Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: 3 znaka imat će vrlo romantičan tjedan, a ovi znakovi trebaju biti oprezni u donošenju odluka

  • Retrogradni Merkur u znaku lava još nas malo koči i usporava 
  • Ali ima i dobrih vijesti: Sunce mijenja znakove i počinje sezona djevica
  • S prelaskom sunca u znak djevice trebali bismo dobro paziti na sebe, zdravo se hraniti i umjereno kretati – idealno na svježem zraku u prirodi

Horoskopskom znaku djevici izuzetno je važno tjelesno i mentalno zdravlje. Ukratko - svestran i svjestan pristup sebi. Budući da ovaj zemljani znak cijeni strukturu i red te ima inherentan perfekcionizam, također ćemo cijeniti ove vrijednosti u sljedećih nekoliko tjedana dok djevica vlada zodijakom. Sve što nam pomaže optimizirati svakodnevni život sada je dobro za nas.

Tjedni horoskop od 19. do 25. kolovoza 2024. godine

Djevice su vrlo analitične, a pošto smo sada pod utjecajem ovog horoskopskog znaka, bit ćemo manje vođeni osjećajima; argumenti su aduti.

U isto vrijeme gledamo u planet ljubavi Veneru, koja će odmah na početku tjedna činiti opoziciju sa Saturnom i kvadrat s Jupiterom. Sada smo pozvani ispitati vrijednosti u svojim vezama. Sve što više nije korisno - treba ostaviti iza sebe. Postoji li kriza između tebe i tvoje omiljene osobe? Sada ćeš kritičnije promatrati svoju vezu i razmisliti ima li ta veza još uvijek smisla, jer Jupiter želi smislenost.

Savjet zvijezda: kakve god bile tvoje kritičke misli, drži se činjenica.

Možeš si postaviti sljedeća pitanja:

• Što je doista važno u mojoj vezi?
• Što doživljavam kao osobito vrijedno?
• Što mojoj vezi daje smisao?

Zapamti da se ovo zviježđe pojavljuje u isto vrijeme kad i puni mjesec, tj. na vrhuncu mjesečevog ciklusa. U to vrijeme sve doživljavamo posebno intenzivno. Tako će ribe, ovnovi i blizanci imati prilično turbulentan tjedan kad je riječ o ljubavnom životu pa trebaju biti na oprezu i dobro razmisliti o daljnjim koracima. Nikako ne smiju brzati! S druge strane, rakovi, lavovi i djevice imat će vrlo romantičan tjedan – sve je moguće, čak i toliko očekivana prosidba… 

 | Autor: Instagram @delaneychilds Instagram @delaneychilds Foto: Instagram @delaneychilds

Jarac

Ljubav: Venera će izoštriti tvoj pogled na ono što te povezuje s dragom osobom. Jednostavno ćeš ignorirati ono što te uznemiruje. To je dobra strategija za održavanje harmonije u dugotrajnim vezama. Ali, nije baš korisno za samce. Nemoj se upuštati u flert koji nije dobar za tebe. Budi dovoljno hrabra da si to priznaš. Bolje je pričekati nekoga tko je doista pravi za tebe. Venera može poslati nekoga takvoga u utrku tijekom tjedna.

Posao: Na poslu te čeka uobičajeni program koji ćeš odraditi bez puno napora. Ali, malo obuzdaj svoju ambiciju tipičnu za jarca. Rutinske poslove dovršavat ćeš brzo, a večernji posao možeš započeti malo ranije.

Zdravlje: Tvoja krivulja energije je prosječna. To će ti pomoći da dobro prođe tjedan. Ali, ništa više od toga. Dva moćna planeta, Sunce i Mars, zauzeti su drugim znakovima zodijaka. 

Vodenjak

Ljubav: Kao vodenjak, po prirodi si inovativna. Ovaj tjedan to vrijedi još više nego inače, jer ti Mars i Jupiter daju još više poticaja da osvježiš svoju vezu. Isprobavat ćeš nove ideje sa svojim dragim. To se odnosi na normalan svakodnevni život, kao i u erotskom smislu. Slobodni su otvoreni za ljubav i imaju dobre prilike za slatke flertove. 

Posao: Merkur ti sada otežava napredak u karijeri. Tvoja arogantna priroda mogla bi te usporavati. Naravno, kao vodenjak više voliš raditi za sebe i ne voliš biti vođena. Ali, sada bi se trebala prilagoditi svom timu. Ideje tvojih kolega jednostavno se čine boljim od tvojih. Zato nemoj biti previše ponosna da ih prihvatiš. Tek onda možeš napraviti nešto svoje. Sada je važno da budeš spremna razmišljati drugačije. 

Zdravlje: Mars ti daje dovoljno energije da preživiš tjedan. Ali, vatreno sunce u lavu uvijek te može navesti na brze akcije sve do petka. Nemoj žuriti ni s čime što obećava zabavu. Odaberi najvažnije. To znači da ćeš imati raznoliko slobodno vrijeme i uvijek ćeš imati vremena za punjenje baterija.

 | Autor: Instagram @milicaa_22_ Instagram @milicaa_22_ Foto: Instagram @milicaa_22_

Ribe

Ljubav: U vezi je sada potrebno razjasniti temeljna pitanja. Više ne bi trebala prihvaćati stvari o koje se stalno spotičeš i koje vode ka raspravama. Umjesto toga pokušaj dobiti pojašnjenje. To te kratkoročno može koštati vremena i živaca. Samci mogu iskoristiti napetost Venere kako bi kritički ispitali svoje obrasce flerta. Svatko tko juri za nedostižnim idealima (a ribe su tome sklone) sada ih može prilagoditi stvarnosti.

Posao: Jesi li još uvijek na dobrom putu ili vodiš projekt u slijepu ulicu? Sada si dovoljno kritična da prepoznaš kada si pogrešno skrenula. Također si dovoljno hrabra da prikočiš. To također može značiti da sada moraš shvatiti da projekt koji si toliko željela nije pravi za tebe. Imati hrabrosti to sebi priznati prvi je korak u pravom smjeru.

Zdravlje: Tvoja sadašnja energija je dovoljna za svakodnevni život. Ali, bolje je da ne radiš velike skokove u slobodno vrijeme. Također izbjegavaj naporne sportove. Sada se preporučuje sve što opušta tvoj um i omogućuje ti da pronađeš mir u sebi. Usredotoči se na jogu i meditaciju te se često povuci na ležaljku u vrtu na nekoliko minuta. Ovi kratki odmori pomoći će ti da se napuniš energijom.

Ovan

Ljubav: Sasvim je moguće da će ti ovaj tjedan posao biti više u fokusu. Venera je u tvojoj šestoj kući, koja predstavlja područja posla i svakodnevnog života. Dakle, imat ćeš puno posla s organiziranjem svakodnevnog života. Navečer će želja za ljubavlju biti prilično niska. Najbolji način da se približiš osobi koju voliš je kroz dobre razgovore. Na senzualne trenutke, s druge strane, trebaš pričekati još malo.

Posao: Na poslu ćeš imati nekoliko dobrih ideja - i potrebnu moć da ih provedeš. Stoga ne oklijevaj, samo se pokreni! I budi sretna zbog uspjeha koji ćeš postići. Svoj entuzijazam prenosit ćeš i na druge. Idealna je prilika da prezentiraš svoje ideje.

Zdravlje: Sve do vikenda će ti sunce djelovati kao izvor energije. Nakon toga ćeš htjeti malo usporiti. S Marsom u intelektualnim blizancima promovirat ćeš svoj duh. Bit ćeš mentalno budna i isprobavat ćeš nove hobije te širiti horizonte.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koji se slažu sa svima, s njima su harmonija i dobra zabava zajamčeni Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Kao bik cijeniš rutinu u vezi. Ali, s Venerom u tvojoj kući kreativnosti ovoga tjedna, nastavit ćete jedno drugome unositi nove ideje u živote - koje stvaraju nova uzbuđenja. Samci su spremni isprobati nove strategije flerta. Općenito ćeš biti otvorenija za nove impulse. Ali, kao i obično, bit ćeš pouzdana i uvijek prisutna kada te osoba koju voliš zatreba.

Posao: Ne očekuj previše od sebe u euforiji. Merkur te sada može navesti na ishitrene obaveze. I to jednostavno zato jer se osjećaš neranjivom. Ali, bolje ćeš prosperirati ako se uhvatiš posla po redu. I slobodno delegiraj nešto manje važno. Na taj način moći ćeš se koncentrirati na ono što je važno te imati doista dobre rezultate.

Zdravlje: Trenutačno nemaš puno energije. Svoje slobodno vrijeme provodi opušteno. A navečer pravac kauč. Osjećat ćeš se ugodno uz romantični film ili dobru knjigu. Tvoj um uživat će u akciji, dok će tvoje tijelo uživati u trenucima opuštanja.

Blizanci

Ljubav: S Venerom u zemljanom znaku su trenutačno u fokusu teme pouzdanosti i odanosti. Dobro je da će Mars u tvom znaku olabaviti stvari i unositi posebne trenutke u vaš zajednički život. Radi se o svjesnom uživanju u ovim malim, finim naglascima. Dobro je što te, kao blizanca, određena količina napetosti čini prilično kreativnom.

Posao: Doista ćeš dati sve od sebe na poslu. Merkur te sada motivira pa ćeš se uhvatiti u koštac s onim što već dugo odgađaš. Dok u ljubavi stvari stoje malo neravnomjerno, do uspjeha na poslu te ništa neće moći zaustaviti. Jupiter ti povećava šanse za uspjeh. Sada ima puno toga dobroga za tebe! Na primjer, više novca.

Zdravlje: Moćni planet Mars je čvrsto uz tebe. Sigurno nećeš tako brzo ostati bez energije. Međutim, premda sada imaš povoljan kozmički paket kada su u pitanju kondicija i zdravlje, vrijedi sljedeće: biti previše samouvjeren nije dobra ideja. Slobodno se zabavljaj, ali suzdrži se malo s alkoholom i teškom hranom.

 | Autor: instagram @lisamottl instagram @lisamottl Foto: Instagram @lisamottl

Rak

Ljubav: Kao vodeni znak ponekad znaš biti malo promjenjiva u svojim emocijama. Ali, sada Venera donosi više smirenosti u tvoj emocionalni svijet - što je nevjerojatno dobro za tebe. Parovi znaju što mogu očekivati jedno od drugoga i spremni su poduzeti sljedeći korak u svojoj vezi. Kod samaca bi jedan bezazleni flert mogao postati nešto puno više. Možda čak i ljubav tvog života!

Posao: Merkur je suzdržan pa ne bi trebalo biti previše stresa na poslu. Venera će se pobrinuti da ne zaglaviš previše i da slijediš samo ono što za tebe ima smisla. Ali, dobro je za tebe da proširiš svoje horizonte i razmotriš nove mogućnosti. Ako si na raskrižju u projektu, sada možeš vidjeti koje korake trebaš poduzeti.

Zdravlje: Tvoje zalihe energije su samo napola pune. Uvijek bi trebala integrirati mirne trenutke u svoj svakodnevni život. To ti je također potrebno za obradu onoga što si doživjela. Baš za vikend će ti sunce ponovno poslati više energije.

Lav

Ljubav: Do petka ćeš još uvijek imati naklonost sunca i stoga sretne izglede kada su u pitanju strast i ljubav. Mars će te učiniti vrlo vještom u zavođenju. Marljivo ćeš zavoditi toplim šarmom i uvijek nasmijati drugu osobu svojim smiješnim pričama. Flertovi će biti prekrasno nekomplicirani. Na tebi je da vidiš jesi li spremna na više ili se tek samo malo zabaviti.

Posao: Sada nitko ne daje bolje rezultate na poslu od tebe jer s Merkurom na svojoj strani imaš neku vrstu kozmičkog jamstva uspjeha. Sada možeš riješiti sve zaostatke i dobiti puno aplauza za to.

Zdravlje: Dobro raspoloženje, puno energije i ideje kako svoje slobodno vrijeme učiniti malo šarenijim i uzbudljivijim neće ti ovaj tjedan biti problem! 

Djevica

Ljubav: Venera zaslađuje tvoju ljubav - a samcima može dati slatki flert. Tvoj tjedan će dobro početi. I postajat će još bolji. Naime, od petka će ti sunce dati poseban sjaj i gotovo magnetsku privlačnost. Vikend ćeš vjerojatno dugo pamtiti - jako pozitivno!

Posao: Doista nema potrebe za stresom na poslu. Samo pokaži svoj šarm i uspjet ćeš u svemu. Venera ti sada pomaže da se predstaviš u najboljem svjetlu i da brzo inspiriraš druge svojim idejama. Sada je također pravo vrijeme za razgovor sa šefom. Baš kao i sve što se tiče novca. Pronalazit ćeš najbolje ponude i dogovarati unosne poslove.

Zdravlje: Od sebe ne trebaš očekivati vrhunske sportske performanse jer Mars više djeluje kao energetska kočnica nego kao injekcija energije. Ali, sada bi se trebala dobro zabaviti i počastiti se kulinarskim delicijama. Dobra hrana će imati još bolji okus. A budući da si inače vrlo disciplinirana, sada si možeš dopustiti još jednu porciju.

Vaga

Ljubav: Dok je Venera pomalo vatrena i može izazvati nesuglasice između tebe i voljene osobe, erotični Mars djeluje harmonizirajuće. Za tebe to znači sljedeće: mnoge se rasprave mogu riješiti u spavaćoj sobi. Naime, kada je u pitanju erotika, vas dvoje ste na istoj valnoj duljini. Ali, u svakodnevnom životu moglo bi biti svađa. Samci će strastveno ljubiti, ali tvoje srce zapravo neće biti uključeno u ovom flertu. Više se radi o isprobavanju nečeg seksualnog, a ne o pronalasku prave ljubavi.

Posao: Na poslu stvari sada idu puno lakše. Zahvaljujući Merkurovoj podršci, riješit ćeš puno zaostalih zadaća. Čak i ako dodatni posao iskrsne spontano, bit ćeš spremna. Sada shvaćaš da možeš postići više i imati više povjerenja u sebe. Svi koji već neko vrijeme razmišljaju o tome da pokucaju na vrata šefa za više novca, dobit će ono što zaslužuju.

Zdravlje: Mars i Sunce daju ti obilje energije i potiču želju za živopisnim slobodnim aktivnostima. Što više raznolikosti uneseš u svoju svakodnevicu, to ćeš se bolje osjećati. Sport je za tebe prirodan dio toga. Možeš poboljšati vlastite rekorde i osjećati se jako dobro zbog toga.

 | Autor: foto: Instagram @hannaschonberg

Škorpion

Ljubav: Flert kod samaca sada može postati više. Venera odiše konstantnom zemljanom energijom, pa je dugoročni aspekt ljubavi važniji. Samci su spremni ozbiljno se posvetiti vezi. Svadbena zvona mogla bi uskoro zazvoniti za škorpione u vezi. Ovo je idealno vrijeme za konkretne planove za budućnost. Sigurna si u svoje osjećaje i spremna poduzeti sljedeći korak.

Posao: Ali imaš neke prilično ambiciozne planove, sada je pravo vrijeme da se pokreneš. Ali, sada bi mogla i pretjerati. Stoga se radije usredotoči na jedan ili dva projekta koji su ti važni umjesto da budeš aktivna na svim frontama i da na kraju zaglaviš. To se također odnosi na novčana pitanja.

Zdravlje: Mučit će te unutarnji nemir i navečer ćeš se teško smiriti. Može proći neko vrijeme prije nego što zaspeš. Od petka nadalje sunce će na tebe djelovati umirujuće i bit ćeš opet više usredotočena. Vikend će biti idealan za provedbu dobrih odluka. 

Strijelac 

Ljubav: Kod tebe sada postoji samo jedan princip: sve ili ništa. Ili ćeš se bezglavo zaljubiti ili ćeš ostati potpuno hladna. Također si sklona ići u krajnosti u vezi. Osvojit ćeš nanovo dragog svom svojom ljubavlju. Ili mu nećeš baš biti dostupna. Potrudi se za malo više dosljednosti. Tako ćeš sačuvati živce i osjećati se bolje. 

Posao: Koliko god stvari u ljubavi bile nezgodne, na poslu ćeš imati sjajne rezultate. Svojim kreativnim idejama sada doista možeš skupiti puno bodova. Što je tvoj pristup inovativniji, veća je vjerojatnost da će biti uspješna. Rutinski poslovi mogu pričekati. Radije ćeš se prihvatili novog uzbudljivog izazova.

Zdravlje: Sportske i rekreacijske aktivnosti ti trenutačno baš ne odgovaraju. Mars ti jednostavno ne daje dovoljno energije za to. Ali, dok se tvoje tijelo prebacuje u stanje pripravnosti, tvoj um radi punom brzinom. Otvarat ćeš nove horizonte, bilo kroz novi hobi ili isprobavanjem novih recepata za kuhanje i pečenje. Radit ćeš sve što te inspirira, a pritom se nećeš opterećivati previše.

Znakovi koji odmah prepoznaju laž Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi nemaju dlake na jeziku, uvijek govore ono što misle Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @gigi_schmiitz

Komentari 0