Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Počinje vladavina djevica, a 3 znaka će se pod njezinim utjecajem riješiti loših navika

  • Ovaj tjedan dolazi do još jedne promjene znaka: Sunce napušta znak lava i prelazi u djevicu
  • Vrijeme u kojem smo težili zabavi i svemu onome što nam donosi radost je za sada prošlo
  • U vladavini djevice su dužnosti najvažnije, no ne čekaju sve red, rad i disciplina 

Red je važna tema za djevice. Međutim, neki rođeni u tom znaku možda neće biti prepoznatljivi po svojim pedantno urednim stolovima (ali većina jest). Uvođenje reda u život i njegova optimizacija okupirat će nas ovaj tjedan. Evo koje su nam sada teme bitne:

• praktično i analitičko razmišljanje i organiziranje
• pažljiv rad s pozornošću na detalje i moguće optimizacije
• fokusiranje na zdravlje i dnevne rutine

Tjedni horoskop od 21. do 27. kolovoza 2023. godine

Ali, ulazak Sunca u znak djevica nije jedina promjena ovaj tjedan Naime, Merkur postaje retrogradan. Njegova retrogradnost je ozloglašena jer se čini da u to vrijeme vrijede posebna pravila. Ono s čime se susrećemo u vremenu retrogradnosti doživljavamo kao ponavljanje, jer nam je to već poznato. Ali, sada želimo drugačije komunicirati teme, promišljati ili promatrati stvari iz druge perspektive. Evo što bismo sada trebali učiniti:

• uzmi si vremena s odlukama i pažljivo promisli o svakom potezu
• gledaj prema unutra i kreni u (samo)refleksiju
• ponovno pregledaj i razmotri trenutačna pitanja

Toliko pažnje koju pridajemo ovim fazama možda ima veze s važnošću komunikacije i razmišljanja koja se astrološki pripisuje Merkuru. Oni koji vrijeme retrogradnog Merkura koriste za introspekciju i reviziju mogu još bolje iskoristiti izravnost koja slijedi. To uključuje promatranje loših navika. U vladavini djevice nam je sada lakše odreći se loših navika. Ovo trenutačno posebno vrijedi za horoskopske znakove djevice, bikove i jarce, ali i za sve ostale znakove, jer tranzit u konačnici utječe na sve nas. Premalo sna, previše hrane, cigarete... Djevica nas svojim utjecajem disciplinira pa je sad pravo vrijeme da kreneš na dijetu, upišeš se na fitness (i prestaneš toliko vremena provoditi na kauču), odvikneš se pušenja...

Jarac

Ljubav: Mars i Jupiter te doista podržavaju. Osvajački si raspoložena i želiš više od flerta. Erotizam i seks su ti prioritet. Želiš osvajati i sklona si avanturi. Parovi će se oslanjati na blizinu. Tvoja voljena osoba može se veseliti ugodnim satima s tobom - promjena položaja je uključena!

Posao: Trenutačno ti je iznenađujuće lako biti fleksibilna u svom poslu i razmišljati inovativno. Zainteresirana si za uzbudljive nove projekte i pomoć u organizaciji. Odbacit ćeš ono što je zastarjelo. Umjesto toga ćeš vješto koristiti sve što ti olakšava posao, od digitalizacije do upravljanja vremenom. Merkur te također čini pametnom financijskom žonglericom.

Zdravlje: Kao tipični Jarac uvijek si disciplinirana i točno znaš kako promicati svoje zdravlje. Ovaj tjedan bit će dobar za tebe: Mars i Jupiter daju ti najbolje kozmičke tendencije koje ti gotovo daju golemu pozitivnu energiju. Bit ćeš dobro raspoložena i izazivat ćeš samu sebe. Također ćeš isprobavati nove hobije i oblike prehrane te se razvijati u svim pogledima.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Venera ti sada nudi izazove, ali tvoj partner neće se uvijek ponašati sukladno tvojim idejama. Međutim, mašta, razumijevanje i empatija odvest će vas dalje. Samci su puni energije i imaju želju za osvajanjem. Stvarno ćeš se predati tome. Ali, neće se razviti dublji osjećaji pa velika ljubav mora još pričekati.

Posao: Sada imaš vlastite ideje o pravdi i nećeš bježati od sukoba kako bi ih provela. Međutim, Jupiter i Uran čine tvoje radno okruženje pomalo nepredvidljivim. Što ćeš biti fleksibilnija i diplomatičnija, to će ti biti bolje. Financijski ćeš se oslanjati na razum i pametnu taktiku i sve ćeš držati pod kontrolom.

Zdravlje: Ovaj tjedan očekuje te gust program i važno je pametno koristiti snagu. Dobro je usporiti tijekom vježbanja i dopustiti si više odmora i sna. Lagana ljetna kuhinja s puno voća i povrća dobro će ti doći. 

Ribe

Ljubav: Samci su sada otvoreni za sve novo, ali nisu skloni spontanim flertovima. Ako ćeš biti promišljena i vješta, imat ćeš šanse. Parovima sada pomažu Jupiter i Neptun da održe svoju vezu zabavnom, ali uz dosta truda i mašte. Rutina u vezi sada nema šanse.

Posao: Motivirana si na poslu i uživaš u izazovnim projektima. Sada se voliš angažirati pa ćeš djelovati motivirajuće na kolege. Ipak, Merkur će unijeti mali nemir u tvoje financije. Izbjegavaj žurbu prilikom kupovine. Bolje je usporediti cijene, jer malo škrtosti dobro dođe novčaniku.

Zdravlje: Jupiter i Neptun daju ti dobre kozmičke vibracije koje te jačaju na duhovnoj razini. Imat ćeš izvrsnu intuiciju i dobar pristup svojoj podsvijesti. Moći ćeš dobro analizirati i razjasniti teme koje te zaokupljaju.

Možda vas zanima Pripadnici 3 horoskopska znaka mogli bi se lako zaljubiti ove jeseni Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Program kozmičkog kontrasta unosi zamah u vezu. Sada živiš prema motu: Romantika da, erotika baš i ne. Radije ćeš se s nekim držati za ruku i osloniti se na nježnost, nego strgati odjeću sa sebe. Sunce i Venera čine samce otvorenima za ljubav. Ali, jedino ako su tvoji obožavatelji voljni doživjeti nešto novo s tobom. Slobodno vrijeme postat će šareno i uzbudljivo, ali zapravo ćeš ići u spavaću sobu kako bi u njoj noću spavala. I to sama…

Posao: Venera ti olakšava umrežavanje s drugim ljudima i prikupljanje važnih informacija. Pametno ćeš se izražavati i osvajati bodove svojim retoričkim vještinama u prezentacijama i prijavama. Financijski ćeš riskirati. Voliš ulagati u ljepotu. Ali, sada točno znaš što te čini sretnom na duže vrijeme i od čega sada treba odustati. 

Zdravlje: Sa suncem i Venerom uz sebe osjećat ćeš se ugodno i zračiti poput ljetnog sunca. Bez obzira na to što se događa u svakodnevnom životu, vrlo lako ćeš se snaći. Uvijek odvoji dovoljno vremena za wellness i opuštanje. 

Bik

Ljubav: Želiš se približiti dragoj osobi, osobito na mentalnoj i duhovnoj razini. Seks je dobar, ali dobar razgovor i zajednički ciljevi svakako su bolji. I upravo na tome ćeš raditi. S uspjehom! Komunikacija će biti izvrsna i postići ćeš sve što si zacrtala. Samcima obožavatelji moraju pokazati da misle ozbiljno ili ćeš se povući. Ali, ako sve bude u redu, spremna si za više.

Posao: Ovaj tjedan će sve biti sasvim dobro. Tvoje vještine i timski duh su prednosti koje privlače uspjeh. U svim projektima obraćat ćeš pozornost na detalje i brzo rješavati eventualne zaostatke. Imaš svoje financije pod kontrolom i izvlačiš najbolje iz ugovora.

Zdravlje: Mars i Jupiter dat će ti potrebnu snagu za ispunjavanje svih zahtjeva ovog tjedna. Ali, također osjećaš da je dobro za tebe svjesno planirati vrijeme za opuštanje, dobrobit i mentalnu slobodu s vremena na vrijeme. Znaš da je sve u ravnoteži, a sada ćeš je savršeno postići.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @streetstyle__daily Instagram @streetstyle__daily Foto: Instagram @steetstyle_daily

Blizanci

Ljubav: Venera te čini nježnom i umiljatom pa te očekuje puno razmjena nježnosti ovaj tjedan U vezi je sve baš kako želiš. Slobodni su spremni za flert. Upoznavat ćeš zanimljive ljude, a nova ljubav možda te čeka na poslu.

Posao: Sunce ti omogućuje da blistaš pa ćeš uživati u centru pažnje. Čut će se za tebe i dobivat ćeš puno priznanja. Sa šefom si u dobrim odnosima, ali to nije sve. Možeš preuzeti više odgovornosti kao vođa tima ili freelancer. Financijski, međutim, još nemaš sve detalje u vidu. Provjeri svoje troškove za potencijal uštede.

Zdravlje: Sunce sija i jača tvoje samopouzdanje. Osim toga, Venera ti daje još više karizme, samopouzdanja i unutarnjeg spokoja. Ovo je kozmička mješavina koja je iznimno dobra za tebe, fizički i psihički.

Rak

Ljubav: Briljirat ćeš kad se ukaže prilika i stalno ćeš biti usred slatkog flerta. Također su obećavajući spojevi pa bi mogla pronaći veliku ljubav. U vezi ti je trenutačno vrlo lako dati svježi poticaj raznolikošću i bockajućom erotikom.

Posao: Na poslu ćeš se prezentirati brzo i maštovito. Merkur i Jupiter potiču komunikaciju s kolegama i ugodnu suradnju te potiču tvoju kreativnost. Financijski si sada sretnija. Osjetit ćeš kako dugoročno možeš zaraditi više novaca.

Zdravlje: Tvoja želja za vježbanjem je velika. Sada tražiš prilike da ispuniš svoju potrebu za akcijom. Već ujutro ćeš biti puna energije, a navečer ćeš također biti aktivna u svojim privatnim projektima. Za tebe bi dan sada trebao imati 48 sati.

Lav

Ljubav: Sa suncem (do četvrtka) i Venerom (cijelo vrijeme) u lavu, ti si zvijezda tjedna! Privlačit ćeš pažnju i upoznavati uzbudljive ljude. Aktivna potraga će se isplatiti! U vezama obnavljate i jačate svoje osjećaje jedno prema drugome, jer sadašnje vibracije donose puno požude i ljubavi.

Posao: Ovaj tjedan imaš vrhunske zvijezde koje te podržavaju u smislu novca i karijere. Bit će ti zabavnije na poslu i s kolegama na koje se sada možeš osloniti. U pregovorima o ugovorima i prijavama dobivat ćeš bodove sa svojim stručnim ponašanjem i tako si osigurati bolji razvoj financijskih pitanja.

Zdravlje: Planeta ljepote Venera daje ti atraktivnu karizmu. Ali, i sama ćeš puno raditi za to. Uživat ćeš u napornim treninzima, ali i dovoljno se odmarati. Pronaći ćeš savršenu ravnotežu u svemu. 

Djevica

Ljubav: Merkur i Mars u djevici obećavaju brojne kontakte. Samci će upoznavati nove ljude gotovo svaki sat. Također ćeš naići na najpopularnije profile na internetu. U vezi prolaziš kroz brzu fazu. Vas dvoje uvijek imate dobru ideju za svoje slobodno vrijeme i uživate u životu u brzoj traci. Očekuje te i puno senzualne erotike.

Posao: Najbolje zvijezde za tvoje ciljeve u karijeri odvest će te korak dalje. Oduvijek si željela razgovarati s nekim važnim? Iskoristi priliku, jer ovaj tjedan je idealan za to. Imat ćeš sreće kada su u pitanju financije: Poseban posao ili pogodba učinit će te sretnom.

Zdravlje: Točno znaš što trebaš napraviti kako bi ostala u formi i izgledala dobro. Mars i Jupiter učinit će te stabilnom. Sada si možeš vjerovati i otporna si na sve izazove. Ipak, dobro je da s vremena na vrijeme podigneš noge i priuštiš si dodatni tretman ljepote.

Vaga 

Ljubav: Iskričavi utjecaji Sunca i Venere pomoći će ti da u potpunosti proživiš svoju zavodljivu stranu. Jako ti odgovara flert i prilično si uspješna u potrazi za svojom srodnom dušom. Zauzete vage sada čine sve da se veza održi. Približit ćeš se svojoj dragoj osobi na tjelesnoj i psihičkoj razini.

Posao: Ovaj tjedan zvijezde daju velike poticaje za sve što se tiče dizajna i ideja: Venera povećava tvoju kreativnost i čini te diplomatičnijom u timskom radu. Moći ćeš lako predstaviti sebe i svoje proizvode u najboljem svjetlu. Moguća je bolja zarada. Ali, također ćeš imati poriv trošiti svoj novac na luksuz – nemoj! 

Zdravlje: Sunce jača samopouzdanje i budi želju za avanturom. Dobro si raspoložena i bacaš se na sve što ti je zabavno. Venera će ti pomoći kod odmora i uživanja. Kuhat ćeš sofisticirana jela i uživati u pokojem finom piću. Ali, također točno znaš kada je dosta i držat ćeš sve u ravnoteži, poput prave vage. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Tvoj zvjezdani program je sada malo kontradiktoran. Venera izaziva ljubomoru i posesivnost. Ali, Merkur harmonizirajuće djeluje i sukobi se mogu riješiti razumijevanjem i dobrim razgovorom. Samci su u groznici spojeva jer te zvijezde poprilično potiču. Ali, sklona si brkati seks s ljubavlju. Ne očekuj previše od spontanog entuzijazma.

Posao: Puno se toga događa na poslu i potrebno ti je više osjetljivosti u odnosima s kolegama. Ali, dobro ćeš upravljati vremenom i moći ćeš se dobro nositi čak i u stresnim fazama. Tvoja najveća snaga: Možeš se dobro koncentrirati i sve dogovoriti. Financijski imaš situaciju pod kontrolom i koristiš svoj razum za isplative investicije.

Zdravlje: Mars te sada izgrađuje i pomaže ti ojačati imunološki sustav. Tvoj energetski barometar raste, a raspoloženje je također sunčano. Možeš više vjerovati sebi. Međutim, uz malo ograničenje: Postoji blaga sklonost iritaciji kože. Budi oprezna pri isprobavanju novih krema i proizvoda za njegu.

Strijelac

Ljubav: Sunce i Venera povećavaju tvoj seksepil. Samci će to pametno koristiti te biti dobro prihvaćeni od svojih fanova. Kod parova je sve super i doći će do oživljavanja u smislu romantike i nježnosti. Ponovno se zaljubljuješ u svoju najdražu osobu, a vaša veza jača.

Posao: Posao sada napreduje prema tvojim zamislima. Poboljšavat ćeš svoj imidž, uspješno ostvarivati ambiciozne ciljeve i uzdizati se. Važni ljudi te sada slušaju. To je također zbog činjenice da razvijaš posebnu viziju. Tvoj kreativni rad i pomalo filozofska crta su traženi. Međutim, prečesto koristiš svoju kreditnu karticu – uspori! 

Zdravlje: Trenutačno ti nedostaje motivacije za sport. Živci su ti manje otporni i potrebno ti je više vremena za odmak i promjenu okruženja. Venera savjetuje: Jedi više povrća i smanji šećer i masnoće. Tada ti izazovne kozmičke tendencije ne mogu nauditi.

Možda vas zanima Četiri horoskopska znaka koje pamet privlači puno više od lijepog izgleda Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0