Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Očekuje nas aktivan i uspješan tjedan, ali tri znaka bi tvrdoglavost mogla dovesti u probleme

  • Sunce prelazi u horoskopski znak škorpiona, donoseći nove snage, ali i izazove ovog znaka na sve nas
  • Premda škorpion ima neugodnu reputaciju, ipak nije sve tako sivo
  • Ovaj tjedan očekuje nas tjedan pun emocija i hrabrih poslovnih poteza 

Horoskopski znak škorpion ima neugodnu reputaciju. Međutim, ovaj vodeni znak poznat je i po svojoj hrabrosti, koja će također značajno djelovati na naše ovotjedne akcije.

Tjedni horoskop od 23. do 29. listopada 2023. godine

Zbog prelaska sunca znak škorpiona, naši postupci sada su preuzeli i prirodu škorpiona i više smo nego inače duboki, ozbiljni, strastveni, emotivni, odlučni, ponosni, samokontrolirani, hrabri, ambiciozni, intenzivni, strpljivi i predani. 

Međutim, ovaj horoskopski znak itekako je svjestan da sve ima i tamnu stranu. Tako da ćemo se ovaj tjedan trebati boriti i sa slabostima i perfekcionizmom, osjećajem osvete, tvrdoglavošću, fiksacijom na vlastito mišljenje, ljubomorom i željom za kontrolom i moći.

Jarac

Ljubav: Intenzivna mješavina planeta potiče te na flert. Vrijedi aktivno tragati, jer bi moglo doći do iskrica. U vezi ćeš uživati u bliskosti i ugodnom seksu. Ne događa se često da te druga osoba vidi tako punu predanosti i strasti.

Posao: Venera i Jupiter nude ti sada najbolje vibracije za kreativne ideje za posao. Izrada, dizajn i prezentacija su ti trenutačno vrlo jednostavni. Uživat ćeš u timskom radu i moći ćeš se osloniti na svog šefa i kolege. Iz financijske perspektive bit ćeš zainteresirana za svoje dugoročne ciljeve.

Zdravlje: Mars i Jupiter djelovat će na tebe poput snažnog tuša. Htjet ćeš nove izazove. U svakodnevnom životu bit ćeš agresivna i aktivna. Također ćeš se dobro opuštati nakon vježbanja i bolje spavati.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Očekuje te uzbudljiv tjedan koji obećava intenzivne emocije. Samci će biti otvoreni za sve. Međutim, početni entuzijazam mogao bi prilično naglo prestati. U vezi postoji potreba za razgovorom. Pazi, agresivna si, pripazi na riječi.

Posao: Trenutačno si pred izazovom da pokažeš od čega si sazdana. Sve će ići dobro ako ćeš se oslanjati na izvedive koncepte i održivo financiranje. I još jedan savjet: Ako ćeš raditi za sebe, stvari će se puno bolje odvijati. U timu je potreban takt.

Zdravlje: Uživat ćeš učiti više o zdravoj prehrani i pažljivom načinu života. Radit ćeš više za sebe i to će ti se isplatiti. Razina energije nije ti baš na visini. Ali, dobro ćeš rasporediti snagu i jedva da ćeš to primijetiti.

Ribe

Ljubav: Čak i ako ti svakodnevni život u vezi neće ići uvijek glatko, kada je seks u pitanju, bit ćeš spremna na eksperimentiranje i bit ćeš vrlo strastvena. To će te dodatno povezati s partnerom. Slobodni neće dopuštati da nešto pođe po zlu. Osjećat ćeš se kao da imaš aferu i uzimat ćeš što i koga želiš.

Posao: Na poslu će sve biti super. Sunce i Merkur dat će ti kreativne ideje. Sve je to ukrašeno s obiljem pregovaračkih vještina i novim samopouzdanjem. Konkurencija te sada ne brine. Vrhunac tjedna su financije. Tvoja izoštrena osjetila za novac donijet će ti brojne prednosti.

Zdravlje: Sunce i Mars daju ti sada dobru dozu snage i samopouzdanja. Bit ćeš dobro raspoložena. Svakodnevni zadaci bit će ti lagani, a još uvijek ćeš imati snage za zahtjevne sportske aktivnosti. 

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka su predodređeni za velike stvari u svom životu (samo to još ne znaju) Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Stvari u vezi odvijaju se mirno i dobro. Nalaziš se u fazi u kojoj ti lojalnost i pouzdanost ne padaju teško i možeš biti zadovoljna. Slobodni su prilično dobro raspoloženi i uživat će u svojoj slobodi. Neće biti puno leptirića u trbuhu, ali sada ti je ljubav prema sebi vrlo važna.

Posao: Mogla bi se naći u žustrim raspravama. Tvoj osjećaj za pravdu jača i pomoći će ti da se potvrdiš. Bit ćeš pokretačka snaga u timu. A i puno ćeš napredovati jer te izazovi motiviraju. Kada je novac u pitanju, ponašat ćeš se opreznije nego inače.

Zdravlje: Trenutačno ti nedostaju istinski motivirajući impulsi kada su u pitanju sport i fitness. Radije ćeš si priuštiti nekoliko mirnih sati na trosjedu u slobodno vrijeme. Uživat ćeš čitati dobro štivo, slušati podcaste i biti izgubljena u svojim mislima.

Bik

Ljubav: Ovaj tjedan donosi ti zagonetke. Kraljica ljubavi Venera obećava čistu romantiku i nježnost, ali erotični Mars ide po zlu. Posljedice? Samci mogu flertovati i izlaziti na spojeve, ali ne bi trebala ići ravno u spavaću sobu s partnerom. U vezi si trenutačno više zainteresirana za nježnu erotiku nego za sportske promjene položaja.

Posao: Znat ćeš kako okupiti zanimljive ljude i proširiti svoju mrežu. Za velike zadatke, posebice kreativne izazove, sastavit ćeš najbolji tim. U uredu vlada harmonija. Imat ćeš smisla za novac i veliku sreću uz posebnu ponudu.

Zdravlje: Venera ti daje fazu u kojoj ćeš intenzivno uživati i dobro se zabavljati. Njega i dobrobit igraju veću ulogu, a tvoja karizma imat će koristi od toga. Manje si motivirana kada je riječ o akciji i radije ćeš sve raditi polako.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Bit ćeš jako društvena i aktivno tražiti veze. Samci će se brzo zapaliti i mamit će te vrući flert. Ali, polako ćeš graditi dublje osjećaje. U vezi ćeš biti u dobrom svakodnevnom režimu. Ali, dugoročno ti treba više seksi uzbuđenja.

Posao: Sada jako voliš komunicirati s puno različitih ljudi na svom poslu i brzo ćeš shvaćati najvažnije informacije. To znači da još uvijek imaš vremena obraditi ono što si ostavila iza sebe i dovesti svoje dokumente u red. Financijski ćeš imati situaciju pod kontrolom.

Zdravlje: Merkur ti daje mentalnu snagu i čini te intelektualno snažnom. Nećeš baš dobro podnositi tešku i slatku hranu ili alkoholna pića. Stoga budi oprezna sa žestokim pićima i svime što ti može uznemiriti želudac.

Rak

Ljubav: Sada djeluješ vrlo simpatično i seksi. Lako ti ide flert, a slobodni će biti dobro prihvaćeni i pokazati koliko su dragi. Sada se nešto dobro događa! Ako si već pronašla svoju srodnu dušu, posvetiti ćeš se vezi. Vas dvoje ćete osvježiti svoje osjećaje jedno prema drugome i lijepo se provesti zajedno.

Posao: Merkur i Mars djeluju kao poticaj za tvoju karijeru. Slobodno vrijeme koristit ćeš za daljnje obrazovanje, puno čitati i dobro se pripremati za nove profesionalne strategije. Razumno ćeš raspolagati novcem i pri kupnji tražiti najbolje moguće cijene.

Zdravlje: Zvijezde te čine mentalno jakom i samouvjerenom. Merkur i Mars dat će ti puno optimizma i životne radosti. Sada si uravnotežena i motiviranija za vježbanje nego inače.

Lav

Ljubav: Na prvi pogled sve izgleda vrlo mirno. Dobro se slažeš s najdražom osobom. Ali, još uvijek imaš podsvjestan osjećaj da postoji nekoliko problema zbog kojih se oboje osjećate loše. Međutim, o tome se može pričati. Samci se kolebaju naprijed-natrag između gladi za avanturom i frustracijama vezanim uz spojeve. Uspostavljat ćeš nove kontakte, ali brzo ćeš primijetiti da stvari zapravo nisu toliko uzbudljive.

Posao: Ovaj tjedan treba ti više snage da se afirmiraš u svom timu. Sastanci će biti spori, ali novi kupci mogu se pridobiti samo polako. Sve će se popraviti i ubrzati 26. i 27. listopada. Financijski ćeš moći spojiti kraj s krajem ako ćeš se osloniti na program štednje.

Zdravlje: Tvoje zvijezde preporučuju da uložiš više vremena u svoje mentalno blagostanje. Sa svim izazovima lakše ćeš se nositi ako nađeš vremena za kreativne hobije i opuštanje. Njega i wellness dobro će ti doći. 

Djevica

Ljubav: Iskrice s Venere i Jupitera učinit će ovaj tjedan uzbudljivim na ljubavnom planu. Samci će imati magnetski učinak na odgovarajuće kandidate. U vezi ćeš doživjeti brzu fazu u kojoj ćeš biti na istoj valnoj duljini kao osoba koju voliš.

Posao: Sve kreativno sada ide samo od sebe, pa ćeš biti uspješna sa svojim idejama. Ophođenje s kolegama, kupcima ili šefom također ide dobro, jer djeluješ vrlo vješto. Financijski ti također ide dobro. Tjedan je dobar i za pregovore i nove ugovore, jer Jupiter ti donosi sreću.

Zdravlje: Venera i Jupiter usmjeravaju tvoj interes na lijepe stvari u životu. Odvoji vrijeme za uživanje, kuhaj sa strašću i moći ćeš tolerirati svakodnevicu bolje nego inače. 

Vaga 

Ljubav: Pazi na dobru komunikaciju u vezi i budi otvorena za ideje svog partnera – i sve će biti u najboljem redu. Slobodni će uživati u druženju s prijateljima i poznanicima. Izlazit ćeš i flertovati. Ali, morat ćeš još pričekati na veliku ljubav. 

Posao: Na poslu ti ide dobro, jer sada imaš osjećaj za brza rješenja i duh vremena. Objektivno ćeš raspravljati, ali gledat ćeš i ljudsku stranu. Uglavnom, sada je ravnoteža idealna. Financijski se isplati provjeriti svoje izdatke i potražiti popuste za veće kupovine.

Zdravlje: Svjesnije uživaj u slobodnom vremenu i priušti si više njege i svega što ti omogućuje brzo opuštanje. Ravnoteža između poslovnog i privatnog života sada je savršena. Tvoja razina energije je u dobrom srednjem rasponu pa sport i tjelovježba ne bi trebali biti zapostavljeni.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i erotični Mars unose pozitivnu napetost u spavaću sobu i zajednički život. U svoju vezu unijet ćeš puno ideja koje će te dovesti u dobro raspoloženje pa ćete oboje ponovno biti raspoloženi za vruću erotiku. Samci će biti jako društveni. Brže ćeš dolaziti do prilike za seks i uživati u svojoj slobodi da radiš što god želiš.

Posao: Tvoja karijera sada ide uzlaznom putanjom. Planetarni koktel ovaj tjedan djeluje poticajno. Nemoj čekati bolja vremena, napadaj sada. Uz sebe imaš prave ljude koji će te podržati u tvojim planovima. To će ti se i financijski isplatiti.

Zdravlje: Planet moći Mars u škorpionu daje ti snagu i izdržljivost. Sada voliš biti na svježem zraku te u dobroj formi. Tvoja intuicija je jaka i stoga više nego ikada osjećaš što je dobro za tebe.

Strijelac 

Ljubav: Sklona si se previše zamarati sitnicama. Ako ćeš samo malo velikodušnije i smirenije reagirati, i ti i tvoja veza ćete se osjećati bolje. Samci će uživati u slobodi. Sada prvenstveno brineš o sebi i svojim željama i potrebama.

Posao: Trenutačno si puna ideja i nekako si ispred svog vremena. Oslanjat ćeš se na inovativnost, osobito kada su u pitanju kreativni zadaci, a to bi moglo iritirati druge u tvom poslovnom okruženju. Međutim, bit ćeš jako konzervativna s novcem i radije se malo suzdržavati od velikih kupovina. Iskoristi to i uštedi nešto! 

Zdravlje: Venera ti sada daje izazovne impulse. To znači da bi brzo mogli imati alergijsku reakciju na novi proizvod za njegu. Bolje je testirati nove kreme prije kupovine. Što se tiče prehrane, jedan ili dva dana posta bit će dobra za tebe. 

Možda vas zanima Najveći spavalice: 3 horoskopska znaka koja stvarno nisu rođena za rano ustajanje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @streetstyle__daily

Komentari 0