Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Bikovi i ribe imat će najbolji tjedan, no planeti su skloni i drugim zemljanim i vodenim znakovima

  • Tjedan započinjemo s novim mjesečevim ciklusom, a prevladat će snažni utjecaji Saturna i Jupitera, što je dobro za sve nas 
  • Mnogi će preispitivati svoje postupke i odluke, odbacivati ih i prihvaćati nove, a u svakom slučaju - rastemo!
  •  

Saturn predstavlja ograničenje, odgovornost i ispunjenje dužnosti, a Jupiter želi rast, optimizam i trebao bi pružiti povoljne prilike. Oba principa susreću se povoljno ovaj tjedan jer se kombiniraju u sekstilu. Ovaj susret se tumači pozitivno, jer su oba principa sada dovedena u ravnotežu: Rastemo (Jupiter) bez pretjerivanja (Saturn). Možemo se dobro motivirati i mirno gledati u budućnost.

Tjedni horoskop od 19. do 25. lipnja 2023. godine

Budući da je Saturn trenutačno retrogradan, možemo se ponekad osjećati kao da stagniramo. Retrogradnost je faza u kojoj se odvija pregled ili ponovna procjena. Stoga će se mnogi preispitivati ovih dana. Ovim prisjećanjem postavljamo temelj za izgradnju nečeg novog i odbacivanje starog. Uz dobro planiranje možemo se nadati da će naši projekti uspjeti.

Horoskopski znakovi bik i ribe osobito će profitirati, jer ova dva planeta trenutačno putuju ovim znakovima. Ali i ostali zemljani znakovi (djevica i jarac) te vodeni znakovi (rak i škorpion) također će malo profitirati od ovog aspekta jer su pod povoljnim kutom prema njima.

Jarac

Ljubav: Zvijezde osiguravaju pozitivan razvoj događaja: uživat ćeš uz svoje voljene, a u svoju vezu unijet ćeš puno ljubavi i nježnosti. Samci se osjećaju slobodno i neovisno i zapravo im je tako trenutačno jako dobro. Ali, i oni rijetki koji su sada u potrazi za novom ljubavi imaju podršku zvijezda.

Posao: Sretan planet Jupiter karakterizira skladan tjedan koji omogućuje posebne uspjehe. Širit ćeš svoje kontakte i bit ćeš otvorena za nove ideje i zadatke. I u timskom radu sve ide dobro, slagat ćeš se dobro s kolegama. Financije se dobro razvijaju jer planiraš dugoročno.

Zdravlje: Dobro upravljaš svojom snagom pa nećeš pomicati previše svoje granice tijekom sporta. Umjesto toga cijenit ćeš opuštanje i uklanjanje nepotrebnog pritiska iz svakodnevnog života. Međutim, kada je u pitanju jelo, priušti si slobodno malo više, jer te Jupiter mami na uživanje u životu. Sada si to možeš dopustiti.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Ovaj tjedan bit ćeš hiperaktivna u spojevima. Merkur te čini otvorenom i komunikativnom. Ali, Venera prolazi pa su moguća i ne baš toliko pozitivna iznenađenja. Kad si u nedoumici, odmakni se malo. Sukobljene zvijezde drže tebe i tvog partnera u neizvjesnosti i napetosti, a svađa bi mogla kulminirati čak i prekidom. Ali, zasigurno vam neće biti dosadno.

Posao: Komunikacija će biti izvrsna ovaj tjedan, a ni na novac nećeš dugo čekati. Otvaraju ti se povoljne prilike kod kupovine ili prodaje. Međutim, moraš se dodatno potruditi kako bi sve ispalo u najboljem redu. Mogući su prekovremeni sati ili neočekivani zadaci na poslu. Ali, isplatit će ti se.

Zdravlje: Trenutačno si željna zabave i mučiš se s disciplinom. Radije bi preskočila treninge ili zdrave obroke i tulumarila s prijateljima. Merkur ti sada daje golemu mentalnu moć pa razmisli što ti se više isplati...

Ribe

Ljubav: Sunce i Jupiter potiču sada tvoj seksepil. Izuzetno si privlačna i točno znaš kako iznova zavesti i inspirirati osobu koju voliš. 
Samci će plesati na svim zabavama u gradu i nesramežljivo živjeti svoju žudnju za flertom. Moguć je i vrlo poseban susret koji bi se mogao razviti u dugotrajnu vezu...

Posao: Sunce i Jupiter potiču tvoje ambicije. Dugoročni projekti razvijaju se osobito dobro jer si uporna, dolaziš do dna problema i rješavaš ih temeljito i pouzdano. Ipak, ne bi trebala prečesto vaditi novčanik. Sklona si luksuznim kupovinama i nećeš se pridržavati uvijek ograničenja računa.

Zdravlje: Sunce i Jupiter preporučuju veću pažnju i udaljenost od gužve i buke. Premda si općenito prilično optimistična, u stresnim situacijama se osjećaš stjerana u kut. Uz dobro upravljanje vremenom izbjeći ćeš takve situacije i razviti više mentalne snage.

Horoskopski znak koji se najbolje ljubi Možda vas zanima Imamo pobjednika! Jedan horoskopski znak se daleko najbolje ljubi, kažu astrolozi Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Zahvaljujući snažnim impulsima Venera-Mars, možeš se veseliti vrlo aktivnoj fazi ljubavi. Senzualnost i strast odredit će nadolazeće vrijeme. Bilo da si u vezi ili slobodna, seks i erotika bit će gotovo na svakodnevnom planu. Očekuje te erotsko ispunjenje i zbližavanje s posebnom osobom.

Posao: Nećeš imati problema doista dati gas na poslu i izvršiti sve zadatke. Također ćeš biti dobar timski radnik te si uvijek tu kada kolega zatreba vašu pomoć. Sve dobro izgleda i financijski.

Zdravlje: Što više sporta i akcije ovaj tjedan, to ćeš se bolje osjećati. Uspijevat ćeš u svemu što treba obaviti i vješto ćeš se kloniti stresa i užurbanosti.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Bik

Ljubav: Sada je u vezi prilično šareno. Venera i Mars su izazovni i upozoravaju na stres u zajedničkim projektima te nepotrebne rasprave. Ništa ne pomaže. Potrebno je jedino tvoje strpljenje. Samci su komunikativni i otvoreni. Mogući su manji flertovi, ali velike ljubavi još nema. Opusti se i zabavljaj. 

Posao: Zvijezde pokazuju da si trenutačno pod malim pritiskom. Stres se ne može izbjeći. Međutim, Uran i Neptun osiguravaju da postižeš dobre rezultate svojom fleksibilnošću i super intuicijom. Puno ćeš razmišljati o financijama. Imat ćeš nekoliko ideja kako uštedjeti nešto novca.

Zdravlje: Uran i Neptun ukazuju da ti treba puno prostora. Vrijeme za sebe, dobra knjiga, puno sna i prilika da mirno razmisliš o onome što si doživjela - sve to te izgrađuje. Tu je i wellness i vitaminska kuhinja i opet ćeš se osjećati dobro.

Blizanci

Ljubav: Sada si euforična, a to nije ni čudo. Romantična kraljica Venera i erotični Mars nude ti puno zabave u dvoje. Samci će vješto koristiti svoj talent za zavođenje. Intenzivni osjećaji će te doista ponijeti i već prva zajednička večer mogla bi završiti u krevetu.

Posao: Merkur i Mars daju ti novi entuzijazam i puno energije na poslu. Tvoji ciljevi su jasni. I ne samo da ćeš ih provesti, nego ćeš i inspirirati druge i jačati timski duh. Zajamčeno ti je priznanje i mogla bi napredovati na poslu. I financijski stvari idu na bolje. Sada razmišljaš dugoročno i možeš si napraviti rezerve.

Zdravlje: Ovaj tjedan imaš prave zvijezde moći. Uživat ćeš u sportu, a čak i nakon dugog dana htjet ćeš se malo zabaviti. U vrhunskoj si formi tjelesno, mentalno i duhovno.

Rak

Ljubav: Sunce i Jupiter pomoći će ti da zablistaš. Lako ćeš privući svačiju pozornost na sebe. Kao samac ne samo da ćeš biti u središtu svake zabave, nego ćeš biti jako tražena. U vezi se osjećaš voljeno, umiljata si i velikodušna. Sa svojim partnerom doživljavaš svestrano sretnu fazu.

Posao: Saturn i Jupiter snažno te guraju. Rezultati rastu i konačno ćeš dobiti priznanje za kojim toliko čezneš. Tu je i više novca za tebe. Tjedan je idealan za traženje veće plaće. Šlag na sjajnom tjednu: Uran ti daje poticaj u kreativnosti i čini te gotovo nevjerojatnom.

Zdravlje: Razmišljat ćeš progresivno i fokusirat ćeš se na zdrav način života. Mješavina Jupiter-Neptun golicat će tvoju želju da se brineš o sebi i fokusiraš se na više dobrobiti. Međutim, nedostaje ti motivacije za sportsku akciju. Više će ti odgovarati navečer ostati na sofi i dobro se naspavati.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Lav

Ljubav: Venera te sada čini karizmatičnom i seksi. To je, naravno, idealno za flert, jer ljubav zapravo čeka na tebe iza ugla. U vezi ćeš osjećati snažnu privlačnost prema partneru. Moći ćeš osvježiti svoju ljubav i uživati u nježnoj romansi. Mogući sukobi lako će se riješiti.

Posao: Venera djeluje kao dašak svježine i omogućit će ti da zablistaš. A to neće proći nezapaženo, jer ovaj tjedan karakterizira osobito harmonična nota. Uživat ćeš u timskom radu i koristiti svoje vještine u pregovorima te ćeš dobiti ono što želiš. Merkur ti jasno daje do znanja da možeš pojačati tempo, riješiti svoje novčane probleme i iz svega toga izvući još više.

Zdravlje: Učini nešto za sebe i svoju karizmu, jer zvijezde te maze u tom pogledu. Venera i Mars u lavu poliraju tvoju sliku i daju ti puno sjaja. Tjelesno i psihički si u vrhunskoj formi.

Djevica

Ljubav: Slobodni će slaviti život i gledati portale za flert te puno izlaziti. Isplatit će ti se, jer sada stvari funkcioniraju upravo onako kako ti odgovara. Jupiter će ti omogućiti da zablistaš pa ćeš privlačiti zanimljive ljude. Veze su također očito u usponu. U dvoje ćete uživati u velikoj intimi, senzualnoj erotici i puno lijepih trenutaka.

Posao: Najbolje vibracije Merkur-Venera osiguravaju harmoniju na poslu i izvrsnu komunikaciju s nadređenima ili drugim važnim ljudima. Čekaš neko odobrenje? To se sada može ostvariti. Financije također izgledaju dobro.

Zdravlje: Jupiter sada djeluje na tebe poput kozmičkog zaštitnog štita. Svjesno se suzdržavaš od stresa u slobodno vrijeme. Ne želiš se iscrpljivati, samo se želiš opustiti na lijepom mjestu i doista dobro provesti.

Vaga

Ljubav: Ponovno ćeš pokazati svoje veliko srce: imaš puno razumijevanja za partnera, a razgovori idu dobro. Venera osigurava sklad i bliskost. Kao samac ćeš puno putovati i koketirati s raznim ljudima. Međutim, hoće li osjećaji potrajati, to će se tek vidjeti. Nema veze, samo polako…

Posao: Baš sve dobro izgleda: Merkur će napuniti tvoju kasu, jer sada jako spretno barataš svojim novcem. Na poslu je vrlo opušteno, jer Venera potiče kolegijalni sklad i dobru suradnju.

Zdravlje: Venera ti daje dobro raspoloženje i plus u joie de vivre. Uživat ćeš u trenutku i intenzivno ćeš se brinuti o sebi. Kultura, umjetnost ili jednostavno prekrasan ambijent sada osobito povoljno djeluju na tvoju dušu. Sada točno znaš što je dobro za tebe, pa unosiš još više toga lijepoga u svoj život.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Tvoje ljubavne zvijezde nisu baš najbolje. Potrebno ti je više finoće kako bi njegovala svoju vezu. Bolje je samo slušati i ne biti previše kritična. Radije ostavi zajedljive komentare neizrečene. Samci uživaju u svojoj slobodi. Ali, ipak ti malo nedostaje blizina i nježnost partnera.

Posao: Ovaj tjedan bit ćeš sklona trošiti novac na nepotrebne stvari. Dobro je da imaš osjećaj za značajne inovacije, nadogradnje za računalo i/ili nove tehničke naprave koje će ti pomoći na tvom poslu.

Zdravlje: Kao škorpion si veliki znalac kad je riječ o guštanju. Ali, Venera upozorava da ovaj tjedan ipak ne pretjeraš sa zabavama. Ako ti se koji puta i zalomi tulum do kasno u noć, Neptun će ti omogućiti da se brzo opustiš te osigurava miran san.

Strijelac 

Ljubav: Venera i Mars daju zamah tvom ljubavnom životu. Slobodni sada doista žele pronaći novu ljubav. A to je sada definitivno moguće. Osjećaji leptirića u trbuhu javit će se brže nego što misliš. Parovi se jako dobro zabavljaju kad su zajedno. Sve je opušteno, lagano i bezbrižno.

Posao: Mars te motivira da radiš velike stvari. Dovršavat ćeš svoje zadatke s lakoćom i brzo napredovati. Ali, budi oprezna: Merkur preporuča da smanjiš potrošnju. Usporedi cijene i ostavi neke stvari na polici. Uskoro će biti dostupne bolje ponude.

Zdravlje: Mars djeluje kao elektrana i poboljšava tvoj potencijal za sport i akciju. Stres i vremenski pritisak odbijaju se od tebe. Jako dobro upravljaš svime. Što više moraš djelovati, to ti je bolje.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka imaju zlatno srce i svi ih vole zbog njihove doborote Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/street_style_paris

Komentari 0