Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Ovaj tjedan donosi svježe ideje za stare probleme, ali moramo biti spremni na kompromise

  • Ljepota astrologije je u tome što planetarna kretanja stvaraju beskrajnu priču koja se nastavlja
  • Nakon blistavog punog Mjeseca nas zvijezde ovaj tjedan tjeraju da zavirimo u sebe  
  • Zahvaljujući Merkuru i Neptunu, moći ćemo prepoznati istinu u dubinama duše

Venera u Lavu nije dobra u kompromisima. Saturn i Pluton donose neke probleme sa sobom, ali to je sve prolazno. 

Tjedni horoskop od 15. do 21. kolovoza

Prije nego što Mars promijeni znak i prijeđe u blizance tijekom vikenda, planet formira trigon s Plutonom. Tijekom tog vremena doživljavamo se kao vrlo otporne osobe i želimo se afirmirati, bez obzira što nam se nađe na putu. Iznad svega, međutim, izlažemo se riziku previše crno-bijelog razmišljanja. Prilično frustrirajuće!

Horoskop za ljeto 2022. Možda vas zanima Ljetni ljubavni horoskop: koga čeka romantika, a koga uzbudljivi susreti Miss7 Horoskop

Opozicija Sunce i Saturn također sugerira relativno težak tjedan pred nama. Skloni smo sami sebe shvaćati preozbiljno. Uz razmišljanje o statusu i malo fleksibilnosti, sami sebi postavljamo prepreke. Možemo pokušati istjerati svoju sreću ili upotrijebiti upornost da dođemo do cilja. Ali, prepreke se ne mogu prevladati na silu. Međutim, Merkur i Uran nam žele dobro i potiču naše strojeve za razmišljanje. Intelektualno kreativan rad sada je pod sretnom zvijezdom, jer imamo svježe ideje za stare probleme, razmišljamo nekonvencionalno i okrenuti smo budućnosti.

Jarac

Ljubav: Samci sada imaju velike mogućnosti. Flertovi će brzo napredovati i dublji osjećaji dolaze u igru. I parovi se sada zajedno dobro smiju. Ljubavni život im je zabavan te uživaju u tjelesnoj bliskosti i emocionalnoj intimnosti.

Posao: Merkur i Mars te sada čine aktivnom i elokventnom. Tečna si u pregovorima i svojom velikom stručnošću uvjeravat ćeš kolege i kupce u što god poželiš. Sve što ima veze s novcem uspijeva ti jer Merkur sada podržava unosne poslove.

Zdravlje: Moćni Mars pomoći će ti da prebrodiš teže izazove. Osjećat ćeš se dobro, htjet ćeš biti aktivna i uhvatiti se u koštac sa svime što trebaš učiniti. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: U ovom tjednu dominirat će napetost, jer će se osjećaji ponekad voziti na vrtuljku. Ponekad će biti loše, a onda odjednom nesputana strast u krevetu. Samci će biti prilično agresivni kada flertuju. Ali, riskiraju da se izgube u katastrofalnoj aferi. Uvijek razmisli o posljedicama svojih postupaka.

Posao: Jupiter te motivira za posao i karijeru. Sada možeš bolje braniti vlastite interese i ostvarivati vrhunske rezultate. Strpljiva si i realna kada su u pitanju financijska pitanja. Vješto koristiš mogućnosti uštede i ponude, a njih je podosta.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su ograničene. Radije ćeš slobodno vrijeme provoditi u visećoj mreži, potpuno opušteno. Odmor ti je potreban i tijekom jela, jer želudac osjetljivije reagira na užurbane aktivnosti.

Ribe

Ljubav: Kao samac uživat ćeš u slobodi i uživat ćeš sa svojim prijateljima. Mars ti još uvijek može pružiti malo avanture. Jako je privlačno to što sve opušteno puštaš da ti samo dođe i ništa ne forsiraš. Parovi održavaju svoju vezu i uživaju u dobrom seksu.

Posao: Sada ti je potrebna mudra akcija. Merkur je izazovan i dobar je za posao s plaćanjima, ali i sastancima i narudžbama. Ali, bit ćeš vrlo maštovita, znat ćeš kako si brzo pomoći i imat ćeš dobre ideje. 

Zdravlje: Sada imaš veliku intuiciju i oprezan stav. To ti je trenutačno od velike koristi. Istina je da tvoji živci nisu baš tako otporni. Međutim, možeš se brzo opustiti ako se baviš sportom, a osobito vodenim sportovima poput plivanja ili ronjenja.

Ovan

Ljubav: Kraljica romantike Venera i glasnik sreće Jupiter osiguravaju ti sada seksi vibracije. Kako se ljeto zahuktava, parovi doživljavaju emocionalni preporod. Čak se i samci osjećaju izvrsno i osjećaju da je ljubav vrlo blizu. Svakako vrijedi flertu dati priliku.

Posao: Što više kreativnih impulsa ti sada nudi tvoj posao, to ćeš biti motiviranija. Ne želiš samo biti vođena, želiš sama odlučivati o svemu, čak i detaljima. To će jako dobro funkcionirati, jer ćeš imati  kreativne slobode.

Zdravlje: Uz wellness i njegu možeš se opustiti još brže nego inače, jer Venera potiče tvoj unutarnji sklad. Dobro će ti doći meditacija i joga. Inače si u izvrsnoj formi.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Bik

Ljubav: Tvoje zvijezde dat će vezi dodatne trnce za stimulativne sate s partnerom. Izgledaš nevjerojatno zavodljivo i koketno. Ali, Venera je napeta i zato uvijek postoje male kontroverze. Bez panike, lako ih je riješiti u krevetu. Samci trebaju razgovarati, a ako žele aferu, lako će je imati.

Posao: Vrlo uspješno radiš na svom imidžu. Znaš kako raditi s drugima s puno intuicije i ponuditi ono što se traži. Tvoj retorički talent je od posebne pomoći. Kad je riječ o financijama, imaš dara za velike projekte, ali i za male luksuze.

Zdravlje: Budi oprezna, nemaš toliko energije koliko si mislila. Budeš li malo bolje upravljala snagom, vrlo dobro ćeš svladati ovaj tjedan. Provjereni proizvodi za njegu su dobri za tebe, novi mogu dovesti do nekompatibilnosti.

Blizanci

Ljubav: Venera će te pretvoriti u maštovitu ljubavnicu. Slobodna si?  Sada se lako zaljubiti u tebe. U vezi se znaš brinuti o partneru i imat ćete harmoničnu fazu.

Posao: Tvoji zadaci su sada prilično zahtjevni. Ali, znaš za što si sposobna i ne dopuštaš si da te suparnici uplaše. Venera ti doista čini dobro. Moći ćeš brzo ublažiti sukobe i stvoriti nove simpatije među kolegama. 

Zdravlje: Psihički si vrlo snažna. Sjajna stvar je što Saturn osigurava da treniraš disciplinirano, jer promovira tvoju disciplinu u smislu sporta i tjelovježbe.

Rak

Ljubav: Tvoje zvijezde unose mali nemir u vezu pa tvom partneru treba sada dosta strpljenja. Samci radije uzimaju kreativnu pauzu, ometaju ih prilikom flerta pa radije uživaju u tome što su slobodni i nevezani.

Posao: Ambiciozna si, entuzijastična i maštovita: idealan spoj za tvoju karijeru. Merkur sada stvara vrhunske uvjete za sve poslovne projekte i snažan osjećaj za novac.

Zdravlje: Mars djeluje poput elektrane. Ali, sada trebaš biti oprezna: vrijeme je idealno za preventivne liječničke preglede i preglede. Točno znaš što je dobro za tebe i oslanjaš se na kardio trening i sve ono što te čini jačom.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Lav

Ljubav: Ako si solo, zvijezde ti sada donose puno simpatija i lajkova. Venera obećava romantične osjećaje, spojevi su također obećavajući. Parovi razvijaju slatke osjećaje i još se više vole maziti.

Posao: U svom poslu možeš postići puno i možeš biti sigurna da ćeš dobiti priznanje. Ovaj tjedan nudi veliki potencijal za uspjeh, a osobito dobro idu ti pregovori o ugovorima i umrežavanje. Ali, to nije sve: Venera potiče sklad među kolegama i pruža kreativne vibracije.

Zdravlje: Sunce i Venera stvaraju najbolje raspoloženje i u tebi bude znalca. Želiš nešto dobro za sebe, a i dobro će ti doći ako se razmaziš  slow foodom, visokokvalitetnim proizvodima za njegu i ciljanim wellnessom – i sve sada radiš kako treba.

Djevica

Ljubav: Sada imaš puno toga na umu. Tvoj partner mora biti voljan razgovarati i biti otvoren za tvoje ideje. Treba i unijeti više dubine u vezu. Ako si slobodna, ne želiš prolazne susrete. Kad se s nekim spetljaš, sve treba štimati.

Posao: Merkur te čini otvorenom i znatiželjnom. Koristit ćeš društvene medije, umrežavanje i sve što te približava pravim ljudima. Financijski se otvaraju nove prilike. S čime god se sada uhvatiš u koštac, isplatit će ti se.

Zdravlje: Tvoje fitness zvijezde su vrlo jake. Planet Mars te tjera i motivira na nekoliko dodatnih krugova dok trčiš. Moraš izići na svježi zrak jer sada je priroda za tebe poseban izvor energije.

Vaga 

Ljubav: Venera ti sada daje seksi vibracije i ističe te u gomili. Parovi uživaju u ugodnoj i istovremeno romantičnoj fazi. Samci također trebaju partnera za igru i jako se zabavljaju sa svojim flertom. Isprva će ti biti svejedno hoće li ispasti nešto više.

Posao: Kreativni zadaci su ti sada najdraži. Rutinski poslovi moraju pričekati, jednostavno ti sada nisu dovoljno izazovni. Bit ćeš sve simpatičnija timu, a tvoja empatija i kolegijalnost bit će cijenjeni. Važne odluke donosit ćeš intuitivno – i bit ćeš u pravu. 

Zdravlje: Lakše ti je biti disciplinirana u svom životnom stilu. Saturn potiče unutarnji mir i sposobnost opuštanja daleko od užurbanosti. Uživaš provoditi vrijeme u prirodi i družiti se sa životinjama.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Samci sada drže distancu. Treba im vremena da odluče žele li uopće društvo pored sebe. Parovi preispituju svoju vezu i zadovoljni su tek kada je njihov partner otvoren za promjene. Sjajno je to da Merkur potiče poticajne razgovore.

Posao: Merkur pomaže u razvoju dobrih koncepata za poslove i financije. Snalažljiva si i komunikativna. Komunikacija s kolegama je izvrsna. Također odlično: kada kupuješ ili ulaziš u veće investicije, Merkur ti nudi povoljne cijene po mjeri.

Zdravlje: Trenutačno nemaš poriva za sportom i akcijom. Sanjiva si i treba ti više vremena za opuštanje. U slobodno vrijeme dopuštaš si dovoljno prostora za svoju dušu i odmak od mainstreama. Imaš i stabilne živce.

Strijelac 

Ljubav: Venera i Jupiter potiču te da razviješ više erotske sofisticiranosti i strasti. Sada blještiš seksepilom i nevjerojatno si popularna kod voljene osobe. Samci aktivno i uspješno traže veze i brzo razvijaju intenzivne osjećaje.

Posao: Stvari idu dobro: u središtu si pažnje i možeš doprinijeti timu svojim idejama. Povezanost s nadređenima ili važnim klijentima je velika. Što se tiče izbora između dvije varijante, poslušaš li svoju intuiciju, stvari će ići jako dobro. Ali, budi oprezna s novcem. Sklona si pretjeranom trošenju na luksuz i užitke.

Zdravlje: Tvoj borbeni duh i izdržljivost su nevjerojatno jaki. U sportu možeš stisnuti gas i spremna si za zahtjevne ciljeve. Oni koji žele izgraditi kondiciju dobro će napredovati. Osjećat ćeš se sretnijom.

 

Photo: shutterstock

Komentari 0