Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Blizanci i ribe imaju problema u komunikaciji, 3 znaka očekuje procvat na svim poljima

  • Merkur u Blizancima bit će 12. lipnja u kvadratu sa Saturnom u ribama
  • Za neke horoskopske znakove će to razgovore učiniti izazovnima
  • Naša komunikacija (Merkur) bit će fokusirana je na bitno (Saturn), što znači bismo mogli biti brutalno iskreni i kritični, što ne prolazi uvijek dobro

Budući da je Merkur u astrologiji, kao vladar znaka djevice, također i simbol našeg unutarnjeg kritičara, za pretpostaviti je da će sljedećih dana biti glasni kritički glasovi.

Tjedni horoskop od 10. do 16. lipnja 2024. godine

Ovaj spoj Merkura i Saturna osobito će pogoditi dva znaka u kojima planeti putuju – blizance i ribe. Moraju očekivati da će biti žestoko kritizirani, ali također možda neće prešutjeti svoje komentare i definitivno bi mogli naići na otpor. Najbolje bi bilo da iskoristimo susret dvaju planeta kako bismo osvijestili svoje obrasce te ih svjesno i (pro)aktivno mijenjamo. Mars će nam dati energiju potrebnu za akciju.

Jarac

Ljubav: Erotski planet Mars trenutačno ti nudi posebne trenutke. Ako si slobodna, iskra će konačno poletjeti. U vezi ćete obnoviti svoje osjećaje jedno prema drugom. Radit ćete na zajedničkoj budućnosti i vjerojatno se više zabaviti u krevetu.

Posao: Čestitamo, nije samo ljubav ono što te sada čini da blistaš. Također imaš najbolje kozmičke preduvjete za sve poslove. Bit ćeš puna ideja i imat ćeš osjećaj za sve što je popularno. Put do vrha je jasan, jer te Mars i Uran čine tako fleksibilnom i inovativnom. 

Zdravlje: Planetarni koktel koji te zahvaća ovaj tjedan dat će ti dodatnu dozu „joie de vivre“. Ujutro ćeš biti dobro raspoložena i s optimizmom započinjati svaki dan. Svladavat će sportske izazove s najboljim rezultatima. Zapravo, sve će ti biti sada biti malo zabavnije.

 | Autor: Instagram @emilisindlev Instagram @emilisindlev Foto: Instagram @emilisindlev

Vodenjak

Ljubav: S dvije srećonoše, Venerom i Jupiterom uz sebe, lebdjet ćeš na ružičastom oblaku. Samci će biti poželjni centar pažnje na svim zabavama i događanjima. U vezi ćeš biti u romantičnoj fazi harmonije, a istovremeno ćeš biti avanturistički nastrojena i nježna u krevetu. Prava sretna mješavina za ljubav!

Posao: Sada doista možeš živjeti svoju kreativnu stranu. Bilo na poslu ili privatno, zaradit ćeš plus sa svojim stajlingom. Na poslu ćeš također blistati timskim duhom i koristiti svoj talent za umrežavanje. Financijski, Venera i Jupiter će te tjerati na trošenje. Ali nećeš sve potrošiti, također ćeš ostaviti nešto sa strane za kasnije.

Zdravlje: Snažna energija blizanaca ojačat će tvoje zdravlje ovog tjedna. Sada imaš goleme moći samoiscjeljivanja. Moguće tegobe mogu se smanjiti jer tvoj unutarnji stav postaje bolji iz dana u dan. Uživat ćeš u vježbanju i sportu. Kada ćeš se odlučiti na opuštanje, znat ćeš što je dobro za tebe i kako ćeš brzo smanjiti unutarnji nemir.

Ribe

Ljubav: Samci već polako postaju raspoloženi za ljeto. Zabavljat ćeš se i flertovati kroz tjedan. Avantura je u zraku! Naravno da će biti puno zabave. Ali, to može postati i iscrpljujuće ako pretjeraš u euforiji. Ako si u vezi, ljubomora je na dnevnom redu. Bit ćeš svugdje dobro primljena i doći ćeš u iskušenje da to iskoristiš. Nemoj sada raditi ništa brzopleto! 

Posao: Mars i Saturn promoviraju miran, rutinski način rada. Isporučivat ćeš ono što želiš na vrijeme, a to će biti i vrhunske kvalitete. Međutim, stvari izgledaju manje dobro kada su u pitanju razgovori ili pregovori. Potrebno ti je više diplomacije i osjetljivosti kako bi postigla najbolje za sebe. Dobro razmisli prije nego što nešto kažeš! 

Zdravlje: Mars ti sada pomaže pronaći pravu količinu aktivnih i opuštajućih trenutaka. Treba ti malo više rutine i manje novih izazova u svakodnevnom životu. San sada ima osobito opuštajući učinak na tebe.

Ovan

Ljubav: Venera, često zvana mala sreća u astrologiji, i Jupiter - velika sreća – zasladit će tvoj ljubavni život. Samci će djelovati toliko privlačno da će se brzo naći upleteni u slatki flert ili čak više od toga. I parovi će se prepuštati lijepim osjećajima. Sada stvari opet idu dobro i vas ćete se dvoje divno slagati!

Posao: Na poslu ćeš graditi više samopouzdanja te hrabro i maštovito pristupati novim zadacima. Merkur i Jupiter te sada čine brzom i komunikativnom. Pametno ćeš se ponašati kada ćeš pregovarati o plaćama, ugovorima ili cijenama. 

Zdravlje: Sve izgleda super! Ovaj tjedan zvijezde promoviraju sve što ima veze s uživanjem u životu, opuštanjem i wellnessom. Možeš se brzo isključiti i odvojiti vrijeme za uživanje. Također si psihički stabilna i mirno se nosiš sa stresom i vremenskim pritiskom.

Znakovi koji vole previše trošiti Možda vas zanima 3 horoskopska znaka koji znaju kako se živi: vole potrošiti čak i više nego što imaju! Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Osobu koju voliš moći ćeš brzo oduševiti svojim idejama. Djelovat ćeš uvjerljivo i privlačno, što je prava sretna mješavina za ljubav. U spavaćoj sobi čekaju te uzbudljivi impulsi. Erotski Mars je sada u biku, pa će seks biti osobito ugodan. Samci će brže stupati u kontakte i flertovati.

Posao: Mars u biku čini te aktivnom i pomaže ti da značajno napreduješ u svojim projektima. Tvoji uspjesi osigurat će ti novo samopouzdanje. Ali, Merkur poručuje da ponekad ipak treba razgovarati. Moraš češće kontaktirati tim ili klijente i osigurati da sve teče glatko. To vrijedi i za sve što se tiče financija. Bez brige, možeš ti to...

Zdravlje: S planetom moći Marsom u tvom znaku, prepuna si poleta i samopouzdanja. U svakodnevnom životu ćeš biti dobro raspoložena. Saturn ti sada daje veću izdržljivost i jača imunitet. Tjedan ti ne može biti bolji kada su u pitanju zdravlje i kondicija.

 | Autor: Instagram @kelseymerritt Instagram @kelseymerritt Foto: Instagram @kelseymerritt

Blizanci

Ljubav: Ovaj tjedan uz sebe imaš kraljicu romantike i sretan planet Jupiter. Tražiš partnera? Sada vrijedi nešto poduzeti. Osjećaji bi se mogli brzo rasplamsati, a ti se zaljubiti. Međutim, u vezi bi moglo doći do trzavica, uglavnom zbog tvoje nervoze i nepromišljenosti. Budi obzirna prema partneru, poslušaj ga dobro prije nego što mu nešto kažeš. 

Posao: Osjećat ćeš ugodan utjecaj Venere i Jupitera u svom znaku i dobro ćeš se slagati sa svima u svom poslovnom okruženju i dobivat ćeš podršku potrebnu za uspjeh. Financijski se neke stvari razvijaju na bolje. Naime, financijski planet Merkur također je u znaku blizanaca i izoštrava tvoje oko za povoljne i unosne ponude.

Zdravlje: Osobito je dobro za tebe da što više vremena provodiš na otvorenom. Potrebna ti je promjena okruženja, inspiracija, nešto novo. Izleti imaju duhovno obogaćujući učinak i revitalizirat će te. Jednako tako kultura i sve lijepo. Također ćeš imati oko za posebne detalje i dodati male, suptilne akcente u svoj dom zbog kojih ćeš se osjećati još ugodnije.

Rak

Ljubav: Senzualni Mars donosi novu iskru tvom ljubavnom životu. Divno ćeš se slagati s drugom osobom, a vas dvoje bit ćete oduševljeni istim stvarima. Ako si slobodna, zainteresirat ćeš se za nekoga tko te savršeno nadopunjuje. A sada doista možeš pronaći nekoga takvog.

Posao: Mars i Uran pomoći će ti da brže nižeš uspjehe na svom poslu. Koristit ćeš svaku priliku da dobiješ najbolje zadatke i nove narudžbe. Sada si uvijek korak ispred konkurencije. Tamo gdje inače ne bi učinila ništa, sada poduzimaš sve. Mars te čini ambicioznijom i hrabrijom. I pomoći će ti da dobiješ što je više moguće od svog novca.

Zdravlje: Mars sada djeluje na tebe kao dinamo. To ti olakšava da ostaneš u formi. Sportskom programu pristupat ćeš disciplinirano, ali opušteno - i slušat ćeš svoj unutarnji glas. Saturn te čini upornom i mudrom, a to znači da ćeš brzo primijetiti kada ti je potreban odmor - i uzet ćeš stanku.

Lav

Ljubav: Samci sada doista žele novu ljubav i osjećaju da su otvoreniji za posebne susrete s više dubine. Venera i Jupiter donose ti romantične impulse koji gotovo jamče ubrzano lupanje srca. Lavovi koji su u vezi ulagat će više osjećaja i pažnje u vezu. Vaša ljubav raste i napreduje pa ponovno sretno shvaćate: „Da, pripadamo zajedno!“

Posao: Merkur i Jupiter imaju veliki utjecaj na komunikaciju i umrežavanje. Prikupljat ćeš informacije, alate i vještine na genijalan način. Ako želiš nešto financirati, ovaj tjedan možeš pronaći odgovarajućeg zajmodavca. Kad smo kod toga: mudro ćeš koristiti svoj novac. Iskoristit ćeš potencijal uštede i pronaći ulaganja koja ti donose najveću korist.

Zdravlje: Venera i Jupiter donose ti plus bodove u smislu blagostanja, karizme i samopouzdanja. S osmijehom na licu nosit ćeš se sa svojom svakodnevicom i osigurati si pravi spoj zabave i opuštanja u slobodno vrijeme. Merkur ti također daje veliku mentalnu snagu.

Djevica

Ljubav: Dva sretna planeta, Venera i Jupiter, pomalo su nepovoljna za tebe. Ako svojoj vezi nećeš pridavati dovoljno pažnje, nemir je neizbježan. Empatija i povremeni osmijeh sada su važni. Ako si slobodna, potrebno ti je strpljenje i trebala bi dati drugu priliku nekome za koga ne znaš točno što bi mislila o njemu. Osjećaji se sada razvijaju prilično sporo.

Posao: Tvoja karijera možda napreduje, ali potrebno je nekoliko kompromisa. Čak i ako uživaš u svojim zadacima, sve dok proračun ne ispuni tvoja očekivanja, moraš mudro i trezveno razmišljati i djelovati. Zahvaljujući planetu inovacija Uranu, moći ćeš fleksibilno reagirati na promjene u planovima. Zalagat ćeš se za svoje ideje i uspijevat ćeš njima oduševiti i druge. 

Zdravlje: Mars te vitalizira. Odgovarat će ti kretanje, a vježbanjem ćeš smanjiti stres i unutarnji nemir. Ako ćeš trčati ili šetati prekrasnim krajolikom, osjećat ćeš se dobro. Ali, ne trebaš previše davati gas kada ćeš izlaziti. Trenutačno ne podnosiš baš najbolje tulumarenje. 

Vaga 

Ljubav: Dva sretna planeta - Venera i Jupiter – ovaj će tjedan ponovno raditi izvrstan posao. U tvojoj vezi vlada harmonija. Svoju najdražu osobu moći ćeš impresionirati nježnošću i empatijom te ćete stvoriti zajedničku budućnost punu inspiracije. Kao samac naći ćeš se u pozitivnoj fazi preorijentacije. Velike su šanse da ubrzo pronađeš osobu koja će te trajno usrećiti.

Posao: Kreativni genij u tebi će ponovno zasjati. Venera i Jupiter pojačat će tvoje kreativne talente. Sada odmah možeš vidjeti što je popularno i moderno. To ti može donijeti velike financijske koristi. Na tebe optimalno djeluje i financijski planet Merkur. Bit ćeš vješta u pregovaranju i moći ćeš se nositi čak i s vremenskim pritiskom.

Zdravlje: Sada su ti zvijezde naklonjene. Donose novu lakoću u tvoj svakodnevni život. I pomoći će ti da se brzo opustiš nakon dugog dana. Meditacija, wellness i njega pomoći će ti da postigneš mentalnu ravnotežu i tjelesno blagostanje.

 | Autor: Instagram @veneti.a Instagram @veneti.a Foto: Instagram @veneti.a

Škorpion

Ljubav: Mars te sada izaziva i čini te malo osjetljivijom u emocionalnim stvarima. Samci će svjesno obraćati pažnju na nijanse prilikom flerta pe ćeš kritičnije promatrati svog potencijalnog partnera. U vezi su nužni razjašnjavajući razgovori. Dobro je da kao škorpion ne oklijevaš pa umjesto toga razgovaraš o svemu. To će imati učinka: uskoro ćete ponovno biti u boljem odnosu jedno s drugim.

Posao: Kada je riječ o timskom radu, Mars i Uran loše djeluju na tebe. Fino podešavanje i precizno upravljanje vremenom su neophodni kako bi mogla izvršiti sve zadatke. Svoje financije imaš pod kontrolom. Također imaš vrlo dobru ideju kako možeš izvući još više od svog novca.

Zdravlje: Tvoja razina energije je prilično umjerena. Trenutačno nemaš dovoljno slobodnog vremena za opuštanje. Potreban ti je odmor, kao i više sna i pažnje. Sada si manje sposobna tolerirati vremenski pritisak i sve što te opija. Bolje se suzdrži.

Strijelac 

Ljubav: Samci će imati želju za slobodom. U fazi si samospoznaje i uživat ćeš raditi što god želiš. Jesi li već u vezi? Onda je potrebno nekoliko kompromisa. Trenutačno razmišljaš drugačije od osobe s kojom razgovaraš, ali ne bi je trebala sasjeći u korijenu kada ima neku ideju. Barem ga poslušaj.

Posao: Sretan planet Jupiter i mudri Saturn izazovni su. Na poslu ćeš razviti svoje stavove o tome što je pošteno, a što nije, što se neće baš svima svidjeti. Trebat će ti više slobode za svoje zadatke i više ćeš uživati sama raditi na novim izazovima. Financijski će sve biti dobro ako ćeš kontrolirati svoju ljubav prema luksuzu.

Zdravlje: Pronašla si dobar ritam i voliš se držati svojih principa. Sada je na jelovniku svježa hrana bogata vitaminima i više wellnessa u tvojoj svakodnevici. Međutim, nećeš imati dovoljno opuštajućih trenutaka ovaj tjedan.

Možda vas zanima Kad je zabava u pitanju, ovi horoskopski znakovi su prvi u redu. Tko su najveći partijaneri zodijaka? Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @sincerelyjules

Komentari 0