Horoskop

Tjedni horoskop: Očekuju nas dani puni emocija, susret sa starom ljubavi, a tri će znaka učiti iz svojih pogrešaka

  • Ovaj tjedan je u kalendaru je intenzivan mlađak i to 16. kolovoza
  • Vjerojatno će mjesec jako djelovati na emocije, a osobito u vezama
  • Velika je vjerojatnost da ćemo sresti ili se barem podsjetiti stare ljubavi 

Novi mjesečni ciklus počinje s mladim mjesecom. Mjesec je simbol naših osjećaja i usko je povezan sa ženstvenošću, majčinskim i nesvjesnim. Novi ciklus s konjunkcijom Sunce-Mjesec u znaku lava prati Lilit, koja u astrologiji simbolizira kvalitete neukrotive žene. Uz potrebnu emocionalnu distancu, zna se afirmirati i radikalno je odana sebi i svojim potrebama. Međutim, dok s Lilith radije 'odradimo svoje', Venera je retrogradna i poziva nas da prepoznamo stare obrasce propalih veza te uz pomoć Hirona - u trigonu – shvatimo gdje je bila pogreška i napokon se riješimo tereta prošlosti.

Tjedni horoskop od 14. do 20. kolovoza 2023. godine

Budući da nam retrogradnost uvijek predstavlja nešto što smo već proživjeli, velika je vjerojatnost da ćemo sresti ili se barem sjetiti stare ljubavi. Taj susret može nam pomoći da ponovno promislimo o sebi i prepoznamo promjene koje su nužne za sljedeći korak na našem putu.

Smutljivac Uran također je uključen za vrijeme ovog mladog mjeseca, a poznat je po svojim ishitrenim potezima. Sve bi htjela odmah napraviti i reći? I to svojoj najdražoj osobi? Preostale zvijezde upozoravaju te da ne ulaziš u svađe, ne donosiš prebrze zaključke i ne donosiš ishitrene odluke. Tijekom retrogradne Venere naš je posao samo promatrati i biti svjestan.

Pusti neka se stvari razvijaju same od sebe i prođu, bez obzira koliko emocionalna bila. S Venerom u lavu lako je izgubiti partnera iz vida i vidjeti samo sebe. To je ponekad u redu u redu, ali imaj na umu da će ti se vidno polje ponovno proširiti krajem tjedna. Možeš li i dalje živjeti s posljedicama?

Jarac

Ljubav: Mars će samcima pružiti tjedan pun prilika. Tvoji flertovi će brzo napredovati te u igru dolaze i dublji osjećaji. U vezama je ljubavni život zabavan i uživat ćeš u fizičkoj bliskosti i emocionalnoj intimnosti.

Posao: Koliko god paradoksalno zvučalo, što tvoj posao više zahtijeva od tebe, to se više zabavljaš. Uživaš u životu i u tome da si aktivna. Imat ćeš dobru vezu s nadređenima ili važnim klijentima. Financijski je sve u najboljem redu. Poslovni planet Merkur i sretni glasnik Jupiter ponudit će ti posebne prilike.

Zdravlje: Tvoja borbenost i izdržljivost impresioniraju. U sportu daješ sve od sebe i spremna si za zahtjevne ciljeve. Sada možeš lako izgraditi izdržljivost. Nakon sporta osjećat ćeš se ugodno u tišini i osami. Osjećat ćeš zadovoljstvo iznutra i uživati u trenutku.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Samcima će ovaj tjedan pružiti uzbudljive impulse. Brzo ćeš uletjeti u flert, ali isto ćeš tako brzo opet izgubiti interes. Sada se događa puno prolaznih stvari, ali uživat ćeš u tome. U vezama budi oprezna i sve radi u rukavicama. Mogući su nesporazumi ako ćeš previše inzistirati na vlastitim interesima.

Posao: Kada je riječ o poslovima i financijama, sada te inspiriraju sjajne ideje. Ali, Jupiter te može dovesti u iskušenje da napustiš sigurna područja i potražiš sreću negdje drugdje. To također može izazvati poteškoće. Općenito, što si realnija, to će ti bolje ići. Trebala bi biti jako kritična prema svemu što ti se trenutačno nudi.

Zdravlje: U slobodno vrijeme potrebni su ti raznovrsnost i zabava kako bi napunila baterije. Sada si sklona pretjerivanju, ali iznenađujuće dobro podnosiš ekstreme. Ipak, budi malo opreznija prema svemu što ima opojni učinak.

Možda vas zanima Ova dva horoskopska znaka definitivno imaju svog anđela čuvara - i dobro to znaju Miss7 Horoskop

Ribe

Ljubav: U opuštenom si, laganom ljetnom raspoloženju. Kao samac uživaš u slobodi i voliš biti u društvu s dragim osobama. Što ih je više, to bolje. Flertovi će doći sami po sebi, Jupiter ti također može pružiti burnu avanturu. Ali, vjerojatno neće biti više od toga, što će ti odgovarati. Parovi će se jako dobro zabavljati. Ipak, pripazi da trenuci u dvoje ne budu zapostavljeni.

Posao: Što ti posao nudi više slobode i neovisnosti, to ćeš biti motiviranija. Merkur i Mars su u suprotnosti jedan s drugim, što jasno govori: Budi aktivna i odgovorna za ono što radiš. Financijsku neovisnost možeš postići ako razmišljaš dugoročno i analitički.

Zdravlje: Jupiter i Neptun pozitivno utječu na tvoje blagostanje. Psihološka komponenta je u prvom planu. Smanji sportske izazove i radije si uzmi vremena za njegu i opuštanje. Posebno blagotvorno sada na tebe djeluje voda.

Ovan

Ljubav: Između tebe i voljene osobe sve je kako treba, uživate u opuštenim ljetnim danima i razigranoj erotici. Slobodni se osjećaju sjajno i osjećaju da bi se mogli zaljubiti. Aktivna potraga će ti se napokon isplatiti!

Posao: Iznimno si kreativna i samouvjerena. Svojom velikom stručnošću briljirat ćeš u svom radnom okruženju. Dobro ćeš se zabavljati s kreativnim izazovima i brzo se prilagođavati spontanim promjenama smjera. Ali, budi oprezna s novcem.

Zdravlje: Sunce te mobilizira. Idealno je vrijeme da kreneš s ozbiljnijim treningom. Ali, iznutra si pomalo nemirna i potrebno ti je dosta raznolikosti kako tvoje dobro raspoloženje ne bi prestalo. Teško ti je zaspati i smiriti se nakon dugog dana.

Bik

Ljubav: Mars sada budi tvoju želju za erotikom i golica tvoju zavodljivu stranu. Ako si solo, sada bi se jedna osoba mogla jako zaljubiti u tebe. Parovi se jako dobro zabavljaju i mogu razgovarati jedno s drugim o bilo čemu. Ali izmjenjuju i intenzivne poljupce.

Posao: Uspješno radiš na svom imidžu i znaš kako ostaviti dojam na druge i ponuditi upravo ono što se traži. Osobito se ističe tvoje retoričko umijeće. Financijski imaš smisla za velike projekte, ali i za male luksuze.

Zdravlje: Voliš isprobavati nove ideje u slobodno vrijeme. Ali, premda uživaš u tome, ne shvaćaš to previše ozbiljno. Mars i Jupiter bude želju za sportom. Brzo ćeš se osloboditi viška kilograma.

Blizanci

Ljubav: Venera sada daje vibracije za stimulativne sate s dragom osobom. Ali Mars te čini agresivnom. U vezi je najavljen kontrastni program. Male kontroverze ti ubrzavaju otkucaje srca. Ali, također uživaš u svađi. Samci puno flertuju i žele vruću ljetnu aferu, što bi se moglo i dogoditi.

Posao: Venera te čini kreativnom i povećava ti ugled. Možeš pronaći nove kupce, ali moraš malo paziti na nijanse. Pripazi s novcem. Što ćeš pažljivije provjeriti račune ili cijene, više će ti na kraju ostati.

Zdravlje: Uzbuđena si i želiš sve odmah. Ali, nemoj se precijeniti, jer nemaš toliko energije koliko misliš da imaš. Mudrim rasporedom snage bolje ćeš svladati ovaj tjedan. Venera preporučuje više njege te manje znojnih treninga.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris

Rak

Ljubav: Mars i Jupiter sada daju zamah tvom ljubavnom životu. Slobodni rakovi su obično prilično sramežljivi, ali sada si jako samouvjerena kada su u pitanju flert i izlasci. Nešto se događa, čak je moguća i velika ljubav! Parovi žele raznolikost. Bilo u krevetu ili u svakodnevnom životu: Dosada nema šanse!

Posao: Napredovat ćeš na poslu, jer tvoj trud će napokon biti prepoznat. Ovaj tjedan nudi ti veliki potencijal za uspjeh. Pregovori o ugovoru i umrežavanje ići će ti jako dobro. Ambiciozna si, entuzijastična i puna ideja. To će ti donijeti i više novca.

Zdravlje: Psihički si stabilna i mentalno budna. Trenutačno ti treba više duševne hrane, otvorena si za nove teme i inspiraciju. Sada voliš čitati, puno razmišljati i doći do suštine stvari. Odvoji više vremena za meditaciju, jogu i jednostavno se izgubi u svojim mislima.

Lav

Ljubav: Ovaj tjedan mogla bi se zaljubiti – i to sretno! Venera u lavu učinit će te neodoljivom. Možeš biti sigurna da ćeš privući nove simpatije i lajkove. Spojevi obećavaju. Parovi će razvijati slatke osjećaje i maziti se te ljubiti tijekom cijelog tjedna.

Posao: Kreativni zadaci će ovaj tjedan biti tvoja snaga. Ali, također ćeš dobro rješavati rutinski i svakodnevni posao. Sada si omiljena u svom timu, cijeni se tvoja vesela priroda i kolegijalnost. Problemima s novcem pristupat ćeš intuitivno. Vjeruj svom prvom impulsu i u većini slučajeva bit ćeš u pravu.

Zdravlje: Sumnja u sebe se sada jednostavno topi na ljetnom suncu. Sunce i Venera pokreću tvoju unutarnju snagu. Sada možeš slijediti svoje srce. Konačno postoji nešto u tvom životu što ti daje krila i nadahnjuje te. Kreativna si, puna života i spremna prihvatiti svijet.

Djevica

Ljubav: Mars te pokreće pa će se puno se toga događati u tvojoj spavaćoj sobi. Parovi uživaju u zabavnoj i aktivnoj fazi. Samci agresivno koketiraju. Potreban ti je fizički kontakt pa bi vrlo brzo mogla završiti u krevetu s nekim. 

Posao: Imat ćeš osjećaja za tehničke inovacije koje će ti olakšati svakodnevni rad. Bilo da se radi o ažuriranjima za računalo ili novi tablet: koristit ćeš sve alate savršeno. Na poslu će Mars i Jupiter osiguravati dobru atmosferu i učinkovitu suradnju. Financijski imaš osobito dobru situaciju pod kontrolom.

Zdravlje: Planet moći Mars i glasnik sreće Jupiter motiviraju te za na trčanje ili vožnju biciklom. Imat ćeš želju izlaziti u prirodu, jer ti, kao zemljanom znaku, livade i šume daju posebne energetske impulse.

Vaga 

Ljubav: Venera će ti pomoći da budeš u centru pažnje kada flertuješ. Pobudit ćeš interes i skupljati nove obožavatelje. Izlasci ti sada pružaju zadovoljstvo, a mogu se razviti i u nešto više. U vezi očaravaš šarmom i empatijom te uživaš u svakom zajedničkom trenutku.

Posao: Venera te čini otvorenom i zainteresiranom na komunikativnoj razini. Koristit ćeš društvene medije, umrežavanje i sve što će te približiti pravim ljudima. Otvorit će ti se financijske mogućnosti koje ćeš dobro iskoristiti. Posao ti također ide dobro.

Zdravlje: Sunce i Venera potiču savršenu ravnotežu. Razvijat ćeš unutarnji mir i sposobnost da se opustiš te osjećaš dobro daleko od gužve i buke. Odvoji vrijeme za umjetnost, kulturu i sve lijepo što te čini sretnom. 

Škorpion

Ljubav: Kad je riječ o ljubavi i romantici, ovaj tjedan ne obećava. Sada je dosta nemira u vezi, pa će ti biti potrebno puno strpljenja. Slobodni će biti više zabrinuti sami za sebe pa neće tražiti društvo. 

Posao: Zahvaljujući podršci Merkura i Marsa, sada možeš razviti dobre koncepte za poslove i financije. Snalažljiva si i komunikativna. Timski rad s kolegama je izvrstan. 

Zdravlje: Snažan Mars pomoći će ti da podneseš čak i težak posao. Osjećat ćeš se dobro, biti aktivna i uhvatiti se u koštac sa svime što treba učiniti. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris

Strijelac 

Ljubav: Sunce i Venera djeluju kao tvoj sretan duet. Potiču te da razvijaš više erotske sofisticiranosti i strasti. Tvoj seksepil je jako dobro prihvaćen. Samci koji traže vezu ubrzo će je i naći te brzo razviti intenzivne osjećaje.

Posao: Potrebna je mudra akcija. Merkur bi mogao zamutiti financijske procese, ali i sastanke. Ali, bit ćeš maštovita, znat ćeš si brzo pomoći i uvjeriti sve svojom simpatičnošću. Strpljenje će ti se isplatiti.

Zdravlje: U slobodno vrijeme se opuštaj i uživaj. Budući da je Venera poseban izvor inspiracije, imat ćeš veću želju nego inače za putovanjima i uživanjem u kulinarskim delicijama. Vjerojatno ćeš isprobavati nove restorane i uživati u tome.

Možda vas zanima Četiri horoskopska znaka koje pamet privlači puno više od lijepog izgleda Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0