprez.

Rak

Ljubav: Ljubav je kod tebe vrlo živa stvar. Parovi održavaju svoju vezu i uživaju u raznolikoj fazi. Međutim, moguće su svađe pa trebaš biti vrlo strpljiva i oprezna ovaj tjedan. dobro razmisli prije nego nešto kažeš! Samci će biti jako seksepilni i imat će magnetsku karizmu. 

Posao: Bit ćeš u središtu akcije na poslu, što će ti jako odgovarati. Čak i komplicirane zadatke rješavat ćeš motivirano i jednostavno ćeš rasti iz zadatka u zadatak. Dobre vibracije Jupitera i Urana osigurat će ti zaradu. Ponašaj se mudro i uhvati svaku priliku koja ti se ukaže. A bit će ih i više od nekoliko…

Zdravlje: Jupiter ima sada pozitivan učinak na kondiciju i dobrobit. Naravno, tvoj unutarnji stav i stil života također igraju svoju ulogu. Jednostavno osjeti što je dobro za tebe i kako možeš još više toga integrirati u svoj život.

Lav

Ljubav: U spavaćoj sobi ćeš se baciti na posao, jer Venera i Mars bude tvoju požudnu stranu. Točno ćeš znati kako pobuditi erotski apetit svog partnera. Samci brzo žele učiniti nešto više od pukog druženja s koketiranjem. Vrijeme je za akciju. 

Posao: Radit ćeš koncentrirano, a kao kolegica bit ćeš energična i odana. Također ćeš biti učinkovita kada je u pitanju umrežavanje i uspostavljanje kontakata s potencijalnim kupcima. Mars te čini uvjerljivom i donosi dobru perspektivu kada je u pitanju financijsko planiranje. Merkur ti daje najbolje impulse za pregovore i dobre ugovore.

Zdravlje: Sunce i Mars donose ti super moć: osjećaš se fit, svladavaš svakodnevicu i nalaziš vremena za uspješno planiranje slobodnog vremena, koje je sada više usmjereno na akciju i sport. Ali, također ćeš uživati u renoviranju ili preuređenju kod kuće, kao i u malo veselja na sljedećoj zabavi.

Djevica

Ljubav: Kao samac osjećat ćeš da postoji veliko zanimanje za tebe. Koketirat ćeš, možda željeti i nešto više, a ipak nećeš napraviti korak dalje u ključnom trenutku, jer nemaš povjerenja. U vezi si? Bit ćeš loše volje, svadljiva i sumnjičava. Tvoj partner morat će ti još jednom dokazati da je odan i vjeran. Sada ti treba više pažnje.

Posao: U poslu ti sada nedostaje kreativnih impulsa. Malo hodaš na mjestu te osjećaš da je puno stvari previše rutinsko. Mašte ti ne nedostaje, ali kolege, kupci ili šef nisu otvoreni za tvoje ideje. Možda zato trenutačno trošiš malo previše novca na lijepe stvari.

Zdravlje: Nemoj biti previše razuzdana ovaj tjedan, nego uživaj razumno i bit ćeš dobro. Tvoj želudac treba sada nježan tretman. Lakši program je također dobar i za sport.

Vaga

Ljubav: Zvijezde te čine seksipilnom i dragom. Samci su sada u svom elementu. Sada se nešto događa, djeluješ magnetski. Čak i u vezi je sve intenzivno, ali slatko. Erotski Mars budi želju za više nježnosti i dodira. 

Posao: Na poslu ti Merkur i Mars daju snagu. Motivirana si i spremna raditi više od pukog prosjeka. Tajming i timski rad idu ti jako dobro. Ponašaš se trenutačno financijski mudro i trošiš novac samo kada je kvaliteta odgovarajuća.

Zdravlje: Oni koji sada žele izgraditi mišiće imaju najbolji utjecaj s Marsa. Imat ćeš dobar apetit,  ali samo ono što je dobro za tvoj organizam. Iskoristi ovo povoljno razdoblje za fitness. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Samci su sada jako zaokupljeni samima sobom. Trenutačno si otvorenija za prijateljstvo nego za veliku ljubav. Jupiter ti omogućuje lijepe susrete, ali treba ti vremena za nešto ozbiljnije. Oni u vezi uživat će u mirnom i harmoničnom tjednu bez velike pompe.

Posao: Treba ti više odmora na poslu. Najbolje radiš kada se možeš koncentrirati i raditi u poznatom okruženju. Jupiter dobro djeluje na tebe pa ćeš pronaći pametna rješenja za svaki problem - i neobičnu kupovinu. 

Zdravlje: Zvijezde te grade i vraćaju ti samopouzdanje. Uživat ćeš u wellnessu, opuštanju i kreativnim hobijima. Jupiter potiče dobro raspoloženje i tvoju unutarnju ravnotežu. Međutim, tijekom vježbanja potreban ti je odmor.

Strijelac

Ljubav: Venera djeluje optimalno na tebe i daje tebi i tvom ljubavnom životu pravu eksploziju. Samci se novim obožavateljima čine karizmatičnima. Parovi doživljavaju vrijeme puno romantičnih osjećaja. Puno ćete se smijati i svakim danom biti sve bliži.

Posao: Razvijat ćeš kreativne i inovativne ideje i otvorena si za nove stvari. Imat ćeš sreće kada su u pitanju pregovori o plaći ili kreditu.

Zdravlje: Sve je dobro. Tvoj pozitivan stav idealno se kombinira sa skladnim Venerinim vibracijama. Duša i tijelo imaju izvanredne koristi od toga. Venera te također čini vrlo veselom. Odgovarat će ti tretmani ljepote, wellness i bezbrižna zabava.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi vjerojatno će završiti u braku sa svojom prvom ljubavi Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0