Horoskop

Tjedni horoskop: Početak tjedna bit će kaotičan, ali vikend će donijeti zabavu i opuštanje

  • Ovaj tjedan bit će pun povoljnih konstelacija Venere koje će bacati puno ljubavi na planet Zemlju
  • Međutim, prvi tjedan kolovoza tjerat će nas, nažalost, da sumnjamo u sve i sva 
  • Sada je na nama da sumnje i brige shvatimo kao kreativnu snagu i da si damo poticaj, jer tako želi lavlje sunce

Kolovoz počinje s poravnavanjem Urana, Marsa i sjevernog čvora. To je posebno jaka energija zbog koje se možemo osjećati pomalo uznemireno ili nestabilno.

Tjedni horoskop od 1. do 7. kolovoza

Uran je planet odlaska i promjene. Voli prodrmati stvari u našim životima kako bismo mogli nastaviti rasti. Uran je također planet slobode. Kad god je njegova energija jaka, možemo osjetiti veliku potrebu za više prostora.

Poravnanje Urana sa sjevernim čvorom je simbol da se nalazimo pred velikim promjenama. Ono što cijenimo, na što smo se oslanjali, stavljeno je sada na kušnju. Radi se o dugotrajnoj energiji, ali Mars će se pobrinuti za pravi potres u prvim danima kolovoza.

U prvom dijelu kolovoza 2022. definitivno će nam se činiti kao da hodamo po klimavom tlu, ali imaj na umu da će te ovaj proces u konačnici dovesti do autentičnijeg i budnijeg stanja, ne samo osobno, nego i na globalnoj razini.

Ako tijekom prvog dijela mjeseca osjećaš nemir ili ti je puno toga izazovno, važno je ostati smirena, umjesto da pokušavaš forsirati nešto što ne funkcionira. Treba pričekati i vidjeti što će se dogoditi.

Horoskop za ljeto 2022. Možda vas zanima Ljetni ljubavni horoskop: koga čeka romantika, a koga uzbudljivi susreti Miss7 Horoskop

Jarac

Ljubav: Ovaj tjedan bi se među parove brzo mogli uvući mali nesporazumi. Sada su potrebni nježnost i više razumijevanja kako bi se ublažile ove napete Venerine vibracije. Budi oprezna ako si solo. Tvoj entuzijazam za novog ljubavnika mogao bi te zaslijepiti pa nećeš vidjeti njegove negativne strane.

Posao: Mars je motivator pa doista voliš pokazati što možeš. Što će zadaci biti izazovniji, to ćeš ih s više žara rješavati. Od 4. 8. Merkur donosi jako dobru fazu za tvoje financije.

Zdravlje: Venera je vrlo aktivna, što sa sobom nosi određenu osjetljivost. Obrati pozornost na sastojke u hrani i proizvodima za njegu, jer sada si osjetljivija nego inače. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Samci će biti totalno razigrani i htjet će upoznati više ljudi, a ne posvetiti se tek jednoj osobi. Privlačit će te sve neobvezujuće, tražit ćeš raznolikost, ali ne i nužno veliku ljubav. Puno je napetosti u zraku kada su parovi u pitanju. Vjerojatno nećete proći bez svađe. 

Posao: Radna svakodnevica postaje teška, a iznenađenja koja te čekaju nisu uvijek ugodna. Ali, uz tvoju velikodušnu i pozitivnu prirodu pronaći ćeš rješenje za svaki problem. Za tebe je važno da dobro upravljaš svojim novcem. Merkur i Saturn zahtijevaju od tebe više vizije.

Zdravlje: Sunce i Saturn jasno pokazuju da ti treba više odmora. Dakle, uspori i lezi na kauč. Saturn ti preporučuje da odvojiš vrijeme za meditaciju i duhovnost. Sada ti treba više brige o duši.

Ribe

Ljubav: Ljubav je doista zabavna i samcima je sada dopušteno pokloniti nekome svoje srce. Venera i Mars pružaju ti uzbudljiv seksepil koji neće proći nezapaženo. U parovima se odnos zaoštrava, a seks je gotovo zarazan.

Posao: Sada si u jako dobroj fazi i lako je moguće da te očekuje napredovanje i sjajna karijera. Iznimno si kreativna i povezuješ se sa svima. Postoje i financijske koristi. Imaš sreće s kupovinom, osobito ako se radi o lijepim i vrijednim stvarima.

Zdravlje: Venera ti sada daje puno samopouzdanja. Uživaš počastiti se nečim dobrim, bilo da je riječ o finoj hrani ili wellnessu. Stvari također izgledaju dobro u sportu: Mars ti donosi snagu i ambiciju.

Ovan

Ljubav: Ako si slobodna, bit ćeš rastrgana između otvorenog i suzdržanog što se tiče flerta. Trenutačno se ipak preporučuje oprez, pa je bolje da se malo suzdržiš. Kod parova je potrebno više razumijevanja za svog partnera. Uz nježnost i spremnost na slušanje, veza ide prema doista lijepom vikendu.

Posao: Pametna si osoba i trenutačno svjesno rješavaš svoje zadatke na mentalnoj razini. Ali, ovaj tjedan bit će potrebno puno predanosti i timskog duha. Prekovremeni rad je moguć. Financijska pitanja zahtijevaju punu pažnju, ali i to se isplati. Merkur i Jupiter obećavaju uspjeh.

Zdravlje: Trenutačno si jako dobra u prilagođavanju svog životnog stila svojim potrebama. Fokus je prvenstveno na tvojoj mentalnoj kondiciji. Sunce i Jupiter djeluju kao vodiči i pomažu ti da još bolje iskoristiš svoje snage i razviješ novo samopouzdanje.

Bik

Ljubav: Snaga Marsa djeluje kao dodatna doza svježine i pomaže da veza bude iskričava i živahna. Lijepi osjećaji cvjetaju. Samci su na tragu uzbudljive afere. Ofenziva flerta je vrijedna truda i također je vrlo zabavna.

Posao: Trenutačno si inspirirana mnogim novim idejama. Iznad svega kreativne stvari poprimaju oblik i pružaju ti veliko zadovoljstvo. Složenije je s tehničkim projektima. Merkur i Saturn ukazuju na prepreke, potrebno ti je strpljenje. Sretna si dok trošiš novac na ljepotu i luksuz, što je ipak trenutačno malo iznad tvog budžeta.

Zdravlje: Trenutačno si vrlo izdržljiva i izvrsno se nosiš čak i s visokim zahtjevima. Mars ti donosi puno snage i izdržljivosti. Treba ti puno svježeg zraka.

Tjedni horoskop | Autor: shutterstock shutterstock Tjedni horoskop

Blizanci

Ljubav: Samci vrlo opušteno pristupaju pronalasku partnera. Bit će vrlo komunikativni na Internetu i koketirat će sa zabavnim ljudima. Uživo će dopuštati da ih slučajnost iznenadi. Parovi su na istoj valnoj duljini te partneri uživaju u zajedničkom životu. Ozbiljni problemi moraju pričekati, sada je fokus na zabavi.

Posao: Zvijezde vrhunske karijere stavljaju te u središte pažnje i privlače uspjeh. Sunce i Merkur pomoći će ti da se predstaviš na najbolji mogući način i dođeš do zasluženog priznanja. Pregovori oko cijena, uvjeta ugovora i svega financijskog idu dobro.

Zdravlje: Tvoje stanje je izvrsno: jednostavno se osjećaš dobro i imaš puno samopouzdanja. Sunce je tvoj trener dobrog raspoloženja, a Merkur jamac za čvrste živce. Osim toga, u tebi se budi želja za sportom i voliš vježbati.

Rak

Ljubav: Samci su među sretnicima tjedna. Gotovo čarobne vibracije su u zraku i bit ćeš jednostavno neodoljivo seksi svima oko sebe. Ovaj tjedan je stvoren za ljubav! Parovi intenziviraju svoju vezu i osjećaju se vrlo bliski mentalno i tjelesno. Ako planirate prinovu, sada je idealno vrijeme. 

Posao: Tvoji projekti sada ne mogu biti dovoljno neobični. Mega vibracije bude tvoj entuzijazam za nove poslove i zadatke. Potreban ti je novi izazov, jer tada ćeš doista procvjetati.

Zdravlje: Tvoje fitness zvijezde su fenomenalne, Mars djeluje kao električna stanica, a Venera ti daje dodatnu porciju karizme i čini da tretmani ljepote i bilo koji oblik wellnessa imaju posebno pozitivan učinak.

Lav

Ljubav: Sunce dobro pokreće samce. Ljubav je u zraku i samce očekuje pokoja vruća ljubavna avantura. Potreban ti je bliski kontakt. Parovi će tijekom seksa htjeti isprobavati nove stvari.

Posao: Blagajna se fino puni. Merkur i Jupiter čine te financijski vještom, brzo uočavaš povoljne ponude i unosne prilike. Također ćeš briljirati kada su u pitanju umrežavanje i komunikacija. 

Zdravlje: Prihvati izazove. Sunce djeluje kao elektrana i potreban ti je odušak za svu tu energiju pa je vrijeme da se doista baciš na vježbanje. Ipak, važno je trenirati koncentrirano i izbjegavati pretjerivanja.

Možda vas zanima Počela je njihova vladavina: evo što krasi horoskopske lavice Miss7 Horoskop

Djevica

Ljubav: Parovi se sada oslanjaju na dobre razgovore i puno humora. Venera im pomaže da pravilno procijene partnera, a kemija je taman. Samci žele nešto doživjeti i bacaju se u igru spojeva. Ali, brzo biti moglo postati jasno: ovo nije samo afera, nego je zapravo prava ljubav!

Posao: Trenutačno na idealan način spajaš intelekt i intuiciju. Jako si dobra s brojevima i savršeno upravljaš svojim financijama. Ali, nije samo trezvena računica ono što te vodi naprijed u tvom poslu, već također vješto pokazuješ svoj instinkt za trendove i kreativnost te razvijaš najbolje ideje.

Zdravlje: Zvijezde ti sada donose vesele vibracije i omogućuju ti da zablistaš. Pokreni se, nadoknadi sve nedostatke i fokusiraj se na pažljiv način života koji također nudi dovoljno uzbuđenja. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vaga

Ljubav: Samci će biti raspoloženi za vrući flert, ali to neće biti lako. Tvoji zahtjevi su visoki i teško pristaješ na kompromise. Ili će ti netko odgovarati od početka ili ćeš odmah prijeći na sljedećega. Kod parova postoji blaga tendencija sukoba. Točno znaš što želiš i odbijaš prijedloge partnera. Iskoristi svoj šarm da vam se vrati harmonija.

Posao: Privlače te novi profesionalni izazovi, jer konačno želiš pokazati što možeš: puno! Također se možeš dobro nametnuti u važnoj stvari. Lošije ćeš funkcionirati s kreativnim zadacima. 

Zdravlje: Sunce i Saturn pomoći će ti da poboljšaš svoju kondiciju uz disciplinu i strpljenje. Potrebno ti je puno vremena na svježem zraku. Sada ne podnosiš baš dobro masnu ili slatku hranu. Malo manje svega bit će dobro za tebe. 

Škorpion

Ljubav: Tvoje ljubavne zvijezde tinjaju poput šampanjca. Ako si solo, sada možeš postići bodove gdje god se pojaviš. Bilo uživo ili online, brzo ćeš uspostaviti čarobne kontakte. Parovi se međusobno savršeno usklađuju. Jednako se dobro slažu kada rade svakodnevne stvari zajedno kao i u krevetu.

Posao: Tvoje trenutačne ideje nisu tek dobre, one su genijalne - i svaki dan pogađaš „u sridu“. Jako si inspirirana i imaš motivirajući učinak na druge. Međutim, kada su u pitanju financije, sklona si biti malo nemarna. Isplati se savjesnije kupovati, provjeravati unaprijed cijene ili pregovarati, umjesto da jednostavno prihvatiš prvu ponudu koja se pojavi.

Zdravlje: Bit ćeš jako zainteresirana za samospoznaju i duhovni razvoj, ali i prilično uspješna na tom planu. Venera i Neptun proširuju tvoj horizont, a mentalna ravnoteža dovodi te do dobrog tjelesnog osjećaja.

Strijelac 

Ljubav: Samci će imati velike šanse, jer će mnogi koketirati s njima. Ali, čarobni trenutak ljubavi još nije tu. Parovi se dobro slažu sa svojim partnerom i odani su. Međutim, erotski vrhunci su deficitarni ovaj tjedan.

Posao: Dobivat ćeš bodove u svom timu s dobrim idejama i pozitivnim stavom. Drži svoje trupe na okupu, čak i kada su vremenski pritisak i stres na dnevnom redu. Kao freelancer, impresionirat ćeš svoje klijente fleksibilnošću. Ono što je super je da intuitivno osjećaš gdje se mogu pronaći idealni poslovi i solventni kupci.

Zdravlje: Sunce te dovodi u doista dobro raspoloženje. Ipak, tvoja razina energije za sport i akciju prilično je prosječna. Tvoja želja za opuštanjem i odmorom sada je puno izraženija.

Photo: shutterstock

Komentari 0