Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Jarcima se smiješi ljubav, bikovi zrače seksepilom, djevice će puno zaraditi, a lavovi puno trošiti

  • Posljednjih nekoliko tjedana bilo je prilično intenzivno, posebno na ljubavnom planu - vrijeme je za predah!
  • Ovaj tjedan samo tražimo načine da si ugodimo i uživamo u životu
  • Također, bit ćemo skloni introspekciji: možda su svi odgovori koje tražimo u nama samima?

Harmoničan aspekt između planeta nam donosi opušten početak tjedna. Možda ćeš uz pomoć Urana smisliti nekoliko novih načina da si ugodiš i uživaš u životu. Venera se kreće kroz znak djevice što je usko povezano s temama zdravlja i prehrane, a kada se Venera uključi, uvijek je tu i poneki užitak.

Krajem tjedna uključit će se Neptun koji stvara opoziciju prema planetu ljubavi. Činjenica je da Venera želi stabilnost, a Neptun nas uči da je možemo pronaći ili u sebi ili u razumijevanju da smo tek mali dio veće cjeline koju nikada ne možemo u potpunosti razumjeti. Stoga vrijedi početi od sebe i razmisliti o tome što možeš promijeniti na sebi kako bi pronašla odgovore koje želiš. Uz pomoć Neptuna ćeš razviti puno mašte - samo joj moraš dati prostora.

Tjedni horoskop od 30. listopada do 5. studenog 2023. godine

Jarac

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i planet sreće Jupiter nude ti sjajnu priliku. Slobodni su sada na tragu ljubavi. Vrijedi flertovati i izlaziti! U vezi se zbližavate i osjećaji jedno prema drugom jačaju. Baš je sve kako treba!

Posao: Prave zvijezde uspjeha razmazit će te ovaj tjedan. Tvoje mišljenje će se cijeniti i dolazit ćeš do boljih financijskih prilika. Posebno su ti naklonjeni Merkur i Jupiter pa je moguće potpisivanje dugo očekivanog ugovora. Moguće je i unapređenje ili ponuda za uzbudljivije radno mjesto.

Zdravlje: Bit ćeš jako stabilna i fleksibilna. Mars te sada izgrađuje i čini spremnom za sve izazove. Nećeš dopustiti da ti bilo što ili bilo tko zasmeta. U slobodno vrijeme moći ćeš se brzo opustiti uz lagani trening. Također ćeš imati želju i volju sastajati se s prijateljima, uživati u šetnji gradom i ići na izlete, što će ti dati nove uzbudljive ideje.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Sunce i Mars te ohrabruju pa ćeš biti kritičnija u vezi i ponekad tražiti svađu. Bilo bi bolje da ostaneš objektivna, umjesto da se svađaš. Ako si slobodna, izlasci su ti trenutačno manje zabavni. Nestrpljivo ćeš reagirati i brzo iznositi svoje mišljenje kada ti se nešto ne sviđa.

Posao: Ovaj tjedan ćeš pametno iskoristiti svoje radne navike. S tobom sada nema dugog razgovora, nego samo rad i krčenje izravnog puta do uspjeha. Dobro ćeš voditi i razumjeti što treba raditi tvoj tim na poslu. Ali, budi oprezna, osjetljiviji ljudi mogli bi se brzo osjetiti preopterećenima. Također ćeš jako dobro upravljati svojim financijama. Uz malo više diplomacije i strpljenja možeš proći kroz tjedan sasvim opušteno.

Zdravlje: Sada želiš razumnije planirati svoje slobodno vrijeme i raščistiti svoj kalendar obveza. Posao je dovoljno zahtjevan da ti se navečer ne da ništa raditi. Ako pronađeš svoj osobni ritam i uvijek planiraš trenutke opuštanja, bit ćeš u ravnoteži. 

Ribe

Ljubav: Sada uživaš u svojoj neovisnosti i nalaziš se u fazi samopouzdanja pa ti izlasci i spojevi nisu prioritet. Ako ništa ne iskrsne, to će ti biti sasvim u redu, jer trenutačno ti je i tako bitna tema ljubavi prema sebi. Onima u vezi je sada potrebno više priznanja. Sunce i Mars pojačavaju tvoj interes za seks i erotiku. Ali, samo ako bude po tvojim pravilima.

Posao: Na poslu ćeš biti motivirana i komunikativna te pouzdana u svom timu. Merkur i Mars olakšat će ti iznošenje svojih misli i ideja na sastancima. Moći ćeš dobro odbiti kritiku jer djeluješ potpuno uvjerljivo. Merkur i Jupiter sada su tvoje sretne zvijezde za sve vezano uz financije.

Zdravlje: Sunce i Mars imaju vrlo pozitivan učinak na način na koji sada osjećaš svoje tijelo. Imat ćeš potrebu za kretanjem i od sebe ćeš zahtijevati vrhunsku izvedbu. Sada možeš jako dobro izgraditi mišiće i ciljano oblikovati tijelo. Kako bi bila sigurna da ćeš i dalje ostati u formi i otporna, osloni se na uravnoteženu prehranu bogatu vitaminima, puno sna i redovito opuštanje.

Ovan

Ljubav: Samci trenutačno nemaju većih impulsa za flert. Vrlo si uravnotežena i uživaš u svojoj slobodi. U vezi vlada harmonija. Vaši osjećaji jedno prema drugom su stabilni i znate što vam se sviđa kod druge osobe. Malo više raznolikosti kada je u pitanju erotika svakako će biti dobro za oboje.

Posao: Trenutačno veliku važnost pridaješ skladnom timskom radu. Više nego ikada pokušavat ćeš okupiti dobre, kompetentne ljude i koristiti postojeće znanje i iskustvo. Razmišljaj održivije i pomnije promatraj troškove.

Zdravlje: Trenutačno jako uživaš u vremenu koje provodiš sa svojim omiljenim ljudima. Više voliš biti vani sa svojom ekipom u slobodno vrijeme. Ali, doći će i trenuci kada ćeš razmišljati o životu i njegovom dubljem značenju. Razvijat ćeš više interesa za duhovnost.

Bik

Ljubav: Ovaj tjedan si jedna od sretnica kada su u pitanju požuda i ljubav. Venera i Jupiter pojačavaju tvoj seksipil. Samci to mogu aktivno iskoristiti u svoju korist. Flert će ti konačno donijeti ono što očekuješ! U vezi oboje doživljavate poticajnu fazu i vrlo posebne trenutke zadovoljstva.

Posao: Trenutačno si prilično otvorena i izravna. To ponekad može izazvati nesporazume u tvom radnom okruženju. Više empatije će te odvesti dalje. Vrlo brzo ćeš rješavati kreativne zadatke i imat ćeš oko za styling. Ali, to te također čini ranjivom na luksuz kada ideš u kupovinu.

Zdravlje: Trenutačno si manje sposobna tolerirati stres i vremenski pritisak. Stoga se u slobodno vrijeme pokušaj distancirati od svega što ti predstavlja izazov. Trenutačno ti je osobito važno uživati u životu u svim njegovim aspektima. Venera i Jupiter pomoći će ti da u potpunosti uživaš u trenutku.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Želiš nešto doživjeti i malo si previše uzbuđena zbog toga. Koketirat ćeš s kim god ako ti se i malo svidi, otvorena si za seksi avanture, a ipak ćeš biti neodlučna ako se sve svodi samo na to. Parovi će započeti veliku erotsku ofenzivu. Očito vam treba nešto novo u krevetu. Ali, budi oprezna, Venera sada djeluje tako da se osobi s kojom razgovaraš neće sviđati baš sve što predložiš.

Posao: Na poslu ćeš djelovati snažno i samouvjereno i žestoko ćeš braniti svoje stajalište. Timski rad može patiti zbog toga. Tražit ćeš brze rezultate i sklona si zanemariti empatiju. Svoje financije uglavnom imaš sada pod kontrolom. Ali, i ovdje može biti nekih trzavica, jer si sklona lošim kupnjama kada kupuješ obuću ili odjeću. Koncentriraj se doista na ono što je važno i stvari će krenuti na bolje.

Zdravlje: Trenutačno nisi otporna kao inače. Treba ti manje uzbuđenja i pritiska rokova. Venera i Neptun jasno ti poručuju: Umjesto zabave, distanciranje i opuštanje su sada dobri za tebe. Zdrava i lagana hrana te opušten način života donijet će ti unutarnji mir.

Zašto ne treba imati škorpiona kao neprijatelja Možda vas zanima Počela je vladavina škorpiona: zašto je ovaj znak prekrasan prijatelj i najgori neprijatelj u horoskopu Miss7 Horoskop

Rak

Ljubav: Sada će tvoja otvorena i prijateljska priroda biti osobito dobro prihvaćena. Brzo ćeš se povezivati s ljudima, a obožavatelji će ti pokazati istinsku naklonost. Također bi mogla razviti duboke osjećaje. U svojoj vezi osjećaš veliku harmoniju. Venera i Mars također djeluju na tebe tako da želiš više intimnosti i erotike.

Posao: Želiš nešto postići – i možeš. Uživat ćeš u timskom radu i komunikaciji te se možeš osloniti na svoj tim. Merkur i Saturn pomažu ti sada organizirati svoje financije i razviti dugoročne, održive koncepte. Čvrsto gledaš u budućnost i točno znaš što je potrebno za uspjeh.

Zdravlje: Tvoje samopouzdanje raste. Radit ćeš puno za sebe, psihički si vrlo uravnotežena, a tjelesno si također iznimno snažna. Voliš se kretati i imaš puno snage na raspolaganju. Sada ti stvari idu sjajno kada su u pitanju kondicija i zdravlje!

Lav

Ljubav: Kontradiktorne kozmičke vibracije čine tvoj ljubavni život uzbudljivim. Ako si slobodna, zainteresirat će te komplicirana osoba koja je vrlo seksi, ali ipak malo previše neovisna. U vezi će biti burnih osjećaja. Mars i Jupiter te pale, a ti se vrtiš između 'totalno sam zaljubljena' i 'to mi baš nikako ne odgovara'. Ali tako ostaje uzbudljivo i to je upravo ono što najviše voliš.

Posao: Zaokupljaju te veliki planovi. Razmišljat ćeš o promjenama i novim konceptima posla. I to je sjajno, sve dok paziš na svoje resurse. Trenutačno si sklona živjeti malo iznad svojih mogućnosti. Pažljivije financijsko planiranje učinit će tjedan puno lakšim – i puno uspješnijim.

Zdravlje: Zvijezde ti ovaj tjedan nisu sasvim jasne pa ćeš vjerojatno osjećati znakove jesenskog bluesa. Samo si uzmi malo slobodnog vremena i posveti se stvarima ugodnim za dušu i svemu što te čini sretnom. U danima 4. i 5. studenoga će ti mjesec u lavu dati maksimum u smislu blagostanja i pomoći će ti da uživaš u trenutku.

Djevica

Ljubav: Venera i Jupiter te sada stvarno pale. Zbližit ćeš se s najdražom osobom i uživati u velikoj harmoniji u vezi. Ako si slobodna, Kupid te ima na nišanu - sada se stvari odvijaju munjevitom brzinom i intenzitetom.

Posao: Imaš sjajne zvijezde za zarađivanje novca. Također ćeš imati oko za oblik i dizajn te ćeš izoštriti svoje oko za važne detalje. Dobit ćeš najbolje uvjete za sebe kada su u pitanju ugovori ili veće kupovine. 

Zdravlje: Sada trebaš biti u prvim redovima. Ako nešto treba napraviti, odmah ćeš biti tu. Svakodnevica, sport i privatne obveze - što god treba obaviti, u formi si. Venera i Jupiter povećavaju tvoje zanimanje za kozmetičke tretmane koji sada djeluju na tebe osobito dobro.

Vaga

Ljubav: Samci su trenutačno zauzeti vlastitim životnim planovima, ali uvijek ćeš biti za bezbrižan flert. Međutim, neće (još) biti ništa više od toga. U vezi ćeš računati na odanost i pouzdanost. Uživat ćeš u bliskosti između vas i činjenici da s vremena na vrijeme možeš nešto pogriješiti bez da bude nekih ozbiljnih problema.

Posao: Na poslu sada točno znaš što ti je činiti. Imat ćeš na umu svoje planiranje karijere i postizati više nego što si mislila. Dobar timski rad i diplomacija su ti osobito važni. Kada je riječ o tvojim financijama, vrijedi kritički sagledati svoje mjesečne troškove. Tu postoji potencijal uštede koji još nisi dovoljno iskoristila.

Zdravlje: Optimizirat ćeš svoj stil života i razvijati veliku svijest o zdravlju. Pazi što jedeš i odakle dolazi hrana. Jednako je važno da se navečer opustiš u smirujućem ambijentu.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Venera i Mars golicaju tvoju želju za ljubavlju i erotikom. Samci se oslanjaju na ekstra vruće flertove i neće dopustiti da išta pođe po zlu. Strast je moto tjedna u vezi - u krevetu i kada je u pitanju entuzijazam za zajedničke ciljeve.

Posao: Koliko si sada vatrena u ljubavi, toliko si spretna u taktici na poslu. Tvoj analitički stil također će biti jako dobro prihvaćen. Isto tako i tvoja pouzdanost i osjećaj za izvedive ideje. Jako mudro barataš novcem.

Zdravlje: Sunce i Mars daju ti sada dodatnu dozu energije. Spremna si za sve izazove koji te čekaju ovaj tjedan. Svjesno ćeš uzimati više obaveza samo da izazoveš samu sebe. Savjet: Kuhanje s najdražima djelovat će blagotvorno na tvoju dušu.

Strijelac

Ljubav: Venera je malo neusklađena pa ti je potrebno više takta u vezi. Sklona si ljubomori? Budi oprezna, mogla bi pretjerati te izazvati ozbiljnu svađu! Ako si slobodna, potreban ti je odmor od flerta i izlazaka. Zvijezde promoviraju samootkrivanje, ali ne i veliku ljubav.

Posao: Premda si inače timski igrač, trenutačno si više u ego modu. Treba ti više vremena da se koncentriraš na novi zadatak i ne voliš kad te netko gnjavi. Potreban je financijski oprez. Prelako ćeš se dati zavesti da kupiš nešto što ti uopće ne treba. 

Zdravlje: Bit će ti teško isključiti se i opustiti navečer. Tvoj um je zaokupljen s nekoliko tema koje se stalno pojavljuju i blokiraju te. Dobro će ti doći autogeni trening, joga i sve ono što ti može razbistriti glavu.

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova su istinski ljubitelji pasa, jednostavno ih obožavaju Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @streetstyle__daily

Komentari 0