1/34

Hit božićni pokloni za glamurozan izgled

Nakit se kao dar trajne emotivne i materijalne vrijednosti tradicionalno daruje za Božić, a ove godine osim orijentalnog nakita popularnog zbog serije Sulejman Veličanstveni u Hrvatskoj postoji još nekoliko noviteta koje možete pronaći u Zaksu i Argentumu

Orijentalan nakit

Ako je ijedan komad nakita izazvao neviđenu pomutnju među pripadnicama ljepšeg spola u čitavoj regiji, onda je to svakako prsten koji nosi Hurem – miljenica Sulejmana Veličanstvenog čiji se život može pratiti kroz ovu popularnu seriju.

 | Autor: Zaks i Argentum Zaks i Argentum

Hrvatski lanac srebrnarnica Argentum u svojoj ponudi ima cijeli Hurem komplet – prsten, naušnice, privjesak i narukvicu, i to u dvije boje: zelenoj i crvenoj. Svaki artikl iz Hurem kompleta izrađen je od srebra, a ukrašen nizom bijelih cirkona i velikim zelenim središnjim kamenom nalik smaragdu. Osim Hureminog kompleta možete odabrati i neki drugi od popularnih raskošnih orijentalnih modela koji oduzimaju dah.

Narukvice s imenom

 | Autor: Zaks i Argentum Zaks i Argentum

Žene koje vole decentniji izgled oduševit će narukvice s imenom. U Zaksu i Argentumu odnedavno u ponudi imaju i narukvice s imenom kod kojih je željeni natpis u srebru oko zapešća povezan trakicom u boji – plavoj, crvenoj, sivoj, bijeloj, rozoj, ljubičastoj ili sivoj. Takva narukvica s imenom izrađuje se po narudžbi, a može se kupiti po jedinstvenoj cijeni od samo 169 kuna.

Inovativan antialergijski nakit

Osobe koje pate od alergije na nakit očekuje izbor nakita od srebra i posebno certificiranog Lurex materijala. Baza takvih artikala je napravljena od viskoze presvučene srebrom, a na nju je apliciran i dodatni premaz. Na taj način postignuto je da sam plemeniti materijal nije u doticaju sa zrakom ili kožom, što ga čini antialergijskim tj. podobnim za sve osobe koje pate od kožnih alergija. Osim toga, takav materijal je vrlo izdržljiv te mu ne šteti doticaj s parfemima već dapače takav artikl nakon nanošenja mirisa isti zadržava neko vrijeme, a da se pritom ne oštećuje - što je rijetkost kod nakita izrađenog od plemenitih kovina. Nakit je izuzetno fotogeničan, udoban i lak za nošenje te odgovara gotovo svakom odjevnom stilu.

 | Autor: Zaks i Argentum Zaks i Argentum

Svoj stari nakit možete zamijeniti za novi u Zaks i Argentum trgovinama. Naime, zbog porasta cijene zlata i srebra na svjetskom tržištu danas se isplati nakit prodati jer ćete na njemu zaraditi. Ali, što ćete onda nositi na romantičnoj večeri ili poslovnom ručku...? U Argentumu i Zaksu imaju rješenje  – za svoj zaboravljen ili oštećen nakit najviše novca dobit ćete u njihovim zlatarnama i srebrnarnicama! Možete ga zamijeniti za povoljniji ili, uz nadoplatu, skuplji artikl iz njihove nove kolekcije i imati novi, moderan ukras ili poklon za Vaše najdraže.

Više saznajte na Zaks i Argentum stranicama.

Photo: Zaks i Argentum

Komentari 0