Hit tenisice Superga stigle u Hrvatsku

Poznati talijanski brend tenisica stigao je u Hrvatsku, a zajedno s kolekcijom predstavljena je nova ambasadorica Superge – 22-godišnja manekenka i glumica Suki Waterhouse.

Iako je suradnja najavljena još u siječnju ove godine, tek je nedavno predstavljena kampanja u kojoj Suki odabire najdraže modele legendarnih Superga Classic 2750 tenisica.

 | Autor:

Iz Superge odabir nove ambasadorice obrazlažu jednom ključnom riječju: „Suki je odlika tzv. sprezzature, talijanskog izraza koji koristimo kada želimo istaknuti osobinu nekoga tko bez previše uloženog truda uvijek izgleda besprijekorno i sjajno“.

 | Autor:

Suki u kampanji pozira u retro odjevnim kombinacijama, a outfite zaokružuje Supergom kao obućom idealnom za dress up i dress down cjelokupnog izgleda. Suki odabire Supergu Animal Leopard te modele Classic 2750 White i Navy, koji se mogu pronaći na policama ShoeBox trgovina u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Dubrovniku i Varaždinu.

 | Autor:

Osim novopredstavljene kolekcije, ShoeBox je u Hrvatsku ekskluzivno doveo i velik izbor Superga Classic 2750 modela te posebna izdanja Superga Animals, Lame i The Blonde Salad, koje je dizajnirala najpoznatija svjetska modna blogerica Chiara Ferragni. Pojedini su modeli dostupni i u muškim te dječjim veličinama, a kupiti se mogu i putem weba na www.shoebox.hr.

 | Autor:

Stoljetne Superge rado će se 'iz davnih prošlih vremena' sjetiti svi Hrvati koji su za nabavku nove garderobe sezonski kretali prema talijanskom Trstu. Danas ih slave i nose mnogi slavni poklonici branda, uključujući Arctic Monkeyse, Elijaha Wooda, Michelle Obama, Siennu Miller, Katie Holmes i druge.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0