Horoskop

Tjedni horoskop: Početak ljetnog mjeseca donosi nalet energije koji nam daje motivaciju i polet

  • Mjesec više nije u znaku Raka, a što to znači za svaki znak?
  • Posebno dobar poslovni tjedan čeka Strijelce, dok će se Blizanci preispitivati, a Bikovi uživati u self careu
  • Pročitaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan na polju ljubavi, posla i zdravlja

Srpanj za sve horoskopske znakove počinje naletom energije koja daje motivaciju i polet. Evo što nam donosi prvi ljetni mjesec!

Tjedni horoskop od 04. srpnja do 10. srpnja

U tjednu koji počinje 4. srpnja 2022. kozmičke energije neće utjecati samo na osjetljivost horoskopskih znakova, već i na njihovu energiju u isto vrijeme. Mjesec više nije u znaku Raka, ali su Sunce i Merkur u ovom znaku zodijaka i nabijeni su njegovom dinamikom. Donosimo ti sve što trebaš znati za nadolazeći tjedan! 

Jarac

Ljubav: Kretanje Marsa u Biku početkom tjedna će aktivirati sektor tvoje karte koji vlada zajednicom i socijalizacijom, tjerajući te da izađeš i upoznaš nove ljude. Ove vibracije su savršene za uključivanje u grupe s posebnim interesima, što bi ti sigurno pomoglo u pronalaženju te posebne osobe. 

Posao: Jarci su ovog tjedna puni šarma i energije. Uživat ćeš u svojim zadacima, unositi puno entuzijazma u svoje projekte, a čak ti i one neatraktivne obveze neće teško pasti.

Zdravlje: Nakon napornog radnog vremena predlažemo da ti opuštanje bude prioritet. Savjetujemo ti da se usredotočiš na svoje prehrambene navike koje su ključ za bolji i zdraviji život. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Vodenjaci ovog tjedna mogu pokazati dosta tolerancije – posebno prema sebi. Sada si u skladu sa samom sobom, prepoznaješ svoje emocije, osobine i posebnosti bez osuđivanja i posljedično se osjećaš ugodno, slobodno i opušteno, a to se vidi i u tvojim odnosima.  Dobro vrijeme da ojačaš svoje odnose.

Posao: Zbog kombinacije Venere i Mjeseca na podznaku, mogla bi biti kreativnija i marljivija nego inače što bi trebalo pozitivno utjecati na tvoju karijeru. Mogu se pojaviti nove prilike, a na tebi je da ih zgrabiš! Preuzimanjem inicijative u prvim danima tjedna zainteresirat ćeš nadređene. Odlučiš li potražiti promociju, iskoristi sav svoj šarm i učini to krajem tjedna kada su šanse za pozitivan ishod najveće. 

Zdravlje: Nema naznaka bilo kakvih ozbiljnih zdravstvenih problema, no ipak je preporučljivo da se pravilno brineš o sebi. Izbjegavaj stres i napetost kako bi održala svoje mentalno zdravlje u dobroj formi. Postoji vjerojatnost da ćeš se ovaj tjedan suočiti s nekim problemom vezanim uz vid. Posjeti oftalmologa iz predostrožnosti, ako je potrebno.

Riba

Ljubav: Tvoj će ljubavni život biti romantično nabijen tijekom prve polovice tjedna, ali to ne mora nužno značiti da će sve teći glatko. Dok se Mjesec probija kroz Djevicu, a potom kroz Vagu, vjerojatno ćeš se osjećati kao da ti tvoja simpatija nije dosljedna, što će pobuditi osjećaje neizvjesnosti i možda dozu nesigurnosti. U ovom trenutku važno je dati ljudima malo povjerenja, ali ako se još uvijek osjećaš zbunjeno do kraja tjedna, pokušaj krenuti prema nekim drugim pričama.

Posao: Možeš očekivati podršku od nadređenog kao i od kolege. Poduzetnici bi mogli biti uspješni ukoliko krenu u novu inicijativu. U svakom slučaju, naporan rad i posvećenost bi ti se trebali višestruko isplatiti ovaj tjedan.

Zdravlje: Možeš imati problema sa spavanjem, što može dovesti do zdravstvenih problema, pada imuniteta i stresa koje moraš riješiti. Pijenje puno vode i redovito vježbanje moglo bi ti pomoći da ostaneš zdrava. Napravi plan prehrane za tjedan dana i drži ga se. To će ti omogućiti zdraviju prehranu uz manje stresa oko razmišljanja o obrocima.

Ovan 

Ljubav: Početak tjedna mogao bi ti se činiti pomalo nesigurnim, jer prva četvrt Mjeseca 6. srpnja traži od tebe da riješiš rane iz prošlosti. Iskoristi ovu energiju kao priliku da priznaš osobni napredak koji si postigla u posljednjih nekoliko godina, poštujući lekcije koje si naučila iz prošlih veza.

Posao: Ako si u procesu traženja posla, ovaj tjedan imaš dobru šansu da ga dobiješ. Ako si zaposlena, nadređeni bi ti mogli biti naklonjeni. Prilike za rast i uspjeh su povećane.

Zdravlje: Budi oprezna s električnim uređajima i meditiraj prije spavanja. Pridržavaj se hranjive dijete, blage tjelovježbe i prakse meditacije. Izbjegavaj napornu tjelovježbu ovaj tjedan jer bi mogla uzrokovati napetost živaca i nelagodu.

Bik

Ljubav: Ovaj će tjedan biti lagan i romantičan dok se Mjesec probija kroz skladnu Vagu. Ova energija je izvrsna za flert i slatke vezice, ali bit će važno da odvojiš malo vremena za nužni self care.

Posao: Ovo je dobar tjedan za tvoju karijeru i prihode. Nadređeni će se usredotočiti isključivo na kvalitetu tvog rada, a postoji i mogućnost promaknuća! Investicije učinjene u prošlosti sada bi napokon mogle uroditi plodom i donijeti ti neke značajne dobitke. 

Zdravlje: Tvoje zdravlje je u redu, ali zdravlje tvojih roditelja moglo bi biti predmet zabrinutosti. To je razlog zašto moraš dodatno paziti. Ako patiš od hipertenzije, budi dodatno oprezna tijekom ovog tjedna. Potrudi se da ne izgubiš fitness režim kojeg se pridržavaš već duže vrijeme.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Blizanci

Ljubav: Ako si znala imati lošu procjenu u prošlim vezama, Mjesec u Vagi može ti donijeti nove perspektive o tome što je pošlo po zlu. Iskoristi ovaj lunarni događaj kao priliku da osvijestiš crvene zastavice koje si možda ignorirala u prošlosti kako bi mogla prekinuti ponavljajući uzorak u budućnosti. Upamti da je u redu povisiti svoje standarde, a to što si izbirljiva u vezi toga s kim izlaziš, samo znači da voliš sebe.

Posao: Ako si se osjećala kao da velike promjene u karijeri nisu bile vrijedne toga, 9. ćeš dobiti znak da si na pravom putu. Bilo da se radi o sjajnoj recenziji vašeg posla, intrigantnoj pozivnici za zabavu ili velikodušnoj ponudi novog prijatelja, shvati ovo kao znak da se sav trud koji si uložila u promjenu isplatio.

Zdravlje: Savjetujemo ti da provedeš neko vrijeme sama sa sobom u prirodi kako bi smanjila stres i poboljšala svoje cjelokupno zdravlje. Pazi na pravilnu prehranu, puno vode, odmor i tjelovježbu.

Rak

Ljubav: Bit će važno da ovu energiju iskoristiš za vježbanje emocionalne i fizičke brige o sebi. Osjetit ćete pomak šestog kada Mjesec prijeđe u Vagu, pripremajući se za puni Mjesec sljedeći tjedan. Nakon posljednjih nekoliko dana opuštanja kod kuće, bit ćeš raspoložena za izlaske i druženja, što bi moglo dovesti do novih i uzbudljivih veza.

Posao: Ovaj radni tjedan mogao bi imati nekoliko izazova koje treba prevladati. Savjetujemo ti da pripaziš na odnos sa svojim kolegama i izbjegavaš svađe kako si ne bi otežala stvari.

Zdravlje: Sunce će utjecati na tvoje opće zdravlje, područje glave i lubanje. Mogu se pojaviti manji problemi poput prehlade i glavobolje. Puno ćeš se usredotočiti na odmor i poboljšanje zdravlja. Ovo je vrijeme za donošenje novih odluka u tom pogledu.

Lav

Ljubav: Tijekom prvog dijela tjedna bit ćeš pravi social butterfly, jer Mjesec u Vagi aktivira sektor tvoje karte koji vlada komunikacijom. Mjesec u znaku Škorpiona kasnije u tjednu donijet će intimnu atmosferu u tvoj dom, tako da ćeš htjeti pripaziti koga ćeš pozvati k sebi u to vrijeme.

Posao: Mars će utjecati na tvoju karijeru i odnos s menadžerima. Pokušat ćeš unaprijediti vlastite pothvate,  a šefovi će također biti oduševljeni prirodom tvog posla. Možda ćeš čak biti poslana na besplatan tečaj kako bi usavršila svoje vještine.

Zdravlje: Horoskop za prvi tjedan srpnja predviđa dobro zdravlje te preporuča da provedeš što više vremena u vodi tako da je savršeno vrijeme za godišnji. Plivaj, sunčaj se, bavi sportom. Bilo koja metoda liječenja vodom pomoći će ti da postigneš nevjerojatne rezultate.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Djevica

Ljubav: Pripazi na pretjerano dramatična ponašanja i kod sebe i kod drugih i izbjegavaj emocionalno nabijene razgovore. Ako postoje neki razgovori koje moraš voditi s partnerom o vašoj vezi, sačuvaj ih za sredinu tjedna kada se Merkur pomakne u znak Raka. Ove vibracije savršene su za otvaranje i izražavanje emocija i mogu učiniti čuda za razvijanje romantičnih veza ili rješavanje povreda iz prošlosti.

Posao: Za djevice vrlo povoljan poslovni tjedan s mnogo zanimljivih zadataka. Kreativci će posebno profitirati. Ojačat će i neke suradnje, a povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. 

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, prvi dani u tjednu mogu biti malo hektični. Sunce u znaku Raka čini ljude sumnjičavima i ranjivima. Ako patiš od bilo kakvih kroničnih bolesti, tjedni horoskop za Djevicu savjetuje jačanje živčanog sustava. Zbog psihosomatske bolesti možeš izgubiti dugo očekivani odmor.

Vaga

Ljubav: Mars ulazi u razumnog Bika, a Merkur se pomiče u sentimentalnog Raka što će te početkom tjedna nadahnuti da razmisliš o stabilnosti u svojoj vezi. Ako si solo, ova energija tražit će od tebe da pragmatično pogledaš svakoga tko ti je u zadnje vrijeme zapeo za oko i da doista razmisliš jesu li oni netko s kim bi mogla graditi budućnost.

Posao:  Izbjegavaj stres i uhvati se samo zadataka za koje osjećaš da ćeš ih moći završiti na vrijeme. Nemoj brinuti previše jer se ovaj tjedan ne bi trebala susresti s nikakvim većim problemima na poslu. Ako te interesira kreativna karijera, istraži mogućnosti koje se nude, mogla bi ih dobro iskoristiti.

Zdravlje: Začepljenost nosa i curenje nosa simptomi su na koje trebaš obratiti pažnju sredinom tjedna. Uz Sunce u znaku Raka, bolesti su često psihosomatske prirode. Na taj način se tvoje tijelo pokušava riješiti nagomilanih problema.

Škorpion

Ljubav: Ako se u posljednje vrijeme osjećaš nedovoljno cijenjenom, Marsovo kretanje u znaku Bika će ti vratiti tvoje pravo ja, povezujući te s tvojom osobnom snagom u vezi. Ovo će također malo povećati tvoju popularnost, jer kozmička klima dodaje gotovo električni element tvojoj već magnetskoj auri. Ako te netko na koga si bacila oko razočara u ovo vrijeme, lakše ćeš ga se riješiti što će otvoriti mjesta za nove prilike.

Posao: Ako tražiš posao, baš i nije najbolji tjedan za intervjue, pogotovo ako nisi pripremljena. Ovaj tjedan radije iskoristi za dobru pripremu. Oni koji rade u uredu trebaju izbjegavati svađu s kolegicom.

Zdravlje: Tijekom ovog tjedna mogla bi biti angažirani u pokušaju povećanja svoje fizičke snage. Bravo na odluci, ali pripazi da nastaviš jer te nije teško omesti. Tijekom tjedna izrazito ćeš shvaćati važnost zdravlja i održavanje kondicije vidjeti kao ulaganje za bolju budućnost.  

Strijelac

Ljubav: Trenutno si na dobrom mjestu. S Venerom utaborenom pod tvojim znakom, možeš se usredotočiti na ljubav prema sebi umjesto da tražiš odobravanje od drugih. Tjedan će ti donijeti i neki dobar izlazal jer te Mjesec u Vagi inspirira da izađeš, prigrliš svoja prijateljstva i tražiš nova iskustva. 

Posao: Fantastičan tjedan za Strijelce po pitanju karijere i financija. Neki od vas mogu financijski profitirati iz neočekivanog izvora, a drugima bi to mogao biti prvi izvor prihoda. Ako kupuješ zemljište ili stan, možeš očekivati zaradu. Ovaj tjedan bi ti mogao donijeti dugoročne koristi, a mogla bi i ispuniti neke od svojih životnih ciljeva. 

Zdravlje: Jedi hranjive obroke i prakticiraj zdrave dnevne navike. Kako bi očuvala svoje fizičko i emocionalno blagostanje, preporuča se da prakticiraš jogu i meditaciju.

 

Photo: None

Komentari 0