Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Mnoge znakove čekaju tople ljubavne iskrice, ali i važne životne promjene

  • Venera nam ovaj tjedan šalje puno ljubavi, a čarobni puni mjesec, uključujući pomrčinu mjeseca 8. studenog, ispunit će brojne želje
  • Mars nam sada daje puno snage, tako da nije samo romantično razdoblje, nego je i puno energije, pa se svi se sada možemo baviti svojim stvarnim potrebama i poslovima
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Ovaj tjedan očekuje nas poseban pun mjesec u znaku bika. Naime, 8. studenog dolazi do pomrčine mjeseca koju ćemo doživjeti vrlo intenzivno. Čak su i naši preci imali najveće poštovanje prema ovom prirodnom spektaklu. Promjene koje se sada događaju utječu ne samo na nas osobno, nego i na društvo u cjelini. 

Možda vas zanima Evo kakvo vjenčanje u detalje najbolje pristaje svakom horoskopskom znaku Miss7 Horoskop

Tjedni horoskop od 7. studenog do 13. studenog 2022. godine

Mnogi astrolozi još uvijek tumače pomrčinu kao karmičku fazu koju proživljavamo osobito intenzivno i u kojoj se život čini poput vrtuljka, jer se toliko stvari događa u isto vrijeme. Sada se donose važne odluke. Želimo se osjećati čvrsto sa dvije noge na čvrstom tlu. Međutim, Uran stvara konjunkciju s mjesecom i također sa sobom nosi pitanje što sada treba obnoviti i promijeniti. Zato se nemojmo previše opustiti i raskomotiti. Iz ove faze možemo izići poput feniksa iz pepela - kao nova osoba. 

Jarac

Ljubav: Ovaj tjedan će tvoj ljubavni život procvasti, a Kupid ima sve svoje strijele spremne za tebe i tvoje simpatije. Samcima se sada isplati flertovati i dogovarati spojeve. Sjajno emotivno kino također je popularno među parovima. Venera i Jupiter će te razveseliti, zračit ćeš seksepilom i bit ćeš puna strasti. 

Posao: Sada možeš lako učvrstiti svoju poziciju na poslu. Imat ćeš dobar odnos sa šefom ili drugim važnim ljudima i vješto ćeš koristiti svoje veze. Na financijsko stanje također možeš utjecati svojim sjajnim idejama.

Zdravlje: Sunce i Merkur daju ti novo samopouzdanje i duhovnu snagu. Osjećat ćeš se iznutra ojačano te ćeš s pozitivnim mislima dobro napredovati. Moći ćeš se jako dobro koncentrirati, ali i isključiti kada nađeš vremena za sebe.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Zahvaljujući vibracijama Marsa unijet ćeš svoju energiju u svoju vezu. Ipak, dobro se uskladi s partnerom i izbjegavaj sama donositi odluke. Samci će koketirati na uobičajeno sofisticiran način, ali bit će ti potrebno više strpljenja kako bi pogodila pravu stvar.

Posao: Mars ti sada daje puno energije i entuzijazma za zadatke na poslu. Dobro ćeš komunicirati s kolegama i lako ćeš se prilagođavati kupcima ili nadređenima. Međutim, sklona si biti nemarna kada su u pitanju tvoje financije. Pažljivo provjeri sve fakture.

Zdravlje: Mars ti daje novu energiju. Treba ti akcija i trebaš se pokrenuti u sportu i u svakodnevnom životu. Ali, s vremena na vrijeme bit ćeš malo rastresena i imat ćeš problema s koncentracijom. Dobro upravljanje vremenom spriječit će stres.

Ribe

Ljubav: Samcima će biti malo dobro, a potom malo lošije. Sunce i Venera pojačavaju želju za seksi avanturama, ali morat ćeš se jako potruditi da to ostvariš. Kod parova ne manjka strasti i akcije, ali nepotrebna ljubomora i sitne prepirke mogu izazvati nemir u vezi.

Posao: Trenutačno kotiraš kao kolega s puno empatije i goleme kreativnosti. Prepuna si dobrih ideja i tvoji novi kontakti obećavaju. Merkur i Jupiter također nude ti plus bodove kada je u pitanju novac.

Zdravlje: Sada cvjetaš i puniš baterije. Tvoje općenito stanje je svakim danom sve bolje i to ti se vidi na licu. Doista sjajiš iznutra. Ovaj tjedan posveti se lijepim stvarima u životu. 

Ovan

Ljubav: Samci su u potrazi za partnerom te žarko žele slatke flertove i iskričave kontakte. Akcija i raznolikost su na dnevnom redu za parove. Dobro se slažu, promoviraju zajedničke projekte, a nije zanemarena ni seksualna strana ljubavi.

Posao: Mars ti sada daje novo samopouzdanje. Kolege ili nadređeni ti vjeruju i uživaju raditi s tobom. Financijski ti se isplati obratiti pažnju na povoljne cijene prilikom kupovine. Također postoji mogućnost uštede ako obratiš pažnju na mjesečne troškove.

Zdravlje: Zvijezde obećavaju tjedan u kojem ćeš razviti novu duhovnu snagu. Zahvaljujući moći Marsa, također možeš dobiti puno energije i izgraditi tjelesnu kondiciju.

Bik

Ljubav: Venera će ovaj tjedan jako djelovati na samce. Zanimat će te tajanstvena osoba koju je teško procijeniti. To će te izbaciti iz mirovanja i pokrenuti. Venera je sada dobra i za parove. Treba vam više nježnosti i netko će je od vas dvoje tražiti. Tvoja čvrsta priroda ponekad može uplašiti tvog partnera. Vjerojatno trebate razgovarati.

Posao: Treba ti svježi 'poguranac' u pogledu posla i karijere. Planet inovacija Uran i glasnik sreće Jupiter pomoći će ti da spretno iskoristiš svoje šanse i uspostaviš kontakt s važnim osobama. Kad je pak riječ o potrošnji, važno je pritisnuti kočnicu i svjesnije koristiti potencijal štednje.

Zdravlje: Sunce i Venera se križaju i ne osjećaš se baš super dobro. Treba ti više odmora, vremena za sebe i sve osim stresa. Super je da je  8.11. pun mjesec u znaku bika. To je prilika koja se pruža jednom u životu da ti pomogne kako bi se duhovno pročistila i svoj život usmjerila još više u smjeru koji ti odgovara.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Situacija je jako dobra. Ako si slobodna, često ćeš u flertu i izlascima upoznavati zanimljive ljude s kojima ćeš se brzo vezati. Osjetit ćeš što ti odgovara, a što ne. Parovi uživaju u harmoničnom vremenu gdje se mogu osloniti jedno na drugo i dobro se zabavljati zajedno.

Posao: Radiš vrlo koncentrirano, vješto koristiš svoje znanje i ponašaš se kao mentor kolegama s manje iskustva. Brzo ćeš prepoznati o kojim se novim zadacima radi. Također je dobro to da tvoje zvijezde sada promiču solidan financijski razvoj.

Zdravlje: Mars i Saturn vrlo pozitivno utječu na tvoje zdravstveno stanje. Gradit ćeš kondiciju i jačati imunološki sustav. Disciplina ti ne predstavlja problem, redoviti treninzi su zabavni. Tvoj energetski barometar raste, kao i tvoje samopouzdanje.

Rak

Ljubav: Čestitamo, ovo je jedan od najboljih tjedana u godini za tebe! Čista ljubav je na dnevnom redu za parove, jer ih Venera i Jupiter maze i paze. Aktivna potraga će se jako isplatiti samcima, jer sada neće dugo čekati na nove obožavatelje. Prava ljubav je nadohvat ruke.

Posao: Čini se da si se tvoj pobjednički niz nastavlja. Nije ni čudo da razvijaš jednu kreativnu ideju za drugom. Također predstavljaš svoje ideje na potpuno dopadljiv način i oduševljavaš druge. Financijski planiraš dalekovidno, što je jako dobro. 

Zdravlje: Što se tiče kondicije i mobilnosti, sve izgleda sjajno. Kozmički trio Sunca, Venere i Jupitera pruža ti vrhunske utjecaje i čini te poletnom. Tvoja radost života je golema. Puna si energije, a možeš još više! Tvoja sposobnost uživanja također je povećana pa si priušti lijepe stvari ovaj tjedan. 

Lav

Ljubav: Samci će cijeniti svoju slobodu. Tvoje zvijezde promoviraju neovisnost i teško da ćeš sada pronaći obožavatelja. Kod parova je primjetna želja za više slobode. Sklona si partnera učiniti ljubomornim. Ali, to nije dobra ideja i može uzrokovati nepotrebne probleme.

Posao: Jako si entuzijastična ovih dana i ne nedostaje ti ideja. Međutim, tvoje profesionalno okruženje prilično je zahtjevno. Financijski još uvijek imaš mjesta za napredak. Treba ti strpljenja i takta kada je u pitanju poboljšanje uvjeta.

Zdravlje: Mars djeluje kao motor: baci se na posao i ne bježi od zadaća. Sada imaš puno samopouzdanja pa bi bilo dobro iskoristiti ih. 

Djevica

Ljubav: Venera će probuditi tvoje zanimanje za ljubav i flert. Za samce sljedeći spoj donosi veliko uzbuđenje. Parovi se oslanjaju na oživljavanje osjećaja i osjećaju upravo ono što je dobro za vezu: romantika i nježnost sada donose više od ekstra vruće erotike.

Posao: Na poslu ti ide dobro, tvoji argumenti su valjani i uvjeravaju poslovne partnere i kolege. Tvoji zadaci odgovaraju tvojim interesima i potpuno si predana poslu. Kreativni rad ti je osobito lak. Financijsko planiranje ide ti dobro, kao i privatne investicije.

Zdravlje: Trenutačno imaš jake živce. Dobro si raspoložena i imaš svoj život pod kontrolom te si pronašla dobar ritam, a Venera budi znalca u tebi. 

Vaga

Ljubav: Trenutačno si potpuno opuštena i vrijedna povjerenja u svojoj vezi. Ti i tvoj partner se izvrsno slažete, a zajedničke teme stvaraju snažnu vezu. Samci vole izlaziti i otvoreni su za nove kontakte. Mars te čini super komunikativnom, a iznenađujući flertovi bit će jako zabavni.

Posao: Osvježavajući impulsi s Marsa pomažu ti da djeluješ mudro i orijentirano na uspjeh. Komunikativna si i izvrstan timski radnik. Freelanceri stječu nove klijente i mogu izgraditi solidniju bazu. Što se tiče financija, nije loša situacija, ali uvijek može bolje. 

Zdravlje: Kao tipična vaga veliki si znalac i slaviš opušteni stil života i slow food. Opuštaš se na sofi uz čašu dobrog vina. Ali, disciplinirana si, znaš svoje granice i daješ svom fitness treningu pravi poticaj. Tvoja energija je izvrsna, kao i tvoje raspoloženje.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Svjetlucave zvijezde te čine privlačnom. Samci su sada toliko seksi da će se tvoji obožavatelji jednostavno rastopiti od miline. Moglo bi se dogoditi nešto više od obične afere. Parovi točno osjećaju zašto su se zaljubili jedno u drugo. Sada uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Posao: Djeluješ izvrsno na kreativnoj razini, sve postižeš sa stilom i inovativnim idejama. Također znaš kako osigurati financijske prednosti. Ne boj se cjenkati za dobre cijene, imat ćeš uspjeha.

Zdravlje: Jupiter i Neptun preporučuju ti više vedrine i vremena za sebe. Meditacija i autogeni trening imat će izvrstan učinak na tebe. Nemoj zaboraviti redovito piti vodu. 

Strijelac

Ljubav: Samci sada traže suputnika koji im ima puno toga za ponuditi u intelektualnom smislu. Parovi dobro rade kada razgovaraju jedno s drugim i dijele svoje motive. U krevetu, međutim, nedostaje velika strast. Ali, intelekt te trenutačno privlači puno više od vruće erotike.

Posao: Saturn ti daje impulse i pokazuje da pametno raspolažeš s novcem i da iskorištavaš unosne ponude. Prednosti su pregovori i potpisi ugovora. Međutim, moraš biti marljiva na poslu, što može biti stresno. Ali, na kraju sve bude spremno na vrijeme.

Zdravlje: Ako na poslu sve ide dobro, potrebno ti je više odmora, barem u slobodno vrijeme. Otkazivanjem nepotrebnih sastanaka dobit ćeš više slobode za svoje hobije i opuštanje. Mars preporučuje da smanjiš tjelesne aktivnosti. Lagana vježba bit će ti dovoljna. Izleti djeluju na tebe pozitivno i mentalno te obogaćuju. 

Možda vas zanima Ove horoskopske znakove do kraja studenoga čeka eksplozija na ljubavnom planu Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0