Horoskop
horoskop

Tjedni horoskop: Evo što je superkrvavi mjesec pripremio za tvoj znak, nemamo baš dobre vijesti

  • U ponedjeljak rano ujutro, Zemlja je pomračila veličanstveni pun mjesec, ovaj put u znaku Škorpiona
  • Taj fenomen naziva se i superkrvavi mjesec, a otkrivamo što on donosi u ovaj tjedni horoskop
  • U tijeku je i retrogradni Merkur, što u kombinaciji s pomračinom mjeseca donosi turbulencije kod mnogih znakova

S pomrčinom mjeseca u znaku škorpiona izlazi istina na vidjelo. Odgovaralo to kome ili ne... Što god želiš sada sakriti, bolje sakrij to jako, jako dobro!

Tjedni horoskop od 16. do 23. svibnja

Na početku ovog tjedna, u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima na nebo je stigao jedan od najfascinantnijih prizora - superkrvavi Mjesec. Riječ je o jedinoj pomračini mjeseca ove godine, a zapanjujući prizor bio je vidljiv i iz Hrvatske. Naravno, imat će taj događaj utjecaj i na horoskopske znakove, a ne zaboravi da se trenutačno nalazimo i u razdoblju retrogradnog Merkura. 

Bik

Vrijeme sunca u tvom znaku bliži se kraju, ali ne bez pronalaženja apsolutno briljantnog vrhunca u doista uzbudljivoj pomrčini punog mjeseca rano ujutro u ponedjeljak. Apsolutni događaj koji se u tvom znaku neće ponoviti tako brzo. Pogledaj što doista želiš svjesno poduzeti kako bi krenula u transformaciju ovog vikenda.

via GIPHY

Blizanci

Evo jedne doista važne lekcije! Već dugo pričamo o retrogradnom Merkuru i pripisujemo određenu ulogu našem jadnom komunikacijskom planetu, što nije baš sasvim u redu. Sve što ne uspijevaš napraviti ovih dana nema veze s Merkurom. Nažalost, za mnoge stvari moraš sama preuzeti odgovornost. Ipak, sada je bolje ne potpisivati ništa važno bez da tri puta temeljito pročitaš tekst.

Prigovaranje Možda vas zanima 3 horoskopska znaka koji po cijele dane prigovaraju i kritiziraju partnera Miss7 Horoskop

Rak

Najbolje je nazvati svoju majku ili drugu tebi blisku kompetentnu osobu i napisati ispriku. U ovom trenutku planetarne energije jednostavno utječu na tebe 24 puta intenzivnije i jako si nabrijana na sve i sva. Pun mjesec je doista vrlo, vrlo intenzivan. Nije loš ili bilo što drugo, nego samo intenzivan. I prije svega transformativan.

Lav

S punim mjesecom dolazi i pomrčina mjeseca, koja je uistinu transformativna. Ali, to se tebi, moraš priznati, pomalo sviđa. Veliki nastup, prekrasne cipele, nova raskošna haljina - sve to izaziva određeno uzbuđenje. A toga će sigurno biti puno ovoga tjedna! Odazovi se na sve ponude za izlaske i uživaj u prirodnom sjaju koji će te pratiti. Bit ćeš jednostavno neodoljiva. 

via GIPHY

Djevica

Kao što znamo, draga djevice, ti si posebno dijete svemira, pod zaštitom i vlašću planeta Merkura. Ovaj će Merkur sljedećih tjedana biti retrogradan, što znači da trebaš biti posebno oprezna s problemima u komunikaciji, također u širem smislu (telefon, računalo...). Samo provjeravaj sve i ostani što je moguće više opuštena. Određene stvari kasne i što si opuštenija, to bolje.

Vaga

Najbolji savjet koji sada vrijedi za vage: otiđi na tržnicu, potraži štand s najljepšim cvijećem i kupi buket koji je toliko bujan, raskošan i velikodušan da će te cijena natjerati da na trenutak oklijevaš. Ali, kupi ga i stavi u svoju blizinu te uživaj u svakom pogledu na njega. Premda se ovaj tjedan neće nešto posebno događati u tvom životu, uskoro te očekuju neka lijepa iznenađenja.

Možda vas zanima Što ti je frendica po horoskopu? Prijateljstva ovih znakova često završe ratom Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Kako si? Usred vrtloga, u oku uragana, uvijek je posebno tiho, osobito prije velikih kvantnih skokova... Ako još možeš mirno reći da je sve u redu i u ravnoteži, čestitamo! Naime, za vrijeme punog mjeseca s pomrčinom u tvom znaku je to gotovo nemoguće. Očekuj sve ovaj tjedan – i ništa! Jedna riječ može jasno opisati što te očekuje sljedećih nekoliko dana: turbulencija. 

via GIPHY

Strijelac

Sada bi bio idealan trenutak za ultimativnu ravnotežu moći. Trenutačna sazviježđa osiguravaju iznenađujuće predviđanje i odjednom ti se u glavi pojavila ideja koja ti je upravo nedostajala, što je sjajno. Zahvali Jupiteru, svom vladajućem planetu. Prošli tjedan se prebacio na vatreni, super aktivan i impulsivno vođen znak ovna i pruža ti sada puno sjajnih ideja. Iskoristi to povoljno razdoblje za poslovne uspjehe!  

Jarac

U dalekoistočnim tradicijama se za cvjetni mjesec, poput sadašnjeg punog mjeseca u škorpionu, obilježava najviši budistički festival kada budisti slave život kao i smrt. Stvarno lijepa ideja. Uostalom, nismo svi ovdje zauvijek. Inače, za tebe bi do kraja svibnja sve trebalo ići kao po loju. Uživaj, pjevaj, pleši!

Oprez, dolazi retrogradni Merkur Možda vas zanima Oprez! Stiže retrogradni merkur - od 10. svibnja počinju ozbiljne kozmičke turbulencije Miss7 Horoskop

Vodenjak

Ovaj tjedan je posljednji tjedan koji naše drago sunce provodi u znaku bika, znaku ponovnog rođenja, proljeća i apsolutne očaranosti od obilja i raznolikosti. Svatko tko ima dovoljno sreće da posjeduje vrt zna na što mislimo. Ponovo upotrijebi ovo povoljno razdoblje da doista svjesno dobiješ zamah koji ti je sada potreban. Premda su Merkur i Pluton retrogradni, to ti neće biti problem. Sada je vrijeme za uživanje!

via GIPHY

Ribe

Napominjemo da ove pomrčine, koje kulminiraju s punim mjesecom u ponedjeljak rano ujutro, samo čine da osjećaš i percipiraš čak i više nego inače! Cijelo se događanje odvija u znaku škorpiona. Kao i ribe (i rak), škorpion je vodeni znak i logično je da su ovdje u igri zaista intenzivni, ali ne nužno samo pozitivni osjećaji. Budi i ostani nježna, osobito prema sebi.

Ovan

Planet Jupiter trenutačno je tvoj počasni gost. Pripremi prikladnu dobrodošlicu za našeg donosioca sreće i gospodara ekspanzije u zodijaku. I vrlo jasno komuniciraj sa svemirom što od sada može biti bolje u tvom životu! I odmah kreni u akciju, jer sada je pogodno vrijeme za velike promjene – nabolje! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0