Horoskop
Horoskop za ljeto 2022.

Ljetni ljubavni horoskop: koga čeka romantika, a koga uzbudljivi susreti

  • Postoji nešto čarobno u ljetu što pojačava želje, oživljava maštu te nas uljuljka u romantično raspoloženje
  • Pogledaj što ovih toplih mjeseci očekuje tvoj horoskopski znak na polju ljubavi
  • Tko će osvajati šarmom, tko doživjeti fatalni susret, tko se zaljubiti u neočekivanog muškarca, a tko uzdrmati stvari pod plahtama?

Ovo ljeto naši su astrološki "domaćini" sentimentalni vodeni znak raka, vatreni znak lava i promišljeni zemaljski znak djevica. Svako od ovih sunčanih znakova postavlja ton koji je nesumnjivo pogodan za vatromet emocija. Ali, to je daleko od cijele priče. Evo što te čeka što se tiče i avantura i ljetne ljubavi, prema astrologiji. Donosimo ti astrološke vrhunce sezone u kojima će ljubav cvjetati. 

Dok se sunce svakog ljeta kreće kroz tri spomenuta znaka, susreti između planeta mijenjaju se iz godine u godinu, a 2022. svi se mogu veseliti zbog nekoliko osobito zanimljivih trenutaka:

• 12. srpnja do 13. srpnja: Planet ljubavi, Venera, u znatiželjnim blizancima tvori harmonizirajući spoj s ozbiljnim Saturnom u naprednom vodenjaku, promičući ozbiljna srca i predanost.

• 31. srpnja: Sunce u karizmatičnom lavu formirat će slatki spoj prema Jupiteru koji donosi obilje u dinamičnom ovnu, jačajući samopouzdanje, sreću i, vrlo moguće, strast.

• 7. kolovoza: Romantična Venera u raku formirat će ljupki spoj s Neptunom, planetom snova, u ribama. To će pojačati tvoju maštu, kao i sposobnost da nabaciš ružičaste naočale i da te zanese hirovita fantazija.

• 18. kolovoza: Venera, koja se kreće kroz samouvjereni znak lava, formirat će slatki spoj s Jupiterom u razigranom ovnu, što će biti jedan od najsretnijih i najvrućijih dana u godini za ljubav.

• 16. rujna: Venera u djevici orijentiranoj na detalje kreće se s Marsom u blizancima, što bi moglo uzrokovati eksplozije u ionako stresnoj romantičnoj situaciji, ali također može poslužiti za divlji, predivno eksplozivni seks u skladnijim vezama.

• 19. rujna do 20. rujna: Slatka Venera u djevici, koja vlada vezama, tvori sretan spoj s revolucionarnim, buntovnim Uranom u biku, potičući iznenađenja, pomake i želju za suprotstavljanjem konvencijama u ljubavi. 

Ovo nije vrijeme da bježiš od sreće već da joj pohrliš u susretn. Evo što svaki znak može očekivati od ljubavi tijekom ovih najvrućih (na više načina!) mjeseci. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Ovan: Susret koji će uzdrmati tvoj svijet

Sa sretnim Jupiterom koji se kreće kroz tvoj znak ovog ljeta, imat ćeš dodatnu snagu da ostvariš sve što si priželjkivala. Osobito je uzbudljiv dan 31. srpnja kad raste tvoja sposobnost da izraziš – i dobiješ – upravo ono što želiš od situacije ili ozbiljne veze.

A 18. kolovoza romantična Venera sinkronizira se s Jupiterom. Ovo je jedan od najsretnijih astroloških tranzita općenito i za tebe jedan od najpovoljnijih trenutaka u godini da pokažeš svoje najsjajnije, blistavo, dinamično JA. Moguće je povezivanje s nekim tko će uzdrmati tvoj svijet.

Bik: Pokrenut ćeš stvari u ljubavnom životu

Provođenje vremena s prijateljima ovog ljeta moglo bi dovesti do sanjive, romantične prilike, osobito 7. kolovoza. Odmicanje od svakodnevnih stvari trebalo bi ti pokrenuti maštu i potencijalno te nadahnuti da započneš novo poglavlje u svom ljubavnom životu.

I premda si osoba od navike, možeš osjetiti želju da pokreneš stvari u svom ljubavnom i seksualnom životu od 19. do 20. rujna. Ovaj bi trenutak mogao bi ti i otvariti oči  glede toga što želiš od sadašnje ili buduće veze. Možda postaneš malo kreativnija s time kako ispuniti svoje želje u spavaćoj sobi.

Možda vas zanima Astrologinja savjetuje kako flertovati s nekim na temelju njegovog horoskopskog znaka Miss7 Horoskop

Blizanci: Tvoja karizma i šarm neće proći nezamijećeno

Imaš sreće! Venera, planet ljubavi, kreće se kroz tvoj znak od 22. lipnja do 17. srpnja, pojačavajući tvoju karizmu i šarm. Potrudi sa biti jasna u tome što želiš kako bi maksimalno iskoristila svoj trenutak. A 13. srpnja, Venera u tvom znaku čini harmonizirajući spoj sa Saturnom u tvojoj devetoj kući avanture. Mogla bi biti spremna za veliki razgovor s nekim posebnim o mogućem planiranju prvog zajedničkog dugoročnog putovanja.

Rak: Sve što želiš, nadohvat ti je ruke

Ne samo da ćeš moći uživati u sezoni u znaku sunca od 21. lipnja do 22. srpnja, nego će i Venera, planet ljubavi, biti u tvom znaku od 17. srpnja do 11. kolovoza, pojačavajući tvoj unutarnji i vanjski sjaj. Što god želiš od seksa i ljubavnog života, tijekom ovih nekoliko tjedana trebalo bi ti biti nadohvat ruke.

A 7. kolovoza Venera te potiče da odustaneš od planova i ideš kamo te vodi tvoja intuicija - mogla bi na kraju sresti nekoga doista fascinantnog ili doživjeti nevjerojatno romantično iskustvo sa svojim dragim. Dopusti srcu da te vodi.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Lav: Vrijeme je za muškarca koji nije "tvoj tip"

Tvoj vladar, sunce, pojačava tvoje već ionako jako samopouzdanje krećući se kroz tvoj znak od 22. srpnja do 22. kolovoza, a zatim i Venera to pojačava od 11. kolovoza do 4. rujna. Za to vrijeme bit ćeš uravnoteženija i karizmatičnija nego inače te svjesnija svog imidža, što bi te moglo navesti na razmišljanje o ljubavnoj priči koju želiš slijediti.

A 18. kolovoza, Venera te nadahnjuje da zbog romantičnih ideala iziđeš iz zone udobnosti. Ako si slobodna, vrijeme je da odeš na spoj s nekim tko nije tvoj uobičajeni tip ili odeš na putovanje gdje bi mogla upoznati nekoga tko te zapravo može naučiti nešto. 

Djevica: Zračiš glamuroznim vibracijama kao JLo

Premda možda nenamjerno tražiš svjetla reflektora, zauzeta dnevnom rutinom i na usluzi drugima, ovog ljeta ne možeš izbjeći da ne zračiš glamuroznim vibracijama na razini Jennifer Lopez. Sve oči bit će uprte u tebe, osobito od 5. do 29. rujna, kada se Venera kreće kroz tvoj znak, pojačavajući tvoj šarm, kao i tvoj fokus na ljepotu i zadovoljstvo.

Od 18. do 19. mogla bi te potaknuti da isprobaš nešto potpuno neobično. Možda ćeš upoznati nekoga izvan mjesta gdje živiš ili ćeš odlučiti otići na putovanje na seksi destinaciju koju ste ti i tvoj dragi oduvijek željeli posjetiti, ali nikada niste imali priliku. 

Ovi znakovi najkraće ostaju u vezi Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju najkraće ljubavne veze Miss7 Horoskop

Vaga: Osjećat ćeš se kao da živiš u Velikom Gatsbyju

Sezona lava vjerojatno će biti tvoj omiljeni dio ljeta. Osjećat ćeš se kao da živiš u "Velikom Gatsbyju", s velikim brojem zabava i društvenih okupljanja koja ispunjavaju tvoj kalendar. Ali, odnosi jedan na jedan također su istaknuti, osobito 31. srpnja. Jedan susret može se pretvoriti u bogatstvo i obilje u postojećoj vezi - ili možda u onoj koja će uskoro postati službena.

18. kolovoza bi svaka seksi veza koju si uspostavila, vjerojatno preko prijatelja, ili novo poglavlje koje si započela sa svojim dragim mogla postati još opojnija i još više zadovoljavajuća.

Škorpion: Ispunjenje vlastitih želja

Mogla bi otkriti da izražavanje vlastitih seksualnih želja i briga za svoje potrebe u spavaćoj sobi čine da se osjećaš usredotočenije, smirenije i povezanije sa sobom i s kim god već dijeliš te divne trenutke.

7. kolovoza je još jedan superseksi vrhunac ljeta za tebe. Žudjet ćeš za prilikom da se igraš u dubokom polju duhovnosti, emocija i mašte, a možda zaroniš u kreativni projekt ili jednostavno poduzmeš korake za ostvarenje dugogodišnje maštarije s nekim od koga ti srce brže kuca.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Strijelac: Spremna si riskirati i to će ti se isplatiti

Tijekom sezone Lava. od 22. srpnja do 22. kolovoza Sunce se kreće kroz tvoju devetu kuću avanture, što ovo doba godine čini posebno poticajnim za tebe. Uz duge dane pune mogućnosti, spremna si za bijeg na mnogo načina, uključujući i tvoj ljubavni život. Dok se Venera kreće kroz istu zonu od 11. kolovoza do 4. rujna, ne možeš a da ne budeš preplavljena šansama da rasteš, učiš i iziđeš iz svoje zone udobnosti – osobito uz novu vezu ili dugotrajnu ljubav.

Biti ćeš spremna riskirati, a imat ćeš razloga vjerovati da će tvoje romantične nade funkcionirati točno onako kako si zamislila. 

Jarac: Romantika i uzbuđenje prodrmat će stvari

Sezona raka (21. lipnja - 22. srpnja) uvijek baca svjetla reflektora na tvoju sedmu kuću veza, dok sezona lava (22. srpnja - 22. kolovoza) usmjerava tvoj fokus na emocionalne veze. Ove ćeš godine zbog romantike i uzbuđenja poželjet ćeš prodrmati stvari. 7. kolovoza bi mogla biti spremnija nego ikad pustiti mašti na volju, a svoje vizije pretvoriti ih u stvarnost s nekim tko je na tvojoj razini.

A od 18. do 19. rujna Venera te nadahnjuj te da se oslobodiš pragmatičnog razmišljanja i prihvatiš nepoznato. Praćenje intuicije može te odvesti u uzbudljivo, nezaboravno iskustvo s tvojim dragim ili potencijalnim partnerom.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka često se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak: Druženje jedan na jedan s nekim posebnim

Općenito si obožavateljica rada s timom prijatelja ili grupom kolega, ali dok se romantična Venera kreće kroz tvoju sedmu kuću veza od 11. kolovoza do 4. rujna, gotovo ništa neće biti bolje od dijeljenja vremena s nekim posebnim i to jedan na jedan. Ako si u vezi i sa svojim dragim težiš zajedničkim ciljevima, ovo razdoblje može olakšati prelazak ciljne crte. Ako si slobodna, moguće je da ćeš upoznati nekoga s kim se zaista vidiš u budućnosti.

18. kolovoza bit ćeš spremna reći točno što trebaš od partnera - sadašnjeg ili budućeg. Ako nisi u vezi, izlasci će ti dobro doći. A ako si u vezi, sjajan je trenutak da odvojiš vrijeme za razgovor o svojim nadama i snovima za budućnost.

Ribe: Ljubavni snovi mogu postati stvarnost

Ne samo da će sunce koje donosi vitalnost biti u tvojoj petoj kući romantike od 21. lipnja do 22. srpnja, nego je i slatka Venera tu od 17. srpnja do 11. kolovoza, pojačavajući laganu, spontanu, iskrenu energiju u tvom životu. Tada ćeš spremnije i otvorenije slijediti svoje želje. Privlačenje onoga što zaslužuješ također bi trebalo biti lakše.

7. kolovoza mogla bi biti zanesena živopisnim, šarenim snovima o svom ljubavnom životu. Odvaži se i pokušaj neke snove prebaciti u realnost. 

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan.