Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Neke znakove očekuje najromantičniji tjedan ljeta, idealno je vrijeme za zaljubiti se

  • U ovom će tjednu Venera biti u centru pozornosti, a to znači da ljubavi neće nedostajati
  • Planet ljubavi čini skladan aspekt s romantičnim Neptunom, što će nekim horoskopskim znakovima prirediti vjerojatno najromantičniji tjedan ovog ljeta
  • Neki će horoskopski znakovi iz statusa "single" prijeći u status "u vezi" na najljepši mogući način

Aspekt između Venere i Neptuna 11. srpnja može biti prilično kratak, ali nije ništa manje romantičan. Kad se planet ljubavi susretne s planetom snova i mašte, pomalo kao da lebdimo kroz svakodnevicu. Sada ćemo se češće oduševljavati lijepim stvarima u životu, snovima i duhovnosti, nego da smo stalno disciplinirani u svojim svakodnevnim obavezama.

Tjedni horoskop od 8. do 14. srpnja 2024. godine 

Slijedi strastvena faza u našim vezama u kojima želimo uživati. Svatko tko se sada potpuno preda ljubavi, zasjat će iznutra. Prekrasan je trenutak da pokloniš svoje srce onome koji ti se sviđa. Ali, Venera u lavu također nas čini pomalo zaokupljenima samima sobom i ponekad su nam vlastite potrebe važnije od obzira prema našim kolegama.

Ovan 

Ljubav: Tjedan će počinje vrlo sladostrasno i impulzivno sa srodnim lavom i vezom Venere s Uranom. Erotski poleti mašte ostavljaju razum po strani. Srećom, Jupiter je bacio oko na tebe. Međutim, ono što želiš nije nužno i ono što trebaš te što je dobro za tebe.

Posao: Mjesec u lavu osigurat će ti da otkriješ svoje potencijale. Uspjeh je dobar za tvoje samopouzdanje, ali te također stavlja pod pritisak. Gotovo će ti biti drago da će stvari biti malo smirenije od srijede. Međutim, sada ćeš lakše pristupiti nekim zadacima otvorenog uma.

Zdravlje: Vježbanje je sada osobito dobro za tebe. Početkom tjedna radije biraj jogu umjesto napornih treninga. Opuštanje je važno jer s mjesecom u lavu bolje je držati dodatni stres podalje od sebe. 

 | Autor: Instagram @taina.csg Instagram @taina.csg Foto: Instagram @taina.csg

Bik 

Ljubav: Utjecaj lava na mjesec i Veneru ovaj će te tjedan navesti na zanimljive flertove. Pa, moguće je da pronađeš nekoga tko će zagolicati tvoju maštu. Umjesto da se žališ, iskoristi priliku da priznaš svoju divlju stranu. Tvoja veza će imati koristi ako se nećeš skrivati iza svoje povučenosti.

Posao: Na poslu će ti najviše koristiti mjesec u djevici sredinom tjedna. Sada ćeš se izvući iz nevolja i neke će stvari ispasti bolje od očekivanog. Moći ćeš pratiti stvari i delegirati neke dosadne zadatke. Do petka bi trebala završiti sve što je važno. 

Zdravlje: Opuštanje je vrlo važno ovaj tjedan jer mjesec u lavu daje negativne impulse kardiovaskularnom sustavu. Osobito ako si sklona visokom krvnom tlaku, trebaš biti oprezna sa soli i mesom. Pazi na razinu kolesterola i pokušaj se tome suprotstaviti tjelovježbom. Svaki korak se računa. Sitnice su često dovoljne da poboljšaju tvoj život.

Blizanci 

Ljubav: Tjedan počinje s mjesecom u lavu i donosit ćeš impulzivne odluke, što nije uvijek loše. Budući da nakon tvog vladajućeg planeta, Merkura, Venera u četvrtak prelazi u znak lava, dolazi ti spontanost, životna radost i ljubav. U vezi će sve biti u najboljem redu pa ćeš uživati s parterom u slatkim romantičnim trenucima. 

Posao: Ni ovaj tjedan nećeš ništa odgađati na poslu. Međutim, moraš biti spremna na činjenicu da ne mogu svi pratiti tvoj tempo. Ako uspiješ kombinirati ove energije, možeš imati golemu korist. Sve je pitanje pravilne raspodjele zadataka.

Zdravlje: Ovaj tjedan će tvoj unutarnji pogon biti turbo i trebala bi se pokušati malo više uzemljiti. Moći ćeš se dobro opustiti uz zadatke brige i njege za sebe. Na primjer, u vrtu uvijek možeš pronaći nešto za raditi i uz umjeren napor razbistriti glavu. 

Rak 

Ljubav: Venera će u četvrtak napustiti tvoj znak i ući u znak lava. To će još malo zagrijati zajedništvo. Očekivanja postaju prepreke, a harmonija postaje pomalo krhka. Promjena u energiji olakšat će ti da nadiđeš sebe i poduzmeš odlučne korake. Moguće su manje napetosti u vezi, ali sve se može brzo riješiti otvorenim razgovorom. 

Posao: S mjesecom u lavu čini se da sve ide glatko. Nećeš baš uživati u odlukama koje se donose na brzinu. Ali, ako pažljivo pogledaš stvari, vidjet ćeš da to može biti korisno. Budi odlučna, na pravom si putu! 

Zdravlje: Ako ovaj tjedan planiraš novu frizuru, napravi to početkom tjedna. Za sada bi trebala u potpunosti izbjegavati bojanje. Sredinom tjedna najbolji mogući uspjeh postići ćeš ako naglasiš svoju prirodnost.

Lav 

Ljubav: Tjedan počinje s mjesecom u tvom znaku. Stvari ne mogu biti bolje! Od četvrtka će i Venera prijeći na Merkur u tvom znaku. Sada za tebe počinje dobra faza u kojoj svoju vezu možeš podići na višu razinu. Samo se pobrini da ne pogriješiš sa svojim prioritetima u žaru trenutka.

Posao: Većinu tjednih izazova moći ćeš završiti u tren oka. Čini se da ti sve ide lako i uspješno. Taj dojam nije varljiv, jer stvari koje ćeš raditi savjesno i sa strašću otkrit će ti nove mogućnosti. Ništa što je doista vrijedno ne dolazi besplatno. Ali, nećeš imati problema sa financijama, dapače, u dobroj si fazi. 

Zdravlje: Ovaj tjedan je izvrsno vrijeme da obratiš pažnju na svoju prehranu. Mjesec u znaku djevice sredinom tjedna pomoći će ti u promjenama u prehrani. Zdravija hrana, a i sama priprema, može blagotvorno djelovati na tebe ako to dopustiš. Oslobađanje od predrasuda i isprobavanje novih stvari također je dio toga.

Možda vas zanima Znaš li koji je najrjeđi horoskopski znak na svijetu, a u kojem je rođeno najviše ljudi? Miss7 Horoskop

Djevica

Ljubav: Konjunkcija Venere i Urana u ponedjeljak može izazvati veliku pomutnju. Čežnja postaje nezaustavljiva sila. Od utorka poslijepodne će mjesec biti u tvom znaku i omogućit će ti da ponovno vidiš malo jasnije, pa je vrijeme velikih romantičnih gesta za sada prošlo. Ipak, u vezi može biti vrlo ugodno, osobito krajem tjedna. To vrijedi i za izlaske i flertovanje. 

Posao: Možda ćeš se početkom tjedna malo previše oslanjati na sreću. Međutim, možda tek na drugi pogled shvatiš da sve ide kako treba. Dok je mjesec u tvom znaku, nemoj ometati njegovu učinkovitost pokušavajući sve kontrolirati.

Zdravlje: Pokušaj se opustiti ovaj tjedan. Hoćeš li to postići masažama ili potpunim fizičkim naporom, to ovisi o tebi. Sada točno znaš što je dobro za tebe. Međutim, nemoj pretjerivati te pametno koristi svoju snagu zbog Marsovog utjecaja na ozljede.

 | Autor: Instagram @emilisindlev Instagram @emilisindlev Foto: Instagram @emilisindlev

Vaga 

Ljubav: Mjesec u lavu, u suradnji s Venerom i Uranom, osigurava ti čaroban početak tjedna. Spontani spojevi, neočekivani flertovi i iskričava erotika mogući su - ako to dopustiš. Međutim, zvijezde ne donose samo strast u vezu, nego i potencijal za velike svađe. Dobro promisli prije nego što nešto kažeš u ljutnji. 

Posao: Što više pokušavaš kontrolirati stvari, to će ti više izmicati kontrola. Moraš se osloboditi svojih očekivanja kako bi mogla slobodno prepoznati pravu vrijednost onoga što se događa. Ponekad je za to potrebno malo strpljenja, koje će ti nažalost nedostajati, osobito krajem tjedna. Ali, uz malo strpljenja moći ćeš vješto malo ubrzati stvari – u svoju korist! 

Zdravlje: Budući da ćeš ovaj tjedan jasno primijetiti svoju unutarnju napetost, trebala bi se koncentrirati na svoje talente i iz njih crpiti novu snagu. Tvoji kreativni i estetski talenti bit će oslobođeni. 

Škorpion 

Ljubav: Strastvene energije mjeseca u lavu stavit će te pod pritisak. Imat ćeš osjećaj da tvoj dragi od tebe ima očekivanja koja ne možeš ispuniti. Važno je razgovarati o tome! Jedino ako se otvoriš moći ćeš se riješiti stresnih stvari. Slobodne očekuje zanimljiv susret za vikend, koji bi se mogao razviti u nešto više od usputnog flerta. 

Posao: Ovaj tjedan brinut ćeš više nego što je potrebno. Ako se ne možeš osloboditi brojnih zabrinjavajućih misli, koncentriraj se na trenutak i zatim napravi ono što možeš - ništa nije moguće. Što se tiče financija, malo više štednje ne bi ti škodilo. 

Zdravlje: Mjesec u lavu ti početkom tjedna može povisiti krvni tlak. Stoga je bolje pripaziti na zdravlje općenito. Od petka će mjesec biti u znaku vage i pogodovat će infekcijama mokraćnog sustava. Pijenje puno čaja može ti pomoći, a ima i umirujući učinak na um – čak i ako se pije ohlađen.

Strijelac 

Ljubav: Mjesec u lavu početkom tjedna je jako dobar za tebe. Venera ti sada daje nove impulse. Malim gestama naklonosti ne samo da možeš drugima pružiti puno radosti, nego je i stvoriti za sebe. Ali, i ovdje prevelika očekivanja mogu biti prepreka. Slobodni će puno izlaziti, ali neće tražiti novu ljubav, nego će jednostavno uživati u dobrom društvu. 

Posao: Bit ćeš puna ideja, ali ako ih odmah ne zapišeš, ništa neće ostati. Sada ćeš imati sve uvjete za provođenje planova u djelo. Sada je osobito dobro vrijeme za kreativne i dizajnerske zadatke. Mogla bi briljirati na poslu i napokon doći do povećanja plaće ili boljeg radnog mjesta. 

Zdravlje: Pazi da ne pretjeraš, osobito početkom tjedna, jer mjesec u lavu ima negativan utjecaj na tvoj kardiovaskularni sustav. Ali, ne bi trebala stati s vježbanjem. Svaki korak se računa i ako dobro razmisliš, možeš učiniti puno za svoje zdravlje u svakodnevnom životu. Bit će ti dobro.

Jarac 

Ljubav: Autodestruktivne misli koje nepotrebno opterećuju život i međuljudske odnose često se s posebnom snagom zalijepe za tebe. Međutim, lijepi doživljaji mogu im oduzeti prostor i otjerati ih. Venera će ti pomoći da se uključiš u lijepe stvari ako daš spontanosti priliku.

Posao: Ovaj tjedan se ne bi trebala zadržavati na sitnicama, nego radije pripazi na širu sliku. Sada je dobro vrijeme za donošenje važnih odluka, jer možeš probleme sagledati sa svih strana i postati svjesna posljedica. Pripazi na komunikaciju s kolegama i sve će biti dobro, čak će ti se početi sve više puniti novčanik. 

Zdravlje: Pazi da ne pretjeraš ovaj tjedan, jer sada želiš svima ugoditi. To ne samo da je zamorno, nego nije ni dobro za tvoje zdravlje. Možeš reći ne. Bolje je odvojiti vrijeme za sebe - hoće li to biti za tjelovježbu, wellness ili nešto što dotiče tvoju kreativnu stranu, na tebi je. Glavno je da to radiš za sebe.

 | Autor: Instagram @alisontoby Instagram @alisontoby Foto: Instagram @alisontoby

Vodenjak 

Ljubav: U ponedjeljak se Venera i tvoj vladajući planet spajaju pod mjesecom u lavu, pa bi te lako mogli odvesti na krivi put. Bit ćeš vođena svojom željom, ali pripazi da ne zapadneš u slijepu ulicu. Koncentriraj se na stvari u vezi koje su ti doista važne. Slobodni će upoznavati puno zanimljivih ljudi, a možda čak i pronađu svoju srodnu dušu. 

Posao: U ponedjeljak ili petak ne bi trebala donositi važne odluke jer ćeš biti sklona pribjeći naizgled najjednostavnijem rješenju. Trebaš biti sumnjičava prema ponudama koje su previše jeftine, jer ćeš na kraju ti platiti razliku. Međutim, lako ćeš pronaći najbolje rješenje za sve moguće probleme na radnom mjestu. Budi strpljiva, sve će brzo doći na svoje mjesto. 

Zdravlje: Želiš neke promjene? Nova frizura je dobar početak. Možda da se počastiš novim outfitom? Sve što sada radiš za sebe blagotvorno će djelovati na tvoju psihu i zapravo te rješavati stresa koji se nagomilao. 

Ribe 

Ljubav: Venera je sada savršena za tebe i tvoje ljubavne afere. Uživat ćeš u harmoniji, ali nemoj dopustiti da te to odvede u lijenost. Romantične geste su sada obavezne, jer kada Venera prijeđe u lava, raspoloženje postaje napetije i nezadovoljstvo se brzo širi. Ako si solo, uživat ćeš u slobodi i više ćeš razmišljati o sebi, nego o drugima. 

Posao: Ovaj tjedan nećeš lako pratiti stvari. Termini bi ti se mogli pobrkati početkom tjedna, pa bi mogla biti u stresu. Ako ćeš morati žuriti sa sastanka na sastanak, osjećaj nezadovoljstva će rasti. Ali, to je prolazno razdoblje, jer ubrzo ćeš uhvatiti konce. 

Zdravlje: Važno je da ne dopustiš da si pod stresom ovaj tjedan. Odvoji vrijeme za stvari koje su ti važne i svjesno uživaj u tim trenucima. Pregledaš li sve zadatke navečer prije spavanja, moći ćeš opušteno zaspati.

Možda vas zanima Muškarce rođene u ova 4 horoskopska znaka nije lako osvojiti. Da čujemo, tko je tvrd orah? Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @audreyafs

Komentari 0