Horoskop

Tjedni horoskop: Konačno stižu lijepe vijesti za sve, treba izdržati još samo nekoliko dana

  • Napokon nešto dobro: Vrijeme pomrčina je prošlo i dolaze nam svjetliji dani 
  • Ipak, treba još pripaziti nekoliko dana pošto je Merkur još uvijek retrogradan do 2. lipnja
  • Dobra vijest je da je mladi mjesec ušao u znak blizanaca, a puno planeta je sada u ovnu, što nam donosi puno topline s jedne strane te puno kreativnosti s druge strane!

Ovaj tjedan započeo je mladim mjesecom u znaku blizanaca koji poziva na više zajedništva. Osim toga, konjunkcija Mars-Jupiter je u nedjelju postavila novi, ambiciozan i ujedno optimističan cilj te dala zeleno svjetlo svima koji imaju ambiciozne planove. Nalazimo se u vrlo aktivnom razdoblju, ali ovoga puta s više veselja i samoopredjeljenja ili čak borbenosti.

Tjedni horoskop od 31. svibnja do 7. lipnja

Uvjereni smo kako zajedno možemo postići nešto smisleno. U petak je Merkur točno u napetosti sa Saturnom koji miruje. Netko će biti prisiljen reći istinu, čak i ako je teška ili zastrašujuća. Sve mora biti na stolu, a pri tome će se otkriti i neke ružne stvari. Ali, od 2. lipnja ćemo svi lakše disati, osobito na poslu, jer Merkur neće više biti retrogradan.  

Jarac

Ljubav: Zvijezde su prilično zbunjujuće, a to osobito osjećaju samci. Želiš bliskost i romantiku, ali novi obožavatelji bi ti ipak trebali prilaziti polako. Naime, dok mamiš u jednom trenutku, blokiraš u sljedećem. Parovi doživljavaju kontrastni program: vruće rasprave i potpuni sklad izmjenjuju se svakodnevno.

Posao: Sad se nešto sprema! Merkur donosi novi zamah u ured, a prašnjavi dosjei su prošlost. Razmišljaš i djeluješ inovativno i razvijaš kreativne ideje. Razvij vruću liniju sa svojim šefom i važnim ljudima, umrežavaj se. 

Zdravlje: Još malo moraš pričekati, jer Mars ti jednostavno još ne daje potrebnu pokretačku snagu. Zauzvrat, Venera ti nudi sjajan program za razmaziti se pa polako u tome postaješ majstor. Wellness, tretmani ljepote i redoviti odmori pružaju ti veliko zadovoljstvo.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Tvoj entuzijazam za flertovanje je velik. Privlačiš potencijalne flertove kao magnet. Ali, početni entuzijazam obično ne potraje dugo. Moguća je vruća afera, ali manja je vjerojatnost da će sada razviti duboki osjećaji. Parovi trebaju svježi poticaj u krevetu. Začini vezu ljubavnim igračkama i promjenom položaja.

Posao: Pouzdano radiš i postižeš solidne rezultate. Trenutačno ti je iznenađujuće lako preuzeti odgovornost. Međutim, prilično si velikodušna sa svojim novcem, voliš samo najskuplje stvari u ovom trenutku…

Zdravlje: Sunce i Mars daju ti puno elana i tjeraju te da poželiš akciju. Sport je prirodni dio toga. Tvoja energija je golema, raspoložena si i voliš ići na izlete u slobodno vrijeme.

Ribe

Ljubav: Samci se sada jako vole igrati s vatrom te potaknuti neke prilično vruće fantazije kod svojih obožavatelja. Parovi također znaju kako inspirirati svog partnera. Erotika je u prvom planu, ali se i u svim ostalim točkama usklađujete i zanimaju vas iste teme.

Posao: Doista će ti krenuti nabolje kada su u pitanju komunikacija i umrežavanje. Sada je idealno vrijeme ako si u kontaktu s kupcima. A i financijske koristi su opipljive. Poslovni planet Merkur i kreativna Venera daju ti dobar poticaj i domišljato te pune idejama. Timski rad je sjajan i uživaš u svojim zadacima.

Zdravlje: Venera ti daje puno karizme i životnog zadovoljstva. Uvijek napravi nešto dobro za sebe i svaki dan uživaj u nečem novom. Želja za sportom nije jaka kod tebe, ali svojim dobrim raspoloženjem i pozitivnim mislima osiguravaš si sjajne izglede u pogledu kondicije i zdravstvene dobrobiti.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ljubav: Kao samac više voliš biti tamo gdje se nešto događa i gdje možeš uspostaviti nove kontakte. Mars i Jupiter te guraju ne samo na razgovor, nego i na flert uživo. Parovi se trenutačno izvrsno usklađuju, a Jupiter može učiniti još više: osjećaji su sada osobito duboki.

Posao: Tvoje zvijezde čine te spontanom i spremnom za više truda. Zaostaci lagano nestaju sa tvog stola pa se sada maksimalno drži svog rasporeda. Osobito ćeš uživati u tome da svoj posao i karijeru pripremiš za budućnost. Moguće je da ćeš nastaviti školovanje. Što se tiče financija, i dalje ćeš vješto baratati novcem. 

Zdravlje: Trenutačno imaš puno energije koja teče u tebi. Mars i Jupiter te mobiliziraju i povećavaju tvoju želju za vježbanjem. Kada trčiš, na traci ili vani, pojačaj tempo. Zvijezde su izvrsne za izgradnju mišića i izdržljivosti.

Bik

Ljubav: Merkur i Venera čine samce komunikativnima i karizmatičnima. Naravno, to je idealno za flert, a i upoznat ćeš puno novih ljudi. S jednim od njih definitivno možeš otići korak dalje. Parovi se jako dobro slažu, puštaju energiju da teče i slave romansu.

Posao: Trenutačno si osobito oduševljena inovativnim konceptima na djelu. Merkur i Uran čine te neobično fleksibilnom i enormno dalekovidnom. Sve što ima veze s trendovima, održivošću i vizijama za budućnost je izvrsno. Ponašaš se financijski mudro.

Zdravlje: Kod tebe je ravnoteža između posla i života doista dobra. Ne samo da si mentalno potpuno budna, nego i znalac u tebi također želi doći na svoje. Zdrava, prirodna hrana služi ti kao poseban izvor energije. Kad smo kod energije: imat ćeš je dovoljno za svakodnevni život i za sve što se pojavi.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Samci su u potrazi za uzbudljivim kontaktima. Sunce i Mars te pale, samo ti još treba seksi avantura. Parovi su jako dobri u usklađivanju zajedničkog svakodnevnog života. Kemija je trenutačno prava, a to vrijedi i za spavaću sobu.

Posao: Sada si puna energije i prodorne moći. Napokon ti sve ide lakše, a i motivirat ćeš svoje kolege, kupce i sve koji će doći u kontakt s tobom na poslu. Osobito ćeš uživati u inovativnim projektima u kojima možeš u potpunosti intelektualno doprinijeti i naučiti nešto novo.

Zdravlje: Raspoložena si za akciju i sport. Izađi iz kuće i vježbaj što češće možeš. Sunce i Mars dat će ti puno energije i agresivnosti i jako  dobro ćeš se snalaziti u sportskim izazovima. Jesi li zainteresirana za neki novi sport? Vrijeme je da ga iskušaš. 

Rak 

Ljubav: Samci će imati puno sreće kada je u pitanju flert na Internetu. Kod parova su sve stvari na visokoj razini, osjećaji se pojačavaju, a seks je ispunjavajući.

Posao: Merkur i Venera donijet će ti puno simpatija na poslu, a možda i bolju plaću. Moći ćeš točno osjetiti što se traži i gdje se možeš najbolje plasirati. Brzo uhvati najzanimljivije zadatke. Međutim, pod pritiskom vremena ćeš ovaj tjedan možda osjećati više stresa nego inače pa je bolje planirati malo više vremena za sve.

Zdravlje: Treba ti više mira i vremena za sebe. Tvoja želja za treningom i vježbanjem se smanjila i malo osjetljivije ćeš reagirati na naprezanje i stres. Oslanjaj se na sve ono što život čini ljepšim i što te čini opuštenijom.

Možda vas zanima Što ti je frendica po horoskopu? Prijateljstva ovih znakova često završe ratom Rubrika Life&style Life&style

Lav

Ljubav: Tvoje ljubavne zvijezde su kontradiktorne. Kao slobodna osoba ćeš biti prilično agresivna kada flertuješ i vjerojatno ćeš prići osobi koja ti se sviđa. Ali, ono što na prvi pogled izgleda tako obećavajuće, neće biti tako sjajno kad ćeš malo bolje pogledati. U slučaju parova, vrijeme je da riješite neke nesuglasice. Ponekad to može biti i neugodno. Ali, tu napetost moći ćeš osjetiti i u spavaćoj sobi: seks će biti sjajan! 

Posao: Radit ćeš predano i duboko uroniti u svoje zadatke. To će biti nagrađeno: rezultati će biti doista dobri pa je priznanje neizbježno. Općenito pametno koristiš svoj novac, ali još uvijek ne izvlačiš maksimum iz njega. 

Zdravlje: Više sporta ili, bolje rečeno, odmora? To će se sada brzo mijenjati. Ponekad će ti se dati trenirati, a drugi put ćeš jednostavno ostati kod kuće. Trenutačno si misterij za samu sebe. Odluči spontano, pogodit ćeš. Budući da si u osnovi u formi, Mars i Jupiter pojačavaju tvoj imunološki sustav.

Djevica

Ljubav: Venera i Uran daju zamah na frontu za spojeve i čine samce prilično aktivnima. Sada će nakon nekih razgovora uslijediti i spoj. To je dobro! Parovi se vole raskomotiti i prepustiti se seksi zavođenju. U spavaćoj sobi dodajte malo začina. 

Posao: Trenutačno ti je draže ako možeš raditi u određenoj rutini. Možda si zainteresirana za tehnologiju i inovacije, ali još uvijek trebaš vremena za provedbu planova i promjena. Financijski razvijaš siguran instinkt i optimalno koristiš svoje resurse.

Zdravlje: Najbolji način da prebrodiš ovaj tjedan je da si omogućiš više odmora i opuštanja. Navečer odmaraj, okupaj se u mirisnoj kupki i planiraj više sna: tako funkcionira opuštanje!

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vaga 

Ljubav: Kada su u pitanju samci, imat ćeš problema s izlascima. Online kontakti su super i komunikacija je zabavna. Ali, u stvarnosti to baš i ne odgovara osjećajima. Parovi također trebaju strpljenja kako bi održali vezu. Više razumijevanja pomoći će ti da održiš sklad.

Posao: Vrlo si samouvjerena i na kraju ćeš pobijediti. Sada vrijedi sljedeće: što su izazovi veći, to se bolje možeš nositi s njima. Ali, budi oprezna s osjetljivim razgovorima: obično dominiraš. Budi nježna i pažljiva i stvari će ići još bolje.

Zdravlje: Mars i Jupiter djeluju kao mali prigušivač na tvom energetskom punjaču. Naporne radnje sada nisu baš dobra ideja. Ako dobro upravljaš svojim vremenom i izbjegavaš stres, to će ti dugoročno dobro doći. Ovaj tjedan izuzetno je važno opuštanje.

Škorpion

Ljubav: Kao samac si prilično izbirljiva i dugo razmišljaš o tome trebaš li dati priliku flertu. Ne budi tako stroga. U vezi si? Trebala bi poštedjeti svog partnera unakrsnog ispitivanja. Nema razloga za to. Znaš da mu možeš vjerovati. Manja odstupanja nisu drama, ali mogu imati čak i okrepljujući učinak.

Posao: Sada je potrebna hladna glava. Pregovore o novcu moraš voditi s posebnom mirnoćom, jer ti je suprotstavljen financijski planet Merkur. Timski rad ti sada baš ne odgovara? Ali, trebao bi, jer ako poslušaš drugačije mišljenje, stvari će ići na bolje. Isplati se tražiti inspiraciju.

Zdravlje: Kao tipičnom škorpionu potrebna ti je jedna stvar iznad svega: dovoljno vremena za sebe. To se osobito odnosi na ovaj tjedan: burne faze ti doista idu na živce. Savjet: voda je poseban izvor energije, pa se okupaj navečer.

Kombinacije horoskopskih znakova majke i kćeri koje se dobro i koje se loše slažu Možda vas zanima Najbolje i najgore kombinacije horoskopskih znakova majke i kćeri Miss7 Horoskop

Strijelac

Ljubav: Mars i Jupiter daju energiju parovima i ponovno čine seks uzbudljivijim. Sklad je također velik i veza se može produbiti. Samci se dosta dobro snalaze. Ne žele dugotrajne razgovore, nego nakon prvog spoja završe zajedno u krevetu.

Posao: Snažni utjecaji Marsa i Jupitera donose ti priznanje. Dokazuješ se i vrlo samouvjereno iznosiš svoje stajalište. Možeš vidjeti kako ćeš postati još učinkovitija i uspješnija na svom poslu. Financijski stvari idu dobro, a kada kupuješ, prvenstveno traži kvalitetu.

Zdravlje: Mars povećava tvoju otpornost. Radi na izgradnji mišića i treniraj svoju kondiciju. Ali, nakon treninga se također fokusiraj na zabavu i pazi da ne propustiš opuštanje. Jupiter te jača na duhovnoj razini i čini te potpuno uravnoteženom.

Photo: Shutterstock

Komentari 0