Horoskop
Ovi znakovi će se zaljubiti u svibnju

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka zaljubit će se u svibnju

  • Ljubav u zraku i leptirići u trbuhu - to je ono što ovi horoskopski znakovi mogu očekivati u svibnju 2022. godine 
  • Oni se doista žele zaljubiti, ali i žele započeti ozbiljnu vezu!
  • Ove znakove zodijaka počinje polako tresti ljubavna proljetna groznica 

Zaljubiti se? Da, molim! Proljetne temperature donose novi poticaj našem ljubavnom životu i bude u nama doista velike osjećaje. To posebno vrijedi za ova tri horoskopska znaka. Naime, u mjesecu svibnju plivat na valu ljubavne sreće. Je li među njima i tvoj horoskopski znak?

1. Rak

Ovaj emocionalni vodeni znak traži doista velike osjećaje. Međutim, prošla razočaranja dovela do toga da oko sebe izgradi emocionalni štit. Onaj koji sada treba odbaciti. Umjesto da ostanete kod kuće, dragi rakovi, moto u svibnju je jednostavno: izaći, te prije svega biti otvoren za nova poznanstva. Ako rak tada uspije jasno komunicirati svoje potrebe i vrijednosti, velika je sreća već na vidiku.

 | Autor: Unsplash/Ales Maze Unsplash/Ales Maze

2. Lav

Lavovi se također jako žele zaljubiti u svibnju. Hormoni luduju, želja za senzualnošću i druženjem u dvoje određuje flertovsko ponašanje lava. Ovaj vatreni znak se teško može spasiti od obožavatelja. Ipak, važno je imati otvorene oči pri odabiru partnera! Lavovi ne bi trebali požurivati stvari, nego bi trebali ići polako s tom posebnom osobom zbog koje se osjećaju da mogu biti onakvi kakvi doista jesu. U svakom slučaju, ovom vatrenom znaku neće nedostajati romantike i strasti. Dragi lavovi, sada je vrijeme da se fino naslonite i uživate!

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka često se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje Rubrika Life&style Life&style

3. Škorpion

Ovaj tajanstveni vodeni znak u svibnju odiše još većom privlačnošću nego inače, a neće mu nedostajati ni divljenja. Ipak, ključ velike sreće u ljubavi leži u samim škorpionima. Prije nego što se doista zaljube, moraju otkriti što im je u vezi uistinu važno. Dakle, potrebna je samorefleksija. Ali, nakon što škorpioni dođu do neke spoznaje, veliki osjećaji neće dugo čekati. Dragi škorpioni, zaljubljivanje može biti tako lijepo!

 | Autor: Unsplash/petr sidorov Unsplash/petr sidorov

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi toleriraju preljub, ali ga nikada ne zaboravljaju Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0