Horoskop
Horoskopski znakovi koji ne plaćaju na prvom spoju

3 horoskopska znaka koja ne vole plaćati ni na prvom spoju

  • „Plaćamo li odvojeno ili zajedno?“. Ako je riječ o prvom spoju, stavovi o tome su podijeljeni 
  • Što god o tome mislila, od tri znaka nije za očekivati da će brzo izvući novčanik
  • Tko nije široke ruke i... Hm, je li i tvoj horoskopski znak među njima? 

Za mnoge je plaćanje računa nakon prvog spoja pokazatelj hoće li biti drugog spoja. Neki očekuju, doduše pomalo staromodno, da ih muškarac počasti, drugima je pak važno podijeliti iznos na jednake dijelove i ne osjećati se nekome dužan, a treći su sretni ako mogu platiti za drugoga. Prema zvijezdama, postoje neki horoskopski znakovi koji gotovo nikada neće otvoriti novčanik, a osobito na prvom spoju. Stoga budi oprezna i imaj na umu da je najbolje da imaš dovoljno novca za plaćanje kompletnog računa kada izlaziš s jednim od ovih horoskopskih znakova…

Jarac: najdraže im je dobiti nešto besplatno

Osobe rođene u znaku jarca su jedni od onih ljudi koji najviše vole svaki dan pogoditi dobru cijenu ili dobiti nešto besplatno. To ih doista veseli, jer su prilično štedljivi i pridaju veliku važnost financijskoj sigurnosti u životu. Ova osobina je vidljiva i na prvom spoju. Ovaj zemljani znak se jednostavno nada da će se druga osoba pobrinuti za račun i pristojno se suzdržava kada se postavi pitanje o plaćanju računa. 

via GIPHY

Strijelac: uvijek im fali novca... 

Strijelci vole avanturu, a to uključuje luksuzna iskustva poput restorana sa zvjezdicom ili ekskluzivna putovanja. Ali, ova zabava je, naravno, skupa, zbog čega im uvijek nedostaje novca i zbog toga u svakoj prilici prihvaćaju poziv na izlazak. Ali, imaj na umu, ako ovaj vatreni znak unaprijed zna da će druga osoba sigurno platiti, ponekad će ići toliko daleko da će naručiti dodatnu količinu kako bi uživali u povoljnoj (za njih) situaciji.

Prigovaranje Možda vas zanima 3 horoskopska znaka koji po cijele dane prigovaraju i kritiziraju partnera Miss7 Horoskop

Rak: vole osjećaj da netko o njima brine

Za rakove je prvi spoj nevjerojatno važan. Žele imati osjećaj da se drugi brinu za njih, a najmanje im je važno da on ili ona preuzmu račun. Također, ovaj vodeni znak općenito je vrlo oprezan u trošenju novca i nerado nekoga zove van, osim ako se to baš nikako ne može izbjeći.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0