Horoskop

Tjedni horoskop: Koga očekuju velika i mala sreća, a koja 3 znaka obavezno moraju izbjegavati svađu

  • Ovaj tjedan Jupiter i Venera, poznati u astrologiji kao velika i mala sreća, spajaju se u konjunkciji
  • Astrolozi ovu vezu tumače kao vrlu pozitivnu nebesku pojavu
  • Ovaj tjedan većinu nas očekuje puno sreće u ljubavi, vezama i financijama

Kada se Venera i Jupiter sretnu, čeka nas velika (i mala) sreća. Budući da su ova dva planeta trenutačno u znaku bika, vjerojatno će se pojaviti pozitivna iskustva, osobito u ljubavi i vezama te u našim financijama. Osim toga, sada ćemo se također baviti pitanjem smisla života.

Tjedni horoskop od 20. do 26. svibnja 2024. godine 

Sada su nam bitni razmjena iskustava te dugački i otvoreni razgovori, ali nećemo biti ni imuni od svađanja. Blizanci u Veneri olakšavaju nam razmjenu ideja s onima oko nas, a naša prijateljska priroda olakšava uspostavljanje novih kontakata. Susretat ćemo brojne ljude otvoreno i znatiželjno, a svoje osjećaje lako ćemo pretočiti u riječi. Što kažeš na staromodno ljubavno pismo...?

Jarac

Ljubav: Zahvaljujući snažnim Venerinim impulsima, sve do petka čeka te atraktivna i vrlo aktivna faza. Senzualnost i velika emocionalna događanja definirat će to vrijeme. Bilo da si u vezi ili slobodna: oslanjat ćeš se na romansu i zbližiti s nekim posebnim. Ali, vikendom će ti ponestati snage pa bi se mogla povući...

Posao: Merkur i Venera djeluju kao tvoji savjetnici za karijeru. Ovaj tjedan karakterizira osobito harmonična nota. Timski rad bit će ti zabavan i vodit ćeš pregovore sa srcem i pametnim argumentima - i na kraju dobiti ono što želiš. Ako planiraš veća ulaganja, Merkur će ti pružiti optimalnu podršku.

Zdravlje: Trenutačno nemaš potrebnu disciplinu za neki ozbiljan trening. Ali, sada bolje funkcionira uživanje u životu i bit ćeš raspoložena za zabavu u slobodno vrijeme. 

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @lovisabarkman Instagram @lovisabarkman Tjedni horoskop

Vodenjak

Ljubav: Mars sada pojačava tvoj seksepil. Točno znaš kako uvijek iznova zavesti i oduševiti svog partnera. Sklad je izvrstan pa ćete uživati u zajedničkom vremenu. Samci će biti samouvjereni - i spremni za zabavu sa svima. Ali, namjerno će ostaviti sve površnim. 

Posao: Pritisak se sada odbija od tebe pa ćeš ostati hladne glave. Mars osigurava da su profesionalne osnove točne i da dobro strukturiraš svoje planove. Ipak, sklona si živjeti malo iznad svojih mogućnosti jer te Merkur mami na trošenje novca. Usporedba cijena će ti se isplatiti.

Zdravlje: Što više sporta i akcije nudi ovaj tjedan, to ćeš se bolje osjećati. Potreban ti je tjelesni napor. Mars ti daje puno energije, a to treba negdje i potrošiti. Sada možeš imati više povjerenja u sebe i tražiti nove izazove.

Ribe

Ljubav: Venera i Neptun golicaju tvoju želju za romantikom i erotikom. Slobodni će uživati u pažnji i uskoro ćeš biti upletena u slatki flert. Ako si u vezi, sada je vaša veza u uzlaznoj putanji i oboje intenzivno uživate u intimi, nježnosti i svemu lijepom.

Posao: Bit ćeš ustrajna, prihvaćati škakljive zadatke te probleme rješavati temeljito i pouzdano. Na poslu ćeš na vrlo pametan način učvrstiti svoj položaj. Smanjit ćeš obim nepotrebnih poslova i nalaziti više vremena za kreativne projekte. Savršen tajming i hladna glava također će ti donositi financijske prednosti.

Zdravlje: Venera te tjera da se ovaj tjedan svjesno fokusiraš na lagane užitke koji će biti dobri za tebe. Budući da mudro raspolažeš svojim vremenom, a razdoblja odmora i sna su osobito oporavljajući, osjećat ćeš se izvrsno.

Ovan

Ljubav: Erotski Mars u ovnu čini te sada jako seksepilnom i koketnom ako si solo. Sada je vrijeme za lajkanje i zaljubljivanje. U vezi ćeš osjećati snažnu privlačnost prema drugoj osobi. Vas dvoje možete sada obnoviti ljubav i uživati u strastvenoj erotici.

Posao: Želiš pojašnjenje? Sada si hitra i elokventna. Komunikacija funkcionira izvrsno i uvijek ćeš pronaći prave riječi. Koristit ćeš svoj novac mudro. Javljat će se povoljne prilike kod kupnje ili prodaje.

Zdravlje: Tvoj element je vatra. Što više vremena provodiš na suncu ili toplini, to ćeš se bolje osjećati. Ovaj tjedan će se to jako lijepo vidjeti jer je planet moći Mars u tvom horoskopskom znaku. To će ti dati obilje energije i regenerativne snage. Napadat ćeš i svladavati svaki izazov.

Napopularniji horoskopski znakovi na Tinderu Možda vas zanima 5 najpopularnijih horoskopskih znakova na Tinderu - jer u potrazi za partnerom je i horoskop važan! Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Venera i Jupiter omogućuju ti prekrasan privatni razvoj. Bit ćeš uz svoju najdražu osobu i u vezu unositi puno srca i nježnosti. Samci će uživati u solo životu - i u puno slatkog flertovanja do vikenda. Za vikend će tvoj fokus biti ljubav prema sebi.

Posao: Merkur i Venera te čine optimističnom i potiču inovativno razmišljanje. Ne ustručavaj se odmah provesti svoje dobre ideje. Trenutačno si vrlo velikodušna kada je novac u pitanju. Možda ćeš potrošiti malo više na luksuz i zadovoljstvo, ali nemoj prekoračiti svoj budžet.

Zdravlje: Znaš koliko je važan zdrav način života. Budući da je Venera tako povoljna, imat ćeš veliku želju brinuti se o sebi i usredotočiti se na više dobrobiti. Također se možeš baviti sportom. Opusti se u slobodno vrijeme, ali i treniraj dosljedno.

 | Autor: Instagram @taina.csg Instagram @taina.csg Foto: Instagram @taina.csg

Blizanci

Ljubav: Zvijezde ti ovaj tjedan donose supersoničnu ljubav. Sada doista ponovno možeš živjeti svoje osjećaje. Događat će ti se prilično zgodne stvari kao samcu. Parovi također doživljavaju fazu punu erotike i velikih zajedničkih ciljeva.

Posao: Velika kozmička snaga motivira te na velika djela. Za vikend će sretni planet Jupiter prijeći u tvoj znak i otvoriti ti mnoga vrata. To će ti dati dodatni poticaj. Ali, prije toga surfat ćeš na savršenom valu i možeš postići veliki uspjeh.

Zdravlje: Mars ti sada daje više zamaha i poboljšava tvoj stav prema životu. Svakodnevica i stres ti ne smetaju, naprotiv: što se više toga događa, to ćeš se bolje osjećati. Tvoje sportske ambicije su sve veće, a u slobodno vrijeme preferirat ćeš akciju i izlete. Privlače te i „uradi sama“ projekti. Zahvaljujući Jupiteru, vikend će biti tvoje sretno vrijeme.

Rak

Ljubav: Venera se fokusira na ljubav, ali Mars uzrokuje stres. Ove kontradiktorne kozmičke vibracije te drže napetom. Moguće su drama i ljubomora, ali i nježni sati puni romantike. Vozit ćeš se na emocionalnim vrtuljku i potresat će te snažne emocije. Samci će se kolebati između koketiranja i nepovjerenja. Stvari će ići bolje kada se oslobodiš pritiska i jednostavno pustiš da sa stvari odvijaju same. 

Posao: Ovo će biti dobar tjedan za bilo što kreativno. Venera ti daje briljantne ideje i poticaj u kreativnosti. Timski rad će dobro funkcionirati sve dok izbjegavaš vremenski pritisak i kritike. Sada si na putu financijskog rasta jer Merkur i Venera izoštravaju tvoje oko za povoljne prilike.

Zdravlje: Prvo dobra vijest: Venera ti daje veliku smirenost i mentalnu snagu. Ali, Mars će uzrokovati da stvari s vremena na vrijeme postaju nemirne. Što bolje ćeš upravljati svojom snagom, bolje ćeš proći kroz tjedan. Vikend je vrijeme za opuštanje.

Lav

Ljubav: Ako si slobodna, osjećat ćeš da je stanka od spojeva dobra za tebe - pa si jednostavno priušti više vremena za sebe. I to do vikenda, jer tada će ti Venera pobuditi želju za novim kontaktima – a i pomoći da ih ostvariš. Parovi će se sada ponovno bolje uskladiti. Vas dvoje ćete imati puno toga za riješiti tijekom tjedna, što će vam i uspjeti. 

Posao: Mars povećava tvoje ambicije i pokazuje da imaš puno strpljenja na svom poslu i da možeš preuzeti više odgovornosti. Financijski želiš stabilnost. Trenutačno si manje maštovita kada su u pitanju kreativni zadaci; potreban ti je kreativni odmor.

Zdravlje: Moćne zvijezde te sada snažno guraju. Uživat ćeš u akciji, a čak i nakon dugog dana još uvijek ćeš htjeti akciju i raznolikost navečer. Ipak, budi oprezna kada slaviš: kokteli i brza hrana mogu imati suprotan učinak u ovom trenutku.

Djevica

Ljubav: Venera te sada mazi i pazi. Lako ćeš privući svačiju pažnju. Ali, ovaj učinak će nestati za vikend. Parovi će do petka doživjeti fazu punu senzualnih trenutaka. Uživaj, to je na dnevnom redu, pa ti čak ni nekoliko malih prepreka tijekom vikenda neće naškoditi. Samo ćete se tome zajedno smijati...

Posao: Ovaj tjedan imat ćeš savršeno oko za povoljne ponude. Ali, to nije sve. Također ćeš pokazati svoj smisao za značajne inovacije. Ažuriranja za računalo i najnoviji gadgeti donijet će željene učinke. Znat ćeš kako reformama dati novi zamah projektu u zastoju.

Zdravlje: Venera ti sada pruža duhovni sklad. Do petka ćeš biti potpuno svoja. Nakon toga Venera ide dalje i formira kvadrat sa Suncem: unutarnja napetost može biti problem ako si ne dopustiš dovoljno odmora tijekom vikenda. Savjet zvijezda: sada ćeš posebno uživati u svemu što se tiče njege i ljepote.

 | Autor: Instagram @kelseymerritt Instagram @kelseymerritt Foto: Instagram @kelseymerritt

Vaga

Ljubav: Ako si slobodna, tvoja želja za flertom bit će golema. Želiš nešto doživjeti i otvorena si za sve što ti zvijezde nude ovaj tjedan. Sada ti sve definitivno može uspjeti. Erotska strana ljubavi je ono što je najvažnije u tvojoj vezi. Razgovori ti neće pomoći toliko koliko zajedničko vrijeme u spavaćoj sobi. 

Posao: Timski rad sada od tebe zahtijeva više osjetljivosti. Neki ljudi u tvom poslovnom okruženju trenutačno su pomalo nepredvidivi. Morat ćeš češće sve provjeravati dok se stvari ne poslože kako želiš. Ali, Jupiter promiče poštenje i pravedna rješenja, tako da će sve imati sretni kraj. 

Zdravlje: Razina tvoje energije je sada prilično niska i stoga ti sada treba sve osim stresa u slobodno vrijeme. Uživaj kod kuće na kauču ili u ležaljci u vrtu: tamo ćeš se najbolje osjećati. Neka ti lijepe strane života sada budu prvom planu. Osim toga, putovanja su obilježena sretnom zvijezdom i obećavaju idealan spoj inspiracije i opuštanja.

Škorpion

Ljubav: Venera ti ovaj tjedan baš nije dobro naklonjena. Potrebno ti je puno takta kako bi održala svoju vezu. Sada je korisnije jednostavno slušati i pokazati razumijevanje, umjesto postavljanja očekivanja. Samci će željeti i dalje ostati solo i uživat će u svojoj neovisnosti. Ali, malo će ti nedostati bliskosti i nježnosti. Međutim, ovaj je tjedan tek u ograničenoj mjeri prikladan za flert.

Posao: Merkur te čini malo previše velikodušnom. Zanimat će te isključivo veliki projekti i ponekad ćeš se previše zanijeti euforijom. Bolje se drži onoga što već znaš. Rutinski poslovi ne nose rizike. Također je važno ne preuzimati velike financijske rizike. 

Zdravlje: U slobodno vrijeme potrebni su ti mir i opuštanje. Trenuci svjesnog odmora itekako će ti pomoći. Također se suzdrži od kalorijskih bombi. Brza hrana i slatkiši sada ti manje odgovaraju. Radije jedi više povrća. 

Strijelac

Ljubav: Mars te sada ohrabruje kao samca pa te privlači avantura. Ali, Venera je izazovna i stoga je jasno: brzi flertovi su mogući, za duboke osjećaje još treba vremena. U svojoj vezi imat ćeš drugačije ideje od druge osobe. Ali, koliko god da su vaši pogledi različiti u svakodnevnom životu, jednako ćete se dobro slagati u spavaćoj sobi.

Posao: Predani trud ti sada lako pada. Nemaš problema primiti se  posla i završiti otvorene projekte. Svoj talent pokazat ćeš u timskom radu. Financijski stvari također izgledaju dobro: bit će više novca za tebe.

Zdravlje: Mars je tvoja stanica za gorivo. Tvoja žeđ za avanturom je velika i sada možeš testirati svoje osobne granice. Zvijezde osiguravaju da ispravno procijeniš opasnosti i dosegneš svoj osobni limit, ali ga ne prekoračiš.

Znakovi koji imaju dobru intuiciju Možda vas zanima Tajni dar: Koju prednost imaju škorpioni, rakovi i ribe u odnosu na ostale horoskopske znakove Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @emilisindlev

Komentari 0