Horoskop

Tjedni horoskop: Početak godine za mnoge je vrlo emotivan, a za tri znaka smiješe se nove ljubavi

  • U prvom tjednu nove godine fokus je na odnosima, kako s našim ljubavnim partnerima, tako i onim poslovnim te prijateljima i obitelji
  • Ovo je dobro vrijeme za instrospekciju i promišljanje o svemu što bismo ove godine voljeli postići
  • Kalendarski, ali i astrološki, ovaj je tjedan odlična prilika za izgradnju kvalitetnih temelja za ostvarenje svih naših snova u ostatku godine

Sam početak godine rezerviran je za međuljudske odnose. Krajem siječnja Venera ulazi u Vodenjaka, a što znači da nam pruža priliku povezati se s našim prijateljima, ali većim društvenim grupama. Bavljenje osjećajima pripadnosti naglašeno je i pod punim Mjesecom u Raku u petak, a koji nas inspirira da intenzivnije razmišljamo o svojim okvirima emocionalne sigurnosti, kao i o osjećaju pripadnosti: kako sebi, tako i određenim mjestima i osobama.

Ovan

Je li u pitanju samo prijateljstvo ili nešto više? Venera danas ulazi u Ovnovu zonu prijateljstva kojom vlada Vodenjak, nadahnjujući Ovnove da namjerno poremete granice između ovih dinamika. S punim Mjesecom u Raku u petak, vjerojatno će dom, obitelj i emocionalna sigurnost u njima probuditi jake osjećaje pripadnosti, a ako pažljivo budu osluškivali svoje emocije, moći će ih pravilno smjestiti u pravu ladicu. Tek nakon toga, moći će krenuti proces zarastanja rana.

Bik

Bikovima će početak godine biti u znaku poslovnih veza i sposobnosti. Venera ulazi u njihovu zonu karijere kojom vlada Vodenjak sve do 27. siječnja, a što ih čini magnetski privlačnom metom za sve one koji im žele pomoći da ostvare snove karijerne snove. Pun Mjesec u petak u njihovoj komunikacijskoj zoni kojom upravlja Rak potaknut će ih da progovore o svojim emocijama pa bi vrlo pažljivo trebali osluškivati osjećaje drugih kako bi ih maksimalno razumjeli.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Blizanci

Oni jednostavno ne mogu bez veze na daljinu. U ponedjeljak Venera ulazi u njihovu zonu putovanja kojom vlada Vodenjak, a što će im pomoći da se povežu s ljudima koji su vrlo različiti od njih ili pak onima koji se geografski nalaze malo dalje nego što bi voljeli. Pun Mjesec u Raku pomoći će im da izliječe emocionalne blokade i riješe se strahova oko svoje financijske sigurnosti, a to znači da se mogu početi osjećati sigurnije po pitanju novca, bilo da troše ili štede.

Rak

Pred pripadnicima ovog znaka su vrući dani! U ponedjeljak, Venera ulazi u njihovu seksualnu zonu kojom vlada Vodenjak, privlačeći vruća iskustva i ljude uz koje će moći istražiti na sigurnan način i s punim povjerenjem. Pun Mjesec u Raku njihova je prilika za reset jer do rođendana teško da za Rakove postoje bolje okolnosti. Ovo je prilika za započnu nešto hrabro započnete, ali i nježno otpuste neke stvari, a sve kako bi postali osoba kakva žele biti! Možda neće biti lako, ali je definitivno vrijedno sve muke.

Lav

Neka ne zaborave da se suprotnosti privlače. Kada Venera danas uđe u njihov romantični sektor kojim vlada Vodenjak, pohrlit će ka ljudima, odnosima i razgovorima koji ih izazivaju i uzbuđuju. Kako se tjedan bude bližio kraju, puni Mjesec u Raku natjerat će ih da odvoje trenutak za sebe. Tada bi se trebali odmaknuti, odmoriti i povući te tako dopustiti sebi vrijeme i prostor za sve ono što im je potrebno za promišljenu introspekciju i postizanje svih ciljeva  o kakvima sanjaju. 

Ova torbica odgovara tvom horoskopskom znaku Možda vas zanima Modni horoskop: Ove su torbice koje najviše odgovaraju svakom horoskopskom znaku Rubrika Moda Moda

Djevica

Pripadnici ovog znaka trebali bi obratiti pažnju na to tko obraća pažnju na njih. Danas Venera ulazi u njihovu strogu zonu punu pravila kojom upravlja Vodenjak, a što često fokus na veze i teme o pažnji, razumijevanju i obraćanju pozornosti na male stvari. Pun Mjesec u Raku stvorit će društvenu i energičnu atmosferu pa bi ovo vrijeme trebali iskoristiti za okupljanje s onim prijateljima koji su im najviše nedostajali. Sada je vrijeme da pronađu načine na koje mogu suosjećati jedni s drugima i potpuno se razumjeti. 

Vaga

Vage ovih dana blistaju u punom sjaju! Venera danas ulazi u njihovu zonu povjerenja kojom vlada Vodenjak, donoseći im iskustva i odnose zbog kojih će se osjećati još sigurnije. Osim toga, pun Mjesec u Raku će im donijeti priliku za stavljanje točke na 'i' po pitanju nekog poslovnog cilja te time omogućiti da preuzmu vodeću ulogu, zarade promaknuće ili se konačno upuste u uzbudljivu avanturu samozapošljavanja!

Škorpion

Venera danas ulazi u njihovu emocionalno sigurnu zonu kojom vlada Vodenjak, donoseći zaštitu, povjerenje i empatiju u njihove odnose. Pun Mjesec u Raku prilika je za neku novu avanturu pa bi trebali razmisliti o putovanju na neka nova mjesta. Oni koji žude za novim iskustvima, znanjima, energijom i vještinama trebali bi objeručke zgrabiti ovu priliku jer teško da će naći bolje vrijeme za to. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Strijelac

Neka Strijelci imaju na umu da svi odnosi započinju u njihovoj glavi. Venera danas ulazi u njihovu komunikacijsku zonu kojom vlada Vodenjak, a zbog čega ih iznimno privlače ljudi i konteksti koji ih intelektualno uzbuđuju. Na tragu istih emocija bit će i u petak pod Punim Mjesecom u Raku, koji će povezati njihovo srce s mislima, gradeći snažne temelje za potragu za zadovoljstvom, intimnošću i seksualnim fantazijama.

 

Jarac

Sezona rođendana pripadnicima ovog znaka donosi lijepe stvari. Venera danas ulazi u njihovu zonu prihoda kojom vlada Vodenjak, prizivajući u njihov život ljude i događaje koji će im pomoći da razviju veću financijsku pismenost i prilike. Pun Mjesec u Raku za njih je romantična prekretnica, bilo da to znači početak novih veza, produbljivanje postojećih ili zatvaranje poglavlja po pitanju bilo koje veze koja ih je naučila najvećim životnim lekcijama.

Horoskop za 2023. godinu Možda vas zanima Horoskop za 2023.: Kome će cvasti karijera, tko je spreman za prekid, a tko će privući nove prijatelje Miss7 Horoskop

Vodenjak

Pripadnicima ovog znaka život trenutačno možda ne djeluje idilično, ali ne bi trebali gubiti nadu. Venera danas ulazi u njihov znak, a što za njih znači priliku za prekrasno, uzbudljivo i veoma uspješno resetiranje svega onoga čime na romantičnom i financijskom polju nisu zadovoljni. Pun Mjesec u Raku pojasnit će im kojih se navika trebaju odreći i s kojim novim bi trebali započeti, a sve kako bi mogli početi proaktivno njegovati emocionalnu, mentalnu i tjelesnu dobrobit. Ukratko, teško da su mogli poželjeti bolji početak nove godine. 

Ribe

Danas Venera ulazi u njihovu zonu svršetaka kojom upravlja Vodenjak, a što će im pomoći da se izliječe od svih obrazaca ponašanja, navika kojima štite sami sebe i odnosa iz prošlosti koji ih još uvijek sputavaju, a sve kako bi u sadašnjosti mogli voljeti hrabrije. Pun Mjesec u Raku u petak motivirat će ih da hrabro podijele svoje snažne i ranjive osjećaje s nekim tko to treba najviše čuti.

Photo: Shutterstock

Komentari 0