Horoskop
Prigovaranje

3 horoskopska znaka koji po cijele dane prigovaraju i kritiziraju partnera

  • Neke su veze uglavnom harmonične, ali u drugima se čini da jedno drugom uvijek traže (i nađu manu)
  • Ako partner stalno nešto propitkuje, kritizira, traži dlaku u jajetu, moguće je da i zvijezde tu imaju svoje prste
  • Naime, osobe rođene u ova tri horoskopska znaka stalno kritiziraju svog partnera

Svaka osoba je jedinstvena, a to je osobito vidljivo u vezama. Ovdje je moto: komunicirajte puno i pokažite razumijevanje, čak i ako sami mislite drugačije. Međutim, to nije tako lako za tri horoskopska znaka. Skloni su stalnom kritiziranju partnera ako dođe do najmanjeg neslaganja. Otkrit ćemo ti koja su to tri znaka…

Škorpion: Sve znaju (naj)bolje

Ovaj vodeni znak je vrlo strastven. Međutim, mana im je da kada vjeruju u nešto, žele uvjeriti sve ostale u istu stvar. Supružnik često mora trpjeti razne kritike u svakodnevnom životu, jer im škorpioni stalno predlažu bolji način djelovanja. To može dugoročno postati prilično iscrpljujuće i dovesti do svađe, jer bi se druga osoba mogla osjećati pod podčinjeno. 

via GIPHY

Djevica: Njihove je kriterije teško dostići...

Djevice su ekstremno dobro organizirane. Potreban im je red i savršeno planiranje kako bi se mogle opustiti i biti sretne. Imaju vrlo visoke zahtjeve prema sebi i svom partneru. Stoga osobito u njihova vlastita četiri zida sve uvijek mora biti čisto i uredno, a kućanski poslovi moraju biti završeni na vrijeme. Ako to partner ne uspije, djevica će to teško podnijeti i uvijek će svoje nezadovoljstvo izražavati mirno, ali odlučno.

Horoskopski znakovi koje ne treba zvati na tulume Možda vas zanima Ove horoskopske znakove ne bi nikada trebala pozivati na tulume Miss7 Horoskop

Lav: Ako mu nisi na usluzi, jao tebi!

Samouvjereni lav žudi za pažnjom, osobito u njegovom najužem krugu. Kada mu prijatelji, obitelj ili, što je najgore, partner ne daju osjećaj da su voljeni, duboko su razočarani. Osim toga, lavovi očekuju da će njihova voljena osoba uvijek rado udovoljiti njihovim željama. Međutim, ako stvari ne idu tako i ne dobiju ljubav koju misle da vatreni znak zaslužuje, druga osoba može očekivati stalno prigovaranje.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0