Horoskop

Tjedni horoskop: Očekuje nas super uspješan tjedan, osobito na ljubavnom planu i osobito neke znakove

  • Tjedan od 16. listopada do 22. listopada bit će ispunjen poletom i ambicijom, što mnogima može donijeti veliki uspjeh
  • Ojačani suncem i drugim zvijezdama, znakovi zodijaka dobivaju pravi boost elana i energije 
  • A to će se dobro odraziti i na ljubavnom planu. Ovaj tjedan otvorit će i nove prilike u ljubavi

Planet ljubavi Venera je u znaku djevice i pogoduje dubokim vezama i prilikama za posebna prijateljstva. Merkur u horoskopskom znaku vage također osigurava harmoničnu atmosferu. Ali, ovo je posljednji tjedan u kojem je Merkur u horoskopskom znaku vage, prije nego što 22. listopada prijeđe u horoskopski znak škorpiona, kad bi se dobre stvari mogle malo usporiti. 

Tjedni horoskop od 16. do 22. listopada 2023. godine

Listopad se pokazuje u najboljem izdanju i svim horoskopskim znakovima daje puno sreće i pozitivne energije. Jesen bi vani mogla uzeti maha i povremeno donijeti kišu i niže temperature, ali zvijezde nam ipak daju snažnu dodatnu dozu dobrog raspoloženja. Puno toga se rasplinulo i promijenilo pod snažnom pomrčinom sunca prošle subote. To znači da sada moramo redefinirati svoje prioritete. Iskoristi ovaj tjedan da se napuniš pozitivnom energijom i uživaj u svim pogledima. 

Jarac

Ljubav: Najbolje vibracije Venera-Jupiter potiču harmoniju i čine te vrlo umiljatom. U vezi ćeš uživati u nježnosti, bliskosti i bit će više tjelesnih dodira, a manje velikih riječi. Ako si slobodna, brže ćeš stvarati kontakte. Bit ćeš iznenađujuće spontana i konačno spremna uložiti više emocija.

Posao: Sretni planet Jupiter sada jača tvoju poslovnu oštroumnost i omogućuje ti da započneš novi posao. Pokazat ćeš puno vještine kada su u pitanju društvena pitanja ili timski rad. PR i društvene mreže također ti idu dobro, a progresivne ideje donijet će ti novac. Financijski nemaš nekih problema, ali trenutačno si slaba prema luksuzu, stoga bi bilo dobro da malo pripaziš na troškove.

Zdravlje: Snažni utjecaji Marsa i Jupitera te sada pokreću i potiču na bavljenje sportom i slobodnim aktivnostima. Spremna si za aktivnosti na otvorenom. Što više stvari radiš u slobodno vrijeme, to ćeš se bolje osjećati.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Sunce i Merkur čine samce društvenima. Bit ćeš otvorena za posebne susrete i intenzivne osjećaje. U vezama je akcija na dnevnom redu. Vas dvoje se divno slažete. Sve čega se sada zajedno prihvatite, brzo će napredovati.

Posao: Sada si jako motivirana i možeš inspirirati druge svojim idejama. Sunce i Merkur će također poboljšati tvoj pogled na novac. Nećeš propustiti unosne projekte, a tvoja će zarada porasti do vrtoglavih visina.

Zdravlje: Mješavina Sunca i Merkura obećava ti tjedan u kojem ćeš moći napuniti baterije i pokazati odlične živce. Ali, znat ćeš i kad je vrijeme za odmor i opuštanje. Iskoristi ovo povoljno vrijeme za sebe i svoje želje. 

Ribe

Ljubav: Mars i Jupiter sada bude tvoju strast. Sada ti treba više intenziteta u krevetu i htjet ćeš isprobati nešto novo. Samci će biti osvajački raspoloženi i bacit će se na flert i sve ono što je zabavnije udvoje.

Posao: Prštat ćeš idejama i bolje ćeš se afirmirati u svom timu. Mars ti čuva leđa, pa možeš preuzeti i zahtjevne zadatke. Financijski to izgleda kao bonus: Jupiter ti omogućuje brojne opipljive prednosti. Čak i uz komplicirane ugovore i administrativne procedure, sve se odvija po želji.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije rastu. Mars i Jupiter će ti pomoći u izgradnji kondicije. Bit ćeš dosljednija u svom treningu i poboljšat ćeš svoje atletske vještine. Saturn ti omogućuje duboko opuštanje uz meditaciju i jogu.

Ovan

Ljubav: Trenutačno si jako samouvjerena i ne želiš raditi kompromise u svojoj vezi. Govorit ćeš što želiš i nećeš pristajati ni na što manje. Tvoj partner bi to trebao razumjeti, inače će biti neugodno. Slobodni, će tražiti nove kontakte i brzo se približavati drugima. Uspijevat će ti, ali vjerojatno neće dugo trajati.

Posao: Želiš nešto promijeniti i sada ti je potrebno više akcije na poslu. Međutim, Sunce i Merkur pokazuju da ljudi oko tebe djeluju previše neodlučno. Previše je rasprave i razmišljanja, što ti stvara nelagodu. Premda stvari na poslu još uvijek napreduju malo sporije, financijski si već na dobrom putu: sada možeš zaraditi!

Zdravlje: Ovaj tjedan karakterizira određeni nemir. Sunce i Merkur su izazovni, pa je potrebna fleksibilnost. Moraš se dobro organizirati, očekivati neočekivano i ostaviti si više vremena za neke stvari. To će ti ići na živce. Zato je dobro da svjesno planiraš više prostora za opuštanje.

Možda vas zanima Pripadnice ova 4 znaka najbrže se spreme za izlazak. Čestitamo (u ime svih koji ih čekaju) Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: Venera i Jupiter te sada časte ljubavlju. Bit ćeš romantična i nježna prema osobi koju voliš. Vaša povezanost jača, a odanost ti postaje laka. Slobodni će intenzivno koketirati i odmah osjetiti ima li tu nešto više. Neobično je dobro vrijeme da pronađeš svoju srodnu dušu.

Posao: Venera ti olakšava komunikaciju i širi tvoju poslovnu mrežu. Razgovori za posao ili pregovori o plaći sada idu jako dobro. Kada ćeš kupovati, pronaći ćeš povoljne cijene, a kada ćeš kupovati veće količine, posrećit će ti se i pregovarat ćeš o popustima.

Zdravlje: Vrlo posebna mješavina Venere i Jupitera sada ima veliki učinak na tvoju konstituciju. Stvari će se mentalno i fizički poboljšati i razvit ćeš novu radost u životu. Više ćeš cijeniti slobodno vrijeme i uživati u svemu lijepom. Međutim, samo si umjereno motivirana kada je riječ o vježbanju. Sada je fokus na uživanje u malim životnim radostima.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Sada ti je potrebno više takta u vezi. Venera stvara napetost,  bit ćeš kritičnija i usmjerenija na sebe. Slobodni će imati puno obožavatelja i osvajati bodove koketirajući svojom veselom i otvorenom prirodom. 

Posao: Sada sve izgleda dobro: želiš krenuti u akciju, a to je upravo ono što i trebaš učiniti. Na poslu ćeš zasukati rukave i raditi s golemom motivacijom. Vidjet ćeš točno što se isplati i gdje možeš dobiti više. Dobro ćeš raspolagati svojim novcem i dobro ulagati. 

Zdravlje: Tvoj energetski barometar pokazuje kontradiktornosti. Sunce ti daje puno snage za svakodnevni život i sport. Ali, Venera ti jasno daje do znanja: Snalaziš se u svakodnevnom životu, ali u slobodno vrijeme mogla bi osjećati bezvoljnost i nezadovoljstvo. Pokušaj pronaći ravnotežu. 

Rak

Ljubav: Zabava je na dnevnom redu! Za samce bi ovo čak mogao biti jedan od najboljih tjedana u godini! Flertovat ćeš, izlaziti i zaljubiti se. Sada konačno sve funkcionira kako treba! I za one u vezi je sve super. Znaš kako uživati u svojoj vezi s više vatre i strasti te slaviti svoju ljubav.

Posao: Nedostaje ti malo perspektive kada je novac u pitanju. Trenutačno imaš tendenciju da si pomalo nemarna. Mudro trgovanje i usporedba cijena uštedjet će ti puno novca. Stvari na poslu ići će sjajno - ako ćeš koristiti svoje kreativne i empatijske snage.

Zdravlje: Što se tiče sporta, stvari napreduju sporije. Strašno? Nikako! Jednostavno si dopusti više opuštanja i uživaj u životu. Ovo je idealna faza za odmor ili produženi vikend. Venera te čini posebno osjetljivom na lijepe stvari. 

Lav

Ljubav: Mars i Uran će te prilično uzdrmati. Kao samac otvorena si za promjene i konačno možeš ostaviti prošlost iza sebe. Nova shema donosi ti vrlo pozitivna iznenađenja prilikom flerta. U vezi postoji potreba za razgovorom jer sada trebaš sve, samo ne dosadnu svakodnevicu.

Posao: Sunce i Merkur stvaraju ugodnu radnu atmosferu. Tvoja motivacija raste i dobit ćeš baš prave ljude za sebe i ostvarenje svojih ciljeva. Financijska strana je također izvrsna: možeš dogovoriti najbolje uvjete i uvijek će ti ostati i novaca za štednju. 

Zdravlje: Psihički si prilično uravnotežena i izgradila si dosta samopouzdanja u zadnje vrijeme. Trenutačno ti je potrebno puno duhovnog nadahnuća i spremnija si za nova znanja o zdravlju i dobrobiti. Kada vježbaš, dobro je malo usporiti.

Djevica

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i guru sreće Jupiter sada pružaju samcima vruće vibracije za seksi flert. Očekuje te prava hollywoodska ljubavna priča! U vezi ćeš doživjeti dva nova emocionalna uspona. Ponovno ćete se zbližiti i osjećati se sigurno jedno s drugim.

Posao: Preuzimanje odgovornosti i vođenje drugih trenutačno ti je lakše nego inače. Mars i Jupiter daju ti uvjerljivost i kvalitete lidera. Još jedna svijetla točka: Svoj novac koristiš mudro i isplativo. Kreativne ideje ti dolaze iznimno lako, a ti ćeš ih znati iskoristiti. 

Zdravlje: Mars i Jupiter donose ti novu hrabrost i doista dobro općenito stanje. Sada želiš biti aktivna. Ali, ne propuštaj se opustiti i što češće si priušti uživanje u životu, ali bez pretjerivanja.

Vaga

Ljubav: Slobodni će rado koketirati po portalima za upoznavanje. Čak i uživo možeš iskoristiti povoljne trenutke i pretvoriti prolazan susret u obećavajući kontakt. Parovi se oslanjaju na dobre razgovore i puno osjetljivosti i empatije. To znači da će tvoj listopad biti zlatan.

Posao: Trenutačno ti najbolje idu laki zadaci koje možeš obaviti sama. Radit ćeš brzo i oslanjati se na dobar raspored i glatku organizaciju. Odvajat ćeš više vremena za kreativne zadatke. Uvijek imaj na umu financijske prednosti.

Zdravlje: Sunce i Merkur u Vagi daju ti snagu, izdržljivost i veliku maštu. To su najbolji uvjeti za korekciju kursa u životu. U slobodno vrijeme potreban ti je odmak od svakodnevne rutine. Mentalne sugestije imat će osobito inspirativan učinak na tebe.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Venera i Mars daju ti poticaj i pomažu da uneseš dašak svježine u svoju vezu. Romantičan spoj i zajedničko vrijeme dovest će te u sretno raspoloženje. Samci će se pokazati se kao genijalci za kontakte: Venera i Mars pomoći će ti tako intenzivno da ćeš ubrzo biti nedaleko od spavaće sobe.

Posao: Stvari s kolegama trenutačno idu dobro. Popularna si zbog svoje analitičnosti i kreativnosti. Venera i Saturn također pokazuju da se tvom šefu sviđaju tvoje ideje. Postoje prilike za napredovanje, a i financije se bolje razvijaju.

Zdravlje: Sretna kombinacija Venere i Marsa nudi ti obilje moći i karizme. Priušti si više njege, wellnessa i možda čak i kratki odmor. Kultura i promjena okoline pozitivno utječu na tvoju dušu i čine da zablistaš.

Strijelac 

Ljubav: Sukobljene zvijezde utječu na tvoje osjećaje. Tražiš partnera? Daj novim kontaktima više vremena za razvoj. Parovi bi trebali izbjegavati svakodnevni stres. Riječima punim ljubavi i nježnim gestama svoju vezu možeš vratiti u status 'zaljubljenih'.

Posao: Venera je izazovna i može se javiti stres na poslu. Kolege i kupci su zahtjevni i puno očekuju od tebe. Ono što je super je to što si sada potpuno fleksibilna i intuitivno osjećaš kako možeš svladati kritične situacije ili ih čak u potpunosti izbjeći. Financijski stvari također idu glatko, jer se držiš svog budžeta i koristiš potencijal uštede.

Zdravlje: Puno toga će ti se događati ovaj tjedan! Zvijezde ti daju snagu, ali u isto vrijeme zahtijevaju da imaš debelu kožu. Stvari će ići dobro kada ćeš očistiti svoj raspored od nepotrebnih sastanaka i obaveza. Mir, distanca i dodatni san sada su osobito korisni.

Možda vas zanima Najveći spavalice: 3 horoskopska znaka koja stvarno nisu rođena za rano ustajanje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0